Playstation 4 Pro معرفی شد!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی دیشب طی گردهمایی که در نیویورک ترتیب داده بود از جزییات نسخه ارتقا یافته کنسول خود پرده برداشت.

کنسول جدید، PS4 Pro نام دارد و 10 نوامبر 2016 به قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.

در همایش GDC 2016 شایعاتی وجود داشت که کنسول جدید سونی (که آن زمان با نام PS4 Neo شناخته می شد) دارای 8 هسته 2.1 گیگاهرتزی، 36 GNC واحد محاسباتی 911 مگاهرتزی و مموری 8GB با توان 218 گیگابیت بر ثانیه است. همچنین قابلیت پشتیبانی از Dualshock 4های کنونی PS4 در کنار نسخه آپدیت شده آن را داراست.

معمار پلی استیشن آقای مارک سرنی توضیحاتی در خصوص جزییات PS4 Pro و توانایی آن در اجرای محتوای HDR و 4K، پردازشگر سریع‌تر آن (AMD Polaris) که توانایی اجرای بازی ها در رزولوشن 4K و 60 فریم بر ثانیه را داراست و البته 1 ترابایت هارد همراه کنسول داد. همچنین رابط کاربری PS4 Pro که دقیقا مشابه برادر بزرگ‌تر خود خواهد بود.

با این افزایش قدرت دارندگان PS4 Pro می توانند بازی های خود را در رزولوشن بالاتر (4K) و با فریم ریت بیشتر یا ثابت‌تر تجربه کنند. همچنین این کنسول قابلیت استریم ویدیوهای 4K از سرویس‌هایی نظیر Netflix و Youtube را دارد. افرادی که به تلوزیون‌های 4K دسترسی ندارند نیز می توانند از قابلیت‌های ارتقا یافته PS4 Pro استفاده کنند چون این کنسول تمامی بازی های PS4 را در رزولوشن 1080p و فریم ریت بالاتر یا ثابت‌تر اجرا می کند. سونی اعلام کرده است که تمامی PS4ها، چه مدل‌های قدیمی و چه مدل جدید، طی آپدیت Firmware جدید کنسول قابلیت پشتیبانی از HDR را بدست خواهند آورند.

files-news-ps4-pro-specs-email%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

حتی اگر شما تلوزیون HDR ندارید هم نگران نباشید چون بازی‌ها هنوز هم آپگرید شده به نظر می‌رسند. مارک سرنی در این خصوص گفت که PS4 به طور خودکار بهترین رزولوشن را برای بازی شما با توجه به مدل نمایشگرتان انتخاب می‌کند و بازی را در تنظیمات مشخص شده به اجرا در می‌آورد.

بازی‌های زیادی در آینده با عرضه پچ‌های جدید روی PS4 Pro اجرا خواهد شد و نیازی به خرید دوباره بازی‌ها نیست. یکی از قابلیت‌های مهم PS4 Pro این است که تمام بازی‌ها، چه بازی‌هایی که تا الان ریلیز شده و چه بازی‌هایی که در آینده ریلیز خواهد شد، بر روی هر دو کنسول قابل اجرا است. به عنوان مثال شما می‌توانید یک نسخه Battlefield 1 خریداری کنید و مطمئن باشید که هم روی PS4 و هم PS4 Pro اجرا می‌شود، حتی اگر بعدا قصد ارتقا به کنسول جدید را داشته باشید. این موضوع در مورد بخش چند نفره هم صدق می‌کند. سونی لیستی از عناوین PS4 که در آینده و در زمان عرضه PS4 Pro با این کنسول جدید همگام سازی شده منتشر کرد که به شرح زیر است:

• Deus Ex: Mankind Divided
  • Rise of the Tomb Raider
  • Watch Dogs 2
  • Call of Duty: Infinite Warfare
  • Killing Floor 2
  • Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  • Call of Duty: Black Ops 3 (with day one patch)
  • FIFA 17
  • Battlefield 1
  • Dishonored 2
  • Mass Effect Andromeda
  • For Honor
  • Spider-Man
  • Horizon Zero Dawn
تمامی این عناوین در زمان عرضه کنسول، قابل اجرا هستند و نیاز به پچ ندارند.

هرچند پشتیبانی از رزولوشن 4K تنها به بازی‌ها و استریم خلاصه می‌شود؛ سونی اعلام کرده است که درایو بلوری PS4 Pro، قابلیت اجرای فیلم‌های 4K روی دیسک بلوری را ندارد. به نظر می‌رسد این قابلیت در بین کنسول‌ها در انحصار مایکروسافت و Xbox One S خواهد بود.

جزییات سخت افزاری Playstaion 4 Pro به شرح زیر است:

• Product code – CUH-7000 series
  • Manufacturer’s suggested retail price – JP44,980yen, US $399, EU €399, and £349
  • Main processor – Single-chip custom processor
  • CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 cores
  • GPU: 4.20 TFLOPS, AMD Radeon™ based graphics engine
  • Memory – GDDR5 8GB
  • Storage size – 1TB
  • External dimensions – Approx. 295×55×327 mm (width × height × length) (excludes largest projection)
  • Mass – Approx. 3.3 kg
  • BD/ DVD drive – (read only) – BD × 6 CAV, DVD × 8 CAV
  • Input/ Output – Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) port × 3; AUX port × 1
  • Networking – Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1; IEEE 802.11 a/b/g/n/ac; Bluetooth® 4.0 (LE)
  • Power – AC 100V, 50/60Hz
  • Power consumption – Max. 310W
  • Operating temperature – 5ºC – 35ºC
  • AV output – HDMI™ out port (supports 4K/HDR); DIGITAL OUT (OPTICAL) port

files-news-ps4-pro-2%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

همانطور که می‌بینید، کنسول از نظر ظاهری تنها یک لایه به آن اضافه شده وگرنه در مجموع حالت قبل را دارد. به اضافه اینکه یک پورت USB دیگر در کنار به آن اضافه شده است که افرادی که بعدا قصد خرید Playstaion VR را دارند با کمبود پورت مواجه نشوند.

مطمئنا تا زمان عرضه کنسول، جزییات بیشتری نیز از جدیدترین عضو خانواده سونی منتشر خواهد شد. با ما همراه باشید.

files-news-b5dce03ddb1521d2ddbb4f79b22aad4e%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

files-news-4da05cc66e4b46da2c56eba3762238ad%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

Last edited by a moderator:
توی طراحی بحث یک لایه بیشتر و وزن سنگینتر به دلایل مختلفی مربوط میشه. یکی از مسأله ها سخت افزار قوی تر و جدید تره که نیاز به ابعاد بیشتری برای قرار گیری داره و از اون مهم تر سیستم های بهینه سازی و خنک کننده اون که خب به مراتب نیاز به جای بیشتری دارن. مهم اینه که سازنده سعی کرده اصالت کنسول رو حفظ کنه و کمترین تغییر ممکن رو نسبت به مدل معمولی یا اسلیم داشته باشه وگرنه تغییر ظاهری اون کار زیاد سختی نیست.

ماکان همه اینا بود، درست، اما چون قیمت PC مذکور ان هزار دلار میشد، و میشه، کسی هوس این چیزار به سرش نمیزد. اما الان میتونیم فقط با 400 چوب ناقابل این چیزارو ببینیم و تجربه کنیم. تفاوت در این $ هست!:D
آره این تفاوت هزینه واقعا تاثیر گذاره منم منکرش نمیشم، اصلا حواسم نبودx_x
اما آخه وقتی بازی برا هر 2 میاد و تفاوت گرافیکی آخرش میخواد بشه مثلا تفاوت Deus Ex روی PC و PS4 .
تففات در حد یک نسل قبل و بعد که نمیشه،بالاخره بیس همین PS4 فعلی هست خب. سازنده که نمیاد رو 2تا کنسول جدا کار کنه، رو فعلی میسازه بعد چندتا تکنیک و بعد آپ اسکیل میره رو PRO.
تقریبا مثل همین شرایطی که رو پی سی هست.اگه من PS4 داشتم این اصلا منو ترغیب نمیکرد که کنسولم رو تعویض کنم.
حداقل تا زمانی که محتوای انحصاری براش تایید نشه.
پ.ن: عجب وضعیه انگار دارم با خودم بحث میکنم!:D
=))

اما الان میتونیم فقط با 400 چوب ناقابل این چیزارو ببینیم و تجربه کنیم. تفاوت در این $ هست!:D Pro امده بازی کردن 4K و تکنیک هایی مثل HDR و ... رو برای عموم گیمرها قابل دستیابی کرده. برای همین همه دوست دارن برن سمت Pro.
پس تلویزیون چی؟الان دغدغه همه خریدن یه تلیزیون که بهترین خروجی رو واسه Pro بده. سرجمع میشه 400 چوب؟نه میشه چندهزار و 400 چوب.Pro توانایی خروجی 4Kواقعی رو نداره الان مایکرو داره رو همین واسه کنسول جدیدش مانور میده.
اما سازندهها کنسول پیش اومده که سر سخت افزار حتی ضرر بدن. سود اصلیشون برای بخش نرم افزاریه و برای همین قیمت سخت افزارها معمولا منصفانه و این خوبه.

پس تلویزیون چی؟الان دغدغه همه خریدن یه تلیزیون که بهترین خروجی رو واسه Pro بده. سرجمع میشه 400 چوب؟نه میشه چندهزار و 400 چوب.Pro توانایی خروجی 4Kواقعی رو نداره الان مایکرو داره رو همین واسه کنسول جدیدش مانور میده.
اما سازندهها کنسول پیش اومده که سر سخت افزار حتی ضرر بدن. سود اصلیشون برای بخش نرم افزاریه و برای همین قیمت سخت افزارها معمولا منصفانه و این خوبه.

خوب TV یا مانیتور 4K و HDR برای PC هم هست دیگه، یه هزینه ثابته که ربطی به کنسول یا مستر ریس نداره.

تففات در حد یک نسل قبل و بعد که نمیشه

خوب اصلا فلسفه Pro بهتر بودن از PC نیست چون ممکن نیست!:دی کنسول هیچ وقت نمیتونه از هیچ PC ـی بهتر باشه. بحث اینه که حداقل نزدیک به PC باشه و اختلاف بیشتر از یه حد قابل قبول نشه. اندرو هوس میگه هدف از طراحی Pro اینه که یه سری از گیمرها بخاطر گرافیک بهتر بیخیال کنسول نشن برن سمت PC که درستم میگه. Pro نیومده کل PC رو بخوابونه یا... بلکه میتونه باعث بشه کسایی که دنبال گرافیک بهترن با هزینه کمتر Pro بخرن از خانواده PS جدا نشن.

مزخرفترین نسل حاضر فقط همین.....
از اینکه PC Gamerشدم خوشحالم و افتخار میکنم

قوی شدن کنسول ها خیلی بنفع ما پی سی گیمرا میشه باید از این موضوع خوشحال بود، دلیلشم همه میدونن لازم به توضیح نیست.

ذکر شده که پرو از کارت RX 480 استفاده می کنه اما با برخی قابلیت های سخت افزاری و نرم افزاری اضافه داره که خود نخبه سونی یعنی مارک سرنی اجراییش کرده. 480 الان یکی از کارت های بسیار خوب دسکتاپ هست و آینده خیلی درخشانی داره.

• Like
Reactions: Coffee Addicted
خوب اصلا فلسفه Pro بهتر بودن از PC نیست چون ممکن نیست!:D کنسول هیچ وقت نمیتونه از هیچ PC ـی بهتر باشه. بحث اینه که حداقل نزدیک به PC باشه و اختلاف بیشتر از یه حد قابل قبول نشه. اندرو هوس میگه هدف از طراحی Pro اینه که یه سری از گیمرها بخاطر گرافیک بهتر بیخیال کنسول نشن برن سمت PC که درستم میگه. Pro نیومده کل PC رو بخوابونه یا... بلکه میتونه باعث بشه کسایی که دنبال گرافیک بهترن با هزینه کمتر Pro بخرن از خانواده PS جدا نشن.

یکی از زیباترین پست های تاپیک، من خودم دو نسل پیاپی کنسول سونی داشتم و از این بابت هم کاملا راضی بودم اما با شروع نسل جدید به این نتیجه رسیدم که دیگه کنسول نمیتونه خواسته های منو اجرایی کنه بخاطر همین پی سی رو انتخاب کردم و از خانواده PS جدا شدم.

قوی شدن کنسول ها خیلی بنفع ما پی سی گیمرا میشه باید از این موضوع خوشحال بود، دلیلشم همه میدونن لازم به توضیح نیست.

ذکر شده که پرو از کارت RX 480 استفاده می کنه اما با برخی قابلیت های سخت افزاری و نرم افزاری اضافه داره که خود نخبه سونی یعنی مارک سرنی اجراییش کرده. 480 الان یکی از کارت های بسیار خوب دسکتاپ هست و آینده خیلی درخشانی داره.
من نمیدونم چی به نفع ما میشه؟
من همه ی کنسولا رو دارم چیزی به نفعم نشده ضرر چرا ولی نفعم نشده در کل اصلا برام مهم نیست خیلی علاقه به این بحث ها ندارم

• Like
Reactions: Gotham Knight
توی طراحی بحث یک لایه بیشتر و وزن سنگینتر به دلایل مختلفی مربوط میشه. یکی از مسأله ها سخت افزار قوی تر و جدید تره که نیاز به ابعاد بیشتری برای قرار گیری داره و از اون مهم تر سیستم های بهینه سازی و خنک کننده اون که خب به مراتب نیاز به جای بیشتری دارن. مهم اینه که سازنده سعی کرده اصالت کنسول رو حفظ کنه و کمترین تغییر ممکن رو نسبت به مدل معمولی یا اسلیم داشته باشه وگرنه تغییر ظاهری اون کار زیاد سختی نیست.
میخوام که اصالتو حفظ نکنه با این طراحی زشتش :|
اتفاقا میتونستن کلا طراحی رو عوض کنن نسبت به ps4 چون pro هست ولی صرفا برای هزینه کمتر اینکارو کردن

با چیزایی که توی این یه شب اتفاق افتاد و گفته شد اتفاقاً تفاوت تا دلت بخواد هست ، بدون VR و توی همین بازیای رایج هم هست ولی شرایطش برای عموم وجود نداره :D
اگه دقت کنی این تفاوتی که بین PS2 و PS3 بهش اشاره میکنی تا حد خیلی خیلی زیادی به تلویزیون وابسته بود یعنی یه PS2 و PS3 (با کابل HDMI) رو میزدی به یه HD TV تازه متوجه میشدی چه تفاوت عظیمی این وسط وجود داره و گرنه یه تلویزیون CRT و 21 اینچ آنچنان چیزی نشون نمیداد :D الانم همینه این قضیه ی HDR تفاوتی بین دو تا کنسول PS3 و PS4 بهت میده که در حد همون دو نسل قبل شگقت زده میشی :D ولی خب بعد از 2-3 سال خرید یه کنسول دیگه + یه تلویزیون به شدت گرون خیلی سنگینه :D
ربطی به تلویزیون نداره که.:D:D:D
دیگه گرافیک آنچارتد که از انیمیشن پیکسار بیشتر نیست؟:D:Dوقتی بازی به یه حد طبیعی برسه و واقعا بتونیم تا حد خوبی طبیعی بازی کنیم دیگه افزایش خیلی زیاد قدرت سخت افزار باعث افزایش بصری به نسیت کمتری می شه.(حداقل این نظر منه)
مثلا الان گرافیک ها تفاوت دارند.منم نمی گم مثلا بازی ها روی ایکسباکس جدید و یا حتی ps5 هیچ تفاوتی نداره.بدیهیه که تفاوت داره.ولی من می گم دیگه گرافیک به یه حد خوبی رسیده که ما بازی با گرافیک خیلی بد نداشته باشیم.

بنظر من سونی برای عرضه ی کنسول 4K خیلی عجله کرده

وقتی PC باز باشی میدونی که 4.20 ترافلاپس قدرت برای پردازش رزولیشن 4K اصلا کافی نیست. احتمالا سونی قدرت بیشتر رو فدای قیمت کنسول کرده که بنظر من کار اشتباهیه
به خاطر همین موضوع خیلی از بازی ها نمیتونن به صورت 4K Native اجرا بشن و فقط به رزولیشن Upscale 4K میشن
ظاهرا این موضوع تو بازی Tomb Raider تایید شده ... تصاویر مقایسه ای با نسخه ی PC نشون میده که بازی رو PS4 Pro با رزولیشن پایین تر از 4K اجرا میشه

بنظرم اونایی که به تجربه ی 4K تو بازی ها علاقه دارن بهتره برن سراغ اسکورپو ... مشخصات کنسول مایکروسافت بیشتر به یه کنسول 4K واقعی میخوره تا PS4 Pro...
البته ممکنه قیمت بیشتری داشته باشه ولی ارزشش رو داره

• Like
Reactions: sadegh93
چند خبر دربارهی پرو:

_ برای فهمیدن اینکه بازی دارای امکانات ویژه برروی پرو هست یا نه فقط کافی به استو مراجعه کرده یا روی جعبه این عبارت نوشته میشود ps4 pro enhanced
_ پرو قادر هست تصاویر را 4k بگیرد ولی 1080ویدیو ضبط می کند

_ چرا پرو درایو 4k ندارد: چون به عقیده ی سونی تمایل بیشتری به سمت ویدیو استریمینگ است به خصوص که در مورد پی اس این یک ویژگی جانبی است

• Like
Reactions: m.a.t and only sony
بنظر من سونی برای عرضه ی کنسول 4K خیلی عجله کرده

وقتی PC باز باشی میدونی که 4.20 ترافلاپس قدرت برای پردازش رزولیشن 4K اصلا کافی نیست. احتمالا سونی قدرت بیشتر رو فدای قیمت کنسول کرده که بنظر من کار اشتباهیه
به خاطر همین موضوع خیلی از بازی ها نمیتونن به صورت 4K Native اجرا بشن و فقط به رزولیشن Upscale 4K میشن
ظاهرا این موضوع تو بازی Tomb Raider تایید شده ... تصاویر مقایسه ای با نسخه ی PC نشون میده که بازی رو PS4 Pro با رزولیشن پایین تر از 4K اجرا میشه

بنظرم اونایی که به تجربه ی 4K تو بازی ها علاقه دارن بهتره برن سراغ اسکورپو ... مشخصات کنسول مایکروسافت بیشتر به یه کنسول 4K واقعی میخوره تا PS4 Pro...
البته ممکنه قیمت بیشتری داشته باشه ولی ارزشش رو داره

همون PC باز هستی که از معماری کنسول سر در نمیاری دیگه! ( :D)
جدی نگیری!
به پیر به پیغمبر این 4 و خرده ای ترافلاپس فقط یه عدده! باید منتظر خروجی کار روی PRO باشیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or