Infected Area
کاربر سایت
-----.Calling all PS Plus members. Boy, have we got a little treat to share with you today! To celebrate the launch of God of War: Ascension next month, we have managed to secure God of War 1 HD for our PlayStation Plus members to download and keep for as long as you are a member, at no extra cost!
[h=3]PlayStation 3 discount[/h]Far Cry 3 – Was €69.99/£59.99; now €49.99/£39.99
Additional 10% discount for Plus members
[h=3]PS3 games[/h]
Demolition Inc. (trial available)
Price: £6.49/€7.99
PEGI: 7
Availability: All
Dynasty Warriors 7 Empires
Price: £34.99/€44.99
PEGI: 12
Dynasty Warriors 7 Empires (w/ bonus content)
Price: £36.99/€44.99
PEGI: 12
LittleBigPlanet 2 Extras Edition (available from 1st March in UK/IRE)
Price: £19.99/€24.99
Uncharted 3 Multiplayer
Price: Free
PEGI: 16
Availability: All (Note: In Germany, this is only available to PS Plus members)
[h=3][/h]
[h=3]PS3 demos[/h]God of War: Ascension
PEGI: 18
Availability: All (PS Plus-only in Germany)
Knytt Underground
PEGI: 16
Page Chronica
[h=3][/h]-
فک کن امریکا از این کارها بکنه اما در مجموع نمیدونم پلاس امریکا چرا اینقدر افت کرده! تخفیف هایی نسبتا خوبی میده اما تو ریجن 2 واقعا تعداد بازی های مجانی و تخفیف هایی که برای بازی های جدید قرار میگیره اصلا قابل مقایسه با ریجن 1 نیست!کاش آمریکا هم ICOـی ، جکی،رچتی چیزی مجانی میشد (خدایی من بازی های این 2 طرف رو مقایسه میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم که هدف سونی از این حرکات چیه )
GOW بدون تروفی هم ارزشش از کل بازی های PSN بالاترهالان این GOW HD رایگان شد من میخوام دانلود کنم حالا تروفی داره که بیارزه؟:d
GOW بدون تروفی هم ارزشش از کل بازی های PSN بالاتره
ولی آره تروفی داره :d
یعنی این یکی واقعاً خداست :d
انحصاري هاي سوني فكر نكنم روي psn بياد.وقتي TLoU اومد و ملت همين مدلي خريدنش و زير بار كلي دانلود رفتن تازه مي فهمي چي خداست :dچون اگر قيمت ها پايين نياد يه بازي مثل TLoU قيمت بالاي 300 پيدا مي كنهاين مولتي U3 كه F2P شد خيلي خوب شده ولي بايد 12 گيگ رو ادم دانلود كنه بعدش تا LEVEL 15 بيشتر بالا نميره و بعدش هم لول بالا ميره اما اسلحه و چيز ميز نميده بايد پرستيژ بود چي بود از اون ها بزنيد تا بتونيد يه كارايي بكنيد و يه سري چيز ميز و مد و مراحل باز شه
غیر از LBPK و استارهاوک فکر کنم بقیشون 2 قرن بعدش اومدن روی استور :d
همین آنچارتدها مثلا... با یکی دو سال تاخیر گذاشتنشون! :d
در مورد TLOU هم اگر قرار باشه روی استور بیاد،فکر نمیکنم به این زودیا بیاد! منتظرش نباش در کل :d
منظورم به طور کلی این بود که حداقل یک سال باید صبر کنی تا روی استور بیاد! :dخوب به جهنم
تو ميدوني اون زمان اصلا" نميشه بازي رو درست پيدا كرد
بازي دقيقا" وسط انت خابات ريليز ميشه فكر كردي گمرك هم مثل در دروازه باز ه ميذاره ملت همه چي رو ببرن بيارن ؟ تازه قيمت اش هم به كنار !!!
اگر قيمت ها تا اون موقع معقول شد كه هيچ نشد مجبوريم بشينيم ببينيم كي مياد روي استور
منظورم به طور کلی این بود که حداقل یک سال باید صبر کنی تا روی استور بیاد! :d
کلا فکرش رو هم نکن! همون نسخه ی فیزیکیش راحت تر گیرت میاد! :d
خوب به جهنم
تو ميدوني اون زمان اصلا" نميشه بازي رو درست پيدا كرد
بازي دقيقا" وسط انت خابات ريليز ميشه فكر كردي گمرك هم مثل در دروازه باز ه ميذاره ملت همه چي رو ببرن بيارن ؟ تازه قيمت اش هم به كنار !!!
اگر قيمت ها تا اون موقع معقول شد كه هيچ نشد مجبوريم بشينيم ببينيم كي مياد روي استور