Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
كلا" بالا سر اين تاپيك ه وايسادي فقط جواب بدي هاااا :|:d
فايده نداره الان قيمت ها حول و حوش 250 مي چرخن تا اون موقع وضع درست نشه و با جو TLoU ميشه 300 تومن :|
ما الان يه 25 پوندي براش داريم :|:d تا بعدش :d
اصلا لذتی داره جواب دادن >:)
حالا قیمت به کنار! اون موقعی که بازی میاد،وضع نت از گمرک داغون تر نباشه،مطمئنا بهتر نیست! :d همون دانلودشم تا درست شدن اوضاع طول میکشه:-"

انحصاری شاخ رو نمیارن رو استور , ملت اکانت شِیر میکنن و اینا دوست ندارن یه قرون برای انحصاری ها ضرر کنن :d TLOU هم زودتر از تابستون 2014 امکان نداره بیاد رو استور :d اگه مردی تا اون موقع صبر کن :d

ديگه از U3 شاخ تر آيا ؟!/:)
من همين U3 رو كه ديدم روي استور اميدوار شدم !
اشكال نداره صبر ميكنم :| سخته ولي ممكنه :| چندماه ميگذره اما به جاي 300 تومن 150 تومن ميدي :|:d

@ اميرحسين :d
همونموقع كه عمرا" بياد روي استور :|
بعدش مياد و بايد دست كم يه 30-40 گيگ دانلود كنيم :| ولي حتي با خرج دانلودش هم به صرفه درمياد !!!

اشكال نداره صبر ميكنم :| سخته ولي ممكنه :| چندماه ميگذره اما به جاي 300 تومن 150 تومن ميدي :|:d

یک و نیم سال از عرضه آنچارتد 3 گذشته تازه اومد رو استور /:) :d اصلاً فکر اومدن TLOU رو از سرت بیرون کن ! امکان نداره بیاد مگر بعد از یک سال ! :d

یک و نیم سال از عرضه آنچارتد 3 گذشته تازه اومد رو استور /:) :d اصلاً فکر اومدن TLOU رو از سرت بیرون کن ! امکان نداره بیاد مگر بعد از یک سال ! :d

تو همون يه بار كه هي رفتي روي مين هاي من توي MoH : WF بس ات نبود كه هي حالا باهام كل مياندازي :|:d

باو ما جزو طبقه ضعفاي جامعه ايم :|:d
مجبورم صبر كنم گر چند به نظرم اين اخر نسليه سوني خيلي بها ميده به استور و اينها

حالا TLOU خيلي قشنگه اينقدر علاقه داري بازي كني:d*Trollface*
--------------------
اينجا كسي unfinished swan بازي كرده؟ خوبه؟:d

میگم un3 به صورت مجانی تو استور اروپا الان قابل دانلود برای همه هست البته قسمت مولتی پلیر من که خودم دیدم شاخ دراوردم برید سریع بگیرید تا پولی نشده:d
حجمشم 4 گیگ و خورده ای بود

میگم un3 به صورت مجانی تو استور اروپا الان قابل دانلود برای همه هست البته قسمت مولتی پلیر من که خودم دیدم شاخ دراوردم برید سریع بگیرید تا پولی نشده:d
حجمشم 4 گیگ و خورده ای بود

اون F2P شده كلا" ولي تا سطح 15 بيشتر اسلحه و چيز ميز نميده ! بايد سطح رو پرستيژ كني تا بتوني يه سري چيزهارو باز كني !
حجمش هم 11.7 گيگ بوده اشتباه ديدي :|

اي بابا پس من چي ديدم :|:d
تا جايي كه من يادمه دقيقا" هم رفته بودم روي قسمت مولتي ايش و داشتم ميديدم كه نوشته بود تا سطح 15 بعد بالاش رو ديدم نوشته بود 11.7 گيگ :|
يا اشتباه ديدم يا PSN اشتباه زده بوده :d:|

بازی های مجانی ماه مارچ برای پلاس آمریکا:

• Spec Ops: The Line (PS3)
  • Disgaea 3: Absence of Detention (PS Vita)
  • Joe Danger 2: The Movie (PS3)
  • Tekken 6 (PSP; Supported on PS Vita)
  • The Cave (PS3)

Tekken-6.jpg

Disgaea-3.jpg

The-Cave.jpg

Joe-Danger-2.jpg

Spec-Ops.jpg

یعنی باور کنم بالاخره بازی درست حسابی گذاشتن برای دانلود ؟ :d سخته درک کردنش :d البته بازم به پای اروپا نمیرسه که ولی خوبه... :d
فقط کاش Tekken 6نسخه ی PS3 رو هم میزاشتن:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or