Playstation 4 در برزیل هک شد !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HACKBOTER

کاربر سایت

piracy.jpg

بازیبازانی مقیم برزیل راهی برای هک کردن کنسول PS4 پیدا کرده اند که به آن ها اجازه می دهد، نرم افزار ها را بر روی آخرین کنسول های ساخته شده توسط Sony کلون سازی نمایند.

این روش بدان معنا می باشد که هکر ها قادر خواهند بود بازی ها را از یک کنسول PS4 فعال شده، دریافت کنند و آن ها را بر روی یک کنسول دیگر بالا آورده و اجرا کنند. گزارش های منتشر شده این ادعا را دارند که توانسته اند یک Raspberry Pi را بر روی NAND کنسول PS4 میزبان کلون سازی کنند، و بهره برداری متفاوتی از اکانت های شناخته شده و به اشتراک گذاشته شده بنمایند.

نتایج کل این فرایند ها در یک PS4، وجود دو حساب اولیه فعال با قابلیت اجرا نمودن بازی های کپی شده نرم افزاری ( در اصل بازی های سرقت شده ) می باشد.

به عنوان یک نتیجه واحد، در حال حاضر طی بی پروایی های مغازه داران و فروشندگان برزیلی، آنان برای تماشای این بازی های کپی شده، مشتری جذب می کنند، با وجود شرط های فوق العاده ای چون نصب ده بازی کپی تنها با ۳۰۰$ الی ۴۰۰$ (!) که تقریبا به مراتب ۱۰۰$ الی ۱۵۰$ USD، ارزان تر از ۶۰۰$ می باشد. ( کم ترین بهایی که شما باید به طور معمول برای خرید نسخه اورجینال آن ها بپردازید! )

این خبر خشم مدیران سونی را بر افروخته است و بلافاصله بعد از انتشار این فایل ها بر روی اینترنت , مدیران سونی واکنش نشان داده و با تهدید هکران به تعقیب و پیگرد قانونی از او خواستند تا فایل های مورد نظر را بلافاصله حذف کند.

در حال حاضر در وبسایت این هکران تمامی فایل های مورد نظر حذف گردیده است اما مطمعنا ساعاتی که این فایل ها در دسترس افراد دیگر قرار داشته است خود باعث انتشار آن می گردد.

بیانیه سونی مبنی بر تهدید به پیگرد قانونی این هکران :

sony_legal_brazil.jpg

منبع 1

منبع 2

آخرین ویرایش:
العان بخای بازی های ps4 رو بازی کنی خیلی ارزون تر از زمانی هست که این کنسول هک شه!!!!!!!!!!!!!! العان 1300 میدی به ps4 بازی هاش هم دیسکی 200 تومان اکانتی 100 یا کمتر ... اما اگه هک شه کنسول راحت 2 2،5 تومان میشه بازی هاش هم 10 20 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هک نشه بهتره! خدایا یاریمان کن!
اینجوری که من میگم حساب کتاب کن جور در میاد :-"، در سال تعداد بیشماری بازی میاد ، اگه هک بشه همشو میتونی بازی کنی ، اگه نشه از تعداد انگشتای دستت هم کمتر بازی میبینی :d

زیاد اهمیتی نداره همین الانشم نصب بازی های این نسل بازسازی بازی های نسل پیشه بزارین اول چهار تا بازی خوب بیاد

اینجوری که من میگم حساب کتاب کن جور در میاد :-"، در سال تعداد بیشماری بازی میاد ، اگه هک بشه همشو میتونی بازی کنی ، اگه نشه از تعداد انگشتای دستت هم کمتر بازی میبینی :d
تمام بازی ها رو مگه باید بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟ هر سال 3 4 تا بازی توپ کافیه!

اتفاقا بنظرم روش هک PS3 یکی از بهترین هک های کنسول هاست، الان خیلی راحت تمام آپدیت ها و پچ ها و DLC ها و حتی سیو بازی ها رو هم میشه دانلود کرد و نصبید
هارد اکسترنال هم که ساپورت میکنه، چی میخواید دیگه،؟! :d
اگه PS4 هم اینجوری هک بشه که عالیه

تمام بازی ها رو مگه باید بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟ هر سال 3 4 تا بازی توپ کافیه!

عمو سالی 3 4 تا بازی توپ کافیه به شرطی که اینترنت درست حسابی داشته باشیو بتونی مثل انسان آنلاین بازی کنی! اونجوری سالی یکیم زیاده! نه آفلاین که بچسبی بهش نهایت یه هفته و نچسبی و لک و لک کنی 2 هفته بیشتر نمیمونه تازه اگه RPG باشه! وگرنه اکشن و اینجور سبکا که دیه خودت در جریانی،نهایت یکی دو روز زیر دستت دووم بیارن!:دی

دوستان این هک شامل همه ps4 ها هستش یا اینایی که تولید اواخر هستن؟

خداییش زورم میاد وقتی میبینم یه باندل سونی میده اونم با چه قیمت خوبی اونوقت ما فقط عکساشو باید ببینیم
هیچ ساپورت سخت افزاریم تو ایران نیست واسه کنسولش این ضمانتم که میگن همش کشکه ضمانت نرم افزاریه نه سخت افزاری
این وسط فروش کنسول سر به فلک میکشه و بازی سازها ضرر میکنن خب وقتی ما سه برابر قیمت عادی یه گیم باید تو ایران
پول بدیم معلومه از خدامونه هک شه وقتی هیچ ساپورتی نداریم تو ایران معلومه از خدامونه هک شه
تازه این هک نیست سونی میتونه راحت رفعش کنه
پس فردا میایی ps4 چنده؟4 میلیون:d

من با هکی موافقم که بتونیم باهاش راحت آنلاینم بازی کنیم،وگرنه صد سال سیاه نمیخوام هک شه.
برای کساییم که الان توان مالی ندارن مثل خودم.بهترین کار خرید و فروش بازی به صورت دست دوم هستش.تا الان 21 بازی خرید و فروش کردم کلا 250 هزار ضرر کردم.
ما چون کپی باز بودیم و تا یه بازی اومده سریع خریدیم بد عادت شدیم.
باید یاد بگیریم هم پولامونو و هم زمان رو مدیریت کنیم.من خودم هر بازی میاد تا دوماه سراغش نمیرم صبر میکنم قیمتش بیاد پایین بعد کارکردشو میخرم.بعد یه مدتم میفروشمش.تا الانم با همین روش 9 ماه بدون مشکل بازی کردم.
اینم بابد قبول کنید که ما نمیتونیم مثل بچه پولدارا بازی آرشیو کنیم.البته بازیای کمی هم وجود داره آدم بخواد آرشیوشون کنه.
اگه تونستید یه سری از مسائل رو با خودتون حل کنید مطمئن باشید میتونید با همین اوریج خریدنم مثل سابق بازی کنید.

آخرین ویرایش:
هک باید انلاین داشته باشد . هکی که انلاین نداشته باشد هک نیست. بعدم من با هک نشدن نمیدونم واقعا چرا بیشتر حال میکنم. خدایا این چه حسیه؟

من فکر می کنم یه ایرانی یا باید از ریشه مخالف این کار غیر قانونی / اخلاقی باشه و تو همه حیطه های زندگی ـش سعی در رعایت ـش کنه یا که اگرم نیست دیگه تبصره قائل نشه چون بر خلاف چیزی که فکر میکنین اینکار بیشتر مضحک میکنه وضعیت رو، شما وقتی از قانون کپی رایت و احترام به سازنده حرف می زنین دیگه دست شما نیست که استثنا قائل بشین که فلان دسته کارها قانون کپی رایت درموردشون باید صدق کنه و من موظفم اورجینال بخرمشون ولی بقیه رو گور پدر سازنده! این قانون و بحث اخلاقی ـش به کیفیت محصول اصلاً ربطی نداره که، حتی سازنده Ride To Hell هم بحث کپی رایت واسش مطرحه. غیر از این حتی اگه بگیم اون اقلیت 10-5% داخل ایران همه بازیها رو اورجینال میخرن که چیز بعیدی هم نیست و از این دسته آرشیو بازها دیدیم، حتی همونها هم جداً تو بحث فیلم و سریال و موزیک هم توان رعایت این چارچوب ها رو دارن مثلاً؟! من بعید میدونم درصد کسایی که این قانون کلی "کپی رایت" رو تو همه جنبه هاش رعایت می کنن تو ایران از مرز 5% هم بگذره، الان چه بسا طرف ویندوز ـش غیر قانونی و اپ های گوشی ـش هم یکی در میون همین وضعیت رو دارن، یه آرشیو هزارتایی فیلم و سریال و کلکسیون موزیک های داخلی / خارجی هم رو چند تا هارد اکسترنال ذخیره کرده، بعد سر صنعت گیم که رسیده و این تاپیک رو دیده یهو عذاب وجدان پیدا کرده که آخ نکنه حق سازندگان خورده بشه یه موقع در جریان این هک PS4!

این لذت باز کردن جعبه و ... هم توهمی بیش نیست:d من الان دیسک دست دوم و داغونه U4 تو نایلون پلاستیکی بیارین دم خونه بهم بدن با شرایطی که یه دونه آک ـش رو از داخل قاب اصلی ـش دربیارم بخدا اگه واسم فرقی بکنه، خیلی از بهترین تجربه های نسل قبلم رو هم حتی گاهاً از رفقا قرض کردم دو هفته بعد هم پس دادم، در نهایت جفتمون یه محتوای واحد رو تجربه کردیم. اهمیت نبود بخش آنلاین وقتی کنسولت هک شده رو میتونم بفهمم ولی خدایی این لذت باز کردن کاور و شوق اینکه اورجینال خریدیم و داشتن آرشیو تو دکور و ... رو هیچ جوره نمیفهمم:d

آخرین ویرایش:
دوستان چرا شما اینقدر بحث کنید این خبر هنوز رسمی نشده و چیزی مشخص نیست بزارید تا خبر مشخص بشه جریانش چیه بعد در مورد خوب بودن و بد بودن صبحت کنید

خداییش زورم میاد وقتی میبینم یه باندل سونی میده اونم با چه قیمت خوبی اونوقت ما فقط عکساشو باید ببینیم
هیچ ساپورت سخت افزاریم تو ایران نیست واسه کنسولش این ضمانتم که میگن همش کشکه ضمانت نرم افزاریه نه سخت افزاری
این وسط فروش کنسول سر به فلک میکشه و بازی سازها ضرر میکنن خب وقتی ما سه برابر قیمت عادی یه گیم باید تو ایران
پول بدیم معلومه از خدامونه هک شه وقتی هیچ ساپورتی نداریم تو ایران معلومه از خدامونه هک شه
تازه این هک نیست سونی میتونه راحت رفعش کنه
پس فردا میایی ps4 چنده؟4 میلیون:d

کی گفته اینطور هست ، xbox360 هک شده بود ، من سال 2010 خریدم 200 تومن که ارزون بود ، اگر قیمتش بره بالا فوقش 1 سال باشه ،همیشه اینطور نیست
اون ها از ما ایرانی ها پشتیبانی نمیکنند دلیل هم نداره ما از اون پشتبیانی کنیم بیام حتما اورجینال بازی کنیم
اونهای که میگن ، آنلاین آنلاین ، برن بازی اورجنیال بخرند ، کسی اجبار نکرده حتما دستگاتون کپی خور کنی و بیایید اینجا بگین ، بازی های اورجینال هم اینطور ارزون تر گیر میاد

- - -ویرایش - - -

نریزید رو سرم:d:|

از نظر من هک = دزدی
نمیدونم چقدر آدم های صادق توی اینجا زیاد شدن ،

اونها اگر بیان به قیمت ایران یه بازی رو عرضه کنند یعنی 60 تومن چرا اورجینال نخریم ؟ ولی 250 تومان خیلیه

نریزید رو سرم:d:|

از نظر من هک = دزدی
از نظر من هک و پایرسی = اعتراض به فرهنگ سرمایه داری حال حاضر. پس به نظرم کاری کاملا منطقی هست.
من همونقدر که موقع بسته شدن piratebay ناراحت شدم همونقدر موقعی که این هک به نتیجه نرسه ناراحت میشم.

sent from mobile

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or