Phantom Pain بازی جدید کوجیما؟

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
در طی مراسم دیشب (Video Game Awards 2012 (VGA 2012 بازی Phantom Pain که توسط استودیو Moby Dick در حال ساخت است، معرفی شد. بنا بر حدس و گمان ها بازی برای نسل بعد خواهد بود اما در وب سایت رسمی استودیو Moby Dick، می توان لوگوی PS3 و X360 را دید. هنوز برای نتیجه گیری در این باره زود است و باید منتظر اطلاعات بیشتر باشیم.

the-phanton-pain.jpg

اما جالب ترین موضوع، نه خود بازی، بلکه حدس و گمان هایی است که مبنی بر درگیر بودن بازی ساز شهیر ژاپنی، هیدئو کوجیما در ساخت و Metal Gear بودن بازی در فضای اینترنت پخش شده است. این حدس و گمان ها با حضور شخص کوجیما در مراسم VGA دیشب، قوی تر شده اند.

استودیو Moby Dick که در استکهلم سوئد قرار دارد، توسط Joakim Mogre تاسیس شده است. حال اگر به کلمه ی Joakim نگاه کنید، می بینید که حروف جا به جا شده کلمه ی Kojima است و همچنین از کلمه Mogre نیز می توان کلمه Ogre را استخراج کرد. آیا این بازی همان Project Ogre کوجیما است؟ شباهت بین شخصی که در تریلر ها به نمایش در آمد و اسنیک (شخصیت اصلی سری متال گیر) که انکار ناپذیر است.

بنا بر سایت رسمی استودیوی Moby Dick، این استودیو یک استودیو بازی سازی واقع در استکهلم، سوئد است که توسط Joakim Mogre (کسی که پیش تر در چند استودیو آمریکایی کار کرده است و برای تاسیس این استودیو چندین بازی ساز مختلف را از منطقه اسکاندیناوی دور هم جمع کرده است) تاسیس شده. هدف آنها ساخت یک بازی مهیج و زیبا برای تمامی مردم دنیاست.

طبق آنچه در سایت رسمی این استودیو آمده است، اطلاعات بیشتری به زودی منتشر خواهند شد.

منبع

عصری با احد داشتم حرف میزدم و جریان این تریلر رو براش توضیح دادم یه حرف جالبی زد. نظرتون در مورد توهماتی که بیگ باس توی MGS3 میزنه چیه؟ و اینکه ظاهرا یکی از کارکتر های MGS3 دستاش حالت چنگک دارن!

بیخیال امید جان ارزش جواب دادن هم ندارن بعضی ها.
اغلب اصلا نمی دونن MGS چیه و اصلا خوردنیه یا پوشیدنی.
یکی مثل من یه شماره از فرانچایزی رو بازی نکرده باشه روش نمی شه تو تاپیکش بره به احترام فن هایی که تجربه شون بیشتره یا چند سال با بازی مورد علاقه شون زندگی کردن، اونوقت بعضیا ماشا... رو و روحیه ترولینگ دارند که آدم تعجب می کنه.
یکم فرهنگ هم بد چیزی نیست!

بله ، ما هممون تو دنیای مجازی آزادی خواه و نظر شخصی میدیم
اینجا راحته نظر شخصی دادن
امیدوارم تو واقعیتم در مورد افرادی که آدم نیسن ! انقدر راحت و مردونه بتونی بری نظر شخصیت رو بیان کنی ! و انقدر که اینجا احساس اینو می کنی که می تونی خیلی کارت درسته و راحت حرف می زنه در واقعیت هم بتونی و موفق باشی .. حداقل یه بازی در حد آتاری بساز شخصیتت در حد گاندی باشه بعد بیا نظر بده
منم می تونم برم سوپر مارکت در مورد صاحب کارخانه یه نوشابه فحش و بد بیراه بدم در حالی که برندش بهترین برند باشه ! اون موقع ببین بقیه چجوری نگاهت می کنه !

خلاصه اینکه موفق باشی، مطمئنن دیگه جوابت رو نمی دم، چون حرفات عین تریلز جدید یه رویا و خیاله !
موفق باشی

من همه بازیهای این سری رو بازی کردم و منتظر نسخه های بعدی هم هستم پس راجب چیزی که نمیدونید نظر ندید احتمالا شما آخری رو بازی کردید و کلی ذوق کردی حالا شدی فن کوجیما وگرنه!!! الله اکبر
من سه سال پیش همه نسخه های این بازی رو بازی کردم روی کنسول ها زمان خودشون و خیلی هم خوشم اومد اما مطمئن هستم با این دیدگاه های مسخره ، شماها یه نسخه رو بیشتر بازی نکردید!
یه چیزی هم میگم و میرم طرف حساب من سیاست کوجیماست نه بازیهایش....پس کسی نخواست نظر بدید من نظرمو دادم و از این تاپیک رفتم ولی یه عده انگار کوجیما پدرشونه و میاند جبهه می گیرند! جایی هم تو این سایت ننوشته تو تاپیکی وقتی نظری میدید ببینید یه وقت به فن ها برنخوره

آخرین ویرایش:
درمورد phantom منظورش از دو فانتوم سالید و بیگ باسه یا سالید و liquid?
من هنوز تریلرو ندیدم لینک دانلودش تو همین تاپیکه?اگه اره وه هیچی اگه نه لطفا قرا بدید کم کیفیتشو.

خیلی دلم میخواد تریلرو ببینم بدجوری وسوسه م کردین:دی
من چون تازه دارم متالگیر4رو تموم میکنم و داستانشم(حرفاشون)گوش میدم خیلی چیزای خفنی فهمیدم:دی راجبه لیکوییدو سالیدو ... :دی
البته بماندmgs1-3رو بازی و تموم کردم زمان خودشون و به تازگی هم دوباره کالکشنشو خریدم که حرفاشونو بفهمم!ولی بنظر من 4ش داستانش به 1خیلی نزدیک تره!مریل و .... همه هستند!(اون موقع چون حرفای اسنیکو سخت میفهمیدم فکر میکر دم میگه مرا:دی)
یعنی ه متالگیر5تایید شه کل سایتو شیرینی میدم:دی
تریلرم دیدم میام چیزایی که فهمیدمو میگم ببینم بدردتون میخوره یا نه!
Sent from my ST18i using Tapatalk 2

میگم این:

98529848147294023706.png

The Sorrow تو MGS3 نیست؟

51322896361827049944.jpg

استایلشون شبیه به همه
امكانش هست اما جون زمان بازي مشخص نيست معلوم نميكنه دقيقا كدومشونه كرجه بيشتر مي خوره سايكو باشه جون شخصيت اصلي تر و ريشه دار تري هست اما باز هم باقطعيت نميشه كفت ........ فردين جان من هرجي فكر ميكنم همجين شخصيتي يادم نمياد?

من همه بازیهای این سری رو بازی کردم و منتظر نسخه های بعدی هم هستم پس راجب چیزی که نمیدونید نظر ندید احتمالا شما آخری رو بازی کردید و کلی ذوق کردی حالا شدی فن کوجیما وگرنه!!! الله اکبر
من سه سال پیش همه نسخه های این بازی رو بازی کردم روی کنسول ها زمان خودشون و خیلی هم خوشم اومد اما مطمئن هستم با این دیدگاه های مسخره ، شماها یه نسخه رو بیشتر بازی نکردید!
یه چیزی هم میگم و میرم طرف حساب من سیاست کوجیماست نه بازیهایش....پس کسی نخواست نظر بدید من نظرمو دادم و از این تاپیک رفتم ولی یه عده انگار کوجیما پدرشونه و میاند جبهه می گیرند! جایی هم تو این سایت ننوشته تو تاپیکی وقتی نظری میدید ببینید یه وقت به فن ها برنخوره
شما که همه بازی های این سری رو بازی کردید! اول MGS4 یادت نمیاد
یه دموهای کاملا به ظاهر بیربطی در حد توهم بود که بدنسازی-حیات وحش-آشپزی و مصاحبه نشون می داد و در اصل به بازی ربط داشت؟ (مثلا اختاپوس تو دریا به یکی از بیست اند بیوتی ها-لافینگ اکتوپوس اشاره داشت) و نمی گی جریان این تریلر هم ممکنه چیزی مثل اول MGS4 باشه حداقل؟
تازه تو MGS3 بیگ باس سر مرحله سارو
یه قرص فیک دث بود که خورد و یه سری توهم داشت که کسایی که کشتتشون بهش هجوم میارن تو طول یه رودخونه...پس سابقه توهم هم تو سری MGS دیدیم و چیز عجیبی نیست زود قضاوت می کنید.
مطمئن باشید کوجیما اهل سرکار گذاشتن نیست، اگه Tech Demo بود و خودش می گفت می شد گفت ربطی به بازی نداره و سرکاریه ولی وقتی تریلر با اسم داده بیرون یا مال GZ ـه یا یه بازی جدید هست! همیشه همینطور بوده، مگه می شه کسی بیاد بخاطر مسخره بازی دمو بده بیرون؟ چند صفحه پیش چند تا از دوستان گفتن ممکنه به GZ ربط داشته باشه ولی منظورشون رو درست نرسوندن فکر کنم شما هم از حرف اون دوستان به این نتیجه رسیدید!
وارد بحث در مورد سابقه بازی هم نمی شم چون خیلی بچه گانه ست و منم اصلا ادعایی ندارم، شما هم بهتره الکی خون خودت رو کثیف نکنی چون باهات مشکلی ندارم!

آخرین ویرایش:
این هویز سایت بازی phantom pain هستش که اگه دقت کنین اولا در سویس باز شده که اگر خودتون هم چک کنید این کشور اطلاعات صاحب رو مخفی میکنه ولی نکته ی جالب تر تاریخ ایجاد این دامنه و تاریخ انقضای دامنه هم که تابلو هست . و از محتوی سایت و نوعش هم بگم که یک دامنه و هاست رایگان رو انتخاب کردن واسه یک استودیو ! domain: mobydickstudio.se created: 2012-11-19 modified: 2012-11-19 expires: 2013-11-19 status: ok registrar: Sveriges vänligaste webbhotell - Binero

The Sorrow تو MGS3 نیست؟
51322896361827049944.jpg

استایلشون شبیه به همه
میتونه باشه.
ولی جالب تر اینه که ایشون توو متال گیر سالید 3 هر کسی رو که کشتین میاره جلو چشاتون و اینم ممکنه همین باشه یعنی عذاب رئیس بزرگه :dدستشم به نظرم به خاطر اینه که دست یکیو قطع کرده (ولی هر چی فک میکنم به ذهنم نمیزنه که دست کیو قطع کرده)

امكانش هست اما جون زمان بازي مشخص نيست معلوم نميكنه دقيقا كدومشونه كرجه بيشتر مي خوره سايكو باشه جون شخصيت اصلي تر و ريشه دار تري هست اما باز هم باقطعيت نميشه كفت ........ فردين جان من هرجي فكر ميكنم همجين شخصيتي يادم نمياد?

ولی یه چیزیو فراموش کردی که sorrow به بیگ باس خیلی بیشتر ربط داره.

آخرین ویرایش:
من تازه تریلر رو دیدم !
خیلی عجیب غریب بود ! :دی کلاً کوجیما که بعضی وقت ها تریلرهای دیوانه وار میسازه ، این یکی چند صد کیلومتر جلوتر از بقیه تریلرها بود !! البته میشه راحت گفت که همه چیزهایی که دیدیم توی تخیلات Big Boss بوده ولی باز هم اسب تک شاخ (شاید همون اسب Boss بوده که توی تخیلات Big Boss شاخدار شده ؟! اوایل تریلر هم گل های پرپر شده توی صحنه مبارزه با Boss دیده میشن) یا نهنگی که هلی کوپتر میخوره ... ! موسیقی و صداگذاری تریلر هم خیلی توهم زا بود.
واقعاً نمیشه هیچ حدس درست حسابی ای زد ولی خودم فکر میکنم این برای یه بازی کامل نباشه. یعنی جو تریلر یه جور خاصی بود که بیشتر به نظر میرسه یا یه چیز فرعی باشه ، یا مربوط به Ground Zeroes باشه. از یه طرف بعیده که GZ رو با محوریت Big Boss بسازه و بعدش هم بلافاصله MGS5 دوباره با حضور Big Boss. بعد معرفی همزمان دو تا نسخه بزرگ از MGS با این فاصله کم هم به نظرم منطقی نیست.
ولی جدا از این حرفا عاشق این کارهای کوجیما هستم ! شاید یه عده بدشون بیاد ولی اکثر طرفدارهای MGS بدجوری با این نوع تریلرها و کارهای کوجیما حال میکنن و اصلاً نصف لذت MGS به همین چیزا هست ! :دی خیلی خوبه که کوجیما برعکس خیلی از ژاپنی ها هنوز به فکر طرفدارهاش هست و توی این نسل غرب زده (!) نشده. یعنی هنوز همون کارهای مخصوص کوجیمایی رو انجام میده و حتی توی تریلر ساختنش هم همون روند قبلی رو ادامه میده ، نه اینکه مثل خیلی از ژاپنی ها بره سراغ کپی برداری از کارهای بازیسازهای غربی.

آخرین ویرایش:
شاید بحث برانگیزترین تریلر Debut یه بازی واسه من بوده باشه
دقیقا معنای جهنمی که تو ذهنم دارم و با چشای خودم دیدم یعنی از دیشب تا حالا عجیب خوف کردم
اون قسمت تیربارانش منو یاد صحنات جنگ سرد انداخت واقعا بغض گلمو گرفت
چی میشد کوجیما تو تویتش میگفت این همون Ogre هستش
عجیبه هیچ حرفی از پلتفرما نشده

واسه اون قسمت اخر تریلر هم فکر کنم Sorrow باشه چون اون از این کارا بلد بود

خب من تریلر رو الان دانلود کردم، اون فردی که صورتش رو باندپیچی کرده بود و به بیگ باس کمک می کرد شک ندارم یه زن بود:دی حالا کیه نظری ندارم!
آخر تریلر هم به نظرم نهنگ نیست و یه نوع متال گیره.
خود تریلر هم ظاهرا بیگ باس رو تو بیمارستان دشمن نشون می داد.
یه نکته دیگه:
یه جا مثل فیلم دیوانه ای از قفس پرید یه اسب شیشه رو می شکنه، اسب شبیه اسب باس به نظرم اومد.
نکته دیگه:
اوایل تریلر مثل سایلنت هیل بود (با سوال where am i) و یه بچه رو نزدیک یه آسانسور نشون داد.
یه صحنه هم نشون داد یه سرباز یه بیمار رو هد شات می کنه و بیگ باس و دوستش از زیر تخت دارن تماشا می کنن، این صحنه دقیقا یادآور act1 متال گیر 4 تو خاورمیانه بود که اون اوایل مرحله یه سوراخی هست مخفیانه توش بخزید یه همچین صحنه ای رو می بینید که یه نفر هد شات می شه و دقیقا مثل این تریلر بعد هد شات صورتش رو به شما میوفته.
از لحاظ داستانی این تریلر می تونه به افتادن بیگ باس به دست زیرو مربوط باشه و دست بیگ باسم معقول میاد که قطع شده چون بیگ باس یه مدت بین مرگ و زندگی بود و با قطعات بدن لیکوئید و سالیدوس به زندگی برگشت، از کجا معلوم دستشم قطع شده و بعدا با یه تکنولوژِی متال گیری! پیوند زدن (قابل توجه کسایی که می گفتن کوچکترین ربطی نداره!)
اون بیمارستانه احتمالا توی انگلیس باشه،چون پرچمش زده سینه دیوار
ایول دمت گرم زدی به هدف، فرضیه منو برای اینکه اینجا بیگ باس افتاده دست زیرو قوی تر کردی چون زیرو انگلیسی بود. (شاید بیربط باشه ولی نظریه منه دیگه:دی)

آخرین ویرایش:
اون بیمارستانه احتمالا توی انگلیس باشه،چون پرچمش زده سینه دیوار
اون پرهایی که اول تریلر میریزه چیه؟
بعد چرا بیگ باس روی زمین خوابیده؟ توی بیمارستان که باید روی تخت خوابید(وقتی دکتر داره بهش میگه یه مدت تو کما بوده)
یه قرص هم اول ویدئو(توی ماشین)معلقه که نصفص سفیده نصفش فیروزه ای (به نظرتون چه قرصیه؟ قرص روان پریشا؟)
اونی که صورتش بانداژ شده میگه"باشو روی پاهات بایست سرباز اینجا داره خراب میشه!"(اگر درست متوجه شده باشم) از کجا میدونه که بیگ باس سربازه یا هرچی؟ احتمالا با هم آشنا باشن
اون نهنگه هم که وقتی دهنشو باز کرد گفتم الانه که کره زمین بره تو حلقش:d

آخرین ویرایش:
من یک جوری احساس میکنم ربطی به MGS نداره و یک IP جدید هست اون یارو که شکل BB هست یک دستش مصنوعی هست..

یک نظریه هم هست که هر چهار کارکتر معروف تریلر صورتشون معلوم نیست پس یعنی شاید شخصیت های باشند که ما قبلا می شناختیم..

من تازه تریلر رو دیدم !
خیلی عجیب غریب بود ! :دی کلاً کوجیما که بعضی وقت ها تریلرهای دیوانه وار میسازه ، این یکی چند صد کیلومتر جلوتر از بقیه تریلرها بود !! البته میشه راحت گفت که همه چیزهایی که دیدیم توی تخیلات Big Boss بوده ولی باز هم اسب تک شاخ (شاید همون اسب Boss بوده که توی تخیلات Big Boss شاخدار شده ؟! اوایل تریلر هم گل های پرپر شده توی صحنه مبارزه با Boss دیده میشن) یا نهنگی که هلی کوپتر میخوره ... ! موسیقی و صداگذاری تریلر هم خیلی توهم زا بود.
واقعاً نمیشه هیچ حدس درست حسابی ای زد ولی خودم فکر میکنم این برای یه بازی کامل نباشه. یعنی جو تریلر یه جور خاصی بود که بیشتر به نظر میرسه یا یه چیز فرعی باشه ، یا مربوط به Ground Zeroes باشه. از یه طرف بعیده که GZ رو با محوریت Big Boss بسازه و بعدش هم بلافاصله MGS5 دوباره با حضور Big Boss. بعد معرفی همزمان دو تا نسخه بزرگ از MGS با این فاصله کم هم به نظرم منطقی نیست.
ولی جدا از این حرفا عاشق این کارهای کوجیما هستم ! شاید یه عده بدشون بیاد ولی اکثر طرفدارهای MGS بدجوری با این نوع تریلرها و کارهای کوجیما حال میکنن و اصلاً نصف لذت MGS به همین چیزا هست ! :دی خیلی خوبه که کوجیما برعکس خیلی از ژاپنی ها هنوز به فکر طرفدارهاش هست و توی این نسل غرب زده (!) نشده. یعنی هنوز همون کارهای مخصوص کوجیمایی رو انجام میده و حتی توی تریلر ساختنش هم همون روند قبلی رو ادامه میده ، نه اینکه مثل خیلی از ژاپنی ها بره سراغ کپی برداری از کارهای بازیسازهای غربی.

Awesome. Thats exactly Whats inside My heart. Perfect Post Dude :d

شاید بحث برانگیزترین تریلر Debut یه بازی واسه من بوده باشه
دقیقا معنای جهنمی که تو ذهنم دارم و با چشای خودم دیدم یعنی از دیشب تا حالا عجیب خوف کردم
اون قسمت تیربارانش منو یاد صحنات جنگ سرد انداخت واقعا بغض گلمو گرفت
چی میشد کوجیما تو تویتش میگفت این همون Ogre هستش
عجیبه هیچ حرفی از پلتفرما نشده

واسه اون قسمت اخر تریلر هم فکر کنم Sorrow باشه چون اون از این کارا بلد بود

جالب تر اینه که کوجیما که همیشه حتی از وعده های غذاییش هم عکس میگرفت و توییت میکرد الان دو ماهه که یک توییت هم نکرده :d

فک کنم دلیلشو الان فهمیدم (البته فک کنم همش توهمه :d)

ویرایش: البته تا 5 روز پیش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or