Platinum Games و ابراز تاسف از فروش ضعیف عناوینش

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
bayonetta0922121.jpg

مدیر بخش Platinum Games آفای Tatsuya Minami عملکرد تیم خود را در فروش در پنج ساله گذشته بسیار ضعیف دانسته و ابراز نا امیدی در فروش خود کرده است او همچنین به این اشاره کرده که افکارشان در حال تمرکز است و میخواهند به جلو گام محکمتری بردارند.
طی صحبت Minami با Polygon :
باز های ما واقعا خوب هست و از کیفیت بالایی برخوردار است کسانی که (Madworld, Bayonetta, Infinite Space, Vanquish, Metal Gear Rising)بازی میکنند تا به حال فهمیده اند که فضای نامحدود ما بسیار خوب است به طور مثال bayonetta در wiiu شگفت انگیز است بازی ها بسیار بزرگ هستند مینامی مشتاق است بازی هایش در خرده فروشی ها جای بیشتری باز کنند و میخواهم به بازی هایم رتبه ی c و یا d تعلق بگیرد
مینامی در فروش Bayonetta افزود: "ما امیدوار بودیم فروش بازی کمی بهتر انجام شود ولی اینطور نشد من فکر می کنم بسیاری از مسائل وجود دارد و بازریابی برای بازی ها در پشت در های بسته هست
اما گام بعدی تمرکز پلاتین با یک رویکرد در سراسر جهان جذاب است. مینامی، گفت: "در حال حاضر ما در حال تلاش برای گسترش و تمرکز بیشتر بازار فروش بیرون خود هستیم و فکر می کنم علاقه مندان به بازیهای ما در سراسر جهان وجود دارد . و من فکر میکنم حرکت رو به جلوی ما بسسیار موثر باشد

منبع

آخرین ویرایش:
خیلی سادس جواب. تفاوت سلیقه.

حسین جان تا اونجا که یادم میاد شما بیشتر گرایش داری به سمت بازی های غربی و شوتر. بیونتا قشنگ داره استایل ژاپنی رو تعریف میکنه! ونکوئیش اوج تخلیل و سبک جنگیه ژاپنی هارو نشون میده ( ربات های Gundam، سربازان سایبرگ و ... )
بیونتا هیتر داره اونم خیلی زیاد ولی از بازی چیزی کم نمیکنه. چون شما خودت داری میگی از بازی خوشت نمیاد. ولی بازی از نظر گیم پلی، موسیقی، گرافیک و داستان در جایگاه خودش در سطح خوبی قرار داره.
واقعا نمیدونم چرا اسم من بد در رفته:dدرسته که من زیاد COD مولتی پلیر میزنم.ولی سبک محبوب من ریسینگ سیمولیشن و بعد از اون همین H&S هست.

ونکوئیش رو که خودمم قبول دارم عالی بود.واقعا عالی بود.با اینکه به قول خودت اوج تخیل ژاپنی بود.به نظرت چرا با اون مشکل ندارم شهاب؟شایدم بخاطر اینه که میکامی بالا سر بازی بوده.

اما در مورد بیونتا یا Mgs R من واقعا نمیتونم اینا رو به عنوان یه H&S قوی قبول کنم.موضوع فقط اون تم و استایل ژاپنی نیست.البته باز بیونتا خیلی خیلی بهتر از اون رایزینگ مزخرف بود.چون مبارزات بازی مثل NG شبیه بازی های فایتینگ بود.و نبردها حالت تن به تن داشت.

به نظر من،اولین اصل یک بازی H&S مربوط به کمبوهای اون هست.مثلا GOW رو تو ببین.یه گله دشمن میریزن جلوت.حالا تو تند تند دکمه رو میزنی و با هر ضربه 3-4 دشمن میمیرن.رایزینگ هم همینطور بود،ولی در سطح بسیار پایینتر و ضعیفتر.اما در طرف مقابل تو بیا اینا رو با NG مقایسه کن.بازی حالت فایتینگ داره.تو خودت فایتینگ باز خفنی و منظورمو میفهمی.با هر دشمن به صورت تن به تن میجنگی.اصلا و ابدا اینجوری نیست که به صورت چشم بسته دکمه ها رو بزنی و کیلویی آدم بکشی.رو هر دشمن باید کمبوی مخصوص به خودش رو بزنی.یه اشتباه این وسط=با مرگ تو هست.

البته همونطور که گفتم باز بیونتا بیشتر به این حالت نزدیک بود.

من درمورد بازی های دیگرش اطلاعاتی ندارم اما این MGR دیگه واقعا شورش را درآورده خوده بازی را میده بیرون یک 2یا 3 بار هم از Gamer باز پول میگیره بابت DLC های بازی.(حالا ما پول بازی Original را نمیدیم:d)
قیمت بازی 59.99$
قیمت 800 msp هم 9.99$
حالا این در صورتی که فقط یک DLC را بگیرید.خوب رسما می خوای Gamer راجیبش را خالی کنی دیگر.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or