Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت


خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه



شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس
 
آخرین ویرایش:
یه سوال بازیای قدیمی رو PRO اجرا میشن راحت؟یا باید نسخه دیگه بگیریم؟این رو من متوجه نشدم چون.
برفرض بازی یسال قبل اومده انلاینه اینو یکی بخواد از عادی به PRO بره رو همون کنسولم باز اجرا میشه با Update?یا نه نسخه حداگانه میدن براش؟
 
از هر طرف نگاه کنیم، این جوابیه نبود! فیل اسپنسر صراحتاً تأکید کرد که خبری از میان نسلی نیست و Beyond Generation رو چند دفعه تکرار کرد. همینطور مایکروسافت سرش بالاست سال آینده کنسول نسلِ بعدی خودش رو میده و مدل فعلی رو تا دو سال بعدش ساپورت میکنه و بعد هم وان رو با یک عمر معمولی و طبیعی از بازار خارج میکنه. این سونیه که داره کنسول میان نسلی میده و معادلات رو برای PS5 پیچیده کرده! همین الان پیتر مور تأیید کرده که دارند برای اسکورپیو هم بازی میسازند و اگه حرفه ای پورت و ساخته بشه، مقایسه اش با کنسول های فعلی و پرو خیلی توی چشم خواهد زد.
اون 4تا آدم حرف بزنند هم جالب بود ... تأثیر اون چهارتا آدم توی کامنت های یوتیوب باید ببینی.

خوب این دقیقا خیلی مسخره هست!

الان سونی میاد از این به بعد گرافیک پرو رو میکوبه تو سر همه و اختلاف با مایکرو خیلی خواهد بود. بعد مایکرو بازی های اسکورپیو رو نشون میده قاعدتا باید بهتر از پرو باشن. بعد سال بعد سونی لابد کنسول جدید معرفی میکنه و ... این وسط NX هم هست.
 
باورم نمیشه جدی گفته باشی:D معادلات ps5 پیچیده شده؟ لطف میکنی بیشتر باز کنی و ما با پیچش اشنا شیم؟:D
مایکروسافت داره زودتر میره نسل بعد. داره تایم لاین را کوتاه میکنه. کاری که سال 2005 هم کرده. فکت درسته؟ سونی برای اینکه مجبور نشه بره نسل بعد(مایکرو داره مجبورش میکنه) pro را طراحی کرده تا بتونه با نسل بعد مایکروسافت در همین نسل خودش مقابله کنه.
اینجاست که ps5 مثل همیشه با فاصله 5/6/7 ساله با ps4 عرضه میشه. هیچ پیچیدگی هم وجود نداره:D

اینکه اومدی ساخت پرو رو یکجورایی مکر سونی در مقابل اسکورپیو جا زدی خیلی جالب بود. اصلی ترین دلیل این مهمون ناخونده، واقعیت مجازی بود.
خب اینم پیچش:
احتمال اینکه کنسول پرو و اسلیم روی دور فروش خوبی قرار بگیرند زیاده، این باعث میشه که سونی برای عرضه ی PS5 به تردید بیفته. اینو که قبول داری؟ وقتی یک کنسول توی پیش بینی ها برای فروش خیلی جا داره، پس عرضه ی نسخه ی خیلی متفاوت تر از اون اشتباهه که سونی اینو نسل قبل و سر PS4 نشون داد. مشکل دیگه ای که این وسط بوجود میاد، اسکورپیوست. نمیخوام بگم چه اختلالی ایجاد میکنه چون دیتیل خاصی جز یک غول نسل بعدی نداریم ولی اگه این کنسول با یک لانچ خوب شروع کنه، سونی رو وادار میکنه که فایو رو هر چه سریعتر وارد بازار کنه ولی گفتم به احتمال زیاد فروش احتمالیِ خوب پرو اینکار رو عقب میندازه. این از این. این به خودی خود پیچیدگی نیست؟ اینکه انتظار فایو رو توی 2018 داشته باشی در صورتیکه با این قضایا کنسول سر وقت نرسه و فروش اولیه رو به مایکرو تحویل بده! این تصمیم درست اقتصادی میخواد و بله، برای شما در زیر باد کولر پیچیدگی نداره ابدا. :D

خوب این دقیقا خیلی مسخره هست!

الان سونی میاد از این به بعد گرافیک پرو رو میکوبه تو سر همه و اختلاف با مایکرو خیلی خواهد بود. بعد مایکرو بازی های اسکورپیو رو نشون میده قاعدتا باید بهتر از پرو باشن. بعد سال بعد سونی لابد کنسول جدید معرفی میکنه و ... این وسط NX هم هست.

مسخره یا غیره اصلاً مهم نیست. این مهمه که در حال حاضر لفظِ «کنسولِ قویتر» برای گیمر جماعت ابهت و تابو داره. مایکرو داره سر اسکورپیو، همون کمپین تبلیغاتی رو استفاده میکنه که سونی سر لانچ فور استفاده کرد. الان هم از لفظ «قویترین کنسول تاریخ» استفاده میکنه که خودش نشون میده به این درک رسیدن که گیم فقط بحث اصلی نیست. منم انتظار دارم E3 سالِ بعد بازی های اسکورپیو تو سر همه ی کنسول ها بزنه چون یک باید یک لانچ فوقالعاده داشته باشه
 
  • Like
Reactions: sajjad++
@The Fade
دیوید عزیز:D
موضوع اینه که فکر نمیکنم اگر طبق تحلیل شما ps5 بره 2019 کسی ناراحت بشه. که البته منم مثل خودتون فکر میکنم این اتفاق میفته 2020 هم بعید نیست:D
حتی این مسئله به خودی خود به نفع سونی و من استفاده کننده از پلتفرم سونیه. چون باعث میشه ps5 بسیار قویتری ببینم. و تند تند به فکر ارتقا سخت افزار نباشیم و اگر هم ps4 خسته کننده شد گزینه ps4pro جلومه.
در همین کنفرانس هم بارها اعلام شد که نمیخوان تایم لاین کنسول ها رو به هم بریزند. کاری که مایکروسافت با معرفی زود هنگام 360 و اسکورپیو انجام داده و میده. قبول نداری؟:D پیچیدگی داشت اینها؟:D
در کل اینکه. بهتره بگم حرفاتون به عنوان نظر شخصی قابل قبول و احترامه. منم چیزیو جایی جا نزدم مدیر عامل سونیم مگه؟:D
به این درک رسیدن که گیم فقط بحث اصلی نیست
امیدوارم اشتباه کنی و مایکرو به این درکی که می فرمایید نرسیده باشه. چون شکستی سخت تر از این نسل میخوره. دلیل شکست x1 همین بود که مایکرو فکر میکرد همه چی بازی ها نیست. امیدوارم در اسکورپیو تجدید نظر کنه و گرافیک را جایگزین داستان all in one نکنه. که مطمئنم این طور نیست و خودش میدونه که باید تمرکزش رو استودیو هاش باشه تا سخت افزار. ساخت سخت افزار بهتر به سیاست های کمپانی ها برمیگرده نه تمرکزشون رو مسائل.
 
آخرین ویرایش:
2dd8308586e354c91ff64430a0fd8a00.jpg
3e9e28d46ca923b443b3c2e26a9cd03d.jpg


Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
 
مسخره یا غیره اصلاً مهم نیست. این مهمه که در حال حاضر لفظِ «کنسولِ قویتر» برای گیمر جماعت ابهت و تابو داره. مایکرو داره سر اسکورپیو، همون کمپین تبلیغاتی رو استفاده میکنه که سونی سر لانچ فور استفاده کرد. الان هم از لفظ «قویترین کنسول تاریخ» استفاده میکنه که خودش نشون میده به این درک رسیدن که گیم فقط بحث اصلی نیست. منم انتظار دارم E3 سالِ بعد بازی های اسکورپیو تو سر همه ی کنسول ها بزنه چون یک باید یک لانچ فوقالعاده داشته باشه

در اینکه مایکرو داره مطابق با استراتژی سونی سر PS4‌ اسکورپیو رو کامرشال میکنه که شکی نیست. از نحوی معرفی و کلید واژه ها گرفته تا ویدئو های صحبت با سازندگان که دقیقا ایده سونی بود. منتها یه امای بزرگ وجود داره. خود سونی میگه (اندرو هوس) این مدل معرفی، خیلی اشتباه هست و ما هم بعد از اینکه PS4 رو اینجوری معرفی کردیم پی به اشتباه بردیم. و سیاست درست رو اپل داره، یعنی معرفی زمان عرضه تا نزدیک به عرضه. و صراحتا این سیاست مایکروسافت رو عجیب غریب اعلام کرد که شوکه شده ازش. این کنسول قوی تر و ... زمانی که با تاریخ انتشار این همه فاصله داریم در عمل کارکردی نداره.

مساله بعدی در مورد اسکورپیو ماهیت خود کنسول هست. مایکرو هنوز مشخص نکرده اسکورپیو چیه. در صورتی که شایعات جالب توجهی وجود داره که میگه احتمالا یه چیزی شبیه به استیم مشین باشه و بر مبنی Win 10 کار میکنه. یعنی بازی ها روی اسکورپیو درواقع ورژن W10 شون اجرا میشه. که با توجه به سیاست های اخیر مایکروسافت اصلا دور از انتظار و بعید نیست. اگه مایکرو به این سمت بره در عمل استفاده از حداکثر توان کنسول خیلی سخت میشه چون ترد پارتی ها مستقیم برای اسکورپیو بازی نمیسازن و با PC مشترکه.

در مورد کیفیت بازی های اسکورپیو، که احتمالا تو E3 بعد نمایش داده میشه، باز فکر نکن قراره اختلاف گرافیکی خیلی خفنی ببینی چون اسکورپیو قوی تره. به این دلیل که اون نمایش ها از دم برای لانچ اسکورپیو هست، اما Pro به موج دوم بازی هاش رسیده، بهتر از سخت افزار کار میکشن. در نتیجه باز نمایش بازی های لانچ اسکورپیو نمیتونه خیلی خفن تر از Pro باشه. حتی اگه یه چیز ضعیف تر دیدید تعجب نکنید. + اینکه تا سال آینده با اختلاف خیلی بیشتر نسبت به الان پلتفرم اصلی بازار کنسول های سونی هستن. بعید میدونم سازنده های ترد پارتی حاضر باشن فقط برای اسکورپیو که تازه امده و Installed Base خیلی کمی داره، یعنی نداره، هزینه بیشتر بکنن و به گرافیک های محیر العقول برسن. همه بیس کار رو بر مبنی همین کنسول ها در نظر میگیرن. پس قدرت نمایی اصلی اسکورپیو در شروع کار محدود میشه به استدیوهای خود مایکروسافت. اونا هستن که باید بیان یه چیز خفن بسازن نشون بدن چه کارس کنسول که استدیوهای مایکرو هم در این زمینه خیلی قوی عمل نمیکنن. میتونیم به راحتی مقایسه کنیم و به این نتیجه برسیم.

در نتیجه و روی هم رفته، اصلا انتظار نداشته باش E3 بعدی اختلاف گرافیکی خاصی بینی اسکورپیو و پرو ببینی. منظور شروع هست. اسکورپیو برای اینکه خودشو نشون بده زمان لازم داره. حداقل یک سال. تا اون موقع - 2019 و 2020 - سونی هم نسل رو عوض میکنه و باید دید سونی چیکار میکنه. میتونید این پست رو بوکمارک کنید بعد از E3 سال بعد ببینید درست میگم یا نه!:D مثلا گرافیک TLoU2 رو روی Pro مقایسه کنید با هربازی که رو اسکورپیو نشون میدن.

پ.ن: تابو معنی منفی داره. نمیتونه با ابهت مترادف بشه. "کنسول قوی تر برای گیمر جماعت ابهت و تابو داره" تناقض گویی میشه!
 
آخرین ویرایش:
به نظر من که خیلی عالی بود مخصوصا برای اونایی که تلوزیون 4k دارن.قیمتشم عالیه 399 دلار
تفاوت ها هم فقط همین 4k نیست.سخت افزار کاملا قوی تره به نسبت قیمتش این سخت افزار فوق العادس.دست بازیسازا باز بود بازترم شد ...
دیگه والا با این مشخصات نتونی 4 تا بازی خوب بسازی ضعف سازنده بازیه
یه حسنش مختص ما ایرانی هاست
اینکه تقاضای بازار به اون شکل نیست همه هم ps4 داریم کسی کیسه نمیدوزه سر صبر و حوصله میتونیم تهیه کنیم با قیمت مناسب و منطقی
 
خداحافظ نسل دروغی و ریمستر ها
سلام و صد درود بر نسل 8 واقعی,Pro و 4K علیه سلام
شخصا که به محض موجود شدنش در ایران پیش خرید و نشد Day one میگیرمش این جیگرو
یه سری هم با این کمپین های نخریم نخریم خوش باشن=))
دوست عزیز مسئله خریدن یا نخریدن شما نیست...مسئله اینه تو پاچه 45 میلیون کاربر رفته.... مسئله اینه وقتی که کسی منتظر یک بازی انحصاری هست...وقتی که به خاطر بازی انحصاری میخواد یک کنسول رو بخره...وقتی که این همه منتظر اون بازی هست...وقتی که میبینه که موقعه عرضه بازی تاخیر میخوره و ..با کیفیت بهتر و بهینگی بهتر بصورت اتفاقی بازی رو کنسول دیگه هم منتشر میشه....مسئله اینه...وگرنه تو روز روشن نمیبینه کیه که بدش بیاد کاری که(4K-60FPS) واسه غول ترین PC گیمینگ ها رویاست...برای یک کنسول 400 دلاری قابل اجراست...کیه که بدش بیاد؟
 
جا داره یادی کنیم از بزرگوارانی که میگفتن سونی حتما و به طور قطع بازی های ps4 رو برای neo ریمستر میکنه ... و هیچ جوره هم کوتاه نمیومدن از حرفشون
 
دوست عزیز مسئله خریدن یا نخریدن شما نیست...مسئله اینه تو پاچه 45 میلیون کاربر رفته.... مسئله اینه وقتی که کسی منتظر یک بازی انحصاری هست...وقتی که به خاطر بازی انحصاری میخواد یک کنسول رو بخره...وقتی که این همه منتظر اون بازی هست...وقتی که میبینه که موقعه عرضه بازی تاخیر میخوره و ..با کیفیت بهتر و بهینگی بهتر بصورت اتفاقی بازی رو کنسول دیگه هم منتشر میشه....مسئله اینه...وگرنه تو روز روشن نمیبینه کیه که بدش بیاد کاری که(4K-60FPS) واسه غول ترین PC گیمینگ ها رویاست...برای یک کنسول 400 دلاری قابل اجراست...کیه که بدش بیاد؟
ديگه فيلم هنديش نكنيم :D
4k 60fps خيلي كنسول بايد قدر تر از اين باشه كه مثلا horizen رو 4k 60fps اجرا كنه
 
خلاصه یک 7 - 8 میلیونی رفته تو پاچمون.
تلویزیون 4k با قابلیت hdr رو از کجا بیاریم!!

دوستانی که اصلاع دارن ارزونترین tv که 4k باشه و از hdr پشتیبانی کنه چی هست؟؟
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or