PhotoMode و PS4 | Screenshot

امروز یکی تو ملتی COD AW خیلی کل مینداخت این شد سرانجامش :d
27217906302350713786.jpg

Assassin's Creed Unity Part 4

کسی قصد نداره تو این تاپیک شرکت کنه ؟ :|
به صورت میانگین هر عکسی که کنسول میگیره 200 کیلوبایت هست ، هر 5 عکس 1 مگابایت ، در بد ترین حالت اگه مبین نت داشته باشید و برای هر گیگ ترافیک 8 هزار تومن پول بدید ، روزی 5 تا عکس بزارید میشه روزی 8 تا تک تومنی اگه مشکلتون حجمه شماره کارت پ.خ کنید من هزینه یک گیگ ترافیک براتون واریز میکنم شما 125 روز میتونی روزی 5 تا عکس بزارید :d

یه قوانینی به پست اول اضافه کردم که بهتره خونده بشه و در صورت رعایت نکردم پست ها پاک و با شخص خاصی برخورد لازم به عمل خواهد آمد.

ضمن تشکر از فردینِ عزیز

Assassin's Creed Unity Part 5

از این به بعد شات های اسپویل دار رو داخل اسپویلر میزارم ، یه توضیحی هم بدم اسکین شات هایی که میگیرم رو سعی میکنم با وسواس بگیرم و جالب باشن پس سعی کنید حتما ببینید اونها رو از اونجایی که تاپیک مهم شده سعی کنید شرکت کنید درش

این پارت در کنار اسپویل دارای محتوای +18 میباشد :d

آخرین ویرایش:
Assassin's Creed Unity Part 6

تشکر از حاج آقا آرمان بابت شرکت در تاپیک ، میبینم که کرکتر دخترم ساختی :|:d
حاج اقاش دیگه از کجا امد :)):d
اون شخصیت رو اصلا نمیدونستم ساختم ! یعنی فک میکردم پسره ! من کلا 4 ساعت توی 3 بازی کرده بودم هیجی هم یادم نبود . transfer کردم این اومد :|:db-) اون 500 هزارتا و مابقی هرچی داشتم رفت تو جیبش باهاش گیر افتادم دیگه

حاج اقاش دیگه از کجا امد :)):d
اون شخصیت رو اصلا نمیدونستم ساختم ! یعنی فک میکردم پسره ! من کلا 4 ساعت توی 3 بازی کرده بودم هیجی هم یادم نبود . transfer کردم این اومد :|:db-) اون 500 هزارتا و مابقی هرچی داشتم رفت تو جیبش باهاش گیر افتادم دیگه

لامصب این ارمان همه چیش دخترونس :دی از دم فقط کرکتر زن میسازه . خو اخه مرد مگه چشه ؟ :دی
اصلا از بچگی فک کنم دختر دوست بوده این :دی

پ.ن :

عکسا به شدت کیفیتش توی SCREENSHOT میاد پایین . کیفیت بازی 2 برابر اینه حدودا :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or