Playstation 4 Pro معرفی شد!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی دیشب طی گردهمایی که در نیویورک ترتیب داده بود از جزییات نسخه ارتقا یافته کنسول خود پرده برداشت.

کنسول جدید، PS4 Pro نام دارد و 10 نوامبر 2016 به قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.

در همایش GDC 2016 شایعاتی وجود داشت که کنسول جدید سونی (که آن زمان با نام PS4 Neo شناخته می شد) دارای 8 هسته 2.1 گیگاهرتزی، 36 GNC واحد محاسباتی 911 مگاهرتزی و مموری 8GB با توان 218 گیگابیت بر ثانیه است. همچنین قابلیت پشتیبانی از Dualshock 4های کنونی PS4 در کنار نسخه آپدیت شده آن را داراست.

معمار پلی استیشن آقای مارک سرنی توضیحاتی در خصوص جزییات PS4 Pro و توانایی آن در اجرای محتوای HDR و 4K، پردازشگر سریع‌تر آن (AMD Polaris) که توانایی اجرای بازی ها در رزولوشن 4K و 60 فریم بر ثانیه را داراست و البته 1 ترابایت هارد همراه کنسول داد. همچنین رابط کاربری PS4 Pro که دقیقا مشابه برادر بزرگ‌تر خود خواهد بود.

با این افزایش قدرت دارندگان PS4 Pro می توانند بازی های خود را در رزولوشن بالاتر (4K) و با فریم ریت بیشتر یا ثابت‌تر تجربه کنند. همچنین این کنسول قابلیت استریم ویدیوهای 4K از سرویس‌هایی نظیر Netflix و Youtube را دارد. افرادی که به تلوزیون‌های 4K دسترسی ندارند نیز می توانند از قابلیت‌های ارتقا یافته PS4 Pro استفاده کنند چون این کنسول تمامی بازی های PS4 را در رزولوشن 1080p و فریم ریت بالاتر یا ثابت‌تر اجرا می کند. سونی اعلام کرده است که تمامی PS4ها، چه مدل‌های قدیمی و چه مدل جدید، طی آپدیت Firmware جدید کنسول قابلیت پشتیبانی از HDR را بدست خواهند آورند.

files-news-ps4-pro-specs-email%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

حتی اگر شما تلوزیون HDR ندارید هم نگران نباشید چون بازی‌ها هنوز هم آپگرید شده به نظر می‌رسند. مارک سرنی در این خصوص گفت که PS4 به طور خودکار بهترین رزولوشن را برای بازی شما با توجه به مدل نمایشگرتان انتخاب می‌کند و بازی را در تنظیمات مشخص شده به اجرا در می‌آورد.

بازی‌های زیادی در آینده با عرضه پچ‌های جدید روی PS4 Pro اجرا خواهد شد و نیازی به خرید دوباره بازی‌ها نیست. یکی از قابلیت‌های مهم PS4 Pro این است که تمام بازی‌ها، چه بازی‌هایی که تا الان ریلیز شده و چه بازی‌هایی که در آینده ریلیز خواهد شد، بر روی هر دو کنسول قابل اجرا است. به عنوان مثال شما می‌توانید یک نسخه Battlefield 1 خریداری کنید و مطمئن باشید که هم روی PS4 و هم PS4 Pro اجرا می‌شود، حتی اگر بعدا قصد ارتقا به کنسول جدید را داشته باشید. این موضوع در مورد بخش چند نفره هم صدق می‌کند. سونی لیستی از عناوین PS4 که در آینده و در زمان عرضه PS4 Pro با این کنسول جدید همگام سازی شده منتشر کرد که به شرح زیر است:

• Deus Ex: Mankind Divided
  • Rise of the Tomb Raider
  • Watch Dogs 2
  • Call of Duty: Infinite Warfare
  • Killing Floor 2
  • Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  • Call of Duty: Black Ops 3 (with day one patch)
  • FIFA 17
  • Battlefield 1
  • Dishonored 2
  • Mass Effect Andromeda
  • For Honor
  • Spider-Man
  • Horizon Zero Dawn
تمامی این عناوین در زمان عرضه کنسول، قابل اجرا هستند و نیاز به پچ ندارند.

هرچند پشتیبانی از رزولوشن 4K تنها به بازی‌ها و استریم خلاصه می‌شود؛ سونی اعلام کرده است که درایو بلوری PS4 Pro، قابلیت اجرای فیلم‌های 4K روی دیسک بلوری را ندارد. به نظر می‌رسد این قابلیت در بین کنسول‌ها در انحصار مایکروسافت و Xbox One S خواهد بود.

جزییات سخت افزاری Playstaion 4 Pro به شرح زیر است:

• Product code – CUH-7000 series
  • Manufacturer’s suggested retail price – JP44,980yen, US $399, EU €399, and £349
  • Main processor – Single-chip custom processor
  • CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 cores
  • GPU: 4.20 TFLOPS, AMD Radeon™ based graphics engine
  • Memory – GDDR5 8GB
  • Storage size – 1TB
  • External dimensions – Approx. 295×55×327 mm (width × height × length) (excludes largest projection)
  • Mass – Approx. 3.3 kg
  • BD/ DVD drive – (read only) – BD × 6 CAV, DVD × 8 CAV
  • Input/ Output – Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) port × 3; AUX port × 1
  • Networking – Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1; IEEE 802.11 a/b/g/n/ac; Bluetooth® 4.0 (LE)
  • Power – AC 100V, 50/60Hz
  • Power consumption – Max. 310W
  • Operating temperature – 5ºC – 35ºC
  • AV output – HDMI™ out port (supports 4K/HDR); DIGITAL OUT (OPTICAL) port

files-news-ps4-pro-2%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

همانطور که می‌بینید، کنسول از نظر ظاهری تنها یک لایه به آن اضافه شده وگرنه در مجموع حالت قبل را دارد. به اضافه اینکه یک پورت USB دیگر در کنار به آن اضافه شده است که افرادی که بعدا قصد خرید Playstaion VR را دارند با کمبود پورت مواجه نشوند.

مطمئنا تا زمان عرضه کنسول، جزییات بیشتری نیز از جدیدترین عضو خانواده سونی منتشر خواهد شد. با ما همراه باشید.

files-news-b5dce03ddb1521d2ddbb4f79b22aad4e%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

files-news-4da05cc66e4b46da2c56eba3762238ad%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

Last edited by a moderator:
مارک سرنی کسی است که باعث شد طراحی پلی استیشن اینقد فاجعه بار باشه .بعدش هم مطمعنم کسی که باعث شد پرو اون قدرت فوق العاده ای رو که باید ،نداشته باشه همین سرنی بود.
سران سونی اگر عقل تو کلشون باشه این سرنی رو اخراج میکنن

PS4 که اول اومد 400 دلار بود من خریدم 1.350 الان هم اگر بیاد همین حوالی هست و خوب قاعدتا گرافیک و فریم بهتری میده حداقل فریم رو از 30 به 60 میبره و امکان داره سازنده های جزئیات گرافیکی هم بالا ببرن در کل ارزش داره به جای اینکه 1 تومن بدی معمولی 1.400 بدی پرو
الان با دلار ۳۵۰۰و قیمت ۴۰۰دلاریش قیمت خامش در میاد ۱۴۰۰حدود ۲۰۰هم میکشن روش به عنوان سود

سونی اشتباه کرد بنظرم اولا باید درایو بلوری 4K هم میزاشت روی Pro دوماً هیچ نیازی به Slim نبود همین ps4 معمولی رو تخفیف میزد بره. سال بعد %100 اسکورپیو رو نمایی میشه برای تعطیلات هم عرضه میکنن درحالی که سونی با PS4/PS4 Slim/PS4 Pro خودش رو درگیر کرده.
حالا نه اینکه 99% گیمرای جهان 4K های 3000 دلاریشون سالها حاضر بوده و سونی با اینکارش ضربه مهلکی به فیلمهای خریداری شده بلوریشون وارد کرده!:Dهمین Pro رو اگه 500$ قیمت میزد داد همه رو در می اورد و اینترنت پر از پیامای گیمرا میشد که آره من قیدشو زدم و فلان یعنی بیشتر کنسول بازا سر 100$ لنگن 4Kشون کجا بود این بنده خداها:D
دوما تا اونجایی که یادمه نسل های پیش وقتی اسلیم وارد بازار میشد دیگه مدل قدیمی میرفت کنار پس این نسلم همینجوریه(دلیل ساخت اسلیم اینه که سطح هزینه های ساخت مدل پایه رو کاهش بدن وگرنه بیکار نیستن دوباره از نو طراحیش کنن هر نسل میتونستن همون مدل اول رو کاهش قیمت بزنن:-").ضمنا تابلو هست سونی برای چی Pro رو 399$ که یه قیمت عالی محسوب میشه گذاشته بخاطر اینکه خریدارا رو وسوسه کنه بخاطر 100$ نرن سمت اسلیم و Pro انتخاب اولشون باشه.شاید سوال کنی خب پس مگه مرض داره اسلیم رو تولید کرده؟ جواب اینه چون رقیبش همین الان اسلیم 299 دلاری تو بازار فرستاده و نمیشه تو این بیس عرصه رو رها کنه بعدشم این یه گزینه اضافی هست که بر اساس کشش بازار تولید میشه و مطمئنا طرفدارای خودشو خواهد داشت.بنظر من از هر 10 مشتری جدید 6-7 تاشون ترجیح میدن Pro بخرن و سونی سطح تولید اسلیم رو طبق کشش بازار تنظیم میکنه و 2-3 سال دیگه هم با ورود PS5 همزمان فقط Pro با قیمت پایینتر تولید میشه.از نظر من سیاست خیلی خوبی پیش گرفتن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MrElectricWizard
الان با دلار ۳۵۰۰و قیمت ۴۰۰دلاریش قیمت خامش در میاد ۱۴۰۰حدود ۲۰۰هم میکشن روش به عنوان سود
استاد موقعی کهPS4اومد به 2.700 با همین قیمت 399 مجبور شدم بخرمش ، Z5 PREMIUM قیمت خامش 1650 میشد 2.900 ریختم تو حلق فروشنده. الان 1.730ه . ذهنتو زیاد درگیر این موارد نکن استاد این یه قانونه توی ایران

• Like
Reactions: Ostad fariborz
به نظر من با معرفی پرو سونی عمر نسل هر چی بود حداقل 2 سال بیشتر بهش اضافه کرد سونی این نسل رو دوست داره چون براش خیلی خوب بوده و کاری میکنه که نسل هر چه دیرتر تموم بشه
در کل با این حرکت سونی به غیر از اینکه گیمر های جدید رو برای خرید کنسولش ترغیب میکنه حتی اون 40 میلیون خریدار PS4 هم وسوسه میکنه که بیان سمت پرو و این براش میشه دو سر سود

استاد موقعی کهPS4اومد به 2.700 با همین قیمت 399 مجبور شدم بخرمش ، Z5 PREMIUM قیمت خامش 1650 میشد 2.900 ریختم تو حلق فروشنده. الان 1.730ه . ذهنتو زیاد درگیر این موارد نکن استاد این یه قانونه توی ایران
مگه مجبوری همون ثانیه اول بخری؟:D

بهترین موقع اواخر دی هست. تا اون موقع 1.500 _ 600 میشه خرید .
رقابت بین فروشنده ها زیاد شده . سعی میکنن حاشیه سود رو کم کنن تا بیشتر بفروشن.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: sadegh93
دوستان من نفهمیدم دقیق یعنی بازیها همون بازیهای ps4 معمولی هست فقط با یه پچ تغیرات گرافیکی اعمال میشه؟بعد حجم پچ ها چقدره به نظرتون؟:D

قانون نیست ، جهنمیه که خودتون دارید واسه خودتون درست می کنید :D مصوبش هم هیچ کس نیست جز خودتون :D

توی این مسائل ما بردی نداریم ، یادمه شیر ، یه چیز سادست ، انقضای شیرهای روزانه برا همون روزه ، گرونش کردن مردم ما یک روز ، فقط یه روز تحمل نکردن شیرهاشون خراب شه قیمتو برگردونن سرجاش ، من همه ی این راههای منتهی به بهشتو رفتم احسان :D خودمو فقط خسته کردم و اعصابمو خراب ، حقیقتا برام مهمه ولی نعمت سلامتی از پول بالاتره :D (نتیجه ی اخلاقی داشت)

حالا اینجا جاش نیست ولی اینا همش توجیهه :دی عموم مردم ما فرهنگ توی هیچ زمینه ای ندارن و متاسفانه این یه حقیقت غیر قابل انکاره :دی منم مثل گذشته دیگه زیاد وقتمو واسه روشن کردن این قضیه هدر نمی دم چون می دونم هیچ نتیجه ای نداره :دی من و خیلیای دیگه (دیدمشون که میگم) مدتهاس که عموم کالای مورد نیازمونو داریم با قیمت مناسب تهیه می کنیم و با یه لبخند از کنار بقیه که از حول حلیم می افتن توی دیگ می گذریم :دی آدم بخواد منتظر ملت ایران باشه تا کاری بکنن آخرش سر از بخش انفرادی Arkham Asylum در میاره :دی

آخرین ویرایش:
قانون نیست ، جهنمیه که خودتون دارید واسه خودتون درست می کنید :D مصوبش هم هیچ کس نیست جز خودتون :D
توی این مسائل ما بردی نداریم ، یادمه شیر ، یه چیز سادست ، انقضای شیرهای روزانه برا همون روزه ، گرونش کردن مردم ما یک روز ، فقط یه روز تحمل نکردن شیرهاشون خراب شه قیمتو برگردونن سرجاش ، من همه ی این راههای منتهی به بهشتو رفتم احسان :D خودمو فقط خسته کردم و اعصابمو خراب ، حقیقتا برام مهمه ولی نعمت سلامتی از پول بالاتره :D (نتیجه ی اخلاقی داشت)

• Like
Reactions: Kainé
چرا بچه ها اینقدر حول شدن؟
مگه این تکنیکهای HDR و کیفیت 4K قبلا رو پی سی نبوده؟
مگه قبلا کیفیت بازیها رو پی سی بهتر نبوده، فریم بیشتر نداشته؟ دایرکت ایکس 12، AA و...
چرا کنسول دارها کنسولشون رو نمیفروختن و پی سی نمیخریدن؟
الان یه PS4 اومده که نسبت به مدل معمولی قویتر هست و این تکنیکها روش پیاده شده، بازیهای جفت کنسولها هم که یکی هستن.
بعد بچه ها میگن مجبورن که سوئیچ کنن به PS4 Pro!!!
یکی بیاد منو توجیه کنه لطفا
با فروش کنسول فقط میشد یه کارت گرافیک رو خرید تازه اونم سه ماه بعد کهنه میشد

الا نه اینکه 99% گیمرای جهان 4K های 3000 دلاریشون سالها حاضر بوده و سونی با اینکارش ضربه مهلکی به فیلمهای خریداری شده بلوریشون وارد کرده!:Dهمین Pro رو اگه 500$ قیمت میزد داد همه رو در می اورد و اینترنت پر از پیامای گیمرا میشد که آره من قیدشو زدم و فلان یعنی بیشتر کنسول بازا سر 100$ لنگن 4Kشون کجا بود این بنده خداها:D
شما در نظر داری فلگشیپ سونی یعنی PS4 Pro چیزی رو نداره که XB1 S داره؟ :دی این مزه پراکنی ها برای محو کردن صورت مسئله کار درستی نیست :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or