Phantom Pain بازی جدید کوجیما؟

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
در طی مراسم دیشب (Video Game Awards 2012 (VGA 2012 بازی Phantom Pain که توسط استودیو Moby Dick در حال ساخت است، معرفی شد. بنا بر حدس و گمان ها بازی برای نسل بعد خواهد بود اما در وب سایت رسمی استودیو Moby Dick، می توان لوگوی PS3 و X360 را دید. هنوز برای نتیجه گیری در این باره زود است و باید منتظر اطلاعات بیشتر باشیم.

the-phanton-pain.jpg

اما جالب ترین موضوع، نه خود بازی، بلکه حدس و گمان هایی است که مبنی بر درگیر بودن بازی ساز شهیر ژاپنی، هیدئو کوجیما در ساخت و Metal Gear بودن بازی در فضای اینترنت پخش شده است. این حدس و گمان ها با حضور شخص کوجیما در مراسم VGA دیشب، قوی تر شده اند.

استودیو Moby Dick که در استکهلم سوئد قرار دارد، توسط Joakim Mogre تاسیس شده است. حال اگر به کلمه ی Joakim نگاه کنید، می بینید که حروف جا به جا شده کلمه ی Kojima است و همچنین از کلمه Mogre نیز می توان کلمه Ogre را استخراج کرد. آیا این بازی همان Project Ogre کوجیما است؟ شباهت بین شخصی که در تریلر ها به نمایش در آمد و اسنیک (شخصیت اصلی سری متال گیر) که انکار ناپذیر است.

بنا بر سایت رسمی استودیوی Moby Dick، این استودیو یک استودیو بازی سازی واقع در استکهلم، سوئد است که توسط Joakim Mogre (کسی که پیش تر در چند استودیو آمریکایی کار کرده است و برای تاسیس این استودیو چندین بازی ساز مختلف را از منطقه اسکاندیناوی دور هم جمع کرده است) تاسیس شده. هدف آنها ساخت یک بازی مهیج و زیبا برای تمامی مردم دنیاست.

طبق آنچه در سایت رسمی این استودیو آمده است، اطلاعات بیشتری به زودی منتشر خواهند شد.

منبع

بیگ باس یه مدت بین مرگ و زندگی بود و با قطعات بدن لیکوئید و سالیدوس به زندگی برگشت، از کجا معلوم دستشم قطع شده و بعدا با یه تکنولوژِی متال گیری! پیوند زدن (قابل توجه کسایی که می گفتن کوچکترین ربطی نداره!)

درسته، اما این قضیه بعد از کشته شدن بیگ باس توسط اسنیک هست و اون موقع خیلی بیگ باس پیر بوده اما توی این تریلر بیگ باس اونقدر پیر نیست چون اون مسائل مربوط میشه به اتفاقات Zanzibar در سال 2009 که اسنیک جوان بیگ باس رو از پای در میاره..

اون بیمارستانه احتمالا توی انگلیس باشه،چون پرچمش زده سینه دیوار

احتمالش هست که اینطور باشه اما یادت نره تریلر GZ هم توو کوبائه اما پرچم آمریکاس که رو هوا می رقصه !!

ولی یه چیزیو فراموش کردی که sorrow به بیگ باس خیلی بیشتر ربط داره.

درسته عاقلانه تراش اینه اما بخاطر این گفتم چون سایکو هم با بیگ باس خاطراتی داره که موقع مرگش اسنیک رو به بیگ باس تشبیه می کنه و شاید الان وقتشه که اون ها رو ببینیم ولی در مورد Sorrow ما گذشته و شخصیت پردازی آنچنانی نداریم مگه اینکه الان قرار باشه این اتفاق بیافته !
من شخصا دوست دارم دوباره سایکو مانتیس رو ببینم، ولی بازم میگم عاقلانه اش اینه که Sorrow باشه چون اون بیشتر کارش اذیت و آزار تو رویا و خوابه ! سایکو فقط مبل جابجا می کنه و آینده رو می بینه:d

گرچه اینا شاید همش یه خواب باشه و یه توهم !

یعنی هنوز همون کارهای مخصوص کوجیمایی رو انجام میده و حتی توی تریلر ساختنش هم همون روند قبلی رو ادامه میده ، نه اینکه مثل خیلی از ژاپنی ها بره سراغ کپی برداری از کارهای بازیسازهای غربی.

تنها بازی که خالقش استعدادش رو به پول نفروخت..
و هنوزم همون کوجیما MGS1 ـه

آخرین ویرایش:
استاد همین امروز یک عکس توییت کردند که برای MGR بود یک کمربند و پلاک با آرم MGR وچندتا چیز دیگه روی میز

دو ماهه توییت نکرده ولی تا 5 روز پیش :d;)

درسته عاقلانه تراش اینه اما بخاطر این گفتم چون سایکو هم با بیگ باس خاطراتی داره که موقع مرگش اسنیک رو به بیگ باس تشبیه می کنه و شاید الان وقتشه که اون ها رو ببینیم ولی در مورد Sorrow ما گذشته و شخصیت پردازی آنچنانی نداریم مگه اینکه الان قرار باشه این اتفاق بیافته !

گرچه اینا شاید همش یه خواب باشه و یه توهم !

درسته ولی همین توهمی که میگی (مخصوصا نوع توهمی که توو تریلر دیدیم) بیشتر به Sorrow میخوره تا سایکو.

ولی اینکه استودیو سازنده یه چیزی غیر از KojiPro دیده میشه و آرم متال گیر دیده نمیشه شاید کار سایکو باشه :d

اون فردی که صورتش رو باندپیچی کرده بود و به بیگ باس کمک می کرد شک ندارم یه زن بود:biggrin1: حالا کیه نظری ندارم!
نه مرد بود!
به صداش توجه کن،کاملا مشخصه که مرد بود:d
یه بار دیگه با دقت به بازوان رشیدش توجه کن و به هیکلش(میدونی که کجاشو میگم:d!)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیز دیگه هم هست!
قطعا اون تصادف اول بازی بعد از فرار از بیمارستان بوده! چون همون مرده که لباس سبز(لباس عمل)پوشیده بود جفت بیگ باس توی ماشین نشسته با صورت پانداژ شده(اگر قضیه تصادف قبل از بیمارستان بوده باشه چرا صورت مرده بانداژه؟ چرا لباس عمل تنشه؟ چرا بیگ باس سرش بانداژ شده؟) پس تصادف باید بعد فرار از بیمارستان باشه!
ولی اگر تصادف بعد از فرار از بیمارسان بوده باشه،چرا اون مرده شلوار پوشیده توی ماشین؟ توی این جهنم از کجا شلوار پیدا کرده؟ تناقض یا باگ؟:d
و این که مرده که لباس سبز پوشیده چرا بیگ باس رو سرباز صدا میکنه؟
هممون سر کاریم:d

این عکس همین امروز توییت شده و اینکه هروقت چیز مهمی توییت بشه از اشخاصی که follow شون کردم برام سریع ایمیل میاد:
[TABLE="class: yiv971473750frame yiv971473750main-content, width: 670"]
[TR]
[TD]عکس توییت استاد کوجیما:
[TABLE="class: yiv971473750frame yiv971473750main-content, width: 670"]
[TR]
[TD][TABLE="class: yiv971473750cellspacing"]
[TR]
[TD="class: yiv971473750mid yiv971473750user"][TABLE="width: 100%"]
[TR="class: yiv971473750container-divider"]
[TD="class: yiv971473750spacer, colspan: 2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750spacer yiv971473750cut, width: 12"] [/TD]
[TD] [TABLE="class: yiv971473750section-container"]
[TR]
[TD] [TABLE="class: yiv971473750section-container-inner, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: yiv971473750section-holder"] [TABLE="class: yiv971473750big-tweet-template, align: center"]
[TR]
[TD="class: yiv971473750big-tweet-template-avatar, width: 48"] [/TD]
[TD="class: yiv971473750big-tweet-template-avatar-padding, width: 10"][/TD]
[TD="class: yiv971473750big-tweet-template-user-info"] HIDEO_KOJIMA [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750big-template-tweet-user-info"] @HIDEO_KOJIMA_EN [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750big-tweet-template-padding, colspan: 3"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750big-tweet-template-text, colspan: 3"] Here're RISING belt and dog-tag releasing in US. pic.twitter.com/vjwrRJFq [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750big-tweet-template-padding, colspan: 3"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750big-tweet-template-date, colspan: 3"] 11:40 AM - 07 Dec 12 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: yiv971473750tweet-info, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: yiv971473750date-bottom-space yiv971473750spacer, align: left"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750spacer"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750suggestion-image"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750spacer"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: yiv971473750tweet-actions, align: left"]
[TR]
[TD] [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD] Reply [/TD]
[TD] Retweet [/TD]
[TD] Favorite [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: yiv971473750col yiv971473750spacer-75 yiv971473750cut"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750col yiv971473750spacer-75 yiv971473750cut yiv971473750styled-x-cut"] [/TD]
[TD] [TABLE="class: yiv971473750styled-x, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: yiv971473750styled-x-top-spacer, colspan: 2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750spacer yiv971473750cut, width: 12"] [/TD]
[TD="class: yiv971473750mid yiv971473750x-mid yiv971473750styled yiv971473750styled-m"] [TABLE="class: yiv971473750styled-xx"]
[TR]
[TD="class: yiv971473750spacer, colspan: 4"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750cut yiv971473750spacer, width: 12"][/TD]
[TD="class: yiv971473750cut"][/TD]
[TD="align: left"] [TABLE="class: yiv971473750button yiv971473750media_button, width: 1"]
[TR]
[TD="class: yiv971473750spacer, width: 10"] [/TD]
[TD="align: center"] View this photo from HIDEO_KOJIMA [/TD]
[TD="class: yiv971473750spacer, width: 10"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: yiv971473750cut yiv971473750spacer, width: 10"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750spacer, colspan: 4"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750styled-x-bottom-spacer, colspan: 2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: yiv971473750col yiv971473750spacer-75 yiv971473750cut yiv971473750styled-x-cut"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: yiv971473750col yiv971473750spacer-75 yiv971473750cut"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: yiv971473750col yiv971473750spacer-75 yiv971473750cut yiv971473750styled-x-cut"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

درسته، اما این قضیه بعد از کشته شدن بیگ باس توسط اسنیک هست و اون موقع خیلی بیگ باس پیر بوده اما توی این تریلر بیگ باس اونقدر پیر نیست چون اون مسائل مربوط میشه به اتفاقات Zanzibar در سال 2009 که اسنیک جوان بیگ باس رو از پای در میاره..
آره درست گفتی کاملا فراموش کرده بودم موقعی که بیگ باس به دست زیرو افتاد (از طریق اسنیک) پیر شده بود! (یاد آرت ورک های MG1 و MG2 که توشون بیگ باس پیر بود افتادم دقیقا!)
ولی خب پرچم انگلیس تو تریلر بدجور منو وادار می کنه فکر کنم پای زیرو وسطه! الان دوباره فکر کردم به نظرم دست بیگ باس هم قطع نشده و کلا تحت تاثیر دارو یا هیپنوتیزمی چیزیه!
راستی یه چیزی!
اگه یادتون باشه کوجیما یه مدت پیش صحبت هایی در مورد ساختن سایلنت هیل کرده بود!
محیط این بیمارستان و تم تلاش برای بقای گیم پلی دمو منو به شدت یاد سایلنت هیل انداخت، همینطور جمله Where am i ، کسی مثل من متوجه تم survival horror تریلر شده؟ اونم یه تم فوق وحشتناک دیوانه وار! ا... اکبر خدا روزی رو برسونه که کوجیما دستی به سر و روی سایلنت هیل بکشه!
اون شخصیم که آتیش گرفته بود بیشتر منو یاد اون باسی که با وسیله پشتش می تونست پرواز کنه تو MGS3-که فکر کنم اسمش فیوری بود-انداخت تا ولگین!
کلا همه اینا می تونه کار سارو باشه، سایکو مانتیس که فکر کنم هنوز وجود نداشته تو زمان بیگ باس:دی
نه مرد بود!
به صداش توجه کن،کاملا مشخصه که مرد بود
yahoo_4.gif

یه بار دیگه با دقت به بازوان رشیدش توجه کن و به هیکلش(میدونی که کجاشو میگم
yahoo_4.gif
!)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیز دیگه هم هست!
قطعا اون تصادف اول بازی بعد از فرار از بیمارستان بوده! چون همون مرده که لباس سبز(لباس عمل)پوشیده بود جفت بیگ باس توی ماشین نشسته با صورت پانداژ شده(اگر قضیه تصادف قبل از بیمارستان بوده باشه چرا صورت مرده بانداژه؟ چرا لباس عمل تنشه؟ چرا بیگ باس سرش بانداژ شده؟) پس تصادف باید بعد فرار از بیمارستان باشه!
ولی اگر تصادف بعد از فرار از بیمارسان بوده باشه،چرا اون مرده شلوار پوشیده توی ماشین؟ توی این جهنم از کجا شلوار پیدا کرده؟ تناقض یا باگ؟
yahoo_4.gif

و این که مرده که لباس سبز پوشیده چرا بیگ باس رو سرباز صدا میکنه؟
هممون سر کاریم
yahoo_4.gif
دقیقا اون فرد مرد بود به صداش دقت نکرده بودم، چون زیاد مو نداشت:دی و هوای بیگ باس رو هم خیلی داشت فکر کردم زنه:دی
====
سرکار نیستیم به بیگ باس یه دارو روان گردان دادن توهم زده:دی

آخرین ویرایش:
خب من تریلر رو الان دانلود کردم، اون فردی که صورتش رو باندپیچی کرده بود و به بیگ باس کمک می کرد شک ندارم یه زن بود:دی حالا کیه نظری ندارم!
آخر تریلر هم به نظرم نهنگ نیست و یه نوع متال گیره.
خود تریلر هم ظاهرا بیگ باس رو تو بیمارستان دشمن نشون می داد.
یه نکته دیگه:
یه جا مثل فیلم دیوانه ای از قفس پرید یه اسب شیشه رو می شکنه، اسب شبیه اسب باس به نظرم اومد.
نکته دیگه:
اوایل تریلر مثل سایلنت هیل بود (با سوال where am i) و یه بچه رو نزدیک یه آسانسور نشون داد.
یه صحنه هم نشون داد یه سرباز یه بیمار رو هد شات می کنه و بیگ باس و دوستش از زیر تخت دارن تماشا می کنن، این صحنه دقیقا یادآور act1 متال گیر 4 تو خاورمیانه بود که اون اوایل مرحله یه سوراخی هست مخفیانه توش بخزید یه همچین صحنه ای رو می بینید که یه نفر هد شات می شه و دقیقا مثل این تریلر بعد هد شات صورتش رو به شما میوفته.
از لحاظ داستانی این تریلر می تونه به افتادن بیگ باس به دست زیرو مربوط باشه و دست بیگ باسم معقول میاد که قطع شده چون بیگ باس یه مدت بین مرگ و زندگی بود و با قطعات بدن لیکوئید و سالیدوس به زندگی برگشت، از کجا معلوم دستشم قطع شده و بعدا با یه تکنولوژِی متال گیری! پیوند زدن (قابل توجه کسایی که می گفتن کوچکترین ربطی نداره!)

ایول دمت گرم زدی به هدف، فرضیه منو برای اینکه اینجا بیگ باس افتاده دست زیرو قوی تر کردی چون زیرو انگلیسی بود. (شاید بیربط باشه ولی نظریه منه دیگه:دی)

آقا یارو صدای کیفر ساترلند روشه (جک باور - 24) بعد چجوری میگی زن بوده؟ :دی

خب با اجازتون بنده ی حقیرم یه جمع بندی کنم از نظرات:مشخصه که این تریلر یه MGS ـه (گرافیک هم خیلی شبیه میزنه به تریلر GZ) اون حروفه بالای اسم بازیم دیگه شکی بر جای نمیذاره!ولی فکر نمیکنم یه MGS جدید باشه فکر کنم قسمتی از همون MGS:GZ باشه که یه فلش بک زده به سال 64.....دوران MGS3 زمانی که بیگ باس تازه چشمشو از دست داده بود.این اتفاقاته غیر عادی ام ناشی از همون توهماتشه که اشاره شد!
BigBoss(که %100),Sorrow,Boss,Volgin و حتی او یارو صورت سوخته که تو GZ دیدیم هم میتونیم بگیم تو تریلر دیدیم.....البته اون یارو ربطی به اون موقع ها نداره اما چون همه چیز غیر عادی و رویا مانند بود هر چیزی ممکنه!
فقط اون پرچم بریتانیا رو نفهمیدم اون وسط چی میگه و اون دستِ مکانیکی........!!؟
آهان یه حالت دیگه ام هست:این که هممون سره کاریم و این اصلاً MGS نیست!:d

آقا یارو صدای کیفر ساترلند روشه (جک باور - 24) بعد چجوری میگی زن بوده؟ :biggrin1:
من جفت گوشم ضعیفه و سمعک استفاده می کنم، هیجانمم الان بالاست اصلا دقت نکردم:دی خودمم احتمال می دادم مرد باشه ولی احساس می کردم تو بعضی از سکانس ها یه نفر دیگه (یه زن) هست که اشتباه می کردم:دی
حالا دارم می میرم بفهم صورت باند پیچیه کی بوده؟ ایولم به شما که ویس اکترش رو در آوردید اینهمه سریع، این فردی که گفتین ویس اکتر شخصیت خاصی تو شماره های قبل نبوده که؟

پســـــــــــــــــــــــــــــر عجب گرفيكي داره:o:o بروبچ حق دارن زنو مردو تشخيص ندن

پ ن: تنها هدف از ريليز اين دمو بالا آوردن كف و خون هواداران مي باشد:d

خب با اجازتون بنده ی حقیرم یه جمع بندی کنم از نظرات:مشخصه که این تریلر یه MGS ـه (گرافیک هم خیلی شبیه میزنه به تریلر GZ) اون حروفه بالای اسم بازیم دیگه شکی بر جای نمیذاره!ولی فکر نمیکنم یه MGS جدید باشه فکر کنم قسمتی از همون MGS:GZ باشه که یه فلش بک زده به سال 64.....دوران MGS3 زمانی که بیگ باس تازه چشمشو از دست داده بود.این اتفاقاته غیر عادی ام ناشی از همون توهماتشه که اشاره شد!
BigBoss(که %100),Sorrow,Boss,Volgin و حتی او یارو صورت سوخته که تو GZ دیدیم هم میتونیم بگیم تو تریلر دیدیم.....البته اون یارو ربطی به اون موقع ها نداره اما چون همه چیز غیر عادی و رویا مانند بود هر چیزی ممکنه!
فقط اون پرچم بریتانیا رو نفهمیدم اون وسط چی میگه و اون دستِ مکانیکی........!!؟
آهان یه حالت دیگه ام هست:این که هممون سره کاریم و این اصلاً MGS نیست!:d

بازی کاملا یه بازی جداس

Twitter: @geoffkeighley:
Thanks for all the VGA feedback. The Phantom Pain is an a completely game, nothing that has been shown before. I assure you of that.

ولی 100% مربوط به حوادث MGS هس
در کل به طرزی مرموزی کف کردیم

آخرین ویرایش:
تو دمو اصلا خیلی چیزها مثل آتش و و مدل مو و بعضی از قسمت ها کیفیت لازم رو نداشتند انگار تازه داشتند روی موتور کار می کردند .
کیفیت بالاش اومده ببینیم همینطور که می گیه یا نه مهدی؟
اینی که Fratos آپلود کرده بود و منو اکثر بچه ها دانلود کردیم HD نبود فکر کنم.
به نظر منم گرافیک چندانی نداشت ولی رو کیفیت HD بهتر می شه نظر داد، اینم موافقم که دموی اولیه بوده و تازه داشتن کار می کردن ولی جوش فوق العاده بود و سبکش دیوانه کننده.

کیفیت بالاش اومده ببینیم همینطور که می گیه یا نه مهدی؟
اینی که Fratos آپلود کرده بود و منو اکثر بچه ها دانلود کردیم HD نبود فکر کنم.
هرچی نگاه می کنم اصلا افکت ها زیادیشون بی کیفیت هستند مثل صحنه های انفجار و اون نهنگه و چند صحنه دیگه که کیفیت بد بودند. اگر HD هم این طور باشه فکر کنم دمو رو تازه با یک موتوری که مدت کمی هست روش کار می کنند ساختند البته موتور که همون FE هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or