PlayStation Phantom Blade 0

سازنده
S-Game
تاریخ انتشار
October 28, 2026- 1405 ⁄ 7 ⁄ 20
ناشر
S-Game
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
ps5-exclusive-third-person-action-rpg-phantom-blade-zero-revealed.jpg
در جریان شوکیس پلی استیشن از بازی Phantom Blade 0 رونمایی شد. این بازی توسط استودیویی به نام S-Game در دست ساخت قرار دارد و با تم فئودالی ژاپن، ما را به یاد Ghost of Tsushima می‌اندازد.
هیچ جزئیات خاصی جز سیستم مبارزات فوق‌العاده بازی در دسترس نیست، در نتیجه باید منتظر اخبار تکمیلی باشیم. در ادامه می‌توانید تریلر بازی را مشاهده کنید: استودیوی اس-گیم (S-Game)، توسعه‌دهنده بازی Phantom Blade 0، اعلام کرد این عنوان تاکنون هیچ توافقی برای انحصاری شدن نداشته است.
تاپیک آپدیت خواهد شد...
اخبار جدید :
استودیو S-GAME تایید کرد که داستان اصلی Phantom Blade Zero بین ۳۰ تا ۴۰ ساعت طول می‌کشد تا به طور کامل تجربه شود. اگر بخواهیم مقایسه کنیم، می‌توان از Elden Ring مثال زد که اتمام داستان اصلی آن حدود ۵۰ ساعت به طول می‌انجامد. با این حال، ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود، زیرا S-GAME تایید کرده است که «چند ماموریت جانبی» و همچنین «محتویات پایانی فراوانی» در بازی وجود خواهد داشت که شامل دانجن‌های چند نفره (چند نفره!) و برخی ماموریت‌های روگ‌لایک می‌شود.
استودیو S-GAME اعلام کرد که Phantom Blade Zero یک عنوان مولتی پلتفرم خواهد بود، اما هیچ اطلاعاتی درباره زمان عرضه آن وجود ندارد.
داستان بازی Phantom Blade 0 در یک دنیای نیمه باز اتفاق می‌افتد و بازیکنان را در نقش یک روح قاتل قرار می‌دهد. این روح در گذشته عمیقا مجروح شده است و حال با استفاده از یک دارو می‌تواند تا ۶۶ روز دیگر زنده بماند‌.
گیم‌پلی مبارزه بازی شامل مجموعه‌ای از تکنیک‌های رزمی و قدرت‌های سریع است که در میان آن‌ها می‌توانیم سبک کونگ فوی چینی، ماشین‌های پیچیده استیم‌پانک، هنرهای مخفی‌کاری و موارد جذاب دیگر را ببینیم. توسعه‌دهندگان برای توسعه سیستم مبارزه نفسگیر و حرکات آن از فیلم‌های کونگ فوی دهه ۱۹۹۰ میلادی الهام گرفته‌اند.​
یکی از جزئیاتی جدیدی که استودیوی اس-گیم پیرامون بازی Phantom Blade Zero اعلام کرد، مربوط به بخش چندنفره است که در کنار کمپین داستانی تک‌نفره قدرتمند در دسترس بازیکنان قرار خواهد گرفت. با وجود حالت چندنفره، بازی Phantom Blade Zero شامل هیچگونه پرداخت درون‌برنامه‌ای نخواهد بود و بازیکنان می‌توانند تمام آیتم‌های تزئینی و تجهیزات جدید را از طریق گیم‌پلی به دست آورند.

در همین حال استودیوی سازنده اعلام کرد که اگرچه Phantom Blade Zero قرار است دارای مکانیسم‌هایی از سبک سولزلایک باشد اما رویکرد آن مطابق انتظار هواداران این سبک بسیار دشوار و مجازات‌کننده نخواهد بود. علاوه بر این، تیم سازنده تایید کرد که این بازی از باخوردهای لمسی و تریگرهای تطبیق‌پذیر کنترلر DualSense پشتیبانی خواهد کرد

Attachments

• phantom-blade-zero-768x432.jpg
    phantom-blade-zero-768x432.jpg
    55.6 KB · مشاهده: 10
آخرین ویرایش:
من اینجوریم که سعی میکنم هیچ‌چیز فرعی‌ای رو جا نندازم ، محیط‌بازی رو قشنگ بروفم:دی یعنی چیزی رو جا نندازم، وقتی بازی رو تموم کردم با این کیفیت ، یه نگاه به لیست تروفی هاش میندازم اگر بازی این برام با اون کیفیت گشت و گذار و سختگیری ۷۰ درصد کمتر رو نداده باشه ، بنظرم‌ سعادت پلات شدن رو اکانت من رو نداشته :دی
اگه بیشتر بود واسه پلاتش اقدام میکنم اگه بیشتر از ۷۰ درصد رو گرفته‌ باشم سعی میکنم بگیرم پلات بازی رو
ببینم چیا رو نگرفتم ، اگر خیلی دشواری و کارای عجیب غریب نخواد یا مثلا یه سری چیزا ۹ از ۱۰ شدن دیگه به خودم واجب میدونم بازی رو پلات کنم .
فکر کنم به همین خاطره تعداد بازی هایی که پلات کردم فکر کنم ۵ ۶ تا شده:دی

پلت خر است آقا :D
از بازی لذت ببرید.

چیه میخواید همه بازیها رو تو دور اول پلت کنین بره؟
برای این باید برید جلو جلو گاید ببینین و بازیها رو برای خودتون اسپویل کنین.

حالا بعضی از بازیها واقعا ارزش همون یکبار تموم کردن رو هم ندارن و خب اصرار به پلت شدن تو دور اول درشون منطقیه.
ولی اینکه برای همه بازیها صدق نمیکنه.

اصلا پلت کردن بازیها با این مساوی نیست که بالا و پایین بازی رو تجربه کردیم ، همه بازی رو دیدیم و... که بخوایم اینقدر براش وسواس فکری بگیریم.
این اصولا یک پاداش از طرف سازندست که برای وقت بیشتری که پلیرها تو بازیها میزارین داده میشه ، قرار نیست که هدف اصلی از بازی کردنمون باشه.

نمونش همین Nioh 3 که خیلی ها همون دور اول تموم کردن و چون پلت شد گذاشتنش کنار ، بعد بهشون میگی خب با اندگیم چی کار کردی؟
میگه پلت کردم گذاشتم کنار... باقیش مهم نیست!
در صورتی که تو نیوگیم پلاسها تازه چندتا مکانیک جدید باز میشن مثل سطح لوت بالا ، اسلحه های Crucible و... که یه لوپ گیم پلی خیلی زیبا و معتاد کننده ایجاد میکنن که میشه هزاران ساعت پاش وقت گذاشت.
حالا نه اینکه همه باید اینقدر وقت و زمان رو تو بازیها آتیش بزنن :D
منظورم اینه که بعضی از بازیها واقعا ارزش تکرار خیلی بالایی دارن و میشه دور اول رو چشم و گوش بسته و بدون گاید و... رفت و دورهای بعدی رو با هدف گرفتن همه تروفی ها/اچیومنت با دیدن گاید و... رفت.

خلاصه حرفم اینه که به نظرم تو یکسری از بازیها این اصرار به گرفتن تمام تروفی/اچیومنتها تو دور اول عادت بدیه.
خیر:p خر نیست:p :)) حال میده:دی
ولی قبول دادم وسواس فکریم داره:دی

اصولا خیلی بستگی به بازیش داره:-"
مثلا بازی های سونی نیازی نیست بری گاید بخونی، چون اصولا میسیبل ندارن، یا نهایت چپتر سلکت و بعد از پایان بازی و ... هست برا گرفتنشون، اوکیه:دی
ولی اینا از نداشتن تروفی درجه سختی رنج میبرن، دیگه زیادی ساده ن:p
+ اگرم برا درجه سختی میزارید، از همون دور اول باز بزاریدش:p نه اینکه یه دور بری، که تهش بگن خوب پاشو یه ددر دیگه هم برو:دی

بازی های مهم هم که کلا حتی رود مپ رو چک نمیکنم و مستقیم میرم برا بازی، به امید اینکه کامل بشه:-" نشد...شاید دور بعد:-"

مثلا ووکانگ یکی از بازی هاییه که دوباره "یه روزی" خواهم رفت برای پلاتش:-"
مشکل اینه اون یه روز نمیاد:))
و تا آخر عمر اون یه روز باهامه:)) ریبرث به همچنین.... ولی خوب بی وجدان ها NG+ هم همه چیو میخواید باز، تازه موارد جدید هم اضافه کردید بهش، اونم برا بازیی که 120~130 ساعت طول میکشه؟ سادیستید مگه؟ :دی ( البته اگر همه جیم نمیخواست، خودم فکر نکنم میتونستم اسکیپ کنم چیزیو:دی )
سکیرو نیز به همچنین:-" دو دور دیگه باید برم:دی

کلا چندباره رفتن بازی برا دوران خطی بودن بازیا خوب بود:دی کل بازی 10~15 ساعت بود نهایت:دی
نه الان که +100 ساعت وقت میزاری، حالا بهت میگن پاشو یه دور دیگه هم بروش:دی

پ.ن: Ni Oh که همینجوری برا پلاتش مسیرت به NG+ و NG++ میخوره در نهایت:p اون چیزایی که میگی رو نه در حد یکی که معتاد سبک لوتره، ولی در حد یه پلیر عادی تجربه میکنه:دی
نی اوه ولی برای یه بازی NG+ دار، نمونه ی خوبیه... کلا فازش با چیزایی مثل ووکانگ یا ریبرث متفاوته و میطلبه نوع بازیش برای چندبار رفتن:-"

کاملا مخالفم .لذتی که تو پلات کردن یه بازی هست با هیچ چیز دیگه ای قابل مقایسه نیست .حالا مثال نیو 3 را زدی اونجا حرفت درسته خود من کلی اندگیم نیو را بازی میکنم و ربطی هم به پلات نداره ولی تو اکثر بازی ها شما وقتی میخوای بازی را پلات کنی باعث میشه تمام جنبه های بازی را ببینی .مثلا من crimson desert را تموم کردم الان دارم رو پلاتش کار میکنم واقعا به خاطر این باعث شده جاهایی از نقشه برم و جاهایی از بازی را ببینم که اگه می خواستم پلاتش نکنم محال بود برم .
شخصا خودم یه انتقادی که به نینتندو داشتم عدم وجود تروفی و اچیومنت تو اکو سیستمش هست مثلا شما 2 تا زلدا اخری و سری زنوبلید را در نظر بگیر اگه پلات داشتن چقدر لذت چرخیدن تو نقشه را بیشتر میکرد چون یه هدف جذاب پشتش بود .
کلا تروفی برای من یه game changer بوده و هر روز که میگذره بیشتر معتادش میشم و برام هم خیلی لذت بخشه :D
نه منظورم این نبود که تروفی ویژگی بدیه.

میگم تو بعضی از بازیها به علت کمبود وقت پلیر میره ببینه که آیا تو همون دور اول میتونه همه تروفیها رو بگیره؟

این میشه که کل بازی رو با گاید یوتوب میره و خیلی از بازی رو برای خودش اسپویل میکنه و اصلا باهاش مشکلی نداره چون هدف اول یا دوم از بازی کردنمون تبدیل شده به جمع کردن تروفیها!
خب این نباید باشه.

حرفم این بود تروفی/اچیومنت نباید باعث بشه که تجربه ما از دور اول بازیها رو مخدوش کنه.
حالا بازیهای خطی و جمع و جور که اتومات تو همون دور اول همه چی آنلاک میشه و سختی خاصی نداره که کسی بخواد گاید ببینه.

اما این سولزبورن/لایکها یا این سبکهای اکشن جدیدتر که تقریبا با هم همپوشانی دارن بعضا لور وداستان عمیقی دارن ، گاید دیدن جهت تروفی اونهم‌ تو دور اول واقعا لطمه بزرگی به تجربه بازی میزنه.

نمی‌دونم این خبر رو کسی قبلاً گذاشته یا نه، ولی ظاهراً تمام گیم‌پلی‌هایی که تا الان از Phantom Blade Zero دیدیم مربوط به بخش‌های فرعی بازی بوده و هنوز هیچ بخشی از کمپین اصلی نمایش داده نشده! :o:o:o

گاید دیدن جهت تروفی اونهم‌ تو دور اول واقعا لطمه بزرگی به تجربه بازی میزنه.
این در مدل حاد تر، بنظر من یجور بیماری وسواسی ه!
90 درصد لذت سرگرمی (بازی، فیلم یا هر چیز دیگه ای) به اون تجربه اول و سورپرایزهای مسیره. خودآزاری داشته باشی میری برای تروفی اسپویلش میکنی :D

• Like
Reactions: Akiba and AM!R
اینها که تا حالا خیلی نمایش داشتن بعضا هم تایم بالا.
ولی این یکی دیگه جهت ایجاد هایپ برای شروع پیش خریدهاست:

برای ما میشه فردا دم‌دمای صبح ، بیدار شدیدم نماز صبح بخونیم تریلر هم آمادست :D
همونطور که قبلا گفتن قراره که 11 دقیقه باشه.
ببینیم چه میکنن؟ :x

آخرین ویرایش:
پلت خر است آقا :D
از بازی لذت ببرید.

چیه میخواید همه بازیها رو تو دور اول پلت کنین بره؟
برای این باید برید جلو جلو گاید ببینین و بازیها رو برای خودتون اسپویل کنین.

حالا بعضی از بازیها واقعا ارزش همون یکبار تموم کردن رو هم ندارن و خب اصرار به پلت شدن تو دور اول درشون منطقیه.
ولی اینکه برای همه بازیها صدق نمیکنه.

اصلا پلت کردن بازیها با این مساوی نیست که بالا و پایین بازی رو تجربه کردیم ، همه بازی رو دیدیم و... که بخوایم اینقدر براش وسواس فکری بگیریم.
این اصولا یک پاداش از طرف سازندست که برای وقت بیشتری که پلیرها تو بازیها میزارین داده میشه ، قرار نیست که هدف اصلی از بازی کردنمون باشه.

نمونش همین Nioh 3 که خیلی ها همون دور اول تموم کردن و چون پلت شد گذاشتنش کنار ، بعد بهشون میگی خب با اندگیم چی کار کردی؟
میگه پلت کردم گذاشتم کنار... باقیش مهم نیست!
در صورتی که تو نیوگیم پلاسها تازه چندتا مکانیک جدید باز میشن مثل سطح لوت بالا ، اسلحه های Crucible و... که یه لوپ گیم پلی خیلی زیبا و معتاد کننده ایجاد میکنن که میشه هزاران ساعت پاش وقت گذاشت.
حالا نه اینکه همه باید اینقدر وقت و زمان رو تو بازیها آتیش بزنن :D
منظورم اینه که بعضی از بازیها واقعا ارزش تکرار خیلی بالایی دارن و میشه دور اول رو چشم و گوش بسته و بدون گاید و... رفت و دورهای بعدی رو با هدف گرفتن همه تروفی ها/اچیومنت با دیدن گاید و... رفت.

خلاصه حرفم اینه که به نظرم تو یکسری از بازیها این اصرار به گرفتن تمام تروفی/اچیومنتها تو دور اول عادت بدیه.
کاملا مخالفم :دی
پلت کردن بی نهایت لذت بخشه. کسی که بازیو پلت میکنه، نه تنها بازیو به انواع روش های ممکن تموم میکنه, بلکه رسما بازیو ۱۰۰ درصد میکنه و کاملا بازیو میجوئه و میذاره کنار.
حالا مصال Nioh3 زدی! خو من پلت کردم! سری جدید رو هم میذارم وقتی DLC اومد بازی می کنم :دی
چه کاریه که گیر بدم روی یه بازی و هی بخوام به خاطر اسلحه ی جدید دوباره از اول برم؟
کلا سبک بازی کردن متفاوته. یه عده گیم پلی براشون مهمه و میتونن یه بازی رو بارها و بارها بازی کنن در زمان های مختلف! خیلیا هم مثل من تروفی هانتر هستن و براشون بی نهایت لذت بخشه!
من خودم رد دد ۲ رو که پلت کردم یادمه بالای ۴۰۰ ساعت وقت گذاشتم!

در کل سلیقه ها و سبک بازی کردنا متفاوته. علاقه ی همدیگه رو تبدیل به خر و گاو نکنیم بهتره :دی

کاملا مخالفم :دی
پلت کردن بی نهایت لذت بخشه. کسی که بازیو پلت میکنه، نه تنها بازیو به انواع روش های ممکن تموم میکنه, بلکه رسما بازیو ۱۰۰ درصد میکنه و کاملا بازیو میجوئه و میذاره کنار.
حالا مصال Nioh3 زدی! خو من پلت کردم! سری جدید رو هم میذارم وقتی DLC اومد بازی می کنم :دی
چه کاریه که گیر بدم روی یه بازی و هی بخوام به خاطر اسلحه ی جدید دوباره از اول برم؟
کلا سبک بازی کردن متفاوته. یه عده گیم پلی براشون مهمه و میتونن یه بازی رو بارها و بارها بازی کنن در زمان های مختلف! خیلیا هم مثل من تروفی هانتر هستن و براشون بی نهایت لذت بخشه!
من خودم رد دد ۲ رو که پلت کردم یادمه بالای ۴۰۰ ساعت وقت گذاشتم!

در کل سلیقه ها و سبک بازی کردنا متفاوته. علاقه ی همدیگه رو تبدیل به خر و گاو نکنیم بهتره :دی

من کجا با تروفی و پلت کردن مخالفت کردم؟
اون خط اول که پلت خر است ، شکلک خنده هم که گذاشتم.
فکر کنم کل مابقی متنم رو میخونین این خراست ، اون خر است :))

تو همین صفحه دوتا پست بالاتر توضیح دادم.
اصلا دارم در مورد چیز دیگه ای صحبت میکنم.

من کجا با تروفی و پلت کردن مخالفت کردم؟
اون خط اول که پلت خر است ، شکلک خنده هم که گذاشتم.
فکر کنم کل مابقی متنم رو میخونین این خراست ، اون خر است :))

تو همین صفحه دوتا پست بالاتر توضیح دادم.
اصلا دارم در مورد چیز دیگه ای صحبت میکنم.
نه داداش من که میشناسمت :دی
منم شکلک خنده گذاشتم :دی
کلا من شخصا نمیتونم یه بازی ای رو ۲ بار بازی کنم. برای پلت هم مجبور باشم اینکارو بکنم, با نفرت انجام میدم:دی
بازی هرچی هم قشنگ و خفن باشه و پایان های متفاوت داشته باشه, همین که میدونم توی دور دوم باید دقیقا با همون باش فایت ها، همون محیط ها و همون انمی ها سر و کله بزنم, همین دافعه برام ایجاد میکنه! حالا هرچی هم اسلحه ی جدید داشته باشه و چیزای جزئی جدید :دی
در کل خودم ترجیح میدم بازیو همون اول پلات کنم و پاکش کنم و برم توی دنیای یه بازی دیگه :دی

در تایید حرف های دوست خوبم امیر اکیبا :-B

متاسفانه سن رفته بالا، وقت کم شده و به شدت گزیده تر داریم عمل میکنیم، تعداد بازی ها هم به صورت انفجاری رشد کرده

یعنی یه سری بازی هارو واقعا وقت نمیشه بازی کرد چه برسه به اینکه یه بازی رو دو سه بار بره ادم فقط برای دیدن فلان باس یا فلان حرکت و ایتم
البته بازی ای که ویرش به ادم باشه یا مقصودش باشه از این قضایا مستثنی است!

• Like
Reactions: Akiba
همین که میدونم توی دور دوم باید دقیقا با همون باش فایت ها، همون محیط ها و همون انمی ها سر و کله بزنم, همین دافعه برام ایجاد میکنه! حالا هرچی هم اسلحه ی جدید داشته باشه و چیزای جزئی جدید :دی
درست میگی، ولی برای 90 درصد بازیها :D

مثلا همین ووکانگ که الآن بحثش شد، سه سبک مبارزه داشت که میتونستی کارکتر رو تو سه مسیر بسازی. (Smash, Pillar, Thrust)

مشکل اینه که دور اول هرچقدر هم بخوای بازی رو بجویی، باز نمیتونی هر سه مسیر رو باهم بسازی، مجبور میشی مثلا دور اول Smash بری. دور دوم Pillar یا Trust و دور سوم و... جالبیش اینه تجربه بازی برات عوض میشه خود اینم یه لذت جدید میشه. اگه فقط یه دور Smash بری هم منطقیه ولی 50 درصد لذت بیشتر رو بیخیال شدی.

(حالا یه سری بازی ها هم هستن که پایان های متفاوت دارن مثل Silent Hill F دو دور رفتم، دور سوم وسطاش دیگه رسما عذاب بود ولش کردم پایانشو از یوتیوب دیدم)

بنظرم گیم پلی خوب باشه و کشش داشته باشه بهتره یه بازی رو چند بار بریم، تا یه بازی رو به زور تا آخر بریم و حتی برای پلت کردنش خودمون رو عذاب بدیم.

• Like
Reactions: The Pale King
تریلر از اینهاست که کف و خون قاتی میکنین.
گفتم از قبل بگم که آماده باشین

واقعا این تریلر خودش متاش حداقل ۹۰پلاسه.
اکشن و هیجان ۱۰۰
انیمیشنها و مووستها ۱۰۰
موسیقی ۱۰۰
باسفایتهای متنوع ۱۰۰ ، نشمردم ولی فکر کنم یه ۱۰تایی تو تریلر نشون دادن.

صداگذاری انگلیسی ۱۱۰ :D
خیلی صداگذارهاش عالین, یکی از یکی بهتر.
گرافیک ، رنگبندی و نورپردازی عالی.

واقعا این بازی چند سر و گردن از اونیموشا و... بالاتره.
تو یک لول دیگست اصلا.

پیش خریدها هم باز شده.
28 اکتبر منتشر میشه.

آخ جون بازی ۶۰ دلار استاندارد و ۷۰ دیلاکسه!
توی دنیای FC ها تو فانتوم بلید زیرو باشه:دی
نسخه دیلاکس آرت بُک دیجیتال و آهنگ های بازی و دو سری لباس خفن داره.
نسخه استاندارد هم یه لباس میده که همون هم میشه توی طول بازی گرفت ولی واسه آیتم های دیلاکس نگفته که میشه توی طول بازی کرفتشون ‌.
Screenshot_20260812_073841_YouTube.jpg

آخرین ویرایش:
در اینی که بازی قشنگه شکی نیست ولی اینا راکستار نیستن که چشم و گوش بسته بازیشون خریداری بشه و باید برای ترغیب گیمرها به پیشخرید حداقل همزمان با این تریلر یه دموی قابل بازی هم میدادن که ملت اول بازی رو تست میکردن،هزارتای دیگه هم ویدیوی اینجوری نشون بدن بازم جای تجربه خود گیمر برای تصمیم گیری رو نمیگیره

🔴استودیوی S-Game اعلام کرد یک برنامه ویژه و مستقل State of Play با محوریت بازی Phantom Blade Zero برگزار خواهد شد که نزدیک به ۲۰ دقیقه گیم‌پلی جدید از این عنوان را نمایش می‌دهد. این برنامه در تاریخ ۲۷ مرداد پخش می‌شود.

در این نمایش قرار است جزئیات بیشتری از سیستم‌های گیم‌پلی، مبارزات و ساخت بیلدهای مختلف نشان داده شود و همچنین شخصیت‌هایی که تاکنون دیده نشده‌اند و در داستان نقش مهمی دارند معرفی شوند. سازندگان تأکید کرده‌اند تریلر پیش‌خرید تنها بخش کوچکی از محتوایی است که برای این بازی آماده کرده‌اند.

همچنین دانی ین از سال ۲۰۲۳ به‌عنوان مشاور خلاق پروژه در طراحی مبارزات همکاری داشته و ضبط چهره و موشن‌کپچر شخصیت Mó Yuan، پدر شخصیت اصلی یعنی Soul، را نیز انجام داده است. پیش‌خرید بازی هم‌اکنون فعال است و خریداران زودهنگام به آیتم Treasure Basin و لباس Legacy دسترسی زودتر خواهند داشت؛ البته هر دو آیتم از طریق پیشرفت عادی در بازی نیز قابل دریافت هستند.

سه شنبه ، ۲۷ مرداد ماه ساعت ۵:۳۰ صبح:

IMG_6562.jpeg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or