LazaR AngeloV
کاربر سایت
راستی احمد تو چطوری راحت بازی میکردی؟ من که پدرم در میومد تا بازی پیدا کنه! البته اگر یک بازی پیدا میکرد همه چی حل میشد :d

:dمنظورم همون Kat بازی Gravity Rush بود :dتوی این صفحه میتونین تیم مورد علاقه ـتون رو مشخص کنین و بعدش یه والپیپر ازش میسازه !![]()
نمیدونم والا یادم نیست !![]()
کدوم Kat ؟!آخه اون زنیکه Kat توی DmC هم قراره داخل بازی باشه و دستیار Dante هست احتمالآ. یعنی قابل بازی نیست ولی توی بازی دیده میشه ! این همه اسم توی دنیا هست ، دقیقآ اینا هم برداشتن اسم اون رو گذاشتن Kat !!!
البته یه عکس خیلی خیلی بی کیفیت و غیرشفاف هم بود که اگه اشتباه نکنم ملت میگفتن شاید یکی از کاراکترها توی عکس Kat (از Gravity Rush) باشه ولی معلوم نیست هنوز.
:d البته اگه کاور این مدلی میخوایین باید بازی رو از اینجا پیش خرید که برای ما ایرانی ها غیرممکنه :dThe 5 characters with the most Likes on 21st September will become your cover stars, exclusively available to GAME pre-order customers
We've teamed up with GAME to give you the chance to select which characters should appear on special, high-gloss sleeves covering copies of PlayStation All-Stars Battle Royale in the UK.
You have ten to choose from, and voting is easier than slaughtering Radec with Parappa’s awesome melee moves! Just flick through the images in this album and click Like on any characters that you want to see become cover stars. The 5 characters with the most Likes on 21st September will become your cover stars, exclusively available to GAME pre-order customers.
Pre-order your favourite cover star and we’ll also chuck in additional DLC containing alternative costumes for all the characters available at launch!
بچه ها من برای بتای این بازی ثبت نام کرده بودم و کدش اومد امشب برام. از هفته دیگه هم برای همه در دسترس هست. اگه کسی الان داره بیاد باهم بازی کنیم. حجم دمو هم زیاد نیست و برای ویتا رو الان زدم دانلود بشه و 323مگ هست. هم میشه روی PS3 بازی کرد و هم روی ویتا. امیدوارم که Cross Platformـش هم فعال باشه.
اونی که سری قبل دادن که اصلا پابلیک نبودش و برای بعضی از اعضای خاص و پلاس ها فرستادن. نمیدونم کارکترهاش چی بوده اما این سری کریتوس، رادک، پاراپا، اسلای کوپر سوئیت توث و یکی دیگه بودن که الان یادم نیستشمگه چند دفعه میخوان بتا رو عرضه کنن ؟ :d من که یه ماه پیش بتا رو زدم دوباره میخوان سرورا رو فعال کنن ؟