Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خبر خوب:d God of War 1 Hd براي پلاس مجاني شد
.Calling all PS Plus members. Boy, have we got a little treat to share with you today! To celebrate the launch of God of War: Ascension next month, we have managed to secure God of War 1 HD for our PlayStation Plus members to download and keep for as long as you are a member, at no extra cost!
-----

[h=3]PlayStation 3 discount[/h]Far Cry 3 – Was €69.99/£59.99; now €49.99/£39.99
Additional 10% discount for Plus members
[h=3]PS3 games[/h]
Demolition Inc. (trial available)
Price: £6.49/€7.99
PEGI: 7
Availability: All

Dynasty Warriors 7 Empires
Price: £34.99/€44.99
PEGI: 12

Dynasty Warriors 7 Empires (w/ bonus content)
Price: £36.99/€44.99
PEGI: 12

LittleBigPlanet 2 Extras Edition (available from 1st March in UK/IRE)
Price: £19.99/€24.99

Uncharted 3 Multiplayer
Price: Free
PEGI: 16
Availability: All (Note: In Germany, this is only available to PS Plus members)
[h=3][/h]

[h=3]PS3 demos[/h]God of War: Ascension
PEGI: 18
Availability: All (PS Plus-only in Germany)
Knytt Underground
PEGI: 16
Page Chronica
[h=3][/h]-

آخرین ویرایش:
خبر خوب:d God of War 1 Hd براي پلاس مجاني شد
کاش آمریکا هم ICOـی ، جکی،رچتی چیزی مجانی میشد:-" (خدایی من بازی های این 2 طرف رو مقایسه میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم که هدف سونی از این حرکات چیه:-" )

کاش آمریکا هم ICOـی ، جکی،رچتی چیزی مجانی میشد:-" (خدایی من بازی های این 2 طرف رو مقایسه میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم که هدف سونی از این حرکات چیه:-" )
فک کن امریکا از این کارها بکنه:دی اما در مجموع نمیدونم پلاس امریکا چرا اینقدر افت کرده! تخفیف هایی نسبتا خوبی میده اما تو ریجن 2 واقعا تعداد بازی های مجانی و تخفیف هایی که برای بازی های جدید قرار میگیره اصلا قابل مقایسه با ریجن 1 نیست!

GOW بدون تروفی هم ارزشش از کل بازی های PSN بالاتره:|
ولی آره تروفی داره :d

مخصوصا برای من که هنوز نسخه یک رو بازی نکردم:)
کلا بازی نکردن این یه نسخه باری بود که تو تمام مراحل زندگیم رو دوشم حس میکردم:d
الانم برای دانلودش زیر 9 گیگ بار دارم جون میدم:d(واقعا چرا باید اینقدر حجم داشته باشه)
ویرایش: فقط امیر هیچی از بازی رو برام اسپویل نکنیا چون من خیلی حساسم و هیچ ویدیو و تریلری هم از گاو 1 ندیدم تا خودم بازی کنم کلا هیچی از داستانش نمیخوام بدونم:))>:)

یعنی این یکی واقعاً خداست :)):d

وقتي TLoU اومد و ملت همين مدلي خريدنش و زير بار كلي دانلود رفتن تازه مي فهمي چي خداست :|:d
چون اگر قيمت ها پايين نياد يه بازي مثل TLoU قيمت بالاي 300 پيدا مي كنه

اين مولتي U3 كه F2P شد خيلي خوب شده ولي بايد 12 گيگ رو ادم دانلود كنه :|
بعدش تا LEVEL 15 بيشتر بالا نميره و بعدش هم لول بالا ميره اما اسلحه و چيز ميز نميده :|
بايد پرستيژ بود چي بود از اون ها بزنيد تا بتونيد يه كارايي بكنيد و يه سري چيز ميز و مد و مراحل باز شه :|

وقتي TLoU اومد و ملت همين مدلي خريدنش و زير بار كلي دانلود رفتن تازه مي فهمي چي خداست :|:dچون اگر قيمت ها پايين نياد يه بازي مثل TLoU قيمت بالاي 300 پيدا مي كنهاين مولتي U3 كه F2P شد خيلي خوب شده ولي بايد 12 گيگ رو ادم دانلود كنه :|بعدش تا LEVEL 15 بيشتر بالا نميره و بعدش هم لول بالا ميره اما اسلحه و چيز ميز نميده :|بايد پرستيژ بود چي بود از اون ها بزنيد تا بتونيد يه كارايي بكنيد و يه سري چيز ميز و مد و مراحل باز شه :|
انحصاري هاي سوني فكر نكنم روي psn بياد.

صادق همين الان ميشه LBP1 LBP2 LBPK LBP VITA رو خريد اون هم با تخفيف :d
همين الان ميشه GoW هارو خريد :d
همين الان ميشه يه تعداد ديگه از بازي هارو هم خريد :d
همين الان ميشه STARHAWK رو خريد :d

چيزي كه اميد من رو بيشتر مي كنه براي اومدن TLoU رو استور اينه كه الان نسخه هاي مختلفي از U3 رو گذاشتن براي خريد روي استور :d

غیر از LBPK و استارهاوک فکر کنم بقیشون 2 قرن بعدش اومدن روی استور:-" :d
همین آنچارتدها مثلا... با یکی دو سال تاخیر گذاشتنشون! :d
در مورد TLOU هم اگر قرار باشه روی استور بیاد،فکر نمیکنم به این زودیا بیاد! منتظرش نباش در کل :-" :d

غیر از LBPK و استارهاوک فکر کنم بقیشون 2 قرن بعدش اومدن روی استور:-" :d
همین آنچارتدها مثلا... با یکی دو سال تاخیر گذاشتنشون! :d
در مورد TLOU هم اگر قرار باشه روی استور بیاد،فکر نمیکنم به این زودیا بیاد! منتظرش نباش در کل :-" :d

خوب به جهنم :|
تو ميدوني اون زمان اصلا" نميشه بازي رو درست پيدا كرد :|
بازي دقيقا" وسط انت خابات ريليز ميشه فكر كردي گمرك هم مثل در دروازه باز ه ميذاره ملت همه چي رو ببرن بيارن ؟ تازه قيمت اش هم به كنار !!!

اگر قيمت ها تا اون موقع معقول شد كه هيچ نشد مجبوريم بشينيم ببينيم كي مياد روي استور :|

بازي دقيقا" وسط انت خابات ريليز ميشه فكر كردي گمرك هم مثل در دروازه باز ه ميذاره ملت همه چي رو ببرن بيارن ؟ تازه قيمت اش هم به كنار !!!

اگر قيمت ها تا اون موقع معقول شد كه هيچ نشد مجبوريم بشينيم ببينيم كي مياد روي استور :|
منظورم به طور کلی این بود که حداقل یک سال باید صبر کنی تا روی استور بیاد! :-" :d
کلا فکرش رو هم نکن! همون نسخه ی فیزیکیش راحت تر گیرت میاد! :d

منظورم به طور کلی این بود که حداقل یک سال باید صبر کنی تا روی استور بیاد! :-" :d
کلا فکرش رو هم نکن! همون نسخه ی فیزیکیش راحت تر گیرت میاد! :d

كلا" بالا سر اين تاپيك ه وايسادي فقط جواب بدي هاااا :|:d
فايده نداره الان قيمت ها حول و حوش 250 مي چرخن تا اون موقع وضع درست نشه و با جو TLoU ميشه 300 تومن :|
ما الان يه 25 پوندي براش داريم :|:d تا بعدش :d

انحصاری شاخ رو نمیارن رو استور , ملت اکانت شِیر میکنن و اینا دوست ندارن یه قرون برای انحصاری ها ضرر کنن :d TLOU هم زودتر از تابستون 2014 امکان نداره بیاد رو استور :d اگه مردی تا اون موقع صبر کن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or