Playstation 4 Pro معرفی شد!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی دیشب طی گردهمایی که در نیویورک ترتیب داده بود از جزییات نسخه ارتقا یافته کنسول خود پرده برداشت.

کنسول جدید، PS4 Pro نام دارد و 10 نوامبر 2016 به قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.

در همایش GDC 2016 شایعاتی وجود داشت که کنسول جدید سونی (که آن زمان با نام PS4 Neo شناخته می شد) دارای 8 هسته 2.1 گیگاهرتزی، 36 GNC واحد محاسباتی 911 مگاهرتزی و مموری 8GB با توان 218 گیگابیت بر ثانیه است. همچنین قابلیت پشتیبانی از Dualshock 4های کنونی PS4 در کنار نسخه آپدیت شده آن را داراست.

معمار پلی استیشن آقای مارک سرنی توضیحاتی در خصوص جزییات PS4 Pro و توانایی آن در اجرای محتوای HDR و 4K، پردازشگر سریع‌تر آن (AMD Polaris) که توانایی اجرای بازی ها در رزولوشن 4K و 60 فریم بر ثانیه را داراست و البته 1 ترابایت هارد همراه کنسول داد. همچنین رابط کاربری PS4 Pro که دقیقا مشابه برادر بزرگ‌تر خود خواهد بود.

با این افزایش قدرت دارندگان PS4 Pro می توانند بازی های خود را در رزولوشن بالاتر (4K) و با فریم ریت بیشتر یا ثابت‌تر تجربه کنند. همچنین این کنسول قابلیت استریم ویدیوهای 4K از سرویس‌هایی نظیر Netflix و Youtube را دارد. افرادی که به تلوزیون‌های 4K دسترسی ندارند نیز می توانند از قابلیت‌های ارتقا یافته PS4 Pro استفاده کنند چون این کنسول تمامی بازی های PS4 را در رزولوشن 1080p و فریم ریت بالاتر یا ثابت‌تر اجرا می کند. سونی اعلام کرده است که تمامی PS4ها، چه مدل‌های قدیمی و چه مدل جدید، طی آپدیت Firmware جدید کنسول قابلیت پشتیبانی از HDR را بدست خواهند آورند.

files-news-ps4-pro-specs-email%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

حتی اگر شما تلوزیون HDR ندارید هم نگران نباشید چون بازی‌ها هنوز هم آپگرید شده به نظر می‌رسند. مارک سرنی در این خصوص گفت که PS4 به طور خودکار بهترین رزولوشن را برای بازی شما با توجه به مدل نمایشگرتان انتخاب می‌کند و بازی را در تنظیمات مشخص شده به اجرا در می‌آورد.

بازی‌های زیادی در آینده با عرضه پچ‌های جدید روی PS4 Pro اجرا خواهد شد و نیازی به خرید دوباره بازی‌ها نیست. یکی از قابلیت‌های مهم PS4 Pro این است که تمام بازی‌ها، چه بازی‌هایی که تا الان ریلیز شده و چه بازی‌هایی که در آینده ریلیز خواهد شد، بر روی هر دو کنسول قابل اجرا است. به عنوان مثال شما می‌توانید یک نسخه Battlefield 1 خریداری کنید و مطمئن باشید که هم روی PS4 و هم PS4 Pro اجرا می‌شود، حتی اگر بعدا قصد ارتقا به کنسول جدید را داشته باشید. این موضوع در مورد بخش چند نفره هم صدق می‌کند. سونی لیستی از عناوین PS4 که در آینده و در زمان عرضه PS4 Pro با این کنسول جدید همگام سازی شده منتشر کرد که به شرح زیر است:

• Deus Ex: Mankind Divided
  • Rise of the Tomb Raider
  • Watch Dogs 2
  • Call of Duty: Infinite Warfare
  • Killing Floor 2
  • Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  • Call of Duty: Black Ops 3 (with day one patch)
  • FIFA 17
  • Battlefield 1
  • Dishonored 2
  • Mass Effect Andromeda
  • For Honor
  • Spider-Man
  • Horizon Zero Dawn
تمامی این عناوین در زمان عرضه کنسول، قابل اجرا هستند و نیاز به پچ ندارند.

هرچند پشتیبانی از رزولوشن 4K تنها به بازی‌ها و استریم خلاصه می‌شود؛ سونی اعلام کرده است که درایو بلوری PS4 Pro، قابلیت اجرای فیلم‌های 4K روی دیسک بلوری را ندارد. به نظر می‌رسد این قابلیت در بین کنسول‌ها در انحصار مایکروسافت و Xbox One S خواهد بود.

جزییات سخت افزاری Playstaion 4 Pro به شرح زیر است:

• Product code – CUH-7000 series
  • Manufacturer’s suggested retail price – JP44,980yen, US $399, EU €399, and £349
  • Main processor – Single-chip custom processor
  • CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 cores
  • GPU: 4.20 TFLOPS, AMD Radeon™ based graphics engine
  • Memory – GDDR5 8GB
  • Storage size – 1TB
  • External dimensions – Approx. 295×55×327 mm (width × height × length) (excludes largest projection)
  • Mass – Approx. 3.3 kg
  • BD/ DVD drive – (read only) – BD × 6 CAV, DVD × 8 CAV
  • Input/ Output – Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) port × 3; AUX port × 1
  • Networking – Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1; IEEE 802.11 a/b/g/n/ac; Bluetooth® 4.0 (LE)
  • Power – AC 100V, 50/60Hz
  • Power consumption – Max. 310W
  • Operating temperature – 5ºC – 35ºC
  • AV output – HDMI™ out port (supports 4K/HDR); DIGITAL OUT (OPTICAL) port

files-news-ps4-pro-2%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

همانطور که می‌بینید، کنسول از نظر ظاهری تنها یک لایه به آن اضافه شده وگرنه در مجموع حالت قبل را دارد. به اضافه اینکه یک پورت USB دیگر در کنار به آن اضافه شده است که افرادی که بعدا قصد خرید Playstaion VR را دارند با کمبود پورت مواجه نشوند.

مطمئنا تا زمان عرضه کنسول، جزییات بیشتری نیز از جدیدترین عضو خانواده سونی منتشر خواهد شد. با ما همراه باشید.

files-news-b5dce03ddb1521d2ddbb4f79b22aad4e%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

files-news-4da05cc66e4b46da2c56eba3762238ad%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

Last edited by a moderator:
در مورد ظاهر کنسول:
به نظر من طراحیش خوبه:D شیکه. کلا الگوبرداری از یک سری تکنیک های apple توسط سونی دیگه کاملا مشخصه. از معرفی کنسول بگیر تا حتی طراحیش. به نظر من حک شدن لوگو ps و جعبه ای بودن و ساده بودن طراحی , الگو هایی از طراحی idevice ها گرفته. از جمله پشت ایپد و لوگو اپل.
دقت کنید فارغ از 3 طبقه شدن نسبت به ps4 ساده تر هم شده. ادم یاد فیلیپس و بعدش جاناتان ایو میفته.
به شخصه با این موضوع حال میکنم چون الگو برداری در تکنولوژی یک مسئله عادیه. کلا هم طراحیش به نظرم خوبه.
فقط لایت بار به نظرم جای ضایعی هست ادم یاد وسایل قدیمی و حتی چینی میفته:-$ تا از نزدیک ببینیم شاید طور دیگه ای به نظر بیاد.
پ ن : اینها ربطی به اینکه ps4 خودمون شدیدا زیباتر نداره:D

داداش upscale که همه گرافیک ها دارن
که میشه همون dsr
در مورد قیمت کل سیستم هم مطمینا یه چیزی که برا 1070 گلوگاه نباشه ۱۰۰۰ دلار بیشتر نمیشه
البته من خودم به شخصه از قیمت خوب PS4 pro خوشحالم ولی خب مقایسه ت یه کم اشتباه بود
باید با 1060 مقایسش کنی یا 480

شما یه سر به استور برندهای معروف مثل ASUS یا HP برید حتی PC با قیمت 2000 دلار هم نمی بینید که 1070 رو داشته باشه.

مقایسه قدرت خام در PC و کنسول هم درست نیست . همین PS4 کارت گرافکش 7850 هست. آیا روی 7850 میتونیم گرافیکی مثل آنچارتد 4 رو ببینیم.

من واقعا نمیفهمم نبودن قابلیت 4k پلیر چرا انقدر یه عده رو خوشحال کرده
از زمان پلی استیشن فت دوستان به اسم بلوری الرژی داشتن.چیزی که یه عمر کنسولای ماکروسافت نداشت.تا دو شب پیش به چشم نمیومد الان ولی دوستان نبودن قابلیت 4k player رو ضعف بزرگ میدونن.
اون زمان که سونی بلوری رو به خونه های مشتریاش اورد ماکرو مشتری هاش رو فرستاده بود دنبال یه hddvd پلیر اکسترنال که همونم منسوخ شد 1 ماه بعد.سر راهشونم ماهی یه بار باید سه چراغ و تعمیر میکردن.یه محصول و با سه تا مینبرد داد بیرون.باتری قلمی رو هم چند وقته حذف کرده(مطمعنم نیستم).بگذریم که به فن اوری اداپتور داخلی هم اواسط 2016 دست پیدا کرد.
همین نسلم داشت خوب پیش میرفت که ضعف های xbox one رو اومد با یه نسخه بین نسلی پوشش بده نتیجش چیزی جز کوتاهی عمر این نسل و ضرر واسه مصرف کننده نداشت.تو رو خدا هر چی رو ترول میکنید دوستان در مورد بلوری خیلی صحبت نکنید حداقل.

واقعا با این قیمت دستگاه عالی داده بازار خوش به حال اونا که tv 4k دارن نهایت کیفیش رو میبینن.حتی اگه tv هم 4k نباشه بازم pro قابلیت تنظیم دلخواه و میده که بازی رو 1080 عالی تر اجرا میشه.
الان ارزونترین لپ تاپ 4k سه تا چهار ملیون قیمت داره بدون داشتن این همه عنوان انحصاری.pc که بماند.بازم اما برای شروع دل خیلی از کاربرای pc رو با 399 دلار برده

سلام دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید
من Ps4 دارم و میخام بفروشم
به نظرتون Xbox One s بخرم یا معمولیش؟؟
یا Ps4 Pro بخرم؟؟
ایکس باکس وان خرید و فروش بازیاش چطوره؟؟
مزایاش چیه؟؟
اصن ارزش داره اینکار که کوچ
با تشکر

اينايي كه ميگن بازي ها 4k نيست حدا فازشون چيه؟
يعني همه سايت ها و مجلات خبري كه از كيفيت 4k كف كردن الكي ميگن؟!
هرچند كه فاز بعضي از دوستان معلومه ( دلش نمياد كنسول ٤٠٠ دلاري) با pc master race high end ultra كيفيت مساوي بده ?
اقا شده ديگه :D چه خوشتون بياد چه خوشتون نياد بازي 4k hdr پاش به كنسول باز شده.

منظورشون native 4k هست که خب راست میگن و هیچ کدوم Native نیستن و با یه تکنیک مخصوص Upscale انجام میشه

همه جا هم نوشته که native نیست 4K بودنش

ولی خب تکنیکش انقدر گولاخه که همه سایتا حال کردن و واقعا تحصین برانگیزه :D

• Like
Reactions: ps3_360_wii
داشتم ویدئو Digital Foundry رو میدیدم که راجع به Pro صحبت میکردن

یه مورد رو واقعا درست گفتن

اینکه سونی خیلی بد کنسول و قابلیت هاش رو نمایش داد

مثلا میگفت 4K رو ببینید چقدر خفنه ولی خب هیچ کس که داشت آنلاین میدید فرقی حس نمیکرد

میومد میگفت حالا HDR رو تو بازیا روشن میکنیم ولی کوچکترین تغییری دیده نمیشد از دید کسایی که آنلاین نگاه میکردن

بعد نیومده درست چگونگی 4K پخش شدنش رو بگه و همین الانم تو همین تاپیک دیده میشه کسایی که اطلاعات کافی ندارن برا همین دارن گیر میدن مثلا میگن 4K بودنش که یه upscaleئه ولی خب اگر انقدر ساده بود که حتی XONE معمولی و PS4 معمولی هم میتونن upscale رو انجام بدن و باید توضیح میدادن که چجوری دارن این کار رو میکنن

یه سری مثال های دیگه میزدن

به نظر من بزرگترین مشکل سونی کنفرانس و معرفی بدش درباره Pro بود و خیلی ضعیف عمل کرد وگرنه کنسول خیلی خفنیه :D

دوستان سوال من اینه که مثلا من پرو بخرم روی تلویزیون فول اچ دی کیفیتش بالاتره ps4 معمولی
هست یا فرقی نداره و حتما باید تلویزیون فورکی اِچ دی آر دار باید بخرم؟

Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

سلام دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید
من Ps4 دارم و میخام بفروشم
به نظرتون Xbox One s بخرم یا معمولیش؟؟
یا Ps4 Pro بخرم؟؟
ایکس باکس وان خرید و فروش بازیاش چطوره؟؟
مزایاش چیه؟؟
اصن ارزش داره اینکار که کوچ
با تشکر
xbox . Xbox one s که از ps4 ضعیف ترن در باره بازیاش اطلاعی درباره خرید بازیاش ندارم بتای بازیا نیاز به گلد داره که تو ps4 اینجوری نیست همون pro بگیری بهتره قیمتش که خوبه کیفیتشم بهره

هر دم از این باغ...حالا که گفت ممکنه آپگرید به HDR واسه بازی ها پولی باشه.

دوستان سوال من اینه که مثلا من پرو بخرم روی تلویزیون فول اچ دی کیفیتش بالاتره ps4 معمولی
هست یا فرقی نداره و حتما باید تلویزیون فورکی اِچ دی آر دار باید بخرم؟

Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

4K می خواد واسه استفاده واقعی ازش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or