Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اي بابا پس من چي ديدم :|:d
تا جايي كه من يادمه دقيقا" هم رفته بودم روي قسمت مولتي ايش و داشتم ميديدم كه نوشته بود تا سطح 15 بعد بالاش رو ديدم نوشته بود 11.7 گيگ :|
يا اشتباه ديدم يا PSN اشتباه زده بوده :d:|
تو چپکی میبینی من چیکار کنم:d
حجمش 4 بوده و خواهد بود تو اشتب خوردی تون لحظه:d

بازي هاي us بد نيستند نسبت به قبل خيلي خوبن مثلا" the cave بازي جديد و خوبيه واقعا" و همين طور spec ops بازي جديديه كه بد نيست ولي شاهكار هم نيست مطمئنا" فقط بازي خوبيه

ولي واقعا" هيچي به پاي بازي هاي eu نميرسه !
ME3 , DoA5 و خوب JD2 كه براي هر دو هست ولي همون ME3 خيلي با ارزشه !
فقط حيف شد من فكر مي كردم MGS HD C رو ميخوان براي PS3 بدن كه ديدم براي ويتاست :(
فقط كاش حجم اين ME3 زياد نباشه و مهم ترش اين كه قسمت انلاين اش باز باشه :|:d

البته قراره از فردا يه سري تخفيف خوب روي ME2 و ME3 بدن و اين يارو كريس براون خودش رو خفه كرد هي به ملت گفت نه روي ME1 تخفيف نتونستيم بگيريم :|:d

بازی های eu بهترن. ولی من هرچی که فری میشه روی استور eu رو قبلا بازی کردم، ولی مثلا همین spec ops رو تعریفش رو شنیده بودم ولی هیچ وقت بازیش نکردم، حالا دیگه که فری شده توفیق اجبارییه :d باید بازیش کرد
الان چک کردم plat کردنش هم زیاد سخت نیست :d

13 14 گیگه:((

راست مي گي :|
من شبها با سرعت 58 نهايتا" ميتونم دانلود كنم :| يعني شبي حدود 800-1000 مگ :| كلي طول ميكشه تا دانلودش كنم :| ولي اگر قسمت مولتي ايش باز باشه حتما" تا لينك اش بياد شروع مي كنم به دانلودش :):d

بازی های eu بهترن. ولی من هرچی که فری میشه روی استور eu رو قبلا بازی کردم، ولی مثلا همین spec ops رو تعریفش رو شنیده بودم ولی هیچ وقت بازیش نکردم، حالا دیگه که فری شده توفیق اجبارییه :d باید بازیش کرد
الان چک کردم plat کردنش هم زیاد سخت نیست :d
آره فقط درجه سختی آخرش رو گفتند مثل KZ2ـه :-"
البته من فکر نمیکنم به اون سختی باشه! نوشته بود که با 3-4 تیر میمیره! ولی توی KZ2 یک یا 2 تیر بود! :d :-" هوش مصنوعی هم که خفن...کلا متلاشی میکرد...حالا صبر میکنم بعد از بازی کردن ببینم واقعا در حد KZ2 هست یا نه :d

---
همه ی بازی های پلاس کامل هستن! بخش مولتی و اینا هم باز میباشد!

امير يادمه اون موقع كه CRYSIS 2 رو اروپا داده بو براي پلاس ها بچه ها مي گفتن بخش انلاين اش تعطيله :|
يا خودم SHIFT 2 رو يادمه نميشد باش انلاين زد يا انلاين نداشت كلا" يادم نيست :d

امکان نداره این مورد! :d همیشه بازی ها کامل بودن! من هرچی گرفتم که مشکلی نداشتن! :d
اون کرایسیس هم شاید منظورشون این بوده که تروفی آنلاینش رو نمیشه گرفت و پلات نمیشه! (طرف مثلا پلاس 3 ماهه داشته) چون یک تروفی داره میگه برو 6 ماه دیگه برگرد به بخش مولتی و تروفی رو بگیر! :d

امکان نداره این مورد! :d همیشه بازی ها کامل بودن! من هرچی گرفتم که مشکلی نداشتن! :d
اون کرایسیس هم شاید منظورشون این بوده که تروفی آنلاینش رو نمیشه گرفت و پلات نمیشه! (طرف مثلا پلاس 3 ماهه داشته) چون یک تروفی داره میگه برو 6 ماه دیگه برگرد به بخش مولتی و تروفی رو بگیر! :d
starhawk 10 GB without Multiplayer for PS+
PlayStation Plus Update: Starhawk Campaign Free, Hell Yeah and Tokyo Jungle Discounts – PlayStation Blog

راست مي گي :|
من شبها با سرعت 58 نهايتا" ميتونم دانلود كنم :| يعني شبي حدود 800-1000 مگ :| كلي طول ميكشه تا دانلودش كنم :| ولي اگر قسمت مولتي ايش باز باشه حتما" تا لينك اش بياد شروع مي كنم به دانلودش :):d
ME3 چون Trial & Unlock هست می تونی از هر وقتی بخوای بذاریش برا دانلود:)

Tomb Raider روی هیچکدوم از استور ها نیومده ? روی US که نیست , اگه کسی استور های دیگه رو چک کرده لطفاً اطلاع بده که بازی رو اونجا گذاشتن یا نه :d
نمیدونم بازی رو گرفتی یا نه ، ولی برای استور آمریکا اومد بازی! :d

گرفتم >:d< حجمش 8.5 GB ـه :d + یه چندتا اسکین و اینا برای مولتی داد + یه بازی 1.6 GB ـی دیگه هم داد اسمش یادم نیست :d

اون دوميه كه گفتي احتمالا" lara croft and guardian of he light نيست ؟ چون حجم اش به اون ميخوره !
به نظرم خيلي هم خوبه اگر اشانتيون بوده ! بازي خوب و جالبي بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or