Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:-s
حجم اپدیتاش چقدره؟:((

12 گيگ خود بازي بود روي PSN حالا نميدونم ايني كه براي پلاس دادن اصلا" انلاين اش هم هست يا فقط سينگل پلير ه!!!!!!! چون سابقه داره براي پلاس سينگل انلي باشه !
ولي شما حدود 2گيگ بايد اپديت دانلود كني ! چون با اومدن جديدها قبلي ها مثل اينكه منسوخ شدن كامل و مثل BF:BC2 نيست !

12 گيگ خود بازي بود روي PSN حالا نميدونم ايني كه براي پلاس دادن اصلا" انلاين اش هم هست يا فقط سينگل پلير ه!!!!!!! چون سابقه داره براي پلاس سينگل انلي باشه !
ولي شما حدود 2گيگ بايد اپديت دانلود كني ! چون با اومدن جديدها قبلي ها مثل اينكه منسوخ شدن كامل و مثل BF:BC2 نيست !
نه ربطي نداره فقط يه بار starhawk و uncharted اينجوري شد:d . اونم به خاطر اينكه اينا از اول به صورت جدا ميفروختن.
---
اين بازي هايي كه واسه اروپا مياد اصلا بدرد نميخوره خسته نباشن:d

دوستان این جریان اپدیت بازی های به چه شکل هست !!

نگاه کنید مثلا من الان رفتم چک کردم و دیدم برای بازی BF3 حدود بالغ بر بیش از 5 گیگ اپدیت اومده ولی با اخرین اپدیتی که دانلود کردم دیگه هیچ مشکلی نداشتم !! اما بلعکس GT5 !! اینم اپدیت های خیلی زیادی داشت که خواستم اپدیت کنم اما از خواست تک تک اپدیت های قبلی رو هم دانلود کنم !!

برای Unch 2 ,3 هم به شکل BF3 بود یعنی لازم نبود تمام اپدیت های قبلی رو دان کنم !!

کلا این سیستم چجوری جریانش ؟؟

دو مدل اپديت داريم !

يكي مياد كه كلا" بازي رو تصحيح كنه و يا اپديت هاي قبلي رو تصحيح كنه كه اين قبلي هارو پاك مي كنه و مي شينه جاي قبلي ها !

يه سري ديگه هم هستن كه يه ديتا هايي دارند كه لازمه اجراي بازي از اون به بعد هستن حالا ميتونن اصللاحات كلي باشن و سازنده ديگه نخواد باز اون رو با اپديت بعدي جمع كنه به همين دليل مياد اون قبلي رو هم ميذاره ! جديده رو هم ميگه دانلود كنيد !
يا مثلا" BF:BC2 چون مپ هاي DLC رو تحت اپديت دادن بيرون شما بايد حتما" همه اپديت هارو دانلود ميكرديد

Bladestorm: The Hundred Years’ War

Dungeons & Dragons: Chronicles Of Mystara

Giana Sisters: Twisted Dreams

MotoGP 13

Thunder Wolves (Trial available)

Tour De France 2013 – 100th Edition

تخفيف ها:
OddWorld Strangers Wrath HD (£4.79/€5.99)
Burn Zombie Burn (£2.79/€3.49)
Kung Fu LIVE (£4.79/€5.99)

اقا جان , من خودم از استور US همين LBP K رو خريدم كلا" 6-7 گيگ بيشتر نبود كجا 13-14 گيگ :|[/QU
شماها چه حوصله ای دارین اینارو دانلود می کنین . 7 گیگ با این اینترنتی که من می شناسم خیلی وقت می خواد و البته هزینش .

آخرین ویرایش:
خيلي زياده....
برو به PSN وصل شو برو تو. PS STORE ببين كدوم رو خودت دوست داري.

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2

می دونم خیلی زیاده . به خاطر همین گفتم کسایی که خیلی با PSN سروکار داشتن از تجربه شون استفاده کنن و یه لیست از بهترین هایی که تا حالا بازی کردن رو بزارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or