Platinum Games و ابراز تاسف از فروش ضعیف عناوینش

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
bayonetta0922121.jpg

مدیر بخش Platinum Games آفای Tatsuya Minami عملکرد تیم خود را در فروش در پنج ساله گذشته بسیار ضعیف دانسته و ابراز نا امیدی در فروش خود کرده است او همچنین به این اشاره کرده که افکارشان در حال تمرکز است و میخواهند به جلو گام محکمتری بردارند.
طی صحبت Minami با Polygon :
باز های ما واقعا خوب هست و از کیفیت بالایی برخوردار است کسانی که (Madworld, Bayonetta, Infinite Space, Vanquish, Metal Gear Rising)بازی میکنند تا به حال فهمیده اند که فضای نامحدود ما بسیار خوب است به طور مثال bayonetta در wiiu شگفت انگیز است بازی ها بسیار بزرگ هستند مینامی مشتاق است بازی هایش در خرده فروشی ها جای بیشتری باز کنند و میخواهم به بازی هایم رتبه ی c و یا d تعلق بگیرد
مینامی در فروش Bayonetta افزود: "ما امیدوار بودیم فروش بازی کمی بهتر انجام شود ولی اینطور نشد من فکر می کنم بسیاری از مسائل وجود دارد و بازریابی برای بازی ها در پشت در های بسته هست
اما گام بعدی تمرکز پلاتین با یک رویکرد در سراسر جهان جذاب است. مینامی، گفت: "در حال حاضر ما در حال تلاش برای گسترش و تمرکز بیشتر بازار فروش بیرون خود هستیم و فکر می کنم علاقه مندان به بازیهای ما در سراسر جهان وجود دارد . و من فکر میکنم حرکت رو به جلوی ما بسسیار موثر باشد

منبع

آخرین ویرایش:
مثلا همین MGS Rising خیلی خفن بود؟اگر کوجیما بالا سرش نبود و کات سینها رو کارگردانی نمیکرد،بدرد جرز لای دیوار هم نمیخورد.

همین Mgs R مقابل H&S های خفن مثل NG هیچی نبود.یه مزخرف تمام عیار بود.دوربین افتضاح و اعصاب خورد کن.چندتا دونه سلاح بیشتر نداشت.کل بازی هم باتن اسمشینگ بود و بس.همین بازی رو بیاید با NG مقایسه ایتاگاکی مقایسه کنید که کل بازی براساس فکر و برنامه ریزی شما بنا شده.اصلا و ابدا اینطور نیست که هی دکمه ها رو کیلویی بزنی و جلو بری.برای هر دشمن و هر باس،باید از تکنیک و سلاح های خاص خودش استفاده کنید.

وقتی یک بازی نه نمرات خوبی میگیره و نه فروش خوبی میکنه،تابلو هست که کیفیت خوبی نداشته.حالا اگر این وسط چند نفر از اون بازی خوششون بیاد،نظر شخصی خودشون هست و فرقی در این اصل که اون بازی ضعیف بوده ایجاد نمیکنه.

شمایی که بازی رو کامل بازی نکردید درباره بازی نظر ندید :)

3 تا اسلحه فرعی داشت و 7 تا اسلحه اصلی ! :)

برای باز کردن همه ی اسلحه های اصلی لازم بود که یک بار بازی رو روی درجه سختی Revengeance هم تموم می کردید ! :)

اگه نظر میداد اخه مشکلی نبود و مثل خیلی از هیتر های دیگه ذره ای اهمیت نمیدادیم ولی ایشون کلا وقتی نمیدونه متا بایونتا چند هست و Okami چی هست و God Hand چی بوده و اینجوری با اطیمنان کامل فکت صادر میکنه و میگه تنها بازی خوبشون فقط Vanquish بود و بس ! معلومه که درک درستی از بازی های این استدیو نداره متاسفانه .

دوست عزیز نگاه کنید پیشنهاد میدم اینقدر در برابر نظرات مخالف زود واکنش نشون ندین و از واژه هیتر استفاده نکنید. کسی هیتر هست که کلا نسبت به یه موضوع بدون منطق و دلیل خاصی بخواد ایراد وارد کنه ولی اینجا قضیه فرق می کنه. منی که عمرم رو پای بازی هایی نظیر سایلنت هیل، Metro 2033 ، Fallout و Black Mirror و Condemned و از این دست بازی ها گذاشتم نمیتونم چنین عناوینی رو دوست داشته باشم و بازی کنم.

بعد این چه استدلالی هست چون فلان بازی متاش X شده حتما باید Y فروش داشته باشه و N نفر ازش تعریف کنن؟! اگر حافظه قوی ای داشته باشی حتما باید خاطرت باشه تو چند سال اخیر خیلی بازی ها بودن که نمرات قابل توجهی نگرفتن ولی خیلی خیلی بازی های بزرگی بودن و هستن. نمونش نسخه اول The Darkness که به نظر من شاهکار تکرار نشدنی این نسل بود ولی متاسفانه میانگین نمراتش 8 شد!

بعد اون عناوینی که نام بردی اصلا ربطی به Platinum Games نداره! گاد هند و اوکامی 2 شاهکار Clover Studio بودن که درش تخته شد. مسلما کامیا و میکامی جزو بزرگترین بازی سازهای دنیا هستن ولی من عناوینی که در استدیو جدیدشون ساختن رو به هیچ وجه دوست ندارم. واضح تر بگم بنده به شخصه توانمندی سازندگان رو زیر سوال نمیبرم ولی ماحصل کارشون تو Platinum Games به نظر من اصلا قابل قبول نیست.

دوست عزیز نگاه کنید پیشنهاد میدم اینقدر در برابر نظرات مخالف زود واکنش نشون ندین و از واژه هیتر استفاده نکنید. کسی هیتر هست که کلا نسبت به یه موضوع بدون منطق و دلیل خاصی بخواد ایراد وارد کنه ولی اینجا قضیه فرق می کنه. منی که عمرم رو پای بازی هایی نظیر سایلنت هیل، Metro 2033 ، Fallout و Black Mirror و Condemned و از این دست بازی ها گذاشتم نمیتونم چنین عناوینی رو دوست داشته باشم و بازی کنم.

بعد این چه استدلالی هست چون فلان بازی متاش X شده حتما باید Y فروش داشته باشه و N نفر ازش تعریف کنن؟! اگر حافظه قوی ای داشته باشی حتما باید خاطرت باشه تو چند سال اخیر خیلی بازی ها بودن که نمرات قابل توجهی نگرفتم ولی خیلی خیلی بازی های بزرگی بودن و هستن. نمونش نسخه اول The Darkness که به نظر من شاهکار تکرار نشدنی این نسل بود ولی متاسفانه میانگین نمراتش 8 شد!

بعد اون عناوینی که نام بردی اصلا ربطی به Platinum Games نداره! گاد هند و اوکامی 2 شاهکار Clover Studio بودن که درش تخته شد. مسلما کامیا و میکامی جزو بزرگترین بازی سازهای دنیا هستن ولی من عناوینی که در استدیو جدیدشون ساختن رو به هیچ وجه دوست ندارم. واضح تر بگم بنده به شخصه توانمندی سازندگان رو زیر سوال نمیبرم ولی ماحصل کارشون تو Platinum Games به نظر من اصلا قابل قبول نیست.

عزیز من اصلا کاری به شما نداشتم شما اومدی خیلی شیک و زیبا نظرت رو دادی و حرفی از اشغال بودن بازی های این استدیو نزدی و مثل خود من گفتی احساسات نسبت به بازی های این استدیو چی هست ولی نظر شما نظر شخصی بود نه نظر ایشون . خودمم گفتم با نصف بازی هاشون حال نمیکنم ولی دلیل بر اشغال بودنشون نیست و این یه چیز الکی هست اگه بخوایم اینجوری نتیجه گیری کنیم .

بهر حال اون سری بازی ها رو همین افراد ساختن و فقط اسم استادیو رو عوض کردن .

الان دقیقا همون جمله ای که بلد کردم از شما مصداق یه نظر شخصی هست و ما هم کاری بهش نداریم و حتی ممکنه قبولش داشته باشیم ولی شما اخه برو اون پست رو ببین بعد با جمله خودت مقایسه اش کن .

دوستان عزیز خواهش می کنم بی خیال بشید. هیچکدوم از ما جیره خور این استدیو یا دشمنان این استدیو نیستیم که بخوایم خدایی نکرده توهینی بهم کنیم. با این وجود برای چی سر سلیقه ها و علایق که کاملا شخصی هست بخوایم با هم بحث کنیم؟!

موفق باشید

دوستان عزیز خواهش می کنم بی خیال بشید. هیچکدوم از ما جیره خور این استدیو یا دشمنان این استدیو نیستیم که بخوایم خدایی نکرده توهینی بهم کنیم. با این وجود برای چی سر سلیقه ها و علایق که کاملا شخصی هست بخوایم با هم بحث کنیم؟!

موفق باشید

امیر جان بنده توهینی نکرده و این دوست بالا داره شروع میکنه به توهین کردن ولی خب عیبی نداره اصولا کسایی که توانایی بحث ندارند و سرشون رو میکنند تو برف و کم میارن شروع به توهین میکنند . به قول شما ما جیره خور این استدیو نیستیم ولی ادم تحمل توهین و حرف الکی که درموردشون زده میشه رو نمیشه نادیده بگیره .

"متال گير رايزينگ" متاسفانه اونطور كه بايد از آب در نيومد(امتيازاتشم گويا بود)منم كه تا اخرشم اصلا حال نكردم برمش و همونطور نيمه كار موند
ولي انصافا "بايونتا"يه شاهكار بود و براي خود من يه چيزي نزديكاي بازي افسانه اي نينجا گايدن بود(نزديك البته:d)ولي مشكلش براي خيلي ها مخصوصا غربي ها همين فضاي شنگول ژاپنيش بود

+

به نظر من اگه اينا ميخوان يه چيز پرفروش بسازن بايد در كنار غناي گيم پلي يه داستان و فضاي دهن پر كن كه غربي ها هم بپسندن به بازيشون اضافه كنن و گرنه هيچوقت بازيهاشون به فروش بالا نميرسه

.

امیر جان بنده توهینی نکرده و این دوست بالا داره شروع میکنه به توهین کردن ولی خب عیبی نداره اصولا کسایی که توانایی بحث ندارند و سرشون رو میکنند تو برف و کم میارن شروع به توهین میکنند . به قول شما ما جیره خور این استدیو نیستیم ولی ادم تحمل توهین و حرف الکی که درموردشون زده میشه رو نمیشه نادیده بگیره .

بچه 5 ساله رو من گفتم نه؟؟؟ منطقتون منو کشته و این قدرت بیان شما رو نشون میده! شما حق نداری به کسی و نظرش اعتراضی داشته باشی! تاپیک رو هم به بی راهه کشیدی.
نمیدونم چه اصراریه که با بخواییم به کسی چیزیو ثابت کنیم چیزی که کاملا واضح و مشهوده

بیشتر بچه های فعال انجمن دوست و رفیق بنده هستن منم از کسی پشتیانی نمی کنم تا کدورتی پیش نیاد.برای همین از شما و دوستمون جناب Jason Brady خواهش می کنم این بحث رو فراموش کنید تا ناظم مجبور به تذکر نشه و چهار نفر که وارد تاپیک میشن تا 2 تا مطلب دستگیرشون بشه در حقشون اجحاف نشه.
شب خوش

از بازی هایی که این شرکت ساخته من Bayonetta,MGR,Anarchy Reigns و Vanquish رو بازی کردم .به جز Anarchy Reigns که یه فاجعه تکرار ناشدنیه بقیشون خیلی خوب بودن .

اونوقت برعکسش صادقه یا نه؟مثلا اگر یه عده از یه بازی خوششون اومد،دلیل بر بالا بودن کیفیت بازی نیست.این صادقه یا نه با فهم؟
وقتی بازی متااسکور 90 میگیره و یوزر اسکور 8 یعنی کیفیتش بالا هست،حالا یک عده معدودی این وسط خوششون نمیاد دلیل بر کیفیت پایین بازی نیست.میخوای باز هم توضیح بدم؟یا اینکه قط داری ترول می کنی؟

وقتی یک بازی نه نمرات خوبی میگیره و نه فروش خوبی میکنه،تابلو هست که کیفیت خوبی نداشته.حالا اگر این وسط چند نفر از اون بازی خوششون بیاد،نظر شخصی خودشون هست و فرقی در این اصل که اون بازی ضعیف بوده ایجاد نمیکنه.
Shadow of the Colossus هم بهترین بازی PS2 بود منتها فروشش به سختی به یک میلیون نسخه هم رسید ( یا حالا کم و زیاد ). بازیه بدیه؟

حقیقتش اینه که بیونتا تمام HnS یا بهتر بگیم Action Climax های این نسل رو توی قوطی کرد. از یه طرفم ونکوئیش یه ژانر مرده رو طوری ساخت که بعد از 10 بازی کردنم تنوعش از بین نمیره. اینکه بعضی های به دلایلی ( که منظقیه واسه من ) خوششون نیومده هیچ تاثیری توی کیفیت این استودیو نداره.

Shadow of the Colossus هم بهترین بازی PS2 بود منتها فروشش به سختی به یک میلیون نسخه هم رسید ( یا حالا کم و زیاد ). بازیه بدیه؟

حقیقتش اینه که بیونتا تمام HnS یا بهتر بگیم Action Climax های این نسل رو توی قوطی کرد. از یه طرفم ونکوئیش یه ژانر مرده رو طوری ساخت که بعد از 10 بازی کردنم تنوعش از بین نمیره. اینکه بعضی های به دلایلی ( که منظقیه واسه من ) خوششون نیومده هیچ تاثیری توی کیفیت این استودیو نداره.
این شد یه حرفی.حالا میشه رو این بحث کرد.

حالا به نظرت چرا کسانی مثل من از بازیهای اینا خوششون نمیاد؟

البته همونطور که گفتم ونکویش عالی بود.

این شد یه حرفی.حالا میشه رو این بحث کرد.

حالا به نظرت چرا کسانی مثل من از بازیهای اینا خوششون نمیاد؟

البته همونطور که گفتم ونکویش عالی بود.

خیلی سادس جواب. تفاوت سلیقه.

حسین جان تا اونجا که یادم میاد شما بیشتر گرایش داری به سمت بازی های غربی و شوتر. بیونتا قشنگ داره استایل ژاپنی رو تعریف میکنه! ونکوئیش اوج تخلیل و سبک جنگیه ژاپنی هارو نشون میده ( ربات های Gundam، سربازان سایبرگ و ... )
بیونتا هیتر داره اونم خیلی زیاد ولی از بازی چیزی کم نمیکنه. چون شما خودت داری میگی از بازی خوشت نمیاد. ولی بازی از نظر گیم پلی، موسیقی، گرافیک و داستان در جایگاه خودش در سطح خوبی قرار داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or