PlayStation Now معرفی شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
46939904616445293181.png


PlayStation Now امروز در CES 2014 توسط Andrew House معرفی شد.این سیستم که بر اساس سیستم ابری سونی یعنی Gaikai می باشد,به شما این امکان را می دهد که بازی های PlayStation, PlayStation 2 and PlayStation 3 را برروی PS4 و PS Vita و حتی دستگاه های مثل تبلت وگوشی های هوشمند استریم کنید.
House درباره این قابلیت گفت:"دسترسی سریع به بازی های مورد علاقتان در نسل های قبل"
شما می توانید بازی ها را اجاره کنید یا پرداخت مبلغی به صورت ماهیانه.همچین این قابلیت از تبلت ها و گوشی های هوشمند و تلویزیون های bravia نیز پشتیبانی می کند.سونی یک بتا در اواخر ماه منتشر خواهد کرد و انتظار دارد تا تابستان امسال این قابلیت به طور کامل منتشر شود.
The Last of Us و Beyond: Two Souls در CES بر روی PS Vita و تلویزیون های bravia قابل بازی بودند.

 
این سیستم فوق العادست !
تجربه بهترین بازی های نسل قبل واسه افرادی مثل من که توانایی تجربشون رو نداشتن ، بی نظیره. همچین چیزی تو رویای من به شخصه نمی گنجید .
 
:((:((:((:wallbash::wallbash::wallbash:

:silenced:

پ ن 1:مثل اینکه کاربرهای سایت بازی سنتر همه اینترنت سرعت بالا باکمترین پینگ رو دارن که منظور رو نگرفت!!!

پ ن2: واینکه به خدا این پست علیه سونی نبود که سریع جوگیرشدین
 
آخرین ویرایش:
محتوا از این پست شره میکنه واقعآ :d.
داره به حال اینترنت ایران گریه می کنه ! :d

عجیبه..!!
سرعت مورد نیازشم بگن ممنون می شیم.

پسرم ! تروا چیش عجیبه ؟
بیخیال سرعت باش ! به سرعت من و تو نمیخوره ! حتی بخوره پینگ و محدودیتاش نمی خوره ! :d
 
امیدوارم این سیستم مثل ویدیوی اینترنتی براویا مورد عنایت عزیزان زحمتکش و مردمی شیلترینگ قرار نگیره و بشه استفاده کرد.
 
یعنی مثلا بازیهای PS1-2-3 رو میتونم روی گوشیم که نوت 3 هست بازی کنم:|:-/
احتمالش هست .. برنامه ps موبایل محدودیت خاصی نداره و روی همه گوشی ها و تبلت ها قابل نصبه.
حالا باید دید از اون طریق کار میده یا باز اکانت و داستان جدایی داره.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or