PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
خب با این وضعیتی که کونامی داره پیش میره سال دیگه هم به احتمال بسیار زیاد میرن لیگ ایتالیا رو با ورزشگاهاش و ... میسازن و سال بعد ترش هم آلمان رو و دیگه میتونین یه فاتحه برای PES و تیم سازندش بخونین و حقشونه ! :Silenced: سال هاست داریم میگیم استادیوم کریتور اضافه کنین و همون مزخرفاتی که خود من بار ها این جا گفتم و الان تو توییتر دارن از خجالت کونامی و تیم سازندش در میان و همه میگن بهتون گفته بودیم این چیزا رو برای ما فراهم کنین و این داستان ها و بخش بزرگی از این مشکل رو من شک ندارم یکش همین بتی هستش !

فیفا در بخش گیم پلی کاملا متوجه شده که از PES عقب افتاده و به همین خاطر در بخش لایسنس به PES فشار بیشتری وارد کردن و از همین طریق دارن این بازی رو تضعیف میکنن و موج جدیدی در بخش لایسنس ها امسال رو شما دیدین که چی کار کردن .

اینا دیدن فیفا التیمیتش عالیه و این چیزا و دارن پول به جیب میزنن و بتی به تیم سازنده گفته و مشورت داده که شما هم برین از فیفا تقلید کنین و !!!!!!!!!

خلاصه حقشونه ! پارسال یه بحث طولانی بین من و بتی پیش اومده بود و من عکس هاش رو تو تاپیک PES 2018 گذاشتم و هی بهش میگفتم آقا این فیدبک های بی مانند درباره مستر لیگ ( بچه های اوو وب تهیه کرده بودن و اگه شما برید اون فیدبک ها رو بخونید و تیم سازنده بهش عمل میکرد یعنی دیوانه وار میشد مستر لیگ و .... ) که بچه های اوو وب گذاشتن و برید به حرفشون گوش بدید و .....

ادام بتی در جواب به من میگفت این فقط بخش کوچکی از خواسته طرفدار ها هستش و ما به فیدبک های همه طرفدار ها در سراسر جهان گوش میدیم و باید خواسته های اونا رو فراهم کنیم !!!! :)):o

بهش گفتم آقا اونا پس کجان ما چرا نمیبینیم و بهش گفتم همین فیدبک های بچه های اوو وب و وامثال ما رو گوش بدین که بازی کامل میشه و .... خلاصه این آقای بتی پشت حرف هاش منظورش این بود بیخود تلاش نکن و ما آنلاین برامون مهمه ( زارت !!! ) و از این مزخرفات !

آخه نادان همون فیفا بخش آفلاینش مد داستانی و کریر خوب داره و بهش رسیدگی کرده . حالا بخش داستانی نخواستیم و برامون مهم نیست و بخوره تو سرتون ولی محبوب ترین مد بازی که مدت هاست داریم میگیم درستش کنین ولی گوشی بدهکار نیست و سال بعد هم درست نخواد شد . مشاور های این بازی یه عده احمق تمام هستن . یه عده دیکتاتور مانند که فقط حرف خودشونه . نتیجه چنین کسایی هم نابودی و .... هستش . آره بابا جان ! ( حیف گیم پلی عالی و گرافیک بی نظیر این بازی که قربانی ندانم کاری هاشون شده )

پر طرفدارترین لیگ ها رو داده رفته و‌ سال به سال هم داره همین ی ذره لایسنسی که دستشه رو حراج میزنه
چند سال دیگه فقط پس هست و یه سری لیگ که فقط شاید شاااید تو خود اون کشور ارزش دارن و بازیش میکنن البته اگه پسی باشه
ب نظرم فاتحه پس رو باید خوند و قافیه رو تمام و کمال برای نسل بعد باخته و کونامی مطمئنا تعطیل میکنه این آی پی رو به زودی

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

پر طرفدارترین لیگ ها رو داده رفته و‌ سال به سال هم داره همین ی ذره لایسنسی که دستشه رو حراج میزنه
چند سال دیگه فقط پس هست و یه سری لیگ که فقط شاید شاااید تو خود اون کشور ارزش دارن و بازیش میکنن البته اگه پسی باشه
ب نظرم فاتحه پس رو باید خوند و قافیه رو تمام و کمال برای نسل بعد باخته و کونامی مطمئنا تعطیل میکنه این آی پی رو به زودی

این راه رو ادامه بده صد در صد این بلا سرش میاد !

الان شما به این عکس ها نگاه کن ! :Arrowd: به راحتی هر چه تمام تر نسخه پی سی دموی 2019 با یه سری مد ساده عکس های جام باشگاه های اروپا رو تو منو و هر جایی که دوست داشتن عوض کردن ! الان بخش اپشن فایل PES جا برای عوض کردن یه سری چیزا داره و خیلی هم عالی ولی باید این چیزا رو بیشتر گسترش بده و الان فقط خوب نگاه کن به راحتی مد جام باشگاه های اروپا تو نسخه پی سی طرفدار هاش درست کردن . اپشن فایل رو باید گسترش بدن و بخش ادیت رو سوریس باز ، ادبرد ادیتور ، بیلبرد ادیتور ، استادیوم کریتور ، شعار تماشاگرا و .... اضافه کنن . مثلا شعار بنر اینا رو بازی داره و خیلی ها عالی ولی باید گسترشش بیشتر و بیشتر بشه در بخش های مختلف ادیت .

تیم سازنده هم بره رو گیم پلی و مد ها و بخش های اساسی بازی کار کنه و بقیه چیز ها رو بسپره دست طرفدار هاش و در کنار تیم سازنده در حد توانش لایسنس این چیزا هم بگیره .... این کار رو بکنه به راحتی میتونه به اوح برگرده !

بازی فوتبال ساختن یعنی اولین فاکتورش بحث لایسنس هست وقتی اینو هر سال داره در جا میزنه کونامی و نه تنها در زمینه لایسنس پیشرفت نمیکنه خیر سرش داره اون یه ذره لایسنس هاش هم از دست میده و این یعنی نابودی کامل. حالا هی بیاد گیم پلی هم ارتقا بده وقتی تیمی نباشه که گیمر بتونه باهاش بازی کنه به چه دردی میخوره؟ وگرنه کی با لیگ محلات ترکیه و یا روسیه و ... بازی میکنه؟ این ماجرا نهایتا به ضرر ما گیمرها میشه چون بی رقیب شدن فیفا یعنی افتضاح شدنش و EA هم کم کم شل میگیره و هر سال بازیشو بدون تغییر میده بیرون . امیدوارم امسال pes متاش خیلی بد بشه که شاید به خودش بیاد واسه سال بعد پول زیادی هزینه کنه لایسنس بگیره

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

این راه رو ادامه بده صد در صد این بلا سرش میاد !

الان شما به این عکس ها نگاه کن ! :Arrowd: به راحتی هر چه تمام تر نسخه پی سی دموی 2019 با یه سری مد ساده عکس های جام باشگاه های اروپا رو تو منو و هر جایی که دوست داشتن عوض کردن ! الان بخش اپشن فایل PES جا برای عوض کردن یه سری چیزا داره و خیلی هم عالی ولی باید این چیزا رو بیشتر گسترش بده و الان فقط خوب نگاه کن به راحتی مد جام باشگاه های اروپا تو نسخه پی سی طرفدار هاش درست کردن . اپشن فایل رو باید گسترش بدن و بخش ادیت رو سوریس باز ، ادبرد ادیتور ، بیلبرد ادیتور ، استادیوم کریتور ، شعار تماشاگرا و .... اضافه کنن . مثلا شعار بنر اینا رو بازی داره و خیلی ها عالی ولی باید گسترشش بیشتر و بیشتر بشه در بخش های مختلف ادیت .

تیم سازنده هم بره رو گیم پلی و مد ها و بخش های اساسی بازی کار کنه و بقیه چیز ها رو بسپره دست طرفدار هاش و در کنار تیم سازنده در حد توانش لایسنس این چیزا هم بگیره .... این کار رو بکنه به راحتی میتونه به اوح برگرده !

دقیقا
بجای اینکه بیان بخش ادیتور رو باز بذارن و بیشترش کنن یا حتی خودشون بیان تیمشون در قالب ادیتورهای سوم‌شخص بعدش مد برای بازی بدن که یجورایی لایسنسو دور بزنن :))) میگن جزو خواسته ها نیست
واقعا انقد سخته فهمش؟ بیان استادیوم کریتور که از فایل ایمپورت شه رو اضافه کنن بعد خودشون بیان در قالب یه تیم دیگه ک مثلا طرفدار ها هستن استادیوم هایی ک ساختن‌ رو اپلود کنن یا لباس ها یا بازیکن و ...
قشنگ دهن ea سرویس میشه ولی کو گوش شنوا؟ همین اپشن فایل روی اکس باکس هم درست نکردن دردمو به کی بگم

اخ که گل گفتی ! من موندم چرا روی ایکس باکس نمیشه اپشن فایل ریخت ؟ دقیقا مشکل چیه؟

این رو کونامی اعلام رسمی کرده گفته مایکرو اجازه این کار رو نمیده .

ولی بازم به نظر من به بی عرضگی کونامی برمیگرده که نمیتونه مایکرو رو راضی کنه .

بازی فوتبال ساختن یعنی اولین فاکتورش بحث لایسنس هست وقتی اینو هر سال داره در جا میزنه کونامی و نه تنها در زمینه لایسنس پیشرفت نمیکنه خیر سرش داره اون یه ذره لایسنس هاش هم از دست میده و این یعنی نابودی کامل. حالا هی بیاد گیم پلی هم ارتقا بده وقتی تیمی نباشه که گیمر بتونه باهاش بازی کنه به چه دردی میخوره؟ وگرنه کی با لیگ محلات ترکیه و یا روسیه و ... بازی میکنه؟ این ماجرا نهایتا به ضرر ما گیمرها میشه چون بی رقیب شدن فیفا یعنی افتضاح شدنش و EA هم کم کم شل میگیره و هر سال بازیشو بدون تغییر میده بیرون . امیدوارم امسال pes متاش خیلی بد بشه که شاید به خودش بیاد واسه سال بعد پول زیادی هزینه کنه لایسنس بگیره

ب نظرم بحث پول دادنه آسون نیست یا فسخ قرارداد پول زیادی میگیره که برای کونامی ارزش نداره عملا اونوخ باید ضرر بدن برای ساخت ی بازی :/ چون درامدشون اندازه ea نیس

دقیقا
بجای اینکه بیان بخش ادیتور رو باز بذارن و بیشترش کنن یا حتی خودشون بیان تیمشون در قالب ادیتورهای سوم‌شخص بعدش مد برای بازی بدن که یجورایی لایسنسو دور بزنن :))) میگن جزو خواسته ها نیست
واقعا انقد سخته فهمش؟ بیان استادیوم کریتور که از فایل ایمپورت شه رو اضافه کنن بعد خودشون بیان در قالب یه تیم دیگه ک مثلا طرفدار ها هستن استادیوم هایی ک ساختن‌ رو اپلود کنن یا لباس ها یا بازیکن و ...
قشنگ دهن ea سرویس میشه ولی کو گوش شنوا؟ همین اپشن فایل روی اکس باکس هم درست نکردن دردمو به کی بگم

کاملا درسته و ما خودمون رو پاره کردیم تو توییتر .. من خودم امسال چقدر به ایتا فیدبک دادم سر این داستان و فرهاد گرامی و کاربر های کل جهان !! ولی تیم سازنده ؟؟!! اهمیتی نمیده !

استادیوم کریتور رو وقتی گذاشتن دیگه مثل اپشن فایل بخشی از این قسمت بشه و ما دیگه حتی استادیوم هم خودمون زحمت ساختش رو به خودمون نمیدیم و سازنده های پچ میسازنش و ما مثل کیت ها ایمپورتش میکنیم به بازی و خلاص !

حالا خودمون هم دوست داشتیم استادیومی بسازیم اون به کنار . ولی درست مثل کیت ها دیگه . قابلیت ایمپورت و .... که اصلا براشون کاری نداره ولی اینا فکر میکنن خیلی زرنگن و میتونن تو لایسنس با EA رقابت کنن که خب EA دهنشون رو رسما زد سرویس کرد و حالشون رو گرفت و دیگه داره دیر میشه ! خیلی وقت پیش ها باید این قابلیت ها رو اضافه میکردن به بازی .

مثلا یکم فکر کن اپشن فایل استادیوم های لیگ انگلستان و ادبرد و اسکر برد لیگ انگلستان یا ایتالیا ، آلمان و .... برای دانلود ! :o:x

این طوری فیفا دیگه میخواد چی کار کنه !!!؟؟ :D:)) قشنگ چانچو میشن :)) ... ولی خب رقیبشون یعنی کونامی احمق تر این صحبت هاست !!! :lol:

شما حالا نگاه کن سال بعد هم این چیزا رو به بازی اضافه نمیکنن ..... شک ندارم .... :(:((

تا نسخه اصلی معلوم میشه
ولی بعیده
یه دروغ تبلیغاتی بود
:)))
ی نیمه عصر ی نیمه شب شد الان داینامیک مثلا واو چ خفن

باورت میشه تا معرفی شد داینامیکه یاد آب و هوای داینامیکشون افتادم ک نیمه خوبه نیمه دوم بارون میاد از اولش معلوم بود کونامی مال این حرفا نیست خاک تو سر من ک ازاوایل خرداد تا الان روزی حداقل ساعت وقتمو پیگیر اخبار این بازی بودم خاک واقعا بر سرم

تا نسخه اصلی معلوم میشه
ولی بعیده
یه دروغ تبلیغاتی بود
:)))
ی نیمه عصر ی نیمه شب شد الان داینامیک مثلا واو چ خفن

من دربارش اطلاع رسانی کرده بودم همین جا ! حتما پست رو نخوندین و البته خود شما هم یه توضیحی دادین و ....

از دوباره توضیح کامل میدم نور پردازی داینامیک در بازی ( اون تریلری که نشون دادن ) سیستم نور پردازی جدید رو که خریداری کردن و اضافه کردن به بازی ولی نور پردازی داینامیک !؟ در وسط بازی ؟! حرکت کنه منبع نور ؟

1 - سطح نور در بازی داینامیک هستش ، منظور اینه نور پردازی بازی در بازی همین نسخه 2019 پویا هستش ولی منبع نور در بازی حرکت نمیکنه !

2 - منبع نور در بازی حرکت نمیکنه و ثابت هستش و وسط بازی تغییری نمیکنه . من فکر کنم به خاطر افت فریم این نسخه نتونستن بهش برسن و یا ..... !!!!

ولی این ویژگی رو اضافه کردن بازی رو میتونید در نیمه اول غروب شروع کنین و نیمه دوم شب میشه ! و یا روز شروع کنین و نیمه دوم غروب بشه و همین طور روز شروع بشه و روز تموم بشه و از این دست مثال ها !

اما وسط بازی امسال نتونستن منبع نور و حرکتش رو در بازی بذارن و ای کاش میتونستن و شاید نسخه 2020 !

خلاصه کلام خرید این سیستم نور پردازی که زده گرافیک بازی رو یه چیزی عجیب و غریبی جهش خیره کننده ای داشته و همون طور که در بالا گفتم یه سری ویژگی هاش هم اضافه شده ولی اون حرکت منبع نور در وسط بازی رو امسال فعلا خاموشه ( در حالت ایستا هر منبع نوری بر بازی تابش داره داینامیکه و فقط منبع نور حرکت نمیکنه و به همین سو سایه ها ها هم حرکت نمیکنه و .... ) وشاید سال بعد .

به نوعی میتونستن این ویژگی رو تو تریلر نشون دادن بگن که امسال بهش نمیرسیم و دروغ نکن یه طورایی ! و امسال به خاطر مشکلات فنی و .... فعلا این ویژگی حرکت منبع نور رو خاموش گذاشتن و امیدوارم سال بعد این ویژگی هم در بازی روشن بشه و ....

سر همون موضوع هم تو توییتر کلی فحش خوردن ! :))x_x

غرفه گیمز کام کونامی در سال قبل و حضور رویس و اوبامیانگ و لایسنس دورتمند و حضور پر شور تماشاگرا و طرفدار های بازی !

photo_2018-08-21_20-32-22.jpg photo_2018-08-21_20-32-28.jpg

و حالا از دست دادن دورتمند و .... و غرفه خالی کونامی !!!! =)):lol: ( یعنی EA دمت گرم زدی حال اینا رو گرفتی :lol: )

photo_2018-08-21_20-33-46.jpg

من برم پیاده روی :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or