شایعه PlayStation 4 در واقع یک نوع PC است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
هر روز شایعات مربوط به نسل بعد کنسول ها بیشتر می شود حالا در تازه ترین شایعه منابع نزدیکی به سونی اعلام کردند
PlayStation 4 در واقع یک نوع PC است

Richard Leadbetter کارگردان Digital Foundry در مصاحبه ای با gamesindustry.biz گفت :
من از منابع نزدیک به سونی شنیده ام که PlayStation 4 در واقع یک نوع PC است و از تکنولوزی بالایی بهره خواهد بود همینطور
AMD پردازنده های این کنسول را می سازد برای اولین بار در تاریخ کنسول ها در Xbox 1 از پردازنده های x86 استفده شد
تصور این که سونی از پردازنده های Cell در کنسولی که یک نوع PC است استفاده کند سخت است "
در اوایل این هفته شایعه ای منتشر شد که سونی دیگر از پردازنده های Cell استفاده نخواهد کرد
البته باید توجه کرد که ساختن کنسول هایی شبیه به PC به این معنا نیست که می شود گرافیک ان را ارتقا داد بلکه به این معناست
که سازندگان می توانند راحت تر بازی های خود را برای کنسول های شبیه PC بسازند و بازی ها راحت بر روی این نوع کنسول های
اجرا خواهد شد
http://www.egmnow.com/articles/news/rumor-source-says-playstation-4-is-essentially-a-pc/

بله منم میدونم منظورش چیه نهایتش اینه رمش از 512 میشه 1 گیگ

کلا دو برابر میشه

من نمیدونم این همه افراد توی سایت داریم دم از نسل بعد میزنن ! بابا مگه نسل بعد چیه ! مگه گیم های الان بد هستن !

من قول میدم بازیهای به قول خودشون نسل بعد از کرایسیس بالاتر نمیرن مگه اینکه کرایسیس 3 بیاد !
اینقدر سر نسل بعد با هم کل کل نکنید !

بهترین کار اینه هر دو کنسولو داشته باشید تا بی طرف بشید !
هم سونی خوبه هم ماکرو !
بله ؟!
دارم میگم اینجا مفهوم اینه که کنسول نسل بعد سونی از نظر کارائی به یک PC شبیه میشه ! به عنوان مثال قابلیت Web Browser پی اس ثری .

من فقط حال میکنم تمام این شایعاتی که راجب نسل بعد هست اشتباه دربیان همه ی این بحث هایی که راجب چیزای احتمالی بوده دود شه بره هوا روحمون شاد شه...

شخصا هم فکر میکنم سونی همون راهی رو ادامه میده که با PS3 شروع کرده بود ولی خب ایراداتش رو برطرف میکنه.

بابا بحث نداره که!
بداشت کلی که میشه ازش کرد اینه که به قول خوتون ساخت بازی براش راحت تر میشه و امکانات بیشتر و محیط گسترده تری خواهد داشت!
پ.ن: اندازش مثلPC نشه بعدش یه Slim مثل لپ تاپ بدن؟! :-?

کاری که مایکروسافت با xbox 360 کرد رو داره انجام میده تازه. سیستمی شبیه به PC واسه ساختن راحت تر
الان دقیقا میشه بفرمایید کجاش شبیه pcهست.
pcپردازنده مرکزیش یا cpuاز معماری x86وx64داره بهره میبره.ولی معماری cpuایکس باکس360از نوع power pcهست که ریسک هم هست.

گرافیک کنسول از خانواده r520هست با این تفاوت که از پردازش اتحاد سایه زنی هم پشتیبانی میکنه وفرق اساسی که با gpuکامپیوتر داره داشتن edramهست که 192پردازنده برای رنگ استفاده شده درش بعلاوه 10مگابایت حافظه.همچین چیزی ما تا حالا روی pcنداشتیم.

رم کنسول 512مگابایت هست که بخوای همون بازی رو روی کامپیوتر اجرا کنی حداقل 1.5تا2گیگ رم لازم داری!!!!!

در کل خبر خنده داره چون معماری x86هم کمکم داره از روی pcجمع میشه ومیریم به سوی x64بخاطر اینکه در معماری x86محدودیت رم داریم وتا تقریبا3.2گیگ بیشتر رم ساپورت نمیشه.

تا بوده ونبوده هم کنسولها از پردازندهای ریسک استفاده کردن وبه دلایل خیلی واضح .
1.اشغال فضای کمتر دستورات در رم.
2.بالا بودن توان پردازش شناور.
3.راندمان بسیار بهتر برای گیم.

به نظر من کنسول ها بیشتر شبیه نوت بوک هستند تا PC چون سخت افزارشون قابل ارتقا نیست منظورم سخت افزار های اصلی و مهم مثل گرافیک و CPU هست.

کسب مقام 164 جهان در اینترنت را به تمامی مسولان وملت همیشه در صحنه تبریک عرض میکنیم.این مقام از بین 170کشور وبعد از افغانستان ومغولستان بدست امد.

=)) البته رکورد سرعت امروز از 170 کشور هم رد میشد

آخرین ویرایش:
دقیقا همون کاری که ماکروسافت با 360 کرده بود البته ساختن آسون نه به اون معنا که هر کی از مادر گرامش قهر فرموده بازی بسازه ولی برنامه نویسی ساده تر میباشد من که خیلی سر در نمیارم چون مملکتم در این رابطه هیچی در اختیارم نزاشته

pcپردازنده مرکزیش یا cpuاز معماری x86وx64داره بهره میبره.ولی معماری cpuایکس باکس360از نوع power pcهست که ریسک هم هست.

گرافیک کنسول از خانواده r520هست با این تفاوت که از پردازش اتحاد سایه زنی هم پشتیبانی میکنه وفرق اساسی که با gpuکامپیوتر داره داشتن edramهست که 192پردازنده برای رنگ استفاده شده درش بعلاوه 10مگابایت حافظه.همچین چیزی ما تا حالا روی pcنداشتیم.

رم کنسول 512مگابایت هست که بخوای همون بازی رو روی کامپیوتر اجرا کنی حداقل 1.5تا2گیگ رم لازم داری!!!!!

در کل خبر خنده داره چون معماری x86هم کمکم داره از روی pcجمع میشه ومیریم به سوی x64بخاطر اینکه در معماری x86محدودیت رم داریم وتا تقریبا3.2گیگ بیشتر رم ساپورت نمیشه.

تا اونجایی که من میدونم gpu ایکس باکس سری r800 هست که این فناوری مال 8 سال پیش میشه
مال ps3 هم سری 7000 nvidia هست

دوست عزیز منظوز از x86 اسم معماریه نه 64 و 32 بیتی شما اشتباه گرفتید الان ما سه معماری مطرح داریم معماری x86 سی پی یو های ساخت اینتل و ای ام دی و معماری arm که بیشتر cpu گجت های همراهه و معماری power pc از شرکت معظم ای بی ام

این تاپیک رو دیدم با اکانت دوستم اومدم.

مایکروسافت بزرگترین اشتباهی که در Xbox1 کرد استفاده از معماری x86 بود.

معماری x86 معماری ای بود که بر روی PC های خانگی استفاده می شد و این باعث شده بود مباحث هکینگ و مهندسی معکوس بر روی این معماری بسیار گسترش پیدا کنه.

برای همین بود که هر دو نسخه Xbox1 به طور کامل هک شدند و هیچ کاری هم از دست مایکروسافت بر نمیومد (مثل الان که با آپدیت داره جلوی Glitch و cfw رو می گیره).

کتابی هست به نام Hacking the xbox که البته چاپ ممنوع شده اگر کسی گیرش آورد خودش رو یا ebook اش رو حتما مطالعه ای بکنه.

نویسنده اشاره به اشتباهات مایکروسافت در استفاده از معماری x86 کرده و ضعف های این معماری رو در مورد کنسول های بازی بیان کرده.

سونی به معنی واقعی احمق هست اگه بخواد اشتباه مایکروسافت رو دوباره تکرار کنه.

این تاپیک رو دیدم با اکانت دوستم اومدم.

مایکروسافت بزرگترین اشتباهی که در Xbox1 کرد استفاده از معماری x86 بود.

معماری x86 معماری ای بود که بر روی PC های خانگی استفاده می شد و این باعث شده بود مباحث هکینگ و مهندسی معکوس بر روی این معماری بسیار گسترش پیدا کنه.

برای همین بود که هر دو نسخه Xbox1 به طور کامل هک شدند و هیچ کاری هم از دست مایکروسافت بر نمیومد (مثل الان که با آپدیت داره جلوی Glitch و cfw رو می گیره).

کتابی هست به نام Hacking the xbox که البته چاپ ممنوع شده اگر کسی گیرش آورد خودش رو یا ebook اش رو حتما مطالعه ای بکنه.

نویسنده اشاره به اشتباهات مایکروسافت در استفاده از معماری x86 کرده و ضعف های این معماری رو در مورد کنسول های بازی بیان کرده.

سونی به معنی واقعی احمق هست اگه بخواد اشتباه مایکروسافت رو دوباره تکرار کنه.
ps3 با این سخت افزار پیچیده و جدید; حتی بدون باز کردن یک پیج هک میشه!. GameCube با اون همه محدودیتی که نینتندو گذاشته بود بازم هک شد. خلاصه هرچی بسازن و هرچقدر امنیتش بالا باشه، راهی واسه دورزدنش هست.
ماکروسافت بار اولش بود کنسول تولید میکرد و تازه پا به این صنعت گذاشته بود. توقعی ازش نمیرفت.

دوست عزیز منظوز از x86 اسم معماریه نه 64 و 32 بیتی شما اشتباه گرفتید الان ما سه معماری مطرح داریم معماری x86 سی پی یو های ساخت اینتل و ای ام دی و معماری arm که بیشتر cpu گجت های همراهه و معماری power pc از شرکت معظم ای بی ام
نه برادر من اشتباه نگرفتم شما اشتباه متوجه شدی.
شما الان میخوای ویندوز 64بیتی نصب کنی اولین چیزی که پردازندت باید داشته باشه پشتیبانی از معماریx64هست.

معماری x86مال احد بوقه تقریبا دو دهه بیشتر دقیقا یادم نیست.اون زمان اینتل پردازندهاش اولین پردازندهایی بودن که از این معماری پشتیبانی میکردن.
خلاصه مطلب اینکه این معماری تا سیستم عاملهای 32بیتی بیشتر ساپورت نمیکنه.داخل وکی پدیا میتونید راجب این موضوع کاملا مطالعه کنید.

معماری armوpower pcهر دو ریسک هستن وبرای سیستم عاملهای خانواده unixها طراحی شدن مثل لینوکس و اندروید که اونم کرنلش باز لینوکس هست.
معماری powerاصل ساختش برای سرورها هست که باید تو زمان کم دستورات بسیار زیادی رو اجرا کنند.

---------- نوشته در 10:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:12 AM ارسال شده بود ----------

ps3 با این سخت افزار پیچیده و جدید; حتی بدون باز کردن یک پیج هک میشه!.

فری اینو از بچهایی که پلی3 دارن کاشکی میپرسیدی.بخدا این کنسول دهن همه هکرها رو صاف کرده .یه مردی به نام جورج هات پیدا شد زمستون 2011این فریمور 3.55این نکبت رو هک کرد از این موقع به بعد شما پشت گوشتون رو دیدید هک دوباره این کنسول رو دیدید .الانم که برای اجرای بازیهای جدیدش هر از چند گاهی یه بازیهایی میاد که چند روز پیش رفتم 150هزار تومن پول دانگلش رو دادم تا بتونم اینا رو هم اجرا کنم.خلاصه هک بی هک.

اون 3.55هم که هک شد گاف سونی بود که گذاشت لینوکس رو کنسولش نصب کنن که تونستن کلیدهای ریشه رو بدست اوردن دیگه این نصب لینوکس رو هم برداشت تا همه اندر کف بمونند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or