اون رو كه قديم دادن براي نسخه pal اين امتياز رو گرفتدرود
امتیاز مناسبی گرفته. فکر کنم 7 از 10 خوب باشه اونم از GS .
پ.ن. نسخه ps3 گرفته 6 از 10 :biggrin1:.
بابا فریدون جانو که همه میشناسناون رو كه قديم دادن براي نسخه pal اين امتياز رو گرفت
راستي اسمتم بگو ما بدونيم من رضا هستم قربانت
فعلا گوود
وقتی بازی داره توی japan ریلیز میشه دلیلی نداره به زبان انگلیسی این بازیرو منتشر کننفقط 3 روز مونده خدايا اينو با زبان انگليسي به ما برسون
pal که مال اروپا هستش انگلیسی هست پس اینم که قرار تو japan ریلیز بشه بی معنی که بخواد به زبون انگلیسی منتشر بشه .منم ميدونم حالا شايد از شانس ما زبونش به زبون ادميزاد تغيير كردوقتی بازی داره توی japan ریلیز میشه دلیلی نداره به زبان انگلیسی این بازیرو منتشر کننpal که مال اروپا هستش انگلیسی هست پس اینم که قرار تو japan ریلیز بشه بی معنی که بخواد به زبون انگلیسی منتشر بشه .
:biggrin1:منم ميدونم حالا شايد از شانس ما زبونش به زبون ادميزاد تغيير كرد
به هر حال اینم از معایب جی هست دیگه ...................بله من چند وقت پیش یک مصاحبه که در یک مجله کره ای بود رو خوندم البته در سایت Winningelevenblog.com چاپ شده بود و در این مصاحبه که با تولید کنندگان این بازی صحبت کرده بودند یعنی Seabass سوال شده بود در مورد چگونگی Release بازی در کره که Seabass گفته بود که بازی همزمان Release میشه یعنی در کره و ژاپن در یک روز و همون J هست و فقط با این Option که میشه بازی رو English کنید که شامل زیرنوییس ..اسم بازیکنها و گزارشگر بازی میشه...اینم متن گزارش>>>
-----------------------------------------------------------------------
Ruliweb: We'd like to know the release date on the Korean version.
Seabass: I can't tell you right now, but I know that it will be simultaneously released as the Japanese version. But for Korean users, we included subtitles, players' names and commentary in English in Japanese version.
دوستان کسی خبر داره برای یو سی کی میاد؟
آره مثل اینکه ایراد داره :laughing: ( شوخی )ميشه بگي از كجاش ميشه فهميد زبونش انگليسيه؟؟؟
من نميبينم البته شايد چشمام مورد داره![]()
بله من چند وقت پیش یک مصاحبه که در یک مجله کره ای بود رو خوندم البته در سایت Winningelevenblog.com چاپ شده بود و در این مصاحبه که با تولید کنندگان این بازی صحبت کرده بودند یعنی Seabass سوال شده بود در مورد چگونگی Release بازی در کره که Seabass گفته بود که بازی همزمان Release میشه یعنی در کره و ژاپن در یک روز و همون J هست و فقط با این Option که میشه بازی رو English کنید که شامل زیرنوییس ..اسم بازیکنها و گزارشگر بازی میشه...اینم متن گزارش>>>
-----------------------------------------------------------------------
Ruliweb: We'd like to know the release date on the Korean version.
Seabass: I can't tell you right now, but I know that it will be simultaneously released as the Japanese version. But for Korean users, we included subtitles, players' names and commentary in English in Japanese version
اینم منبع برای اثبات انگلیسی بودن نسخه J فکر نمی کنم دیگه نیاز به بحث داشته یاشه این موضوع
World Soccer Winning Eleven 2008
Release Date: Nov 22, 2007
Release Region: Japan
-------------------------------
Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008
Release Date: Oct 26, 2007
Release Region: Europe
-------------------------------
Pro Evolution Soccer 2008
Release Date: Nov 8, 2007
Release Region: Australia
رجیون UC ریلیز شده اما هیچ جا نداره
اینا به گفته GameSpot هست به من دیگه ربطی نددراهحتما منظورتون از اینکه نسخه یو سی عرضه شده عرضه در استرالیا نیست؟
چون نسخه یو سی مختص امریکای شمالی هست یعنی آمریکا و کانادا
استرالیا رو نمیدونم شامل کدوم رجیون میشه ولی مطمعنم که به یو سی ربطی نداره