Playstation 4 Pro معرفی شد!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی دیشب طی گردهمایی که در نیویورک ترتیب داده بود از جزییات نسخه ارتقا یافته کنسول خود پرده برداشت.

کنسول جدید، PS4 Pro نام دارد و 10 نوامبر 2016 به قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.

در همایش GDC 2016 شایعاتی وجود داشت که کنسول جدید سونی (که آن زمان با نام PS4 Neo شناخته می شد) دارای 8 هسته 2.1 گیگاهرتزی، 36 GNC واحد محاسباتی 911 مگاهرتزی و مموری 8GB با توان 218 گیگابیت بر ثانیه است. همچنین قابلیت پشتیبانی از Dualshock 4های کنونی PS4 در کنار نسخه آپدیت شده آن را داراست.

معمار پلی استیشن آقای مارک سرنی توضیحاتی در خصوص جزییات PS4 Pro و توانایی آن در اجرای محتوای HDR و 4K، پردازشگر سریع‌تر آن (AMD Polaris) که توانایی اجرای بازی ها در رزولوشن 4K و 60 فریم بر ثانیه را داراست و البته 1 ترابایت هارد همراه کنسول داد. همچنین رابط کاربری PS4 Pro که دقیقا مشابه برادر بزرگ‌تر خود خواهد بود.

با این افزایش قدرت دارندگان PS4 Pro می توانند بازی های خود را در رزولوشن بالاتر (4K) و با فریم ریت بیشتر یا ثابت‌تر تجربه کنند. همچنین این کنسول قابلیت استریم ویدیوهای 4K از سرویس‌هایی نظیر Netflix و Youtube را دارد. افرادی که به تلوزیون‌های 4K دسترسی ندارند نیز می توانند از قابلیت‌های ارتقا یافته PS4 Pro استفاده کنند چون این کنسول تمامی بازی های PS4 را در رزولوشن 1080p و فریم ریت بالاتر یا ثابت‌تر اجرا می کند. سونی اعلام کرده است که تمامی PS4ها، چه مدل‌های قدیمی و چه مدل جدید، طی آپدیت Firmware جدید کنسول قابلیت پشتیبانی از HDR را بدست خواهند آورند.

files-news-ps4-pro-specs-email%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

حتی اگر شما تلوزیون HDR ندارید هم نگران نباشید چون بازی‌ها هنوز هم آپگرید شده به نظر می‌رسند. مارک سرنی در این خصوص گفت که PS4 به طور خودکار بهترین رزولوشن را برای بازی شما با توجه به مدل نمایشگرتان انتخاب می‌کند و بازی را در تنظیمات مشخص شده به اجرا در می‌آورد.

بازی‌های زیادی در آینده با عرضه پچ‌های جدید روی PS4 Pro اجرا خواهد شد و نیازی به خرید دوباره بازی‌ها نیست. یکی از قابلیت‌های مهم PS4 Pro این است که تمام بازی‌ها، چه بازی‌هایی که تا الان ریلیز شده و چه بازی‌هایی که در آینده ریلیز خواهد شد، بر روی هر دو کنسول قابل اجرا است. به عنوان مثال شما می‌توانید یک نسخه Battlefield 1 خریداری کنید و مطمئن باشید که هم روی PS4 و هم PS4 Pro اجرا می‌شود، حتی اگر بعدا قصد ارتقا به کنسول جدید را داشته باشید. این موضوع در مورد بخش چند نفره هم صدق می‌کند. سونی لیستی از عناوین PS4 که در آینده و در زمان عرضه PS4 Pro با این کنسول جدید همگام سازی شده منتشر کرد که به شرح زیر است:

• Deus Ex: Mankind Divided
  • Rise of the Tomb Raider
  • Watch Dogs 2
  • Call of Duty: Infinite Warfare
  • Killing Floor 2
  • Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  • Call of Duty: Black Ops 3 (with day one patch)
  • FIFA 17
  • Battlefield 1
  • Dishonored 2
  • Mass Effect Andromeda
  • For Honor
  • Spider-Man
  • Horizon Zero Dawn
تمامی این عناوین در زمان عرضه کنسول، قابل اجرا هستند و نیاز به پچ ندارند.

هرچند پشتیبانی از رزولوشن 4K تنها به بازی‌ها و استریم خلاصه می‌شود؛ سونی اعلام کرده است که درایو بلوری PS4 Pro، قابلیت اجرای فیلم‌های 4K روی دیسک بلوری را ندارد. به نظر می‌رسد این قابلیت در بین کنسول‌ها در انحصار مایکروسافت و Xbox One S خواهد بود.

جزییات سخت افزاری Playstaion 4 Pro به شرح زیر است:

• Product code – CUH-7000 series
  • Manufacturer’s suggested retail price – JP44,980yen, US $399, EU €399, and £349
  • Main processor – Single-chip custom processor
  • CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 cores
  • GPU: 4.20 TFLOPS, AMD Radeon™ based graphics engine
  • Memory – GDDR5 8GB
  • Storage size – 1TB
  • External dimensions – Approx. 295×55×327 mm (width × height × length) (excludes largest projection)
  • Mass – Approx. 3.3 kg
  • BD/ DVD drive – (read only) – BD × 6 CAV, DVD × 8 CAV
  • Input/ Output – Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) port × 3; AUX port × 1
  • Networking – Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1; IEEE 802.11 a/b/g/n/ac; Bluetooth® 4.0 (LE)
  • Power – AC 100V, 50/60Hz
  • Power consumption – Max. 310W
  • Operating temperature – 5ºC – 35ºC
  • AV output – HDMI™ out port (supports 4K/HDR); DIGITAL OUT (OPTICAL) port

files-news-ps4-pro-2%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

همانطور که می‌بینید، کنسول از نظر ظاهری تنها یک لایه به آن اضافه شده وگرنه در مجموع حالت قبل را دارد. به اضافه اینکه یک پورت USB دیگر در کنار به آن اضافه شده است که افرادی که بعدا قصد خرید Playstaion VR را دارند با کمبود پورت مواجه نشوند.

مطمئنا تا زمان عرضه کنسول، جزییات بیشتری نیز از جدیدترین عضو خانواده سونی منتشر خواهد شد. با ما همراه باشید.

files-news-b5dce03ddb1521d2ddbb4f79b22aad4e%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

files-news-4da05cc66e4b46da2c56eba3762238ad%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

Last edited by a moderator:
تلویزیون ما ماله 4سال پیشه فول اچ دی هست
بنظرتون صبر کنم pro بخرم یا همین معمولی ریجن 2 با هارد 1TB بگیرم؟
قیمتشم الان عالی شده 1150

Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

نه دیگه از الان کسی PS عادی بخره اشتباهه حتی اگه تی وی 4K نداشته باشی...

یه سری عکس از تفاوت های تصویر معمولی و HDR در بازیها، تلوزیون و گوشی های موبایل:

توی گوشی
7.jpg

توی تلوزیون
5.jpg

1.jpg

و درون بازی Rise of The Tomb Raider
4.jpg

3.jpg

asuo53a697ck.jpg
(البته توی دوتا تصویر اول یکسری اضافات گرافیکی مخصوص کارت های انویدیا هم داره ولی جزئیات اصلی به صورت HDR هست)

یکی هم با یک مود گرافیکی و HDR توی بازی Skyrim
12.jpg

آخرین ویرایش:
@Dinosaur

به به :D

عنوان Rise of the Tomb Raider دارای حالت انتخاب گرافیکی بر روی PlayStation 4 Pro خواهد بود!!!

شرکت Crystal Dynamic از این قابلیت بازی رونمایی کرد. به گفته شرکت، بازیکنان قادر هستند در سه حالت گرافیکی بازی را تجربه کنند. این انتخاب ها شامل:

رزولوشن 4K/ فریم 30 ثانیه
رزولوشن 1080p / فریم 60 ثانیه
رزولوشن 1080p / فریم 30 ثانیه باز جزئیات گرافیکی بالاتر هستند.

در ادامه افزود، به لطف قدرت بیشتری کنسول ما قادر بودیم ارتقای گرافیکی را در این بازی اعمال کنیم. از جمله این ارتقاها می توان بازتاب های بهتر، شاخ و برگ های داینمیک تر و تسلیشن بالاتر را نام برد.
به نظرم اگه امکانش داره سونی باید یه همچین چیزی رو به حالت اجبار دربیاره برای همه استدیوهای بازی سازی که برای پرو بازی میسازن.مثلا الان خیلی ستمه که مس افکت روی پرو نفاوتی نداره گرافیکش...

حالا اگه کنسولم بخوایم بخریم همون اسفند اینا قیمت پایین میاد خوبه!که بازم اجبار نیست وقتی مشخصه یکی دوسال دیگه کنسول قویتر میاد!
تلویزیون که بودجش اصلا نیست حداقل کنسولو بگیریم بزاریم دکور بگیم ما هم 4K داریم:Dرو 1080 هم با کیفیت بیشتر از الان بازی کنیم راضییم 4K پیشکش:))
مانیتور نیست 4k hdr داشته باشه بخریم برای کنسولمون؟
ارزون هم باشه

مانیتور نیست 4k hdr داشته باشه بخریم برای کنسولمون؟
ارزون هم باشه

کلا مانیتور های 4K HDR هنوز عرضه عمومی نشدن که بحث قیمتش مطرح باشه
در ضمن قیمت مانیتور های 4K معمولی هم بسیار بالا هستند در حال حاضر به نسبت 2K و FHD

الان من یه LED در حد 1.500 دارم می تونم بدون دردسر با PRO بازی کنم ؟مشکلی از نظر HDR و 4K نمیاد ؟4k رو که میدونم مشکلی نیست خودشون گفتن 1080p هم رندر می شن بازی ها اما HDR چی؟اگه تلویزیون پشتیبانی نکنه؟الان یه TV که HDR ساپورت کنه چنده ؟واسه هر بازی باید آپدیت دانلود کرد تا امکانات PRO اضافه بشه؟آپدیت حجمش چقدره ؟ الان اینو بخریم بعد واسه مایکرو اومد باز سونی یدونه دیگه معروفی کنه چی؟چند سال PRO دواممیاره ؟

الان من یه LED در حد 1.500 دارم می تونم بدون دردسر با PRO بازی کنم ؟مشکلی از نظر HDR و 4K نمیاد ؟4k رو که میدونم مشکلی نیست خودشون گفتن 1080p هم رندر می شن بازی ها اما HDR چی؟اگه تلویزیون پشتیبانی نکنه؟الان یه TV که HDR ساپورت کنه چنده ؟واسه هر بازی باید آپدیت دانلود کرد تا امکانات PRO اضافه بشه؟آپدیت حجمش چقدره ؟ الان اینو بخریم بعد واسه مایکرو اومد باز سونی یدونه دیگه معروفی کنه چی؟چند سال PRO دواممیاره ؟

تلویزیون با ساپورت اچ دی ار در حال حاضر از چهار میلیون به بالا هستن مدل های پاناسونیک، ال جی و سامسونگ.

• Like
Reactions: sadegh93
داستان انتخاب حالت گرافیکی بین رزولوشن و فریم ها به نوبه خود جالبه برای مثال vsync بایوشاک نسل قبل که شخصا کلا فریم رو به کیفیت ترجیح دادم.
ولی در نهایت به نظرم اگر همه بازی ا این شکلی باشه گیج کننده میشه مثل pc میشه. همه عشق کنسول به اینه که بازی بزاری توش فارغ از فکر کردن به تنظیمات گرافیک. من ترجیح میدم فقط رزولوشن انتخابی باشه نه کیفیت و فریم. در واقع رزولوشن 1080 بهترین کیفیت و فریم بده و همیشه 60 باشه.
نیان اینو باز تقسیم کنند به 30فریم با جزئیات بیشتر و 60 فریم با جزئیا ت کمتر. به نظرم اینطوری دست سازنده برای پیچوندن بهینگی باز میشه و اصلا خوشایند نیست. توم ریدر که برام مهم نیست امیدوارم بازی های دیگه به این شکل نباشند.

پ ن : از اونجایی که tv مد نظر را ندارم میتونم بگم کلا pro برام مهم نیست:D به نظرم بهترین حالت اینه که فعلا از همین ps4 خودمون لذت ببریم و هزینه pro را صرف خرید tv جدید و ps5 day one کنیم.
کنسولی که اولین انحصاری درستش u4 بوده(گرافیک). شک ندارم تا 2019 خیلی شیک دووم میاره. u4 تازه اولشه. حکم u1 را داره. مهم انحصاری هاست دیگه. مولتی ها همین کیفیت حال حاضر یه مقدار پیشرفتم کنه کافیه.

و نظر من؛ ☺ !

Ps4 ; ps4 pro ; ps4 slim اینا برای چی هستن؟ برای بازی کردن؟ یا برای سرگرم شدن؟
من طور دیگه ای به مقوله نگاه میکنم کسانی که مثل من از زمان میکرو دارن بازی میکنن و تفاوت نسل ها رو دیدن متوجه میشن نه کسی که در زمان معرفی ps3 سنش زیر ده سال بوده و تفاوت گرافیکی ps2 تا نسل بعدش رو متوجه نشده! تفاوت نسل رو کسی میتونه درک کنه که همون سال 2006 یا 2007 بهترین بازی تاریخ صنعت گیم ( از نظر من البته ) gears of war نسخه 1 رو بعد از ps2 بازی کرده و تفاوت گرافیکی رو تو همون موقع احساس کرده. کسی الان درکش از تفاوت نسل ها بیشتره که یادش گرافیک بازی ها در سال 2007 خیلی مسخره بود و در سال 2013 با همون کنسول ها ps3 & Xbox 360 با بازی های بزرگی گرافیک و قدرت همون کنسول های نسل 7 رو نشون دادن. به نظرتون ps4 معمولی نمیتونه گرافیک بهتری اجرا کنه؟ این افکار کوتاه فکرانه رو که بعضی ها میگن کنسول ها نمیتونن گرافیک بهتری اجرا کنن رو بریزید دور. زمان assassin creed unity جامعه ی کوتاه فکر از بازی بازان که البته خیلی نیستن و الان خیلی شدن میگفتن آقا کنسولا جواب نمیدن برای همین این بازی مشکل داره!!!!!!!!!!! سازنده ها هم که از خدا خواسته! من نمیدونم اگر قراره ps4 به خاطر قدرتش تو بازی Assassin Creed unity دچار مشکل باشه پس بازی هایی مثل quantum break با uncharted 4 الان اصلا نباید وجود داشته باشن با این گرافیک دهن پر کنشون! حالا چرا سونی میاد ps4 pro معرفی میکنه به خاطر سیاست فروش کار خوبی هم میکنه. ولی این وسط تمام کسانی که ps4 نرمال رو خریدن در دل ناراضی هستن! جالب اینجاست باز بعضی ها میان میگن چون کنسولا ضعیف هستن فلان بهمان!!!!!!!!! رفیق گرامی موضوع این نیست مطمئن باش همین کنسول ps4 گرافیک به مراتب بهتری از uncharted 4 میتونه ارایه بده مگه قرار نیست بازی the last of 2 بیاد؟! سال به سال پیشرفت گرافیکی هست ولی نه زیاد بیشتر به سازندش بر میگرده مثل رمدی که در سال 2010 alan Wake رو با اون گرافیک نورپردازی عالی ارایه کرد که تا اواخر نسل قبل و همین الانم تو نور پردارزی از بعضی از بازیا بهتر عمل کرده! کاملا بر میگرده به سازنده طبیعیه که گرافیک بالاتر هزینه بالاتری میخواد! و زمان بالاتر. بحث دیگه ای که دارم در مورد خرید ps4 pro هست شاید منی که الان دارم در موردش ساز مخالف میزنم همین چند ماه دیگه بخرمش شاید سال بعد که جوابشو پس داد ولی واقعا به نظر من اجحاف بزرگی در حق دارندگان نسخه معمولی شده البته اگه ساپورت بشه مثل همین قابلیت hdr خوب که چه عرض کنم خیلی خوبه و بحث آخرم سر این رزولوشن دهن پر کن ultra hd هستش خوب یه سوال دوستان به نظرتون یه فیلم سینمایی با کیفیت اچ دی به واقعیت نزدیک تره یا یه بازی کامپیوتری مثل همین horizon zero با کیفیت 8k ها؟ چه سوال مسخره ای کردم خوب معلومه اون فیلمه بر گرفته از دنیای واقعیه و حتی اگه تو تلویزیون sd هم پخش بشه باز واقعیه حالا سوال اصلی که هیچ کسی ندیدم بهش اشاره کنه اینه که به چه دلیل سازنده ها سعی نمیکنن بیشتر به سمت واقع گرایی برن از همین الان به سرعت تا به سمت رزولوشن دهن پر کن آلترا اچ دی بلخره یه روزی گرافیک بازی ها باید به فیلم ها نزدیک بشن ولی چون جامعه ی بازی کنان خیلیاشون حرفه ای نیستن مساله همین جوری پیش میره مثل اختلاف مگاپیکسل های تلفن های همراه ( اوه دوربین نوت 7 مگاپیکسلش بیشتر شده ) یعنی کمیت بالاتر و کیفیتی که به کندی پیش بره خودتون بهش فکر کنین...

چرا بچه ها اینقدر حول شدن؟
مگه این تکنیکهای HDR و کیفیت 4K قبلا رو پی سی نبوده؟
مگه قبلا کیفیت بازیها رو پی سی بهتر نبوده، فریم بیشتر نداشته؟ دایرکت ایکس 12، AA و...
چرا کنسول دارها کنسولشون رو نمیفروختن و پی سی نمیخریدن؟
الان یه PS4 اومده که نسبت به مدل معمولی قویتر هست و این تکنیکها روش پیاده شده، بازیهای جفت کنسولها هم که یکی هستن.
بعد بچه ها میگن مجبورن که سوئیچ کنن به PS4 Pro!!!
یکی بیاد منو توجیه کنه لطفا

من کاری به قیمتش و ارزش خریدش ندارم فقط تو کار اون طراح بیحال و تنبل موندم :)) لا مصب در حد 1 دقیقه لایه بالا رو کپی کرده تموم شده رفته

چرا بچه ها اینقدر حول شدن؟
مگه این تکنیکهای HDR و کیفیت 4K قبلا رو پی سی نبوده؟
مگه قبلا کیفیت بازیها رو پی سی بهتر نبوده، فریم بیشتر نداشته؟ دایرکت ایکس 12، AA و...
چرا کنسول دارها کنسولشون رو نمیفروختن و پی سی نمیخریدن؟
الان یه PS4 اومده که نسبت به مدل معمولی قویتر هست و این تکنیکها روش پیاده شده، بازیهای جفت کنسولها هم که یکی هستن.
بعد بچه ها میگن مجبورن که سوئیچ کنن به PS4 Pro!!!
یکی بیاد منو توجیه کنه لطفا

ماکان همه اینا بود، درست، اما چون قیمت PC مذکور ان هزار دلار میشد، و میشه، کسی هوس این چیزار به سرش نمیزد. اما الان میتونیم فقط با 400 چوب ناقابل این چیزارو ببینیم و تجربه کنیم. تفاوت در این $ هست!:دی Pro امده بازی کردن 4K و تکنیک هایی مثل HDR و ... رو برای عموم گیمرها قابل دستیابی کرده. برای همین همه دوست دارن برن سمت Pro.

پ.ن: عجب وضعیه انگار دارم با خودم بحث میکنم!:دی

ماکان همه اینا بود، درست، اما چون قیمت PC مذکور ان هزار دلار میشد، و میشه، کسی هوس این چیزار به سرش نمیزد. اما الان میتونیم فقط با 400 چوب ناقابل این چیزارو ببینیم و تجربه کنیم. تفاوت در این $ هست!:D Pro امده بازی کردن 4K و تکنیک هایی مثل HDR و ... رو برای عموم گیمرها قابل دستیابی کرده. برای همین همه دوست دارن برن سمت Pro.

پ.ن: عجب وضعیه انگار دارم با خودم بحث میکنم!:D
چه قدر حرف میزنی:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or