Phantom Pain بازی جدید کوجیما؟

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
در طی مراسم دیشب (Video Game Awards 2012 (VGA 2012 بازی Phantom Pain که توسط استودیو Moby Dick در حال ساخت است، معرفی شد. بنا بر حدس و گمان ها بازی برای نسل بعد خواهد بود اما در وب سایت رسمی استودیو Moby Dick، می توان لوگوی PS3 و X360 را دید. هنوز برای نتیجه گیری در این باره زود است و باید منتظر اطلاعات بیشتر باشیم.

the-phanton-pain.jpg

اما جالب ترین موضوع، نه خود بازی، بلکه حدس و گمان هایی است که مبنی بر درگیر بودن بازی ساز شهیر ژاپنی، هیدئو کوجیما در ساخت و Metal Gear بودن بازی در فضای اینترنت پخش شده است. این حدس و گمان ها با حضور شخص کوجیما در مراسم VGA دیشب، قوی تر شده اند.

استودیو Moby Dick که در استکهلم سوئد قرار دارد، توسط Joakim Mogre تاسیس شده است. حال اگر به کلمه ی Joakim نگاه کنید، می بینید که حروف جا به جا شده کلمه ی Kojima است و همچنین از کلمه Mogre نیز می توان کلمه Ogre را استخراج کرد. آیا این بازی همان Project Ogre کوجیما است؟ شباهت بین شخصی که در تریلر ها به نمایش در آمد و اسنیک (شخصیت اصلی سری متال گیر) که انکار ناپذیر است.

بنا بر سایت رسمی استودیوی Moby Dick، این استودیو یک استودیو بازی سازی واقع در استکهلم، سوئد است که توسط Joakim Mogre (کسی که پیش تر در چند استودیو آمریکایی کار کرده است و برای تاسیس این استودیو چندین بازی ساز مختلف را از منطقه اسکاندیناوی دور هم جمع کرده است) تاسیس شده. هدف آنها ساخت یک بازی مهیج و زیبا برای تمامی مردم دنیاست.

طبق آنچه در سایت رسمی این استودیو آمده است، اطلاعات بیشتری به زودی منتشر خواهند شد.

منبع

This strange figure, possibly a hallucination, bears a passing resemblance to Snake in the Ground Zeroes poster. However, while the gear seems to echo Metal Gear issue clothing all over, the legs appear to be identical to the armour from Portable Ops.
اون یکی داد میزنه Volgin هستم از رنگ قرمز لباس توی آتش معلومه خودشه
Kyle Cooper, a title sequence designer who worked on MGS 2 and 3

عکسو داشته باشید:d :
pp-5.jpg

:d
خب دیگه معما حل شد استاد برو پی کارت دفعه دیگه معماهای سخت تر ردیف کن!!
=))
حالا این یارو که سوخته کیه؟؟؟!!!
=))
یه مطلبی که نمیدونم اشاره شد بهش یا نه اونجا که مینویسه Sth is Coming بعدش از اون ته یه سری سرباز دارن میان و یه گاز اشک آور ول میدن اینور اونجا یه لحظه سزبازا رو نشون میده. لباساشون و حتی هلمتشون دقیقا مثل اون سربازایی هست که تو تریلر اولیه GZ دمه بالگرده (:d) بغل اون صورت سوخته بودن!!!

آخرین ویرایش:
خب دیگه معما حل شد استاد برو پی کارت دفعه دیگه معماهای سخت تر ردیف کن!!
=))
حالا این یارو که سوخته کیه؟؟؟!!!
=))

:دی
اینم تیر خلاص دیگه:دی :
pp-10.jpg

اینم داشته باشید:دی :
pp-8.jpg

و این:
pp-11.jpg

و این یکی :دی :
pp-4.jpg

اینم که خود استاد اسپویل کرده بوده:دی :
The-Phantom-Pain-Metal-Gear-Solid-5-3.jpg

آخرین ویرایش:
خوب با این عکسایی که سهیل گذاشت میشه گفت پرده از اسرار تریلر برداشته شد: Ground Zeros !

بسیار هم عالی، کوجیما همیشه تو ساخت تریلرها فوق‌العاده عمل کرده :d

به چه زبونی بگن این مربوط به GZ نیست کلاً یه مقوله جداست:d

حرفا رو ولش کن، متحمل ترین گزینه همینه، بالاخره یه ارتباطی با GZ هست که :d

آخرین ویرایش:
آخه الان وقت بی اینترنت شدن من بود :(
از بیمارستان و همین عکسا :dحدسم اینه که این بازم بیگ باسه و بازی زمان واقعه ی Les Enfants Terribles در حال اتفاق افتادنه !!!

واقعا باید به نویسنده مجله پلی استیشن تبریک گفت ! 12 دلیلی آورده که اگه متال گیر سالیدم نباشه کوجیما متال گیرش می کنه !
اما چند تا نکته:
به نظر من اون صورت سوخته نیست ! چون صورتش کاملا سالمه وقتی میاد جلوی صورت بیگ باس و باهاش حرف می زنه میشه صورتش رو دید که سالمه اما نه در اون حد که بشه شناختش..
در مورد اون عکسه که میگه ساکو مانتیس ـه اونم به نظر من اصلا شبیه سایکو نیست بیشتر شبیه یه زنه که پشتش به دوربینه..

اما بقیه عکسها که مشخصه اون اسب هم که عکسهای نشون دادن قدرت گرافیکی موتور فاکس انجین بوده که دقیقاً همون اسبی که توو دمو هم هست

خوب با این عکسایی که سهیل گذاشت میشه گفت پرده از اسرار تریلر برداشته شد: Ground Zeros !

بسیار هم عالی، کوجیما همیشه تو نمایش تریلرها فوق‌العاده عمل کرده :d

به چه زبونی بگن این مربوط به GZ نیست کلاً یه مقوله جداست:d

آخرین ویرایش:
خداییش عاشق این حرکات کوجیما ـم :دی فقط یه تریلر منتشر نمیکنه بلکه یه چیزی میده بیرون که تا چندوقت هوادارا رو سرگرم نگه میداره >:d<

پ.ن : الان داشتم MGS4 بازی میکردم رسیدم به ACT4 و Shadow Moses که یه دفعه آهنگ The Best Is Yet To Come رو پخش کرد :crying1: گفتم لینکش رو اینجا هم بزارم تا با همدیگه یه یادی از قدیما کرده باشیم :

The Best Is Yet To Come - The Ending Title

خداییش عاشق این حرکات کوجیما ـم :دی فقط یه تریلر منتشر نمیکنه بلکه یه چیزی میده بیرون که تا چندوقت هوادارا رو سرگرم نگه میداره >:d<

پ.ن : الان داشتم MGS4 بازی میکردم رسیدم به ACT4 و Shadow Moses که یه دفعه آهنگ The Best Is Yet To Come رو پخش کرد :crying1: گفتم لینکش رو اینجا هم بزارم تا با همدیگه یه یادی از قدیما کرده باشیم :

The Best Is Yet To Come - The Ending Title

چه جالب منم دقیقا همونجام فقط الان به مبارزه باcrying wolfرسیدم!اتاق قدیمی اتاکان رو دیدی?:دی هنوز جای ادرارش که وقتی اسنیکو دید باقی مونده بود:دی همونجایی بود که grey fox میومد?
یه چیزی شاید این صورت سوخته یه ربطی به گری فاکس داشته باشه نه?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

عصری با احد داشتم حرف میزدم و جریان این تریلر رو براش توضیح دادم یه حرف جالبی زد. نظرتون در مورد توهماتی که بیگ باس توی MGS3 میزنه چیه؟ و اینکه ظاهرا یکی از کارکتر های MGS3 دستاش حالت چنگک دارن!
من یادم نمیاد کسی چنگک داشته باشه. BB توی زندان خواب میبینه نه توهم (دوتا فرق دارن باهم).

اگه یادتون باشه کوجیما یه مدت پیش صحبت هایی در مورد ساختن سایلنت هیل کرده بود!
محیط این بیمارستان و تم تلاش برای بقای گیم پلی دمو منو به شدت یاد سایلنت هیل انداخت، همینطور جمله Where am i ، کسی مثل من متوجه تم survival horror تریلر شده؟ اونم یه تم فوق وحشتناک دیوانه وار! ا... اکبر خدا روزی رو برسونه که کوجیما دستی به سر و روی سایلنت هیل بکشه!

من داشتم دمو رو میدیدم (نمیدونستم که این MGS ـه) قبل از اینکه صورت بیگ باسو نشون بده پیش خودم میگفتم : این چه بازی ایه ؟ چقدر شبیه سایلنت هیله؟ نکنه سایلنت هیله؟ :d (حالا نه در این حد :d)

تو دمو اصلا خیلی چیزها مثل آتش و و مدل مو و بعضی از قسمت ها کیفیت لازم رو نداشتند انگار تازه داشتند روی موتور کار می کردند .

شاید استاد برای رد گم کنی و اینکه مردم فک کنن این یه بازی جدیده که یه استودیو ی سوئدی میزنه گرافیکو اوورده پایین :d البته اون اولش که دکتره داشت حرف میزد خیلی گرافیک بالا بود.

پ.ن: این جا تاپیک بحث درباره ی متال گیر سالیده یا خبر؟؟ :d

احتمال زیاد جریانات Sorrow و Big Boss هست که تو 3 خیلی ناقص بود و محدود به چند تا دیالوگ با The Boss بود . Sorrow شخصیت بزرگیه .

کوجیما خیلی دوست داره در مورد شخصیتایی که خلق کرده بازیهای جدا بسازه و اونا رو شخصیت اصلی قرار بده . رایدن رو داد به PG و Sorrow رو به MDG .( حالا شاید نقش اصلی سارو نیست ولی شخصیت مهمی میشه تو بازی ) . اینم حدس من .

احتمال زیاد جریانات Sorrow و Big Boss هست که تو 3 خیلی ناقص بود و محدود به چند تا دیالوگ با The Boss بود . Sorrow شخصیت بزرگیه .

کوجیما خیلی دوست داره در مورد شخصیتایی که خلق کرده بازیهای جدا بسازه و اونا رو شخصیت اصلی قرار بده . رایدن رو داد به PG و Sorrow رو به MDG .( حالا شاید نقش اصلی سارو نیست ولی شخصیت مهمی میشه تو بازی ) . اینم حدس من .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or