Platinum Games و ابراز تاسف از فروش ضعیف عناوینش

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
bayonetta0922121.jpg

مدیر بخش Platinum Games آفای Tatsuya Minami عملکرد تیم خود را در فروش در پنج ساله گذشته بسیار ضعیف دانسته و ابراز نا امیدی در فروش خود کرده است او همچنین به این اشاره کرده که افکارشان در حال تمرکز است و میخواهند به جلو گام محکمتری بردارند.
طی صحبت Minami با Polygon :
باز های ما واقعا خوب هست و از کیفیت بالایی برخوردار است کسانی که (Madworld, Bayonetta, Infinite Space, Vanquish, Metal Gear Rising)بازی میکنند تا به حال فهمیده اند که فضای نامحدود ما بسیار خوب است به طور مثال bayonetta در wiiu شگفت انگیز است بازی ها بسیار بزرگ هستند مینامی مشتاق است بازی هایش در خرده فروشی ها جای بیشتری باز کنند و میخواهم به بازی هایم رتبه ی c و یا d تعلق بگیرد
مینامی در فروش Bayonetta افزود: "ما امیدوار بودیم فروش بازی کمی بهتر انجام شود ولی اینطور نشد من فکر می کنم بسیاری از مسائل وجود دارد و بازریابی برای بازی ها در پشت در های بسته هست
اما گام بعدی تمرکز پلاتین با یک رویکرد در سراسر جهان جذاب است. مینامی، گفت: "در حال حاضر ما در حال تلاش برای گسترش و تمرکز بیشتر بازار فروش بیرون خود هستیم و فکر می کنم علاقه مندان به بازیهای ما در سراسر جهان وجود دارد . و من فکر میکنم حرکت رو به جلوی ما بسسیار موثر باشد

منبع

آخرین ویرایش:
خیلی بازیهای قشنگی میسازه که انتظار فروش خوب هم داره؟تنها بازی خوبشون همون Vanquish بود و بس.
احیانا میدونی جز بازی های بزن و بکش اب دوغ خیاری و سر راست بازی های دیگه هم هستند دیگه ؟؟ قرار نیست سلیقه های شما که عشق COD و GeOW هستند فقط ملاک باشه . اصولا شما بازی هایی جز این بکش بکش هایی که بچه 5 ساله هم میتونه بازی کنه علاقه دارین ؟؟

بهتر! با ابر شاهکار MGR خیلی حال کردم:| هیچی نداشت
نه امتیازات و نه همین فروش کمش هم حقش نبود

احیانا میدونی جز بازی های بزن و بکش اب دوغ خیاری و سر راست بازی های دیگه هم هستند دیگه ؟؟ قرار نیست سلیقه های شما که عشق COD و GeOW هستند فقط ملاک باشه . اصولا شما بازی هایی جز این بکش بکش هایی که بچه 5 ساله هم میتونه بازی کنه علاقه دارین ؟؟

احیانا بلدی به نظر دیگران احترام بذاری؟چون بچه پنج ساله هم بلده

خیلی بازیهای قشنگی میسازه که انتظار فروش خوب هم داره؟تنها بازی خوبشون همون Vanquish بود و بس.

حسین جان پستت رو لایک نمی کنم چون دقیقا با عرضه ونکویش بود که شَکم به یقین تبدیل شد و فهمیدم این استدیو کلا تو یه فاز دیگه سیر می کنه!:d

پ.ن: البته بازم باید اشاره کنم که اینها نظر شخصی هست و ممکنه عده ای عاشق بازی های این استدیو باشن.

احیانا بلدی به نظر دیگران احترام بذاری؟چون بچه پنج ساله هم بلده

اگه نظر میداد اخه مشکلی نبود و مثل خیلی از هیتر های دیگه ذره ای اهمیت نمیدادیم ولی ایشون کلا وقتی نمیدونه متا بایونتا چند هست و Okami چی هست و God Hand چی بوده و اینجوری با اطیمنان کامل فکت صادر میکنه و میگه تنها بازی خوبشون فقط Vanquish بود و بس ! معلومه که درک درستی از بازی های این استدیو نداره متاسفانه .

مثل اینکه هنوز یکسری نفهمیدن که وقتی از یک بازی خوششون نمیاد دلیل بر پایین بودن کیفیت بازی یا شرکت سازنده نیست.نظر شخصی یک چیز هست،پرت و پلا گفتن یک چیز دیگه

مثل اینکه هنوز یکسری نفهمیدن که وقتی از یک بازی خوششون نمیاد دلیل بر پایین بودن کیفیت بازی یا شرکت سازنده نیست.نظر شخصی یک چیز هست،پرت و پلا گفتن یک چیز دیگه

تا این مورد درسته بشه همه ملت ایران سوار بوگاتی میشن . منم از خیلی سری بازی ها بدم میاد که طرفداراشون اندازه کل جمعیت ایران هستند ولی خب فقط بدم میاد دلیل نمیشه که بگم بازی کیفیتش داغون هست یا بازیشون اشغال بوده .

اونوقت برعکسش صادقه یا نه؟مثلا اگر یه عده از یه بازی خوششون اومد،دلیل بر بالا بودن کیفیت بازی نیست.این صادقه یا نه با فهم؟
عزیز خوب دوست داره . حالا یه بازی متاش 1000 هم باشه باید همه عاشقش باشند؟نه واقعا؟اینجا میتونه نظر شخصیشون رو بده و بگه این بازی خوب نیست.و شما هم رفتارت زشته
بیخیال حاجی.لیست سیاه رو برای همین روزا گذاشتن:d

اگه نظر میداد اخه مشکلی نبود و مثل خیلی از هیتر های دیگه ذره ای اهمیت نمیدادیم ولی ایشون کلا وقتی نمیدونه متا بایونتا چند هست و Okami چی هست و God Hand چی بوده و اینجوری با اطیمنان کامل فکت صادر میکنه و میگه تنها بازی خوبشون فقط Vanquish بود و بس ! معلومه که درک درستی از بازی های این استدیو نداره متاسفانه .

عزیز خوب دوست داره . حالا یه بازی متاش 1000 هم باشه باید همه عاشقش باشند؟نه واقعا؟اینجا میتونه نظر شخصیشون رو بده و بگه این بازی خوب نیست.و شما هم رفتارت زشته

بیخیال حاجی.لیست سیاه رو برای همین روزا گذاشتن:d

اره والا

آخرین ویرایش:

اخه بدیش اینه که من خودم فن پلاتینیوم یا همون کلاور نیستم ولی مهم اینه که بازی هایی ساخته ابین استدیو که کاملا قابل تقدیر و احترام هستند و میتونم بگم نصف بازی هایی که ساختن با روحیات من سازگار نیست ولی نمیام بگم نصف بازی هاشون همه درپیت و اشغال هست !!!

تو این نسل فقط یه بازی از کامیا بازی کردم. حس میکنم یه نسل هدر رفته ...

Bayonetta رو وحشتناک دوست داشتم، اوج level design تو بازیهای هم سبک.

مثلا همین MGS Rising خیلی خفن بود؟اگر کوجیما بالا سرش نبود و کات سینها رو کارگردانی نمیکرد،بدرد جرز لای دیوار هم نمیخورد.

همین Mgs R مقابل H&S های خفن مثل NG هیچی نبود.یه مزخرف تمام عیار بود.دوربین افتضاح و اعصاب خورد کن.چندتا دونه سلاح بیشتر نداشت.کل بازی هم باتن اسمشینگ بود و بس.همین بازی رو بیاید با NG مقایسه ایتاگاکی مقایسه کنید که کل بازی براساس فکر و برنامه ریزی شما بنا شده.اصلا و ابدا اینطور نیست که هی دکمه ها رو کیلویی بزنی و جلو بری.برای هر دشمن و هر باس،باید از تکنیک و سلاح های خاص خودش استفاده کنید.

وقتی یک بازی نه نمرات خوبی میگیره و نه فروش خوبی میکنه،تابلو هست که کیفیت خوبی نداشته.حالا اگر این وسط چند نفر از اون بازی خوششون بیاد،نظر شخصی خودشون هست و فرقی در این اصل که اون بازی ضعیف بوده ایجاد نمیکنه.

واسه اینه که بازیاش واسه PC نمیاد!!!!:d

دلیل قانع کننده ای بود! سر همین MGR اینقد هایپ کردند و گفتند شاید برای پی سی عرضه بشه و... من تو کف مونده بودم ولی وقتی عرضه شد ، خدارو صدهزار مرتبه شکر کردم و میکنم و خواهم کرد که ایشالا 100 سال از این بازیا نیاد

مثلا همین MGS Rising خیلی خفن بود؟اگر کوجیما بالا سرش نبود و کات سینها رو کارگردانی نمیکرد،بدرد جرز لای دیوار هم نمیخورد.

همین Mgs R مقابل H&S های خفن مثل NG هیچی نبود.یه مزخرف تمام عیار بود.دوربین افتضاح و اعصاب خورد کن.چندتا دونه سلاح بیشتر نداشت.کل بازی هم باتن اسمشینگ بود و بس.همین بازی رو بیاید با NG مقایسه ایتاگاکی مقایسه کنید که کل بازی براساس فکر و برنامه ریزی شما بنا شده.اصلا و ابدا اینطور نیست که هی دکمه ها رو کیلویی بزنی و جلو بری.برای هر دشمن و هر باس،باید از تکنیک و سلاح های خاص خودش استفاده کنید.

وقتی یک بازی نه نمرات خوبی میگیره و نه فروش خوبی میکنه،تابلو هست که کیفیت خوبی نداشته.حالا اگر این وسط چند نفر از اون بازی خوششون بیاد،نظر شخصی خودشون هست و فرقی در این اصل که اون بازی ضعیف بوده ایجاد نمیکنه.

خب دیگه شکم به یقین تبدیل شد و کاملا مطمئن شدم شما جز Vanquish و MGR کلا شناختی از این استدیو نداری . پس راحت باش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or