شایعه PlayStation 4 در واقع یک نوع PC است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
هر روز شایعات مربوط به نسل بعد کنسول ها بیشتر می شود حالا در تازه ترین شایعه منابع نزدیکی به سونی اعلام کردند
PlayStation 4 در واقع یک نوع PC است

Richard Leadbetter کارگردان Digital Foundry در مصاحبه ای با gamesindustry.biz گفت :
من از منابع نزدیک به سونی شنیده ام که PlayStation 4 در واقع یک نوع PC است و از تکنولوزی بالایی بهره خواهد بود همینطور
AMD پردازنده های این کنسول را می سازد برای اولین بار در تاریخ کنسول ها در Xbox 1 از پردازنده های x86 استفده شد
تصور این که سونی از پردازنده های Cell در کنسولی که یک نوع PC است استفاده کند سخت است "
در اوایل این هفته شایعه ای منتشر شد که سونی دیگر از پردازنده های Cell استفاده نخواهد کرد
البته باید توجه کرد که ساختن کنسول هایی شبیه به PC به این معنا نیست که می شود گرافیک ان را ارتقا داد بلکه به این معناست
که سازندگان می توانند راحت تر بازی های خود را برای کنسول های شبیه PC بسازند و بازی ها راحت بر روی این نوع کنسول های
اجرا خواهد شد
http://www.egmnow.com/articles/news/rumor-source-says-playstation-4-is-essentially-a-pc/

فری اینو از بچهایی که پلی3 دارن کاشکی میپرسیدی.بخدا این کنسول دهن همه هکرها رو صاف کرده .یه مردی به نام جورج هات پیدا شد زمستون 2011این فریمور 3.55این نکبت رو هک کرد از این موقع به بعد شما پشت گوشتون رو دیدید هک دوباره این کنسول رو دیدید .الانم که برای اجرای بازیهای جدیدش هر از چند گاهی یه بازیهایی میاد که چند روز پیش رفتم 150هزار تومن پول دانگلش رو دادم تا بتونم اینا رو هم اجرا کنم.خلاصه هک بی هک.
اون 3.55هم که هک شد گاف سونی بود که گذاشت لینوکس رو کنسولش نصب کنن که تونستن کلیدهای ریشه رو بدست اوردن دیگه این نصب لینوکس رو هم برداشت تا همه اندر کف بمونند.
فعلا میشه اینها رو بازی کرد که سه سریشون همین هفته عرضه شدن مثل اینها:

13900923262_darksouls-ps3%20b.jpg
13900925861_goldeneye007-ps3%20b.jpg
13900929759_rage-ps3%20b.jpg
13901003439_justdance3-ps3%20b.jpg
13901005172_saintsrow3-ps3%20b.jpg
13901012123_nba2k12-ps3%20b.jpg
13901115104_skyrim-ps3%20b.jpg
13901120957_soulcaliburv-ps3%20b.jpg
13901124833_neverdead-ps3%20b.jpg
13901127223_tekkenhybrid-ps3%20b.jpg
13901202190_kingdomamalur-ps3%20b.jpg
13901209632_twistedmetal-ps3%20b.jpg
13901209449_syndicate-ps3%20b.jpg
13901210872_jakdaxtercollection-ps3%20b.jpg
13901212352_asuraswrath-ps3%20b.jpg

بعد شما میگی هک نشده !!.

ps3 با این سخت افزار پیچیده و جدید; حتی بدون باز کردن یک پیج هک میشه!. GameCube با اون همه محدودیتی که نینتندو گذاشته بود بازم هک شد. خلاصه هرچی بسازن و هرچقدر امنیتش بالا باشه، راهی واسه دورزدنش هست.
ماکروسافت بار اولش بود کنسول تولید میکرد و تازه پا به این صنعت گذاشته بود. توقعی ازش نمیرفت.

نفهمیدی من چی گفتم :)

به همین نکته بسنده می کنم که آیا کسی تا به حال تونسته منو ای از Xbox360 کم یا زیاد کنه ؟ بلاهایی که سر Xbox1 اومد چه طور؟ :)

نیاز به توضیح بیشتر نیست.
کسی که مطالعاتی در زمینه hardware reversing داشته باشه منظور من رو می فهمه.

فعلا میشه اینها رو بازی کرد که سه سریشون همین هفته عرضه شدن مثل اینها:

13900923262_darksouls-ps3 b.jpg
13900925861_goldeneye007-ps3 b.jpg
13900929759_rage-ps3 b.jpg
13901003439_justdance3-ps3 b.jpg
13901005172_saintsrow3-ps3 b.jpg
13901012123_nba2k12-ps3 b.jpg
13901115104_skyrim-ps3 b.jpg
13901120957_soulcaliburv-ps3 b.jpg
13901124833_neverdead-ps3 b.jpg
13901127223_tekkenhybrid-ps3 b.jpg
13901202190_kingdomamalur-ps3 b.jpg
13901209632_twistedmetal-ps3 b.jpg
13901209449_syndicate-ps3 b.jpg
13901210872_jakdaxtercollection-ps3 b.jpg
13901212352_asuraswrath-ps3 b.jpg

بعد شما میگی هک نشده !!.
بله اینا بازیهای فریمورهای بالاتر هستن که روی 3.55اجرا میشن بوسیله دانگل ترو بلو که قیمتش 60دلاره.
حالا اگه راست میگی برو پلی3 رو وصل بکن به اینترنت اپدیتش کن اونوقت بجای بازی کپی اجرا کردن یه چیز دیگه نشون میده.
کپی خور شدن به ایکس باکس میگن که تا بازی رلیز میشه میشه کپیش رو بازی کرد بدون دردسر ومیتونی بری تو لایو.
نه این که باید دو هفته صبر کنی تا فیکس بشه ونه شبکه ایی میتونی وصل بشی وهیچی.هنوزم خیلی بازیها فیکس نشدن مثل فاینال جدید وufc undsputed3اونوقت تو به این میگی هک!!!

بله اینا بازیهای فریمورهای بالاتر هستن که روی 3.55اجرا میشن بوسیله دانگل ترو بلو که قیمتش 60دلاره.
حالا اگه راست میگی برو پلی3 رو وصل بکن به اینترنت اپدیتش کن اونوقت بجای بازی کپی اجرا کردن یه چیز دیگه نشون میده.
کپی خور شدن به ایکس باکس میگن که تا بازی رلیز میشه میشه کپیش رو بازی کرد بدون دردسر ومیتونی بری تو لایو.
نه این که باید دو هفته صبر کنی تا فیکس بشه ونه شبکه ایی میتونی وصل بشی وهیچی.هنوزم خیلی بازیها فیکس نشدن مثل فاینال جدید وufc undsputed3اونوقت تو به این میگی هک!!!
محمد جون الكي خودتو خسته نكن اينا گوشها و چشم هاشونو بازي دوتومنيكر و كور كرده طوري كه نعوذ بلله ماكرو پرست شدن هركاري كه مايكرو انجام ميده درسته ولي سوني اشتباهه

بنظر من سونی همون راهی رو که با ps3 داره میره رو ادامه میده!! اما خب بهینش هم میکنه دیگه مسلما !! الان انصافا تو پردازنده ها نظیر cell رو نداریم منکه میگم تو ps4 هم از این نوع پردازنده استفاده میکنه !!

این مسخره بازی ها چیه اینکه مشخصه همه کنسول ها از PC متولد شدند یعنی دیگه قوی قوی بخوان بکنند کنسول هارو میشه کامپیوتر داخل گیمنت دیگه چون اگر سخت افزار قوی بیاد اول میاد رو PC همه چی با PC به کنسول ها رسیده این هم که بعضی بازی ها نمیان رو PC و انحصار کنسول میشن به دلیل اینه که سونی و ماکروسافت ضرر نکنند و مردم برن کنسول بخرند شما هر کار کنی با قطعات خوب کامپیوتر میتونی 10 سال راحت بازی هارو اجرا کنی ولی کنسول ها هر چند سال عوض میشند در ضمن برای بازی روی PC میتونی راحت کرک بازی رو پیدا کنی یا ارجینال بخری ولی برای کنسول ها خیلی بدبختی داره چند روز پیش دوستم تو کف مکسپین 3 بود که اورجینال بخره یا بده هک کنن کنسولش رو حالا تو کف باشید PS4 هم تو کف PC میمونه Xbox هم که از اسمش پیداست جعبه ارزش حرف زدن نداره.

این مسخره بازی ها چیه اینکه مشخصه همه کنسول ها از PC متولد شدند یعنی دیگه قوی قوی بخوان بکنند کنسول هارو میشه کامپیوتر داخل گیمنت دیگه چون اگر سخت افزار قوی بیاد اول میاد رو PC همه چی با PC به کنسول ها رسیده این هم که بعضی بازی ها نمیان رو PC و انحصار کنسول میشن به دلیل اینه که سونی و ماکروسافت ضرر نکنند و مردم برن کنسول بخرند شما هر کار کنی با قطعات خوب کامپیوتر میتونی 10 سال راحت بازی هارو اجرا کنی ولی کنسول ها هر چند سال عوض میشند در ضمن برای بازی روی PC میتونی راحت کرک بازی رو پیدا کنی یا ارجینال بخری ولی برای کنسول ها خیلی بدبختی داره چند روز پیش دوستم تو کف مکسپین 3 بود که اورجینال بخره یا بده هک کنن کنسولش رو حالا تو کف باشید PS4 هم تو کف PC میمونه Xbox هم که از اسمش پیداست جعبه ارزش حرف زدن نداره.
ببخشید شما کدوم گیم نت سال 2006 تشریف بردین که سیستمشون در حد ps3 و 360 بوده؟آدرس بدید بریم.
سال 2005 یه pc خیلی قوی میخواستی جمع کنی آخرش در حد 2 میلیون در میومد که الآن بازی هایی مثل بتلفیلد رو شاید با هزار زحمت در حد همین کنسول ها اجرا میکرد.حالا آنچارتد 3 و the last of us و forza و gears بماند.نمونش همون need for speed the run و .... که چه سیستمی میخوان برای اجرا آیا سال 2005 گرافیک سری 9 بوده؟؟؟؟؟خیر.پس قبل از گفتن این حرف ها یه مقدار فکر کنید.تازه شما گفتی 10 سال یعنی pc سال 1995 رو با کنسول سال 2005 مقایسه کردی دیگه چون دقیقا میشه 10 سال.به نظرت با اون pc سال 1995 خفن ترینشون میتونست بتلفیلد 1 رو اجرا کنه؟حالا نسخه 3 پیشکش.
اینم که هک نمیشن تو ایران یه ویژگی هستش نه بقیه دنیا.
مگه مکس پین جدید اومده که شما میگی دوستت مونده تو کفش؟
در مورد انحصاری هم مثلا آنچارتد 3 و بازی های در این رده بیان مثلا با یه pc معمولی میشه بازی کرد؟؟؟؟یا فقط کسانی که pc خفن دارن؟؟؟؟؟پس رو pc نمیاد عزیز.

آخرین ویرایش:
ببخشید شما کدوم گیم نت سال 2006 تشریف بردین که سیستمشون در حد ps3 و 360 بوده؟آدرس بدید بریم.
سال 2005 یه pc خیلی قوی میخواستی جمع کنی آخرش در حد 2 میلیون در میومد که الآن بازی هایی مثل بتلفیلد رو شاید با هزار زحمت در حد همین کنسول ها اجرا میکرد.حالا آنچارتد 3 و the last of us و forza و gears بماند.نمونش همون need for speed the run و .... که چه سیستمی میخوان برای اجرا آیا سال 2005 گرافیک سری 9 بوده؟؟؟؟؟خیر.پس قبل از گفتن این حرف ها یه مقدار فکر کنید.تازه شما گفتی 10 سال یعنی pc سال 1995 رو با کنسول سال 2005 مقایسه کردی دیگه چون دقیقا میشه 10 سال.به نظرت با اون pc سال 1995 خفن ترینشون میتونست بتلفیلد 1 رو اجرا کنه؟حالا نسخه 3 پیشکش.
اینم که هک نمیشن تو ایران یه ویژگی هستش نه بقیه دنیا.
مگه مکس پین جدید اومده که شما میگی دوستت مونده تو کفش؟
در مورد انحصاری هم مثلا آنچارتد 3 و بازی های در این رده بیان مثلا با یه pc معمولی میشه بازی کرد؟؟؟؟یا فقط کسانی که pc خفن دارن؟؟؟؟؟پس رو pc نمیاد عزیز.
چه ربطی داشت زمان رو با کنسول ها در نظر بگیرید در ضمن یک سیستم گیمنتی باید بتونه بازی های روز رو با کیفیت خوبی اجرا کنه اگر استاندارد باشه نه اون گیمنتی که سیستم هاش فقط کانتر بالا بیاره.درضمن مکس پین 3 رو میگم نه 1 یکم بیا تو زمان حال.

آخرین ویرایش:
چه ربطی داشت زمان رو با کنسول ها در نظر بگیرید در ضمن یک سیستم گیمنتی باید بتونه بازی های روز رو با کیفیت خوبی اجرا کنه اگر استاندارد باشه نه اون گیمنتی که سیستم هاش فقط کانتر بالا بیاره.درضمن مکس پین 3 رو میگم نه 1 یکم بیا تو زمان حال.
عزیز من تو زمان حال هستم.منم نگفتم 1 من اون رو مثال زدم اما گویا شما هنوز نمیدونی 3 نیومده.
من موندم کدوم حرفت رو قبول کنم این که pc راحت 10 سال همه بازی ها رو اجرا میکنه مگه زمان نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب کمی بعد از سال 2005 کنسول های این نسل اومدن pc سال 2005 به گفته شما باید راحت تا بازی های 2015 رو جواب بده منکر این حرفت که نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودت گفتی راحت 10 سال.ببین هیچ میتونه بتل 3 رو اجرا کنه؟؟؟؟؟ چون 2015 صد درصد نسل بعد هست داری میگی راحت با نسل بعد هم رغابت میکنه.اصلا حرفت منطقی نیست.
اشتباهی که داری میدونی چیه؟؟؟؟اینه که از نظر سخت افزاری مقایسه میکنی اما اصلا در نظر نمیگیری که نصف هزینه ساخت کنسول به خاطر طراحی بوردشه که بشه از 100 درصد بازدهی قطعات استفاده کرد.وگرنه ps3 با رم 256 کجا و این بازی های خوف کجا؟؟؟؟؟پس مقیاس همیشه خود سخت افزار نیست.
برای یه مثال دیگه ببین سال 2001 کنسول ps2 اومد همون سال 2001 اگه یه pc جمع میکردی که 1 تومن قیمتش میشد بازم نمیتونست بازی های هم سطح نیدفور اسپید آندرگراند 1و2 رو اجرا کنه.که ps2 نه تنها اونا رو به راحتی اجرا کرد بلکه god of war رو اجرا کرد که همین الآن با HD شدن باز هم گرافیکش خوبه.به نظرت همون pc میتونست؟؟؟؟درصورتی که سیستم همون pc از ps2 قوی تره ولی نمیتونه.چون با 1 تومن راحت میشد اون زمان رم 64 بست ولی این رم برای آندرگراند 2 کافی بود؟ در صورتی که رم خود ps2 کمتر از اون pc یعنی 32 هستش.در مورد بقیه قطعاتش هم همین طور.cpu کنسول ps2 درسته 128 بیتی هستش ولی نوع فت 277/ و نوع اسلیم 3/ گیگاهرتز هستش که الآن موبایل ها هم حتی قوی تر از این cpu رو دارن ولی آیا میتونن بازی هایی هم رده با ps2 رو اجرا کنن؟مثلا god 2 رو اونم تو صفحه بزرگ و نه کوچک؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
عزیز من تو زمان حال هستم.منم نگفتم 1 اما گویا شما هنوز نمیدونی 3 نیومده.من موندم کدوم حرفت رو قبول کنم این که pc راحت 10 سال همه بازی ها رو اجرا میکنه مگه زمان نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب کمی بعد از سال 2005 کنسول های این نسل اومدن pc سال 2005 به گفته شما باید راحت تا بازی های 2015 رو جواب بده منکر این حرفت که نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودت گفتی راحت 10 سال.ببین هیچ میتونه بتل 3 رو اجرا کنه؟؟؟؟؟ چون 2015 صد درصد نسل بعد هست داری میگی راحت با نسل بعد هم رغابت میکنه.اصلا حرفت منطقی نیست.اشتباهی که داری میدونی چیه؟؟؟؟اینه که از نظر سخت افزاری مقایسه میکنی اما اصلا در نظر نمیگیری که نصف هزینه ساخت کنسول به خاطر طراحی بوردشه که بشه از 100 درصد بازدهی قطعات استفاده کرد.وگرنه ps3 با رم 256 کجا و این بازی های خوف کجا؟؟؟؟؟پس مقیاس همیشه خود سخت افزار نیست.برای یه مثال دیگه ببین سال 2001 کنسول ps2 اومد همون سال 2001 اگه یه pc جمع میکردی که 1 تومن قیمتش میشد بازم نمیتونست بازی های هم سطح نیدفور اسپید آندرگراند 1و2 رو اجرا کنه.که ps2 نه تنها اونا رو به راحتی اجرا کرد بلکه god of war رو اجرا کرد که همین الآن با HD شدن باز هم گرافیکش خوبه.به نظرت همون pc میتونست؟؟؟؟درصورتی که سیستم همون pc از ps2 قوی تره ولی نمیتونه.چون با 1 تومن راحت میشد اون زمان رم 64 بست ولی این رم برای آندرگراند 2 کافی بود؟ در صورتی که رم خود ps2 کمتر از اون pc یعنی 32 هستش.
نت خوبی بودمتسفانه یه عده فقط فکر میکنن امارو ارقام بالا عملکرد بالرو میارهتو نظری همینطوره ولی تو عملکرد به هیچ وجه اینطوری نیست بلکه مچ بودن قطعات و بازده که مهمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or