اقا شايد عكسشو نداشتن يا نخواستن بزارنيه سوتيه ديگه تويه فيفا اينه که روي بعضي بازي کن ها که مي ري ( تو قسمتي که صورتشون رو نشون مي ده ) چهره ي سياهي مياد ( يا بهتر بگم حتي يه چهره ي الکي هم نمياره ) .
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:ببین پسر خوب اونوقتی که همه فیفا 2000 رو میگفتن رودرجه سختش نمیشه برد من تو یک نیم فصل 141 گل فقط با یک بازیکن زدم(کانو از ارسنال).........
دررابطه با امتیاز که حرفی نزنم بهتره(gamespot ُکه رسوا شد ign هم به پرو 9.2 داده)....
اینم بدون که ea خیلی تلاش کرده تو این چند ساله فوتبالشو به پرو نزدیک کنه ولی چه فایده...
انقدرم به لیسانسو افت فریمو اینا گیر نده .اینا حواشیه فوتباله .اصل گیم پلی هست که فیفا صفره در این زمینه
فقط pro 2008
![]()
از همون اول پرو باز نابی بودم ولی 2008 ان قدر حالمو به هم زد که بیشتر از یه دست هم نتونستم تحملش کنم از بس که خنده دار بود
Juventus رو برداشتم یکی نیست که جواب بده ؟آقایون دیگه اعصابم خورد شده
این دیگه چیه !!
الان دو تا فصل از MAster لیگ رو تموم کردم تا الان 4 تا بازیکن بیشتر نگرفتم
یکی DElpiero , buffon , Sangol , Cruz حالا کاری ندارم
الان 120 هزار تا Point دارم الان دارم C.Ronaldo رو به هر قیمتی که بگید می خرم اما داره Break Down می خوره
حتی یه بار 90 هزار Point و 5000 Salary دارم بهش می دم اما بازم هیچ که هیچ
موندم چه خاکی تو سرم بریزم شاخم در اومده که چطوری داره نمیاد اگه قلقی چیزی داره یکی لطف کنه بگه ما بدونیم بد نیست در ضمن درجه سختی Transfer هم Normal هست
ولی 90 هزار پوینت کم نیست که این نخواد نیاد تو تیم تازه Rank تیم هم S هست
اگه به تیم بستگی داره بگید چون منJuventus رو برداشتم
در ضمن نباید تعداد سالی که می خوام باهاش قرار داد ببندم رو بالا ببرم ؟
لابد پنج ستاره کردی قسمت نقل و انتقالات رو(اسم اصلیش یادم نیست)!یکی نیست که جواب بده ؟
:biggrin1: