Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من میخوام فردا نامحدود 2 مگ بگیرم حدود 17 -18گیگ همین بازیای پلاسو دان کنم بتل رو شما دان کردی؟ بعد دانلود کامل بازی چقدر باید اپدیت دانلود کنی چون میگن بتل اپدیت حجیم زیاد داشته
bf3رو دانلود کردم دقیقا ابدیت 2045مگابایت داره که نمشه دانلودش کرد با pcهرکاری مکنم دانلودpuse نمشه میگن اگر عضو پلاس باشی میتونی ابدیت ها رو puseکنی

bf3رو دانلود کردم دقیقا ابدیت 2045مگابایت داره که نمشه دانلودش کرد با pcهرکاری مکنم دانلودpuse نمشه میگن اگر عضو پلاس باشی میتونی ابدیت ها رو puseکنی

فکر کنم بتونی با توجه به این تاپیک ها از طریق pc بگیری (با نرم افزار IDM )
http://forum.bazicenter.com/thread76403/

http://forum.bazicenter.com/thread43472/

همینطور که میدونید سونی هر تابستون برای پیش خرید 4 بازی Arcade یه سری حرکاتی میره که ... توضیح دادنم خوب نیست،توی عکس میبینید دیگه! :d

Stealth, Inc: A Clone in the Dark ($9.99, $7.99 with PS Plus)

Cloudberry Kingdom ($9.99, $7.99 with PS Plus)

ibb & obb ($9.99, $7.99 with PS Plus)

DuckTales Remastered ($14.99, $11.99 with PS Plus)

---
یک تریلر هم از Teslagrad دیدم! خوشم اومد:x برای PC نمیاد؟ :-"

درود بی کران

یک سوال دارم Playstation Home که میرم وارد نمیشه تو همه قسمت ها من به راحتی میرم مشکلی ندارم اما این مشکل داره اپدیت هم کردم اتفاقی نیوفتاد کسی میدونه مشکلش چیه مثلا مشکلش DNS هست کسی
DNS خوب برای ایران سراغ داره

درود بی کران

یک سوال دارم Playstation Home که میرم وارد نمیشه تو همه قسمت ها من به راحتی میرم مشکلی ندارم اما این مشکل داره اپدیت هم کردم اتفاقی نیوفتاد کسی میدونه مشکلش چیه مثلا مشکلش DNS هست کسی
DNS خوب برای ایران سراغ داره

چون كه هر قسمت رو خود PS HOME بايد به صورت جداگونه باز دانلود كنه ! يعني اگر هر قسمت جديدي بخواي بري بازم بايد دانلودش كني !يا اين كه از قبل توي صفحه اصلي HOME بذاريش براي دانلود !

Dynasty Warriors 8 با قیمت 49.99 پوند به استور اضافه شد.

یکی از سری بازی های مورد علاقمه ولی قیمتش خیلی بالاست! در حالی که The Last of Us قیمتش 39.99 پونده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or