Playstation 4 در برزیل هک شد !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HACKBOTER

کاربر سایت

piracy.jpg

بازیبازانی مقیم برزیل راهی برای هک کردن کنسول PS4 پیدا کرده اند که به آن ها اجازه می دهد، نرم افزار ها را بر روی آخرین کنسول های ساخته شده توسط Sony کلون سازی نمایند.

این روش بدان معنا می باشد که هکر ها قادر خواهند بود بازی ها را از یک کنسول PS4 فعال شده، دریافت کنند و آن ها را بر روی یک کنسول دیگر بالا آورده و اجرا کنند. گزارش های منتشر شده این ادعا را دارند که توانسته اند یک Raspberry Pi را بر روی NAND کنسول PS4 میزبان کلون سازی کنند، و بهره برداری متفاوتی از اکانت های شناخته شده و به اشتراک گذاشته شده بنمایند.

نتایج کل این فرایند ها در یک PS4، وجود دو حساب اولیه فعال با قابلیت اجرا نمودن بازی های کپی شده نرم افزاری ( در اصل بازی های سرقت شده ) می باشد.

به عنوان یک نتیجه واحد، در حال حاضر طی بی پروایی های مغازه داران و فروشندگان برزیلی، آنان برای تماشای این بازی های کپی شده، مشتری جذب می کنند، با وجود شرط های فوق العاده ای چون نصب ده بازی کپی تنها با ۳۰۰$ الی ۴۰۰$ (!) که تقریبا به مراتب ۱۰۰$ الی ۱۵۰$ USD، ارزان تر از ۶۰۰$ می باشد. ( کم ترین بهایی که شما باید به طور معمول برای خرید نسخه اورجینال آن ها بپردازید! )

این خبر خشم مدیران سونی را بر افروخته است و بلافاصله بعد از انتشار این فایل ها بر روی اینترنت , مدیران سونی واکنش نشان داده و با تهدید هکران به تعقیب و پیگرد قانونی از او خواستند تا فایل های مورد نظر را بلافاصله حذف کند.

در حال حاضر در وبسایت این هکران تمامی فایل های مورد نظر حذف گردیده است اما مطمعنا ساعاتی که این فایل ها در دسترس افراد دیگر قرار داشته است خود باعث انتشار آن می گردد.

بیانیه سونی مبنی بر تهدید به پیگرد قانونی این هکران :

sony_legal_brazil.jpg

منبع 1

منبع 2

آخرین ویرایش:
هک شاید یه جور دزدی باشه ولی تو ملکت ما خیلی ارزش داره اونم بازی های کنسولی که تو جاهای دیگه 60 دلار ولی به پول ما میشه 250 تومن که سر به فلک میزنه...منم دلم نمیخواد پلی 4 هک شه ولی پول بازیهاشو از کجا بیارم:-s

من بشخصه خيلي به اين قضيه هك شدن اهميت خاصي نميدم. نسل پيش خاظرات خيلي خوبي از هك شدن ندارم. كنسولم خيلي مشكلات گرفت. حالا هم هك شه سعي مي كنم به اريج كار كردنم ادامه بدم.

فکر نکنم این کاری که کردن بتونه کمکی بکنه به انتشار یه CFW یا هر راه دیگه ای غیر از باز کردن کنسول و احیانا لحیم کاری
اونم تو ایران که روی باز کردن یه قطعه یا حتی آپدیت فریم ور دستگاه کلی پول میگیرن این کار شاید هزینش اونقدر کم در نیاد.
نریزید رو سرم:d:|

از نظر من هک = دزدی
شما وقتی مجبور شدی یه نرم افزار چند هزار دلار مثل متلب نصب کنی و رفتی چند میلیون تومن پول بابت نرم افزار بدی اونوقت به قول خودت نمیریزیم رو سرت! هرچند الان هم شک ندارم کلی نرم افزار کرک شده رو سیستمت نصبه.

هک باید انلاین داشته باشد . هکی که انلاین نداشته باشد هک نیست. بعدم من با هک نشدن نمیدونم واقعا چرا بیشتر حال میکنم. خدایا این چه حسیه؟

حسه بچه پولداری! حسه بابا بده ما خرج کنیم!!!

به نظرم این هک نیست یجور باگ امنیتی هست که اونم با یه اپدیت درست میشه
البته ماکه از خدامونه هک بشه چون به شخصه خودم اگه بخوام یه بازی بخرم مجبورم وایسم 2مته بعد از عرضه اونم تازه دسته دوم بخرم بعد از 1 ماه هم بفروشم:d
ولی اگه قراره هک بشه درست حسابی هک بشه اگه قرار باشه سر هر بازی هفت خان رستم رو طی بکنی با هزارتا نذرونیاز بازیو تموم بکنی که وسطش مثلا کرش نکنه یا هرچیز دیگه ای همون بهتر 100 سال دیگه هک نشه حداقل اینجوری تکلیفمون مشخصه

درباره ی این قضیه ی آنلاین که دوستان میگن:
والا من این نسل سه تا بازی گرفتم: TLOU R و GTA V و COD AW
از مولتی پلیر کد که اصلا خوشم نیومد، همون روز اول بازی کردم دیگه سمتش نرفتم. GTA رو تا حالا نتونستم وارد قسمت آنلاینش بشم (Rockstar services are currently unavailable) تلو هم حدود یه ماه بازی کردم و خیلی هم ازش خوشم اومده بود که به لطف این شیلترینگ هوشمند اونم دیگه نمیتونم بازیش کنم!:d
در نتیجه اگه کنسول هک بشه من یکی شخصا خیلی خوشحال میشم.
آنلاینم خواستم بازی کنم رو پی سی دوتا میزنم، والا!

چند روز پیش خبرشو توی سایت N4G خوندم...این روش با کپی خور شدن و جیلبریک کامل فرق داره شما نمی تونی بازی های بکاپو راحت بریزی رو هاردت و بازی کنی...اینا بازی های اوریجینال رو با یک اکانت میخرن و از طریف کلون کردن میتونن این بازی های اوریجینال رو روی بی نهایت دستگاه فعال یا کپی کنن...حالا حساب کن تو ایران مغازه داره بره بازی دیجیتال بخره بعد قیمت کپی کردن شو تعیین کنه lol
کسانی که مشکل دارن با قیمت بازی های فیزیکی اکانتشون رو با یه اشنایی به روش شیرینگ ps4 شیر کنن بازی دیجیتال شریکی با اشناشون بخرن راحت...هر دو تونم همزمان میتونید بازیش کنید بدون هیچ محدودیتی...هر بازی هم نفری 110 120 میشه با توجه به قیمت کارت های پی اس ان

یعنی اگه یکی از هکر های محترم بیاد این پست دوستان رو بخونه 100 درصد میره کنسول هک میکنه چون دوستان خیلی منتظر هستند این خبر هنوز تایید نشده دوستان از ما گفتن بود

هی تو سر کله هم دیگه نزنید که هک کار درستی هست یا نه هر کی سلیقه خودش رو داره برا استفاده از کنسول به دیگران هم مربوط نیست که بخواد اریج بزنه یا هک
فقط این هک هنوز مشخص نیست که درسته یا فیک

با وضعیتی که این غارنشینا واسه نت درست کردن و نمیشه آنلاین زد ، هک کردن گزینه بهتریه :|

خدا کنه هک بشه تا بتونیم از تمام بازیها لذت ببریم.خود من الان چون کنسول هک نیست نمیتونم یکسری بازی های خاص را راحت بازی کنم .مثلا فاینال type 0 را اینجا به زور فروختم اینقدر قیمتشو اوردم پایین یا مثلا samurai warrior 4 را اصلا نتونستم اینجا بفروشم بردم توپخونه قیمت پایین دادم .الان دلم میخواد یه بازی ارپی چی ژاپنی بخرم بازی کنم میدونم رو دستم باد میکنه اما هک که بشه راحت میشیم

از نظر من هک و پایرسی = اعتراض به فرهنگ سرمایه داری حال حاضر. پس به نظرم کاری کاملا منطقی هست.
من همونقدر که موقع بسته شدن piratebay ناراحت شدم همونقدر موقعی که این هک به نتیجه نرسه ناراحت میشم.

sent from mobile
what?! :|

اگه قراره اینترنت اینجا درست نشه با هکش کاملآ موافقم تمام کیف خرید اورج به باز کزدن پلم بازی و کتاب توش بود بعدش هم آنلاین زدنش که با این اتفاقات چند وقت اخیر آدم حاضر بازی بریزه رو هاردش به صورت کپی بازی کنه تا این که 170-200 بدی پای بازی که نتونی از تملم امکاناتش استفاده کنیم مثه آنلاین این همه پول بدی واسه چی؟

چه جالب تاپیک هنوز بازه!
هر تاپیکی در مورد هک شدن کنسول تو انجمن ps4 باز میشد در کسری از ثانیه اولین اقدام مدیران این بود = قفل و حذف و اخطار و تهدید و اخراج کاربران! انگار اینا حقوقشون رو از سونی میگیرن! یا صحبت در مورد هک، توهین به مقدسات بحساب میاد؟ :d

بهر حال واقعا خوشحالم که گامهایی برداشته شده و انشاا.. بزودی یه هک درست و حسابی بشه که ما هم بجای چند ماه یک بازی، هفته ای چند تا بازی انجام بدیم
به امید روزهای خوب... :x

از این قبیل هک ها تا به حال چندین بار انجام شده اما امکان عرضه گسترده برای اونها وجود نداشته. همین روش هم احتمالاً چند هفته فقط توی خود برزیل جواب میده و با یه آپدیت ساده همه رشته های اونها پنبه میشه. تنها امید من هکی هست که یکی از اعضای تیم Lizard Squad انجام داده و منتظر فراهم کردن بستری برای عرضه جهانی اون هست. PS3 هم کسانی که اخبار رو دنبال میکردن یادشونه که از 2008 توسط گروه های اینچنینی هک شده بود اما دو سال طول کشید تا امکان عرضه اون برای سایر کاربرا هم فراهم بشه.

نه خداییش وقتی کاور بازی اوریجینال رو باز میکنی و قاب رو میگشایی بهترین حس زندگیته ؟ .....
والا من بازی اوریجینال که میخرم و برای اولین بار بازش میکنم در این حین 2-3 تا سکته مغزی و روحی میزنم چون قشنگ 50-60 تومن از قیمتش افت کرد و رفت تو پاچم :دی

این انلاین هم شوخی نکنین دیگ . الان من یه لیست فرند هامو نمیتونم درست لود کنم با این که نتم خیلی اوضاعش خوبه .

به نظر من هم هک خیلی خوبه . واقعا الان سختمه بخوام برم 260 تومن بدم ویچر بعد از 1 ماه 160 هم به زور بردارن :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or