PlayStation Now معرفی شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
46939904616445293181.png

PlayStation Now امروز در CES 2014 توسط Andrew House معرفی شد.این سیستم که بر اساس سیستم ابری سونی یعنی Gaikai می باشد,به شما این امکان را می دهد که بازی های PlayStation, PlayStation 2 and PlayStation 3 را برروی PS4 و PS Vita و حتی دستگاه های مثل تبلت وگوشی های هوشمند استریم کنید.
House درباره این قابلیت گفت:"دسترسی سریع به بازی های مورد علاقتان در نسل های قبل"
شما می توانید بازی ها را اجاره کنید یا پرداخت مبلغی به صورت ماهیانه.همچین این قابلیت از تبلت ها و گوشی های هوشمند و تلویزیون های bravia نیز پشتیبانی می کند.سونی یک بتا در اواخر ماه منتشر خواهد کرد و انتظار دارد تا تابستان امسال این قابلیت به طور کامل منتشر شود.
The Last of Us و Beyond: Two Souls در CES بر روی PS Vita و تلویزیون های bravia قابل بازی بودند.

من خوشم نیومد.
احساس می کنم بازی از حالت انحصاری خودش خارج میشه.
یعنی چی که یکی بتونه با گوشی اخرین ما رو بازی کنه. نمی تونم قبول کنم.

من خوشم نیومد.
احساس می کنم بازی از حالت انحصاری خودش خارج میشه.
یعنی چی که یکی بتونه با گوشی اخرین ما رو بازی کنه. نمی تونم قبول کنم.

همچین اینجوریا هم نیست ... یه کتابخونه قرار نیست همه کتاب های دنیا رو داشته باشه یه مجموعه گیم هم قرار نیست همه بازی ها رو داخل خودش داشته باشه ...

اول باید ببینیم چه بازی هایی توش ارشیو میشه ... البته اخرین شاهکار میتونه وسوسه انگیز ترین و گل سر سبد این مجموعه باشه ...

نکته بعدی هم اینه که استفاده از این مجموعه ارزشمند همچین مفت و مجانی نیست و باید یه اشتراکی چیزی براش بخریم ...

بعد اخرش بازی کردن اینها روی اسمارت فون مثل با چنگال اب خوردنه ..اخرش باید ویتا یا ps4 داشته باشی تا تجربه خوبی داشته باشی

کاش همه بازی ها تروفی هم داشته باشن ... فاینال 12 روی ویتا با تروفی ...فراتر از رویاست

PlayStation Now اولین شلیک سونی به پیکر کنسول های بازی! مطمئنا دیگه خبری از کنسول های نسل نهمــ نخواهد بود و نسل هشتمــ کنسول ها آخرین نسل از این دستگاه های دوست داشتنی خواهند بود.

مثل این که تروفی هم میده این سرویس!
میشه مولتی بازی کرد .چه باکسی که بادیسک بازی میکنه چه با کسی که داره استریم میکنه.
برای PS4 به DS4 نیاز دارین و برای PS3,TV,Tablet.SM Phone هم به DS3.
بازی ها رو 720p اجرا میشن.
[h=1]Everything we know about PlayStation Now so far[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or