Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت

خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه

شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس

آخرین ویرایش:
خلاصه یک 7 - 8 میلیونی رفته تو پاچمون.
تلویزیون 4k با قابلیت hdr رو از کجا بیاریم!!

دوستانی که اصلاع دارن ارزونترین tv که 4k باشه و از hdr پشتیبانی کنه چی هست؟؟
من samsung js8980 دارم HDR هست . من 55 خریدم 6.800 و الان هم همین حدوداست. 48 هم داره همین مدل 4.700 حدودا . الجی ها هم ارزونتر هست زیر 3 تومن حتی ولی HDR نیست و کیفیت زیاد خوبی ندارن .
سونی هم خوبه . 8 تومن گمونم باشه .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: mohsen2012
کالاف جدید رو خیلی دوس دارم نمایش خوبی داشت و همچنین هورایزن هم به خواسته ی تمام دنبال کننده هاش پاسخ داد و رفت روی سر اون بابا :D

در مورد خریدن یا نخریدن پرو به نظرم باید مقداری صبر کرد ، البته با توجه به افت قیمت ها برای اونایی که خیلی ۲دل هستن صبر سخته :D
ولی برای به دست آوردن نهایت قدرت و کیفیت باید حتما یه TV خفن داشت درسته ؟

• Like
Reactions: bayern_vahid
چیزی گفته نشده که امکان تغییر دادن تنظیمات گرافیکی توی بازیهای پرو وجود داره یا نه؟مثلا من نخوام 4K بازی کنم میتونم [تقریبا] مثل پی سی بقیه تنظیمات گرافیک بالا تر ببرم یا مثلا از 30 فریم بکنمش 60 فریم؟

چند جا دیده بودم که کاربرای انلاین جفت این کنسولا با هم میتونن بازی کنن ..این ایا تایید شدس !!؟
نگرانیم همینه فقط..یهو جدا نشن :دی در اون صورت باید خریدش
کسی میدونه لطفا بگه

چند جا دیده بودم که کاربرای انلاین جفت این کنسولا با هم میتونن بازی کنن ..این ایا تایید شدس !!؟
نگرانیم همینه فقط..یهو جدا نشن :D در اون صورت باید خریدش
کسی میدونه لطفا بگه
نه تنها این تایید شدست حتی میگن مولتی تفاوت فریم نداره که برابری حفظ شه. خیالت راحت:D

• Like
Reactions: aslirezahddd
نه تنها این تایید شدست حتی میگن مولتی تفاوت فریم نداره که برابری حفظ شه. خیالت راحت:D
خیلیم عالی...چند ماه استرس داشتیم :D اینقدر اینجا جو دادن چند نفر تو ابن مدت گفتیم دیگه چقدر فرق دارن
امشب شب خیلی خوبی بود! ..دمت گرم سونی :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MrElectricWizard
این کنسول اگر بخواد بازی ها رو 4K 60FPS اجرا کنه یک 4-5 تا طبقه دیگه باید بیاد روش، 3 طبقه جوابش رو نمی ده
قبلا هم توی لیک ها اومده بود که این کنسول عمدتا بازی ها رو UPScale می کنه روی 4K و بازی ها عمدتا روی 2K اجرا می شن

اونایی که فکر میکنن فقط 4k اضافه شده که سخت در اشتباه هستن اینو الان بگم حتی خود 4k چیز کمی نیست توی رزولوشن 4k تقریبا بازی دیگه نیاز به aa نداره و واقعا تفاوت چشمگیره اتفاقا تغییر گرافیک از fullhd به 4k خیلی چشم نوازتره تا hd به full hd
شما چند تا پست قبلتر تریلر direct feed 60fps از هاریزون رو ببینید با کیفیت 4k، تا متوجه بشید فرق چقدره
Ps4pro مطمئنا خیلی از ps4 قوی تره و کسانی که میگن نیست خودشونو گول میزنن بزارید هاریزون بیاد روی دو تا کنسول منتشر بشه معلوم میشه فرقش چقدره
فقط این pro رو باید کمی بهتر طراحی میکردن گرفتن سه طبقه اش کردن که چی ادم یاد ps2 fat میافته که تازه چاق تر شده
دوستان بگم یکی از بهترین HDR 4K TV ها رو سونی زده به نام x850d که من یک دونه 55 اینچ بدون گارانتی رو از تهران خریدم 4500 شاهکاره به تمام معنی هست

یک مسئله دیگه هم هست اینه که سونی گفت روی ps4 قبلی هم hdr میاد ، بله میاد اما فول ساپورت نخواهد بود تقریبا میشه گفت hdr ready چون hdr فقط نرم افزاری نیست والا اینجوری بود روی وان قبلی هم مایکرو اضافه میکرد

آخرین ویرایش:
مانیتور گیمینگ ایسوس ۲۷اینچ ۳۲۰۰

اون مدل HDR نداره
کلا مانیتور های HDR دار توی دنیا در حد انگشت شماره و در بازار عرضه عمومی نشدن

گول تبلیغاتی مثل HD Ready و ... هم روی تلویزیون های ارزون قیمت نخورید
این تلویزیون ها صرفا می تونن محتوای HDR رو پخش کنن و در واقع HDR واقعی نیستند و ویژگی های HDR رو به طور کامل ندارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or