Playstation Plus | PS Vita

من تازه ویتا گرفتم . پلاس داره ولی یک هفته از پلاسش باقی مونده و در حال دانلود uncharted هستم ایا اگه پلاس تموم شه میتونم uncharted رو بازی کنم؟

خیر تا اونجا که من اطلاع دارم ... بعد از اتمام + باید دوباره تمدید کنی تا به امکاناتش دسترسی داشته باشی.... اکانتت ریجن چنده ...

بسته به خواستت میتونی 1 ماهه و 3 ماهه یا 1 ساله بگیری ... من که میگم 3 ماهه به صرفه تر از همشونه ... بگیر پشیمون نمیشی ... به لطف همین + من ویتا از دستم نمیفته

Playstation Plus 2014

24410519982310903446.jpg

پلی استیشن ویتا آرشیو کوچیکتری نسبت به پلی استیشن 3 داره و نوع و تنوع بازی هایی که تا امروز برای پلی استیشن پلاس رایگان شدند تقریبا یکسانند بر طبق این دو، سایت casually-addicted بنابر تجربیات گذشته ی پلاس، احتمال یا عدم احتمال بازی هایی که ممکنند تو سال 2014 فری بشند رو بررسی کرده:

Assassin's Creed III: Liberation: به دلیل فروش کافی بازی در نسخه ی HD، به احتمال زیاد فری خواهد شد.

Hotline Miami: بدلیل دریافت 10% تخفیف در هنگام لانچ بازی به لحاظ فنی به احتمال زیاد فری خواهد شد.

Doki Doki Universe: بدلیل قیمت ارزان و تعداد زیاد بسته های الحاقی، به احتمال زیاد فری خواهد شد.

Rayman Legends: بدلیل سابقه ی رایگان شدن Rayman Origins و تخفیفات همین نسخه، احتمالا فری خواهد شد.

Borderlans 2: با توجه به سابقه ی نسخه ی PS3 درصورت داشتن DLC ها، شاید فری شود.

Tearaway: گل سرسبد بازی های ویتا که منحصرا" خاص این کنسول است، و این دلیل برای سونی کافی خواهد بود تا آن را فری نکند، پس فری نخواهد شد.

Persona4: Golden
: در کنار Tearaway مهمترین بازی منشر شده برای ویتا این بازیست فری نخواهد شد.

Killzone: Mercenary: سونی بهترین شوتر اول شخص و هندهلد خودرا که بالاتر از یک بازی متوسط است فری نخواهد کرد ، پس احتمالا فری نخواهد شد.

Little Big Planet: بدلیل تخفیفات پیاپی در ریجن یک و دو بعید است فری شود، پس فری نخواهد شد.

Playstation All Stars Battle Royale: با توقف تولید DLC ها برای این بازی بنظر میرسد فرانچایزی مرده شده است، پس فری نخواهد شد.

جزئیات مفصل تر رو اینجا بخونید:

What's coming to PlayStation Plus in 2014? PS Vita Edition - Casually Addicted

- - -ویرایش - - -

ای کاش همون smart as که شایعه شده بود فری می شد :(

اگر منظورت برای US هستش فری شده:

http://blog.us.playstation.com/2014/01/27/playstation-plus-smart-as-free-for-members/

اقا میگم بازیهایی که با اشتراک پلاس میخریم،وقتی اشتراک تموم بشه،میشه اونارو بازم بازی کرد یا نه،مثل بازیهای رایگان از کار میفتن؟

Sent from my LT29i using Tapatalk

سلام دوستان
بازی هایی که تو رجین 1 Free میشن بهتره یا ریجن 2 ؟
من برا اینکه بتونم PS Vita با یه اکانت دیگه اکتیو کنم باید چیکار کنم ؟

اقا میگم بازیهایی که با اشتراک پلاس میخریم،وقتی اشتراک تموم بشه،میشه اونارو بازم بازی کرد یا نه،مثل بازیهای رایگان از کار میفتن؟

بازی هایی که خریدی می مونن بازی هایی که مجانی دانلود کردی از کار میفتن

سلام دوستان
بازی هایی که تو رجین 1 Free میشن بهتره یا ریجن 2 ؟
من برا اینکه بتونم PS Vita با یه اکانت دیگه اکتیو کنم باید چیکار کنم ؟

معمولا پلاس ریجن 2 بهتره برای بازی های مجانی ، ریجن 1 برای خرید بهتره
باید بری توی منو کلا دستگاه رو restore کنی که هم مموری ات فرمت می شه هم تنظیمات دستگاه می پره

آخرین ویرایش:

بازی هایی که برای پلاس تخفیف میخورند و شما میخرید بعد اتمام مدت پلاس هم براتون میمونند و مثل بازی ها رایگان نیستند

بیزحمت اینم جواب بدین.خریدن اشتراک پلاس،موجودی کیف پول هم افزایش میده یا برای موجودی باید یه کارت جدا خرید؟؟

نخیر موجودی افزایش نمیده و مستقیما پلاس میکنه شما رو. برای موجودی باید کارت پی اس ان بخرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or