PhotoMode و PS4 | Screenshot

Grand Theft Auto V Part 3
اینم درخواستی دوستان :d
اول شخص جِت ، تانک ، سمت شاگرد و صندلی مسافری هواپیای شخصی ، صندلی عقب ماشین :d

یه سوال دارم،راهی است که بشه صندلی عقب هواپیمای مسافربری توی آنلاین نشست؟منظورم همون هواپیمایی که توی این عکسه؟چون اگه دونفر باشیم یه خلبان میشه،اونیکی کمک خلبان.

توی فیسبوک راکستار آپلود شد . میتونید مشاهده کنید .
از طرف تمام بچه های ایران به راکستار . امیدوارم از نظر شما هم شایسته ی صفحه رسمی باشه .

xljsbkhjd52lg0csu9gp.jpg

یه سوال دارم،راهی است که بشه صندلی عقب هواپیمای مسافربری توی آنلاین نشست؟منظورم همون هواپیمایی که توی این عکسه؟چون اگه دونفر باشیم یه خلبان میشه،اونیکی کمک خلبان.

نه نمیشه باید بیشتر از 2 نفر باشید ما اینجا سه تا بودیم من رفتم صندلی مسافرا نشستم

آقا من هرکار کردم نتونستم این جت رو سالم بدزدم و همیشه نابود میشد نامردا سریع میترکوندنش . البته تو ps3 بازی کردم. چجوری تونستی کش بری=))

- - -ویرایش - - -

نه نمیشه باید بیشتر از 2 نفر باشید ما اینجا سه تا بودیم من رفتم صندلی مسافرا نشستم

چجوری تصاویر رو بصورت ریز قرار بدم ؟

آقا من هرکار کردم نتونستم این جت رو سالم بدزدم و همیشه نابود میشد نامردا سریع میترکوندنش . البته تو ps3 بازی کردم. چجوری تونستی کش بری=))

- - -ویرایش - - -

چجوری تصاویر رو بصورت ریز قرار بدم ؟

اتفاقا بسی راحته LOL :d وقتی که موشک های ضد هوایی به سمتت میان آلارم جت کار میکنه و هرچقدر نزدیک میشن سرعت آلارم بیشتر میشه شما باید به محض اینکه خیلی نزدیک شد شروع کنی به حرکات موزون با جت که جاخالی بدی :))
تو آپلود سنتر که آپلود میکنی نوشته لینک بند انگشتی اونو تو پست بزار ریز نشون میده تصاویر رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or