s.snake2
کاربر سایت
استور امریکا هر هفته 3شنبه شب اپدیت میشهاين استور ويتا آپديت نميشه؟
استور امریکا هر هفته 3شنبه شب اپدیت میشهاين استور ويتا آپديت نميشه؟
من اروپا ام نمیدونم واسه امریکا هم هست یا نهاين MOTOGP مگه تو استور آمريکا نيست پس چرا تو مال من نيست/؟
برای من آمريکا هستش ولی توش نيستمن اروپا ام نمیدونم واسه امریکا هم هست یا نه
این بازی فقط برای اروپا رایکان شده لیست بازیهای رایگان شده برای امریکا تو یکی از تاپیک های پلاس هست میتونید ببینیدبرای من آمريکا هستش ولی توش نيست
وقتی پلاس تموم میشه از لیست دانلود بازی های فری حذف میشن و وقتی دوباره پلاس شی بازی ها بر میگردن و قابل دانلود میشنبا سلام به دوستان گل بازی سنتر
من چند روز مانده به پایان اکانت پلاسم "چند بازی برای ویتا رو دانلود کردم وچند تا free دیگه هم چون وقت نداشتم به دانلود لیستم فرستادم تا دانلود کنم یعنی بازی رو خریدم)
اما چند روز روز بعد بنا به دلایلی ویتا و مموری کارتم رو فرمت کردم . و دیروز پلاسم تموم شد. حالا که اکانتم رو وارد کردم و می خواهم بازی های free پلاس رو دانلود کنم ولی توی دانلود لیستم قرار ندارن . نمی دونم قضیه چیه ؟
حالا اگه من دوباره پلاس تهیه کنم و بخواهم بازی های قدیمی و بازی هایی که توی دانلود لیستم قرار دادام رو دوباره دانلود کنم" می تونم ؟یا اینکه فقط بازی های جدید پلاس رو می تونم دانلود کنم وبازی هایه قدیمی که دانلود کردم به فنا رفتن؟یا اینکه بازی هایی که دانلود کردم رو می تونم دوباره دانلود کنم ولی بازی هایی که توی دانلود لیستم قرار دادم رو نمی تونم دانلود کنم؟
خواهشا یکی به این سوالاتم پاسخ بده .
(شرمنده زیاد سوال پرسیدم" ببخشید)
رزرو شده وقتی پلاس فعلی تموم شد یک ساله خود به خود شروع میشهمن پلاس 12 ماهه خریدم ولی تو بخش اطلاعات بازی که میزنم همون تعداد روزهایی که برای پلاس قبلیم مونده رو نشون میده کسی همچین تجربه ای داره؟
(Surge Deluxe (PS Vita
limbo
بازی های این ماه پلاس آمریکا