سلیقت توی اینجور بازی ها خیلی خیلی بهترهبر اساس سليقه خودم ميزارم:d
Journey
unfinished swan
Limbo
Castle crasher
Sound shapes
Braid
Pixeljunk shooter
The walking dead
Dungeon Defenders
به نظر من اینکار نکن نمی ارزهیه سوال از دوستانی که Killzone HD و یا Killzone1 (روی PS2) رو بازی کردن، داشتم. به نظر شما ارزش داره بگیرمش؟ اگه این نسخه رو بازی نکنم چیز خاصی از لحاظ داستان و ... از دست نمی دم؟ خلاصه به اندازه پولی که قراره بالاش توی PSN بدم، می ارزه؟
ممنون.
از سرچ خود استور PS3 استفاده کن خیلی بهتر و پویا تره ، دومی رو مطمعنم هست ، چون خودم خریدیمش ! :dاین بازی های مفقودالاثر شده رو چجوری پیدا کنیم توی استور؟
یکیش TMNT ! یکیش هم Castle Crashers ! این یکی هم هرچی میگردم نیست! البته این دومی رو فقط توی سایتش گشتم ولی خوب در کل مشکل داره
من میخوام فردا نامحدود 2 مگ بگیرم حدود 17 -18گیگ همین بازیای پلاسو دان کنم بتل رو شما دان کردی؟ بعد دانلود کامل بازی چقدر باید اپدیت دانلود کنی چون میگن بتل اپدیت حجیم زیاد داشتهلیتل رو دانلود نمودم زدم تو کار بتل 3 تا فردا دانلود میشه به نظرتون من xcomرو اول دانلود کنم یا catrain
یه 2 گیگ هست با یه 1 مگ فعلا همینه بعد اینم هیچ اپدیتی نیومدهمن میخوام فردا نامحدود 2 مگ بگیرم حدود 17 -18گیگ همین بازیای پلاسو دان کنم بتل رو شما دان کردی؟ بعد دانلود کامل بازی چقدر باید اپدیت دانلود کنی چون میگن بتل اپدیت حجیم زیاد داشته