PlayStation Now معرفی شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
46939904616445293181.png

PlayStation Now امروز در CES 2014 توسط Andrew House معرفی شد.این سیستم که بر اساس سیستم ابری سونی یعنی Gaikai می باشد,به شما این امکان را می دهد که بازی های PlayStation, PlayStation 2 and PlayStation 3 را برروی PS4 و PS Vita و حتی دستگاه های مثل تبلت وگوشی های هوشمند استریم کنید.
House درباره این قابلیت گفت:"دسترسی سریع به بازی های مورد علاقتان در نسل های قبل"
شما می توانید بازی ها را اجاره کنید یا پرداخت مبلغی به صورت ماهیانه.همچین این قابلیت از تبلت ها و گوشی های هوشمند و تلویزیون های bravia نیز پشتیبانی می کند.سونی یک بتا در اواخر ماه منتشر خواهد کرد و انتظار دارد تا تابستان امسال این قابلیت به طور کامل منتشر شود.
The Last of Us و Beyond: Two Souls در CES بر روی PS Vita و تلویزیون های bravia قابل بازی بودند.

همین 2 ..3 روز پیش ارزوی اخرین شاهکار روی ویتا رو میکردم ها :bighug: ولی با کدوم اینترنت :((.... فایده نداره دیگه باید رفت ... قایقی باید ساخت

احتمالش هست .. برنامه ps موبایل محدودیت خاصی نداره و روی همه گوشی ها و تبلت ها قابل نصبه.
حالا باید دید از اون طریق کار میده یا باز اکانت و داستان جدایی داره.

تاجاییکه من لیست گوشیهایی که از psm پشتیبانی میکنن رو دیدم فقط رو گوشیای سونی و چند تا از گوشیهای htc کار میکنه و اصلا گوشیهای سامسونگ و lg رو ساپورت نمیکنه:-/

عالیه اما به درد ما جهان سومی ها و از رده خارج شده ها نمی خوره،بیشتر نوش جون مردم کرده جنوبی و استرالیا که اینترنتشون Oh My God داره

بیشتر نوش جون مردم کرده جنوبی و استرالیا که اینترنتشون Oh My God داره
استرالیا اینترنتش Oh My God نداره که هیچ، از نصف کشورهای دیگه (اروپایی، آمریکای شمالی و...) کمتره.

از لحاظ پهنای باند قابل دسترسی هست برای ما چون پیشنهادشون 5 مگ هست و حتی با سرعت پایین تر هم قابل اجراست ، ولی از لحاظ پینگ و کیفیت کانکشن قطعا ما مشکل حواهیم داشت .

آخرین ویرایش:
با این چیزایی که من شنیدم رسما یوتوب مخصوص بازی رو ساختن دیگه! وگرنه با گوشی که نمیشه مثلا gow3 بازی کرد! احتمالا حالت ویدئو پیدا میکنه!

با این چیزایی که من شنیدم رسما یوتوب مخصوص بازی رو ساختن دیگه! وگرنه با گوشی که نمیشه مثلا gow3 بازی کرد! احتمالا حالت ویدئو پیدا میکنه!

!!!!! یعنی من واقعا نمیفهمم چه اتفاقی میفته و چطور به خودتون اجازه میدید همچین تحلیل های تخیلی رو انجام بدید !!! یعنی چی حالت ویدیو پیدا میکنه ؟! مثلا ما میشینیم فیلم TLOU رو میبینیم تو گوشیمون ؟!!

همین الان ملت توی CES دارن با تلویزیون های Bravia و PS Vita بازی میکنن ...

!!!!! یعنی من واقعا نمیفهمم چه اتفاقی میفته و چطور به خودتون اجازه میدید همچین تحلیل های تخیلی رو انجام بدید !!!..
کدوم تحلیل؟ الان تصور کن همه گوشیا که قابلیت کار با ds3 رو ندارن! مثلا با اون گوشی باید چیکار کرد؟
همین الان ملت توی CES دارن با تلویزیون های Bravia و PS Vita بازی میکنن ...
الان مثلا این چه ربطی داشت؟؟؟؟ :دی

کدوم تحلیل؟ الان تصور کن همه گوشیا که قابلیت کار با ds3 رو ندارن! مثلا با اون گوشی باید چیکار کرد؟

الان مثلا این چه ربطی داشت؟؟؟؟ :دی

خب مسلما هر وسیله ای که امکانات لازم رو داشته باشه میتونه از این سرویس استفاده کنه ، اگر هم نداشته باشه که خب نمیشه ... دیگه این قضیه فیلم و یوتوب و ... رو من نمیفهمم چی ربطی داره ؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or