Platinum Games و ابراز تاسف از فروش ضعیف عناوینش

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
bayonetta0922121.jpg

مدیر بخش Platinum Games آفای Tatsuya Minami عملکرد تیم خود را در فروش در پنج ساله گذشته بسیار ضعیف دانسته و ابراز نا امیدی در فروش خود کرده است او همچنین به این اشاره کرده که افکارشان در حال تمرکز است و میخواهند به جلو گام محکمتری بردارند.
طی صحبت Minami با Polygon :
باز های ما واقعا خوب هست و از کیفیت بالایی برخوردار است کسانی که (Madworld, Bayonetta, Infinite Space, Vanquish, Metal Gear Rising)بازی میکنند تا به حال فهمیده اند که فضای نامحدود ما بسیار خوب است به طور مثال bayonetta در wiiu شگفت انگیز است بازی ها بسیار بزرگ هستند مینامی مشتاق است بازی هایش در خرده فروشی ها جای بیشتری باز کنند و میخواهم به بازی هایم رتبه ی c و یا d تعلق بگیرد
مینامی در فروش Bayonetta افزود: "ما امیدوار بودیم فروش بازی کمی بهتر انجام شود ولی اینطور نشد من فکر می کنم بسیاری از مسائل وجود دارد و بازریابی برای بازی ها در پشت در های بسته هست
اما گام بعدی تمرکز پلاتین با یک رویکرد در سراسر جهان جذاب است. مینامی، گفت: "در حال حاضر ما در حال تلاش برای گسترش و تمرکز بیشتر بازار فروش بیرون خود هستیم و فکر می کنم علاقه مندان به بازیهای ما در سراسر جهان وجود دارد . و من فکر میکنم حرکت رو به جلوی ما بسسیار موثر باشد

منبع

آخرین ویرایش:
واقعاً استدیوی PG یکی از مورد علاقه‌ترین استدیوهای منه. البته یکی از مشکلاتی که این شرکت داره، جدیداً بیشتر روی عناوین Hack and Slash زیاد کار می‌کنه اما الآن فکر کنم این قضیه یک اپیدمی شده که بازی‌های HnS فروش بالایی ندارند. DmC، MGR و GoW از جمله‌ی این بازی‌ها بودند. حالا باید دید Castlevania چیکار می‌کنه...
البته Vanquish، Mad World، Bayonetta و MGR یکی از خوب‌های این نسل بودند.

این قضیه فروش ضعیف بازی‌های *P یعنی می‌تونه دلیلی برای عرضه Bayonetta 2 واسِ X360 و PS3 باشه؟:دی

دنیای بیزینس قانونای خودشو داره
میشه به حدی خوب باشی اما کسی تحویلت نگیره و میشه خوبم نباشی و همه مشتریت باشن
موضوع اینه که اینا فقط قسمت اولشو خوب بلدن و کاراشون عالی در میاد.تو قسمت بازاریابی و تبلیغات فاجعن!هر چند بیشترش تقصیره ناشره...

واقعاً استدیوی PG یکی از مورد علاقه‌ترین استدیوهای منه. البته یکی از مشکلاتی که این شرکت داره، جدیداً بیشتر روی عناوین Hack and Slash زیاد کار می‌کنه اما الآن فکر کنم این قضیه یک اپیدمی شده که بازی‌های HnS فروش بالایی ندارند. DmC، MGR و GoW از جمله‌ی این بازی‌ها بودند. حالا باید دید Castlevania چیکار می‌کنه...
البته Vanquish، Mad World، Bayonetta و MGR یکی از خوب‌های این نسل بودند.

این قضیه فروش ضعیف بازی‌های *P یعنی می‌تونه دلیلی برای عرضه Bayonetta 2 واسِ X360 و PS3 باشه؟:دی

درباره فروش کم عناوین hns همیشه صدق نمیکنه
فقط شماره ی اخر gow صدق میکنه که اونم بخاطر نمرات ضعیف منتقدا بود
ولی gow 3 با فروش 1 میلیون نسخه فکر نکنم کم باشه

درباره فروش کم عناوین hns همیشه صدق نمیکنه
فقط شماره ی اخر gow صدق میکنه که اونم بخاطر نمرات ضعیف منتقدا بود
ولی gow 3 با فروش 1 میلیون نسخه فکر نکنم کم باشه

god of war 3 فقط ماه اول انتشار 1.1 میلیون نسخه فروخت. آخرین خبر فروشش نزدیک به 3.5 میلیون نسخه بود.

انصافا کیفیت بازیهاشون عالی بوده...
ونکوییش که یکی از بهترین و جذابترین بازیهای این نسل بود
بقیه بازی هاشون هم به جای خودشون خوب بودند
نمیدونم چرا بازیهاشون فروش نداره به اونصورت...

دلیل اصلیش تبلیغاته f*cked up ـه سگا هست که انگار هیچ پشتبیانی از بازی های این استودیو نمیکنه. از 5 تا بازی برتر این نسل واسه من 2 تا ماله این استودیو هست. واقعا حیفه چون P* بهترین استودیو حال حاضر سگا هست.

پلاتینیوم استودیوی مستقلیه.با سگا قرارداد داشت که 4 تا بازی براش بسازه+ anarchy reignes که بعدا اضافه شد.
اما خداوکیلی vanquish عنوان فوقالعاده ای بود.اگه مولتی داشت به نظرم میتونستن لقب Gears Killer بهش بدن.

توی مصاحبه با Polygon، مینامی به یه بازی کنسل شده اشاره می کنه. مثل اینکه داشتن رو یه بازی کار می کردن و پیشرفت بازی در حدی بوده که می تونستن یه تریلر از بازی منتشر کنن اما چون حقوق بازی متعلق به خودششون نبوده، نتونستن اینکار رو بکنن. معلوم نیست یکی از IP های کپکام بوده که قبلا تو Clover روش کار کرده بودن، یا بنا به شایعات، نسخه جدید Shinobi بوده. جدا از اینا، مثل اینکه دارن روی یه پروژه هایی برای iOS و Android هم کار می کنن (هنوز در مراحل ابتدایی قرار داره و به عنوان Side-Project).

کلا بازی های HnS فروش زیادی ندارن

یه جورایی عامه پسند نیستند

فروش MGR و GOW : A که خیلی ناامید کننده بود ، فقط مونده LOS2 که احتمالا مثل بقیه بازی های HnS فروشش کم می شه

فکر کنم الان 2-3 سالی میشه که بعضی اوقات هنوز که هنوزه خودم رو ملامت میکنم چرا 7-8 ساعت وقتم رو پای Bayonetta حروم کردم!:d

واقعا یک اپسیلون هم نتونستم با بازی های این استدیو ارتباط برقرار کنم.

ولی به هر حال گویا اینجا تعدادی طرفدار داره و من هم به احترام این عزیزان آرزو می کنم این استدیو همچنان سرپا بمونه و بازی های خوشحالش رو عرضه کنه!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or