PlayStation All-Stars Battle Royale

atvi%20crash%20tweets.jpg

وای! چه شده این بازی! :d
Evil Cole و کراش کبیر و رایدن! :d
هرچی شخصیت باحاله توی این بازی حضور دارن! :d
بازی الان تکمیله تکملیه! (نه هنوز 1% مونده :d ) کاش Spyro هم باشه! :d ولی احتمالش خیلی کمه! تا الان شایعه ای در این مورد نبوده :d

راستی این بخش مرحله ی Sly چه قشنگه! :d مرحله ی پاریس میباشد :d

وای! چه شده این بازی! :d
Evil Cole و کراش کبیر و رایدن! :d
هرچی شخصیت باحاله توی این بازی حضور دارن! :d
بازی الان تکمیله تکملیه! (نه هنوز 1% مونده :d ) کاش Spyro هم باشه! :d ولی احتمالش خیلی کمه! تا الان شایعه ای در این مورد نبوده :d

راستی این بخش مرحله ی Sly چه قشنگه! :d مرحله ی پاریس میباشد :d
امیر هنوز 100% مشخص نشده که Crash توی بازی هست یا نه ! یعنی کاملآ 50/50 هست و همه چی دست Activisionـه ! :|

اگر این بازی رو بگیرم الویت بندی کاراکترام اینه

1 . Parrapa The Rapper

2 . MGS ( هر کاراکتری ازش باشه :دی )

3 . Sweet Toth ..

اولیت بندی شما چیه ؟!

( آریا پست اول رو آپدیت کن :| ) !

Nariko و Sir Daniel Fortesque هم اضافه شدن ! :دی
سه نفر جدید اضافه شده به بازی :

بر طبق اون اطلاعاتی که از بازی لو رفت ، دیگه نباید کاراکتری به بازی اضافه بشه ولی شاید دلیل تآخیری که خورد این باشه که 2،3 تا کاراکتر دیگه هم بهش اضافه کنن. اگه Crash و Spyro اضافه بشن دیگه واقعآ کلکسیون تکمیله ! :دی

آریا پست اول رو آپدیت کن
تصمیم داشتم ولی ماشاالله انقدر این بازی توی بازیسنتر طرفدار داره ، آدم حوصله این کارا رو نداره ! :دی در هر حال آپدیتش کردم.
توی بقیه فروم ها کوچیک ترین خبری که از بازی میاد 20،30 صفحه میره جلو (مثلآ توی Neogaf بیشتر از 500،600 صفحه در مورد بازی صحبت شده که میشه حدود 28000 تا پست ، برای همین Nariko و Sir Daniel یه دفعه 8 صفحه رفت جلو !) ولی اینجا خبری نیست ! :دی شاید به خاطر گرافیکش هست که نسبت به خیلی از انحصاری های PS3 پایین تره ! :-"
البته خودمم بعیده بازی رو به این زودی ها بخرم. Fighting هست و این سبک هم نیاز به اینترنت درست حسابی داره. میذارم یه مدت بگذره و ارزون تر بشه. احتمالآ زود هم ارزون بشه چون بعیده میانگین امتیازاش خیلی بالا باشه (به خاطر همون SSB که یه بازی با کیفیت عالی هست و مطمئنآ 99% منتقدها توی نقدشون از اون هم اسم میارن ، چون Battle Royale به شدت شبیهش هست) و توی ایران هم خوشبختانه میانگین مهم ترین چیزه و بازی زود ارزون میشه ! :دی

آخرین ویرایش:
Nariko و Sir Daniel Fortesque هم اضافه شدن ! :دی
بر طبق اون اطلاعاتی که از بازی لو رفت ، دیگه نباید کاراکتری به بازی اضافه بشه ولی شاید دلیل تآخیری که خورد این باشه که 2،3 تا کاراکتر دیگه هم بهش اضافه کنن. اگه Crash و Spyro اضافه بشن دیگه واقعآ کلکسیون تکمیله ! :دی

تصمیم داشتم ولی ماشاالله انقدر این بازی توی بازیسنتر طرفدار داره ، آدم حوصله این کارا رو نداره ! :دی در هر حال آپدیتش کردم.
توی بقیه فروم ها کوچیک ترین خبری که از بازی میاد 20،30 صفحه میره جلو (مثلآ توی Neogaf بیشتر از 500،600 صفحه در مورد بازی صحبت شده که میشه حدود 28000 تا پست ، برای همین Nariko و Sir Daniel یه دفعه 8 صفحه رفت جلو !) ولی اینجا خبری نیست ! :دی شاید به خاطر گرافیکش هست که نسبت به خیلی از انحصاری های PS3 پایین تره ! :-"
البته خودمم بعیده بازی رو به این زودی ها بخرم. Fighting هست و این سبک هم نیاز به اینترنت درست حسابی داره. میذارم یه مدت بگذره و ارزون تر بشه. احتمالآ زود هم ارزون بشه چون بعیده میانگین امتیازاش خیلی بالا باشه (به خاطر همون SSB که یه بازی با کیفیت عالی هست و مطمئنآ 99% منتقدها توی نقدشون از اون هم اسم میارن ، چون Battle Royale به شدت شبیهش هست) و توی ایران هم خوشبختانه میانگین مهم ترین چیزه و بازی زود ارزون میشه ! :دی

تو فکر هستی یک مارمولک به بازی اضافه بشه بعد بری بازی رو بخری:d
کلا بازی می چسبه انلاین اگر اینترنتت شاتل نباشه:d

البته خودمم بعیده بازی رو به این زودی ها بخرم. Fighting هست و این سبک هم نیاز به اینترنت درست حسابی داره.

نه اتفاقاً من توی بتا با اینکه سرعت و پینگ ـم برا شبانه بود ( افتضاح ) بدون لگ بازی میکردم ! چون بازیش خیلی سریعه لگ احساس نمیشه ! ( بلانسبت خرتوخریِ کامله بازیش :d ) اما خب من خودم اصلاً انتظار نمرات بالا رو ندارم ! همین که متاش بالای 78 بیاد خیلیه ! :d
اینجا هم قیمت بازی ها انقدر بالا رفته دیگه حس و حال بازی با PS3 پریده فعلاً ! تا چند تا انحصاری درست و حسابی مثل GOW,TLoU,Beynod بیان این بخش ساکت میمونه بعد دوباره اوج میگیره :d

بر طبق اون اطلاعاتی که از بازی لو رفت ، دیگه نباید کاراکتری به بازی اضافه بشه
آریا مگه توی اطلاعات قبلی گفته نشده بود که علاوه بر این چیزایی که لیک شده چیزای دیگه ای هم هست ؟‌ :d فکر کنم هنوز چیزای دیگه ای مونده باشه :d

به به ناریکو هم که هست! بیاد اینجا توی بازی یکم با کریتوس کبیر به فناش بدیم تا یاد بگیره دیگه مثل کریتوس زنجیر و اینا برای سلاحش استقاده نکنه :d
این مرحله ای هم که پشت سر رایدن و ناریکو و اون یکی :-" هست همونیه که توی شایعه ی Kat هم بودش! :d هنوز هم که Kat معرفی نشده!
چون بازی برای ویتا میاد وجود Kat هم الزامیه! بالاخره باید چندتا از قهرمان های بازی های ویتا هم حضور داشته باشن دیگه! :d

راستی احمد تو چطوری راحت بازی میکردی؟ من که پدرم در میومد تا بازی پیدا کنه! البته اگر یک بازی پیدا میکرد همه چی حل میشد :d

سه نفری هم که توی بازی اول از همهخ باهاشون شروع میکنم
کراش(اگر باشه)
کریتوس
رایدن
هستن :d

اونایی هم که تفنگ و اینا دارن مثل رادک میرن آخر کار! چون توی بتا اصلا نمیتونستم باهاشون بازی کنم و اصلا لذت بخش نبود :-" :d

آخرین ویرایش:
توی این صفحه میتونین تیم مورد علاقه ـتون رو مشخص کنین و بعدش یه والپیپر ازش میسازه ! :دی
آریا مگه توی اطلاعات قبلی گفته نشده بود که علاوه بر این چیزایی که لیک شده چیزای دیگه ای هم هست ؟‌ :d فکر کنم هنوز چیزای دیگه ای مونده باشه :d

به به ناریکو هم که هست! بیاد اینجا توی بازی یکم با کریتوس کبیر به فناش بدیم تا یاد بگیره دیگه مثل کریتوس زنجیر و اینا برای سلاحش استقاده نکنه :d
این مرحله ای هم که پشت سر رایدن و ناریکو و اون یکی :-" هست همونیه که توی شایعه ی Kat هم بودش! :d هنوز هم که Kat معرفی نشده!
چون بازی برای ویتا میاد وجود Kat هم الزامیه! بالاخره باید چندتا از قهرمان های بازی های ویتا هم حضور داشته باشن دیگه! :d
نمیدونم والا یادم نیست ! :دی
کدوم Kat ؟! :دی آخه اون زنیکه Kat توی DmC هم قراره داخل بازی باشه و دستیار Dante هست احتمالآ. یعنی قابل بازی نیست ولی توی بازی دیده میشه ! این همه اسم توی دنیا هست ، دقیقآ اینا هم برداشتن اسم اون رو گذاشتن Kat !!!
البته یه عکس خیلی خیلی بی کیفیت و غیرشفاف هم بود که اگه اشتباه نکنم ملت میگفتن شاید یکی از کاراکترها توی عکس Kat (از Gravity Rush) باشه ولی معلوم نیست هنوز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or