Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ما که مبین نت داریم ps3 دراه زیر فشاره له میشه کارتینگ و کترین و xcomرو دارم برا دانلود caveهم اضافه شد the last of usهم دارم 3 رو بشتر از اینترنت نمونده پولم نداره بدمن هب سوییجر بخرم که از pcدانلود کنم
پریروز ps3از ساعت 8 صبح که اینترنت فعل میشه تا 8شب یک بند روشن بوده برا دانلود ارباب حلقه ها نازه هم دانلود نشده بود کامل

هاب خریدم دارم لیتل رو دانلود میکنم نوشته 77ساعت دیگه تمام با سرعت 50 داره دانلود میکنه فردا اینترنتم تمام پول ندارم برم نامحدود شارژ کنم اینم شانس من تازه بقیه بازی ها مونده بتلفید هم داره میاد

یه سوال از دوستانی که Killzone HD و یا Killzone1 (روی PS2) رو بازی کردن، داشتم. به نظر شما ارزش داره بگیرمش؟ اگه این نسخه رو بازی نکنم چیز خاصی از لحاظ داستان و ... از دست نمی دم؟ خلاصه به اندازه پولی که قراره بالاش توی PSN بدم، می ارزه؟
ممنون.

یه سوال از دوستانی که Killzone HD و یا Killzone1 (روی PS2) رو بازی کردن، داشتم. به نظر شما ارزش داره بگیرمش؟ اگه این نسخه رو بازی نکنم چیز خاصی از لحاظ داستان و ... از دست نمی دم؟ خلاصه به اندازه پولی که قراره بالاش توی PSN بدم، می ارزه؟
ممنون.
به نظر من اینکار نکن نمی ارزه

بازیهای ماه جولای برای پلاس آمریکا مشخص شد:[h=3]Entering PS Plus in July (in no particular order)[/h]
  • Battlefield 3 (PS3)
  • Metal Slug XX (PSP, Compatible on PS Vita)
  • Jet Set Radio (PS3)
  • Dokuro (PS Vita)
  • Oddworld: Munch’s Oddysee HD (PS3)

[h=3]Leaving PS Plus In July[/h]
  • July 2nd – Deus Ex: Human Revolution
  • July 9th – Joe Danger 2 The Movie
  • July 16rd – The Cave
  • July 23rd – Germinator
  • July 30th – Zero’s Escape: Virtue’s Last Reward

battle 3 در plus free شد

سلام battle 3 full game در plus دیشب فری شد.

من که خیلی خوشحال شدم چون میخواستم بخرم

همچنین saints row : the third نیز free شده است

و little big planet : karting نیز free شد

این بازی های مفقودالاثر شده رو چجوری پیدا کنیم توی استور؟ :|
یکیش TMNT ! یکیش هم Castle Crashers ! این یکی هم هرچی میگردم نیست! البته این دومی رو فقط توی سایتش گشتم ولی خوب در کل مشکل داره :|

این بازی های مفقودالاثر شده رو چجوری پیدا کنیم توی استور؟ :|
یکیش TMNT ! یکیش هم Castle Crashers ! این یکی هم هرچی میگردم نیست! البته این دومی رو فقط توی سایتش گشتم ولی خوب در کل مشکل داره :|
از سرچ خود استور PS3 استفاده کن خیلی بهتر و پویا تره ، دومی رو مطمعنم هست ، چون خودم خریدیمش ! :d

لیتل رو دانلود نمودم زدم تو کار بتل 3 تا فردا دانلود میشه به نظرتون من xcomرو اول دانلود کنم یا catrain
من میخوام فردا نامحدود 2 مگ بگیرم حدود 17 -18گیگ همین بازیای پلاسو دان کنم بتل رو شما دان کردی؟ بعد دانلود کامل بازی چقدر باید اپدیت دانلود کنی چون میگن بتل اپدیت حجیم زیاد داشته

من میخوام فردا نامحدود 2 مگ بگیرم حدود 17 -18گیگ همین بازیای پلاسو دان کنم بتل رو شما دان کردی؟ بعد دانلود کامل بازی چقدر باید اپدیت دانلود کنی چون میگن بتل اپدیت حجیم زیاد داشته
یه 2 گیگ هست با یه 1 مگ فعلا همینه بعد اینم هیچ اپدیتی نیومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or