شایعه PlayStation 4 در واقع یک نوع PC است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
هر روز شایعات مربوط به نسل بعد کنسول ها بیشتر می شود حالا در تازه ترین شایعه منابع نزدیکی به سونی اعلام کردند
PlayStation 4 در واقع یک نوع PC است

Richard Leadbetter کارگردان Digital Foundry در مصاحبه ای با gamesindustry.biz گفت :
من از منابع نزدیک به سونی شنیده ام که PlayStation 4 در واقع یک نوع PC است و از تکنولوزی بالایی بهره خواهد بود همینطور
AMD پردازنده های این کنسول را می سازد برای اولین بار در تاریخ کنسول ها در Xbox 1 از پردازنده های x86 استفده شد
تصور این که سونی از پردازنده های Cell در کنسولی که یک نوع PC است استفاده کند سخت است "
در اوایل این هفته شایعه ای منتشر شد که سونی دیگر از پردازنده های Cell استفاده نخواهد کرد
البته باید توجه کرد که ساختن کنسول هایی شبیه به PC به این معنا نیست که می شود گرافیک ان را ارتقا داد بلکه به این معناست
که سازندگان می توانند راحت تر بازی های خود را برای کنسول های شبیه PC بسازند و بازی ها راحت بر روی این نوع کنسول های
اجرا خواهد شد
http://www.egmnow.com/articles/news/rumor-source-says-playstation-4-is-essentially-a-pc/

عزیز من تو زمان حال هستم.منم نگفتم 1 من اون رو مثال زدم اما گویا شما هنوز نمیدونی 3 نیومده.
من موندم کدوم حرفت رو قبول کنم این که pc راحت 10 سال همه بازی ها رو اجرا میکنه مگه زمان نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب کمی بعد از سال 2005 کنسول های این نسل اومدن pc سال 2005 به گفته شما باید راحت تا بازی های 2015 رو جواب بده منکر این حرفت که نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودت گفتی راحت 10 سال.ببین هیچ میتونه بتل 3 رو اجرا کنه؟؟؟؟؟ چون 2015 صد درصد نسل بعد هست داری میگی راحت با نسل بعد هم رغابت میکنه.اصلا حرفت منطقی نیست.
اشتباهی که داری میدونی چیه؟؟؟؟اینه که از نظر سخت افزاری مقایسه میکنی اما اصلا در نظر نمیگیری که نصف هزینه ساخت کنسول به خاطر طراحی بوردشه که بشه از 100 درصد بازدهی قطعات استفاده کرد.وگرنه ps3 با رم 256 کجا و این بازی های خوف کجا؟؟؟؟؟پس مقیاس همیشه خود سخت افزار نیست.
برای یه مثال دیگه ببین سال 2001 کنسول ps2 اومد همون سال 2001 اگه یه pc جمع میکردی که 1 تومن قیمتش میشد بازم نمیتونست بازی های هم سطح نیدفور اسپید آندرگراند 1و2 رو اجرا کنه.که ps2 نه تنها اونا رو به راحتی اجرا کرد بلکه god of war رو اجرا کرد که همین الآن با HD شدن باز هم گرافیکش خوبه.به نظرت همون pc میتونست؟؟؟؟درصورتی که سیستم همون pc از ps2 قوی تره ولی نمیتونه.چون با 1 تومن راحت میشد اون زمان رم 64 بست ولی این رم برای آندرگراند 2 کافی بود؟ در صورتی که رم خود ps2 کمتر از اون pc یعنی 32 هستش.در مورد بقیه قطعاتش هم همین طور.cpu کنسول ps2 درسته 128 بیتی هستش ولی نوع فت 277/ و نوع اسلیم 3/ گیگاهرتز هستش که الآن موبایل ها هم حتی قوی تر از این cpu رو دارن ولی آیا میتونن بازی هایی هم رده با ps2 رو اجرا کنن؟مثلا god 2 رو اونم تو صفحه بزرگ و نه کوچک؟؟؟؟
درسته برخی از بازی هایی که انحصار کنسول هستند نیاز به پردازنده قوی دارند ولی میتونند با کیفیت و براحتی برای pc هم طراحی بشند در ضمن شما سال 2001 رو در نظر نگیر حداقل 1 سال طول کشید تا ps2 عمومی بشه.

درسته برخی از بازی هایی که انحصار کنسول هستند نیاز به پردازنده قوی دارند ولی میتونند با کیفیت و براحتی برای pc هم طراحی بشند در ضمن شما سال 2001 رو در نظر نگیر حداقل 1 سال طول کشید تا ps2 عمومی بشه.
چه ربطی به عمومی شدنش داره؟؟؟شاید تا 10 سال هم عمومی نمیشد پس یعنی از موبایل ضعیف تر بوده؟؟؟؟تازه به آمار فروشش نیگاه کنی همون ماه اول ترکوند.
راستش دیگه من موندم چی بگم برات مثال نیدفرو اسپید رو زدم که انحصاری نیست ولی بازم میگی انحصارین.شاید به نظر شما آندرگراند 2 با کیفیت بالا رو pc سال 2001 به خوبی جواب داده.شما اگه نیگاه کنی زمانی که 360 اومد گرافیک های سری 7 و آخرینش سری 8 بوده و رم هم 1 گیگ ddr2که خیلی خیلی گرون بودن ولی بعضی از بازی هایی که امثال اومدن ( مولتی پلتفرم) با کارت های سری 8 و 2 گیگ رم ddr2 رو مینیمم گرافیک اجرا میشدن بقیه حرفام رو هم که گویا قبول دارید.

آخرین ویرایش:
چه ربطی به عمومی شدنش داره؟؟؟شاید تا 10 سال هم عمومی نمیشد پس یعنی از موبایل ضعیف تر بوده؟؟؟؟تازه به آمار فروشش نیگاه کنی همون ماه اول ترکوند.
راستش دیگه من موندم چی بگم برات مثال نیدفرو اسپید رو زدم که انحصاری نیست ولی بازم میگی انحصارین.شاید به نظر شما آندرگراند 2 با کیفیت بالا رو pc سال 2001 به خوبی جواب داده.شما اگه نیگاه کنی زمانی که 360 اومد گرافیک های سری 7 و آخرینش سری 8 بوده و رم هم 1 گیگ ddr2که خیلی خیلی گرون بودن ولی بعضی از بازی هایی که امثال اومدن ( مولتی پلتفرم) با کارت های سری 8 و 2 گیگ رم ddr2 رو مینیمم گرافیک اجرا میشدن بقیه حرفام رو هم که گویا قبول دارید.
چه ربطی داره شما در نظر بگیر الان برای بازی های کامپیوتر باید حدود 6گیگابایت رم داشته باشید و گرافیک هم تغریبا سری 67 و 68 به بالا بازی ها رو با کیفیت خوبی انجام بدید قیمتش هم 500 تومان بالا تر نمیره و کنسول ها هم الان 400 تا 800 تومان قیمت دارند و نیاز به سیستم خیلی خفنی نداره که اینجور میگی شاید بعضی بازی های کنسول بهتر باشن ولی در نظر بگیرید الان بازی ساختن برای کنسول خیلی دردسر داره برای همین کمپانی که برای کنسول بازی میسازه باید همه چیزش رو چند برابر کامپیوتر چک کنه و بیشتر باگ ها رو رفع کنه و در کامپیوتر به علت تفاوت سخت افزاری و نرم افزاری کاربر ها معمولا با باگ برخورد میکنید در ضمن هیچ شکی نیست پلتفورم PC قدرتمند ترین پلتفورم هست چون تمام قطعاتش میتونند به بهترین وضع بسته بشند و استفاده بشند و حتی فراتر از توانایی عادیشون، اینطور نیست که بازی برای کسنول ساخته بشه و به دلیل ضعف سخت افزاری pc انحصار کنسول بشه همینطور که گفتم انحصاری شدن بعضی بازی ها برای کنسول ها برای موارد دیگه هست مثلا داخل PC بازی ها راحت تر و سریع تر کرک و هک میشند و همچنین سونی و ماکروسافت باید بتونند کنسول ها شون رو بفروشند که در حال وارد شدن به نسل جدید هم هست پس بازی های بیشتری در انحصار کنسول ها قرار خواهد گرفت ولی این به دلیل ضعف PC نیست چون قبلا هم ذکر کردم کنسول ها خود از PC متولد شدند. همینطور چون قطعات کنسول با کیفیت و به بهترین شکل بسته شده دلیل بر کم بودن قدرت پلتفورم PC نیست. همچنین اینکه داخل PC شما آزاد بر تمام تنظیمات بازی هستید ولی در کنسول به اندازه PC آزادی ندارید و همچنین داخل DLC ها. معلومه اگر شما PC ضعیف رو با ps3 با این که یکی از بهترین cpu هارو داره مقایسه کنی بعد بیای بگی PC ضعیفه. یک PC گیمری رو شما با ps3 مقایسه کنید می فهمید قدرت کدوم بیشتره. در pc شک نکن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or