PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
بيا خبر جديد اينكه سرى آ ايتاليا هم فول لايسنس فيفا ١٩ شد رفت دبگه كى مياد پيس ٢٠١٩ رو بگيره من موندم
قيمت بازى پيس هم به شدت افت كرده و توى سايت سى دى كى خارجى قيمتش صد درهم شده يعني مفته مفت .. بخاى به فيمت قبل از بالا رفتن دلار بگيرى ميشه صدو ده تومن
ميخام اوج فاجعه رو بگم واسه اين بازى يعني اين بازى بدجور شكست ميخوره چون فقط يه گيم پلى خسته كننده اى داره با انيميشناى خوب همين فيفام امسال پيشرفت كرده كلا حسابى خوب شده فيفا واقعا امسال بدجور شكست ميخوره اينو قول ميدم
گیم پلی خسته کنندس باز شرف داره به اون تیکی تاکا تو فیفا تیوی تاکا گل پاس بده گوشه سرعت بگیر بزن تو گل شوتاشم که شوباسا موج میگیره میره کنج دروازه

امسال بازی گیم پلی خوبی داره طراحی چهرها و انیمیشن ها که مثل همیشه عالیه ولی بنظرم ۶۰ دلار نمیارزه بازی مشخصه ناقصه از هر نظر چه لاینسس چه استادیوم ها چه بخش های مای کلاب یا انلاین پیس باید دست به جیب بشه که خب گویا نمیشه سیاست امشالشون بر این مبنا بوده که فروش بیشتری تو امریکا جنوبی داشته باشه با لاینسس کردن لیگشون که فقط تیمارو لاینسس کرده نه جو استادیوم ها نه تماشاچیا نه اسکوبورد باید تغیراتی اینجاد میکردن که نکردن حالا میتونن مشکل حل کنن به چه صورت؟
باید اجازه بیشتری به ادیتور ها بدن که با اپشن فایل ها بازیو کامل کنن تا به عنوان مثال لیگ قهرمانان اضافه بشه یا اسکبورد ها یا درست کردن استادیم ها خلاصه بازی ۶۰ دلار نمیارزه فوقش ۴۰ دلار برای ما ایرانیا که به هیچ عنوان مگه رو pc مجانی دان کنیم با پچ درست کنیم بازیو

دوستان بازی همینه که هست تازه به قول خارجی ها امسال خیلی پیشرفت داشته در زمینه لایسنس سابقه نداشته توی تاریخ این سری که این مقدار لیگ لایسنس داشته باشه... و اینکه این لیگها با اینکه نامبر وان نیستن مثل پنج لیگ معروف اروپایی ولی خب کاچی بهتر از هیچیه همینلیگها برای مدت طولانی ای در انحصار EA بودن و تازه امسال کونامی کلی خرج کرده اینا رو تونسته قانع کنه لیگشون رو انحصاری نکنن دوباره و طبق گفته ماسودا دو سال هست دارن برای گرفتن لالیگا همین تلاش رو میکنن ولی خب دستشون به جایی بند نیست چون EA نمیزاره لالیگا قراردادش رو فسخ کنه

از یه طرف خب خر هم هستن مثلن امسال میتونستن راحت سری A رو بگیرن و نگرفتن و یا اینکه چمپیونزلیگ و لیگ اروپا رو ندن بره ولی خب یه سری احمق نشستن توی اتاق فکر کونامی و پیشنهادهایی میدن که ضررش بیشتر نمایان میشه تا بهره ش

ولی در کل اعصابتون رو خورد نکنید... دو تا فوتبال هست
هر کدوم دوست دارید بخرید اینقدرم نیاز نیست بیایید بگید فلان بازی رو میخرم فلانی رو نمیخرم
دیگه خرید بازی هکی که برامون 8 دلار میوفته این همه نیاز نداره توی بوق و کرنا اعلام کنیم که:D

من هیچ سالی حتی دنبال ظرفیتی نبودم ولی به لطف اونایی که چهل ساله بر این باورن اقتصاد مال خر است روی آوردم به سمت هکی

پارسال حتی بیشتر پول دادم لجندری ادیشن رو گرفتم ولی امسال...

هکی هر دوش رو میخرم که جفتش روی هم میشه 16 دلار نه 60 دلار;)

حالا که بحث شیرین هکی و کپی و مجانی رسید منم تا data pack 1 نگیگیرم بازیو چون لایسنس برزیل و لیگ برزیل و اضافه شدن چند استادیوم و چهره جدید همش تو Data pack 1 امکان داره

دوستان بازی همینه که هست تازه به قول خارجی ها امسال خیلی پیشرفت داشته در زمینه لایسنس سابقه نداشته توی تاریخ این سری که این مقدار لیگ لایسنس داشته باشه... و اینکه این لیگها با اینکه نامبر وان نیستن مثل پنج لیگ معروف اروپایی ولی خب کاچی بهتر از هیچیه همینلیگها برای مدت طولانی ای در انحصار EA بودن و تازه امسال کونامی کلی خرج کرده اینا رو تونسته قانع کنه لیگشون رو انحصاری نکنن دوباره و طبق گفته ماسودا دو سال هست دارن برای گرفتن لالیگا همین تلاش رو میکنن ولی خب دستشون به جایی بند نیست چون EA نمیزاره لالیگا قراردادش رو فسخ کنه

از یه طرف خب خر هم هستن مثلن امسال میتونستن راحت سری A رو بگیرن و نگرفتن و یا اینکه چمپیونزلیگ و لیگ اروپا رو ندن بره ولی خب یه سری احمق نشستن توی اتاق فکر کونامی و پیشنهادهایی میدن که ضررش بیشتر نمایان میشه تا بهره ش

ولی در کل اعصابتون رو خورد نکنید... دو تا فوتبال هست
هر کدوم دوست دارید بخرید اینقدرم نیاز نیست بیایید بگید فلان بازی رو میخرم فلانی رو نمیخرم
دیگه خرید بازی هکی که برامون 8 دلار میوفته این همه نیاز نداره توی بوق و کرنا اعلام کنیم که:D

من هیچ سالی حتی دنبال ظرفیتی نبودم ولی به لطف اونایی که چهل ساله بر این باورن اقتصاد مال خر است روی آوردم به سمت هکی

پارسال حتی بیشتر پول دادم لجندری ادیشن رو گرفتم ولی امسال...

هکی هر دوش رو میخرم که جفتش روی هم میشه 16 دلار نه 60 دلار;)
شما پلی ۴ داری هکی میزنی من در مورد خودم گفتم که باید پول کامل بدم دوست عزیز

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

PES 2019 Tricks and Skills Tutorial PS4

سلام امین عزیز ممنون خبرم کردی ولی من این رو تو یوتیوب خودم دیده بودم و جواب سوال من توش نبود عزیز
با این تفاصیل پس اون حرکتی که تو دقیقه 5:34 اون ویدیو میکنه نباید اسکیل موو باشه خوب اگه نییست چجوری اون حرکت زده میشه؟
اگر اون رو یاد بگیریم راحت هرکی رو میشه دریبل زد باهاش یهو توپ رو اورد رو پایه راستش و اینجوری بازیکن جا موند و رو به جلو دووید لطفا یه نگاه باز بکن و اگر تونستی اجراش کنی تو بازی به من خبر بده

دیگر دوستان هم لطفا نگاه کنن این ویدیو رو و دقیقه 5:34 رو ببینین چجوری زده میشه اون حرکت به ما هم یاد بدن

rahyarpaul مشکل کونامی دقیقا یه بخش بزرگیش لایسنسه عزیز من ! ( شما حتی این رو در نظر نمیگری که لایسنس انحصاری نبود الان فروش این دو بازی داستانشون یه چیز دیگه بود و ... ) چون با از دست دادن لایسنس شما نمیتونی استادیوم ، شعار تماشاگر ها ، و در مواردی حتی چهره ها رو به بازی اضافه کرد ! ( مثل لیگ آلمان ) قابلیت اپشن فایلی که به بازی اضافه شده فقط میتونه مشکل کیت ، و ساخت بازیکن به صورت دستی رو رفع کنه ! و نه استادیومی میشه به بازی اضافه کرد ( استادیوم کریتور نیازه که بشه شبیش رو درست کرد ) نه شعار تماشاگر هایی ( ریختن شعار تماشاگر ها نیازه ) ادبرد نمیشه اضافه کرد ( ادبرد ادیتور نیازه ) اسکر برد نمیشه اضافه کرد ( اسکربرد ادیتور نیازه ) و یه سری موارد دیگه که تیم سازنده PES تنها راهش اینه که ادیتور بازی رو گسترش بده ! یعنی باید راه خودش رو بره ! پست های من که هست و گفتم سیاست های PES باید به چه صورت شکل بگیره ! پس لایسنس خودش زیر مجموعه هایی داره که عجیبه شما به این نکته توجه نکردی ! پس لایسنس خودش تولید محتوا میکنه ! خودش باعث میشه بازی کامل تر بشه ! لایسنس همه چیز نیست ولی بخش بزرگی از بازی رو در بر میگیره ! یه مستر لیگ هر چقدر عالی هم باشه ولی در بازی استادیوم ها کم باشن خب باعث میشه مستر لیگ جو استادیوم هاش مشکل پیدا کنن !!!!!!! پس خود مستر لیگ هم برای این که پر محتوا تر بشه به لایسنس نیاز داره !

راه حل برای تیم سازنده برای استادیوم ها PES : استادیوم کریتور ! و در کنارش هم گرفتن لایسنس استادیوم تیم هایی که میتونن بگیرن ولی انگلیس رو بیشتر از دو تا نمیتونن اضافه کنن و آلمان هم بیشتر از سه تا !! که همونم درست میکنن و از دست میدن !!! :)) پس استادیوم کریتور نیاز شدید برای این بازی هستش .

در بخش مد ها سازندگان همین سه بخش مستر لیگ و مای کلاب و BL رو درست کنن برای طرفدار هاش به شدت کافیه و کسی تو PES دنبال بخش داستانی و زامبی و .... نیست !!!!!!!!!!!! البته نمیدونم چرا فراموش میکنن یه سری که پارسال به هر حال مد قدیمی راندوم سلکشن مچ رو اضافه کردن و مد بسیار جذابی هم هستش ولی خب این چنین مد هایی مد هایی فرعی هستن ( این ها مد هایی فرعی هستن به هر حال ) و مد های اصلی همون مسترلیگ و مای کلاب و BL هستش به خصوص مستر لیگ که محبوب ترین مد طرفدارهای PES هستش . که خب تیم سازنده احمق PES فعلا بهش اهمیتی نمیده .

پس این جزئیاتی رو که شما میگین بخشیش مشکل لایسنس ها هستش که بازی رو ناقص کرده و بخشی دیگه هم صد در صد حماقت ها و کم کاری های خود کونامی بوده و خودمون بار ها بهش اشاره کردیم و چیز جدیدی نیست و شما هم اشاره هایی به درستی داشتین ! و صحبت هات بخش بزرگیش رو من قبول دارم و بحثی روش نیست ولی یه سری صحبت هات رو نه و تو همین پست هم توضیح دادم که ....

در این سال ها PES کلی استادیوم ساخته و از دستشون داده ! و به خاطر از دست دادن لایسنس ها بوده . اگه استادیوم های لیگ آلمان رو از دست نمیداد تا همین الان سه استادیوم تونل دار لیگ آلمان و همراه با چهره های بازیکناش و .... رو ساخته شده داشت و همین طور استادیوم هرتا برلین ! استادیوم های منچستر ، یوونتوس ، اتلتیکو ، بایرن ، دورتمند ، هرتا ، و ... رو از دست داده و اجازه ساخت استادیوم های بیشتری از لیگ انگلیس و آلمان و اسپانیا رو نداره ! استادیوم والنسیا رو ساخته بودن و میخواستن تو گیمز کام نشون بدن ولی والنسیا فسخ کرد ( من کاری به بر عرضگی و دلیل از دست دادن ندارم و دارم با ماهیت بودن لایسنس ها صحبت میکنم ) شما تشریف ببرین همین الان لیگ ایتالیا رو در PES نگاه کنین ! کلی از چهره های بازیکنان این لیگ رو ساختن و هر سال دارن بهترش میکنن ! ولی خاک تو سرشون و نتونستن این لیگ رو فول لایسنس کنن که ادبرد ها و این چیزا رو اضافه کنن . البته بخشیش هم اینه و گفتم زورشون به EA نمیرسه و داستان لیگ اسپانیا در نسخه 2013 و .....

بخش گزارشگری بازی که بله ! خود کونامی مقصر هستش که خسته کننده هستش ولی بازم همونم یه بخش هایی به لایسنس ها مربوط میشه . بخش بزرگیش صد البته کم کاری کونامی در طراحی گزارشگری و خط دیالوگ های زیاد و متنوع و .... کم مقصر اصلیش خود کونامی هست . ولی میدونید که اگه مثلا لایسنس لیگی رو گزارشگر نداشته باشه بعد گزارشگر مثلا نیمتونه در وسط بازی از تاریخچه اون تیم بگه و ..... یعنی لایسنس در زیر پوست های هر بخشی تاثیرات خودش رو داره .

صدا گذاری بازی که تو نسخه 2019 از اون فاجعه سال های قبل در اومده و خیلی بهتر شده و جای کار داره ولی به شدت بهتر شده .

وقتی لیگی فیک هستش حتی گزارشگر بازی نمیتونه اسم اون تیم رو صدا کنه که خب سازندگان PES با حقه ای این مشکل رو حل کردن ولی استادیوم و شعار تماشاگر ها و ادبرد و هیچ چیزیش رو نمیتونن درست کنن و فقط میتونن چهره ها رو درست کنن ! .... یادتون باشه اولین بازی فوتبالی که اومد استادیوم های کل یه لیگ رو ساخت اون PES بود و نسخه 2013 که تمام استادیوم های اسپانیا رو ساخت و مدیران فیفا به شدت عصبانی شده بود و مصاحبه هاش رو یادمه و بعد هم بلایی سر PES آوردن که اون سرش ناپیدا و لیگ اسپانیا رو ازشون گرفتن که هیچ کلی لیگ و ... ازشون گرفتن و دهن کونامی احمق رو سرویس کردن .

من هم از فیفا 94 و قبل تر بازی های فوتبالی آتاری و آمیگا و پاناسونیک و میکرو جنیوس و سگا و .... سگا ساترن و بازی های فوتبالی که خیلی ها بازیش نکردن ( به دلیل شرایط سنی هست به هر حال ) و تجریه همه بازی های فوتبالی رو داشتم و میدونم شما چی میگی !

فیفا هم ناقصه ! به نوبه خودش چون تو مهم ترین بخش یه بازی دچار مشکلات اساسی هستش ( چرا نمیرم من نوعی مثل نسل هفتم طرف فیفا ؟ چون دفیقا در مهم ترین بخش بازی یعنی گیم پلی در نسل هشتم مشکلات اساسی و ریشه ای داره ) اون بازی در درون زمین در قسمتی از بخش هاش یه بازی نسل هفتمیه . و به همین خاطر هم هست که متای این دو بازی نزدیک به هم هستش ! PES هر نمره ای در متا میاره به خاطر مشتقات داخل گیم پلی هست و چون گیم پلی برای منتقدین مهمه رو تاثیر گذاری نمره تاثیر زیادی داره . و فیفا هم به خاطر محتوا و لایسنس و مدهای بیشتر !نمرات خودش رو جمع میکنه . هر دو بازی به نظر من ناقص هستن و گیم پلی درسته که یکی از بخش های یه بازی تشکیل میشه ! ولی این رو باید در نظر بگیریم مهم ترین بخش هر بازی هم گیم پلی هستش عزیز من ! داخل گیم پلی کلی موارد رو شما باید رسیدگی کنه و چون گیم پلی یه واژه کوتاه هستش ! فکر میکنن یه سری که خب گیم پلی دیگه و کاری نداره درست کردنش و قبل تر ها هم توضیح دادم داخل گیم پلی به چندین بخش تقسیم میشه و کلی گرفتاری های خودش رو داره .

و سرور ها !!!!! قشنگ تو ایران یه چیزی جا بیفته و توکله ما بره دیگه تمومه ! و هی تکرارش میکنیم آقا سرور های بازی از نسخه 2018 به این ور خیلی بهتر شدن و الان تو کشور های دیگه از سرور های بازی راضی هستن در کل و اینترت فاجعه ایران باعث اصلی بازی نکردن ما به راحتی در PES هستش و سرور های EA ?? سرور های اینا غول تمامه ! کم تر کمپانی وجود داره سرور های قدرتمند EA رو داشته باشه ولی سرور های PES در حد خودش در جهان الان راضی کننده شده و درصد بسیار کمی از سرور های این بازی ناراضی هستن و در ایران سرور های فیفا بهتره چون به طور کلی سررو های EA همون طور که گفتم انقدر قدرتمنده که در ایران هم میشه راحت بازیش کرد و .... ولی سرور های کونامی از اون حالت فاجعه در اومده . همین عرب ها و کشور های همسایه دارن راحت این بازی رو آنلاین بازی میکنن و ....

وقتی لیگی فیک هستش حتی گزارشگر بازی نمیتونه اسم اون تیم رو صدا کنه که خب سازندگان PES با حقه ای این مشکل رو حل کردن ولی استادیوم و شعار تماشاگر ها و ادبرد و هیچ چیزیش رو نمیتونن درست کنن و فقط میتونن چهره ها رو درست کنن ! .... یادتون باشه اولین بازی فوتبالی که اومد استادیوم های کل یه لیگ رو ساخت اون PES بود و نسخه 2013 که تمام استادیوم های اسپانیا رو ساخت و مدیران فیفا به شدت عصبانی شده بود و مصاحبه هاش رو یادمه و بعد هم بلایی سر PES آوردن که اون سرش ناپیدا و لیگ اسپانیا رو ازشون گرفتن که هیچ کلی لیگ و ... ازشون گرفتن و دهن کونامی احمق رو سرویس کردن .

درباره 2K و زورش نرسیدن هم توضیح رو دادم و بله زورش نمیرسه به لایسنس ها و نمیدونم این پست رو خوندین یا نه :Arrowd: EA بازی فوتبال آمریکاییش دقیقا مثل بازی بسکتبالش در مقابل 2K Sport نابود شده بود و این ورزش هم در آمریکا به شدت پر طرفداره و سود زیادی میشه ازش کسب کرد و دید این طوریه رفت کل لایسنس فوتبال آمریکایی رو خرید و دیگه حتی به صورت فیک هم 2K نمیتونست در بازیش بذاره و اجازه این کار رو نداشت و به همین خاطر بازیشون رو تعطیل کردن و در صورتی که بازی فوتبال آمریکایی 2K کیفیت فنی به شدت بهتری از بازی فوتبال آمریکایی NBA LIVE داشت ولی به خاطر لایسنس ها به خاطرات پیوست .

FIFA 19

دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم,بعد از دریافت جواب پستم رو پاک میکنم
اکانت هکی هنوز وجود داره؟
احتمالش هست با اومدن پس 19 و فیفا 19 هک 5.55 هم بیاد؟
روی هکی میشه اپشن فایل و دیتا پک نصب کرد؟
وبکیت 5.55 اومده باید منتظر کرنل باشید
درجواب سوال دومم بله میشه رو نسخه هکی هم پچ نصب کرد

• Like
Reactions: db07
شما پلی ۴ داری هکی میزنی من در مورد خودم گفتم که باید پول کامل بدم دوست عزیز

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

البته هکی ریسک هست احتمالن اگر قیمت ظرفیت 3 مناسب باشه همونو میگیرم
در ضمن روی ایکس باکس هم اکانتهای ظرفیتی میشه استفاده کرد یکی از آشناهامون همین کارو کرده

دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم,بعد از دریافت جواب پستم رو پاک میکنم
اکانت هکی هنوز وجود داره؟
احتمالش هست با اومدن پس 19 و فیفا 19 هک 5.55 هم بیاد؟
روی هکی میشه اپشن فایل و دیتا پک نصب کرد؟

آره هست البته من تا حالا نخریدم
اونش دیگه مشخص نیست مگر گروهی که هک کردن این کارو کنن که در اون صورت تا زمانی که خبرش اعلام بشه نباید کنسول رو آپدیت کرد
روی هکی میشه ریخت ولی خب یه سری ها برای اینکه ترس قفل شدن بازی رو دارن آفلاین میزنن که در اون صورت نمیشه

• Like
Reactions: db07
سلام امین عزیز ممنون خبرم کردی ولی من این رو تو یوتیوب خودم دیده بودم و جواب سوال من توش نبود عزیز
با این تفاصیل پس اون حرکتی که تو دقیقه 5:34 اون ویدیو میکنه نباید اسکیل موو باشه خوب اگه نییست چجوری اون حرکت زده میشه؟
اگر اون رو یاد بگیریم راحت هرکی رو میشه دریبل زد باهاش یهو توپ رو اورد رو پایه راستش و اینجوری بازیکن جا موند و رو به جلو دووید لطفا یه نگاه باز بکن و اگر تونستی اجراش کنی تو بازی به من خبر بده

دیگر دوستان هم لطفا نگاه کنن این ویدیو رو و دقیقه 5:34 رو ببینین چجوری زده میشه اون حرکت به ما هم یاد بدن

سلام و خواهش میکنم . اسکیل موو های جدید باید آموزشش رو بذارن و منتشر شد حتما براتون این جا میذارم . درست میگی ! این جدید هاش توش نبود . آموزشش رو گذاشتن حتما براتون این جا میذارم .

پاینده باشی .

rahyarpaul مشکل کونامی دقیقا یه بخش بزرگیش لایسنسه عزیز من ! ( شما حتی این رو در نظر نمیگری که لایسنس انحصاری نبود الان فروش این دو بازی داستانشون یه چیز دیگه بود و ... ) چون با از دست دادن لایسنس شما نمیتونی استادیوم ، شعار تماشاگر ها ، و در مواردی حتی چهره ها رو به بازی اضافه کرد ! ( مثل لیگ آلمان ) قابلیت اپشن فایلی که به بازی اضافه شده فقط میتونه مشکل کیت ، و ساخت بازیکن به صورت دستی رو رفع کنه ! و نه استادیومی میشه به بازی اضافه کرد ( استادیوم کریتور نیازه که بشه شبیش رو درست کرد ) نه شعار تماشاگر هایی ( ریختن شعار تماشاگر ها نیازه ) ادبرد نمیشه اضافه کرد ( ادبرد ادیتور نیازه ) اسکر برد نمیشه اضافه کرد ( اسکربرد ادیتور نیازه ) و یه سری موارد دیگه که تیم سازنده PES تنها راهش اینه که ادیتور بازی رو گسترش بده ! یعنی باید راه خودش رو بره ! پست های من که هست و گفتم سیاست های PES باید به چه صورت شکل بگیره ! پس لایسنس خودش زیر مجموعه هایی داره که عجیبه شما به این نکته توجه نکردی ! پس لایسنس خودش تولید محتوا میکنه ! خودش باعث میشه بازی کامل تر بشه ! لایسنس همه چیز نیست ولی بخش بزرگی از بازی رو در بر میگیره ! یه مستر لیگ هر چقدر عالی هم باشه ولی در بازی استادیوم ها کم باشن خب باعث میشه مستر لیگ جو استادیوم هاش مشکل پیدا کنن !!!!!!! پس خود مستر لیگ هم برای این که پر محتوا تر بشه به لایسنس نیاز داره !

راه حل برای تیم سازنده برای استادیوم ها PES : استادیوم کریتور ! و در کنارش هم گرفتن لایسنس استادیوم تیم هایی که میتونن بگیرن ولی انگلیس رو بیشتر از دو تا نمیتونن اضافه کنن و آلمان هم بیشتر از سه تا !! که همونم درست میکنن و از دست میدن !!! :)) پس استادیوم کریتور نیاز شدید برای این بازی هستش .

در بخش مد ها سازندگان همین سه بخش مستر لیگ و مای کلاب و BL رو درست کنن برای طرفدار هاش به شدت کافیه و کسی تو PES دنبال بخش داستانی و زامبی و .... نیست !!!!!!!!!!!! البته نمیدونم چرا فراموش میکنن یه سری که پارسال به هر حال مد قدیمی راندوم سلکشن مچ رو اضافه کردن و مد بسیار جذابی هم هستش ولی خب این چنین مد هایی مد هایی فرعی هستن ( این ها مد هایی فرعی هستن به هر حال ) و مد های اصلی همون مسترلیگ و مای کلاب و BL هستش به خصوص مستر لیگ که محبوب ترین مد طرفدارهای PES هستش . که خب تیم سازنده احمق PES فعلا بهش اهمیتی نمیده .

پس این جزئیاتی رو که شما میگین بخشیش مشکل لایسنس ها هستش که بازی رو ناقص کرده و بخشی دیگه هم صد در صد حماقت ها و کم کاری های خود کونامی بوده و خودمون بار ها بهش اشاره کردیم و چیز جدیدی نیست و شما هم اشاره هایی به درستی داشتین ! و صحبت هات بخش بزرگیش رو من قبول دارم و بحثی روش نیست ولی یه سری صحبت هات رو نه و تو همین پست هم توضیح دادم که ....

در این سال ها PES کلی استادیوم ساخته و از دستشون داده ! و به خاطر از دست دادن لایسنس ها بوده . اگه استادیوم های لیگ آلمان رو از دست نمیداد تا همین الان سه استادیوم تونل دار لیگ آلمان و همراه با چهره های بازیکناش و .... رو ساخته شده داشت و همین طور استادیوم هرتا برلین ! استادیوم های منچستر ، یوونتوس ، اتلتیکو ، بایرن ، دورتمند ، هرتا ، و ... رو از دست داده و اجازه ساخت استادیوم های بیشتری از لیگ انگلیس و آلمان و اسپانیا رو نداره ! استادیوم والنسیا رو ساخته بودن و میخواستن تو گیمز کام نشون بدن ولی والنسیا فسخ کرد ( من کاری به بر عرضگی و دلیل از دست دادن ندارم و دارم با ماهیت بودن لایسنس ها صحبت میکنم ) شما تشریف ببرین همین الان لیگ ایتالیا رو در PES نگاه کنین ! کلی از چهره های بازیکنان این لیگ رو ساختن و هر سال دارن بهترش میکنن ! ولی خاک تو سرشون و نتونستن این لیگ رو فول لایسنس کنن که ادبرد ها و این چیزا رو اضافه کنن . البته بخشیش هم اینه و گفتم زورشون به EA نمیرسه و داستان لیگ اسپانیا در نسخه 2013 و .....

بخش گزارشگری بازی که بله ! خود کونامی مقصر هستش که خسته کننده هستش ولی بازم همونم یه بخش هایی به لایسنس ها مربوط میشه . بخش بزرگیش صد البته کم کاری کونامی در طراحی گزارشگری و خط دیالوگ های زیاد و متنوع و .... کم مقصر اصلیش خود کونامی هست . ولی میدونید که اگه مثلا لایسنس لیگی رو گزارشگر نداشته باشه بعد گزارشگر مثلا نیمتونه در وسط بازی از تاریخچه اون تیم بگه و ..... یعنی لایسنس در زیر پوست های هر بخشی تاثیرات خودش رو داره .

صدا گذاری بازی که تو نسخه 2019 از اون فاجعه سال های قبل در اومده و خیلی بهتر شده و جای کار داره ولی به شدت بهتر شده .

من هم از فیفا 94 و قبل تر بازی های فوتبالی آتاری و آمیگا و پاناسونیک و میکرو جنیوس و سگا و .... سگا ساترن و بازی های فوتبالی که خیلی ها بازیش نکردن ( به دلیل شرایط سنی هست به هر حال ) و تجریه همه بازی های فوتبالی رو داشتم و میدونم شما چی میگی !

فیفا هم ناقصه ! به نوبه خودش چون تو مهم ترین بخش یه بازی دچار مشکلات اساسی هستش ( چرا نمیرم من نوعی مثل نسل هفتم طرف فیفا ؟ چون دفیقا در مهم ترین بخش بازی یعنی گیم پلی در نسل هشتم مشکلات اساسی و ریشه ای داره ) اون بازی در درون زمین در قسمتی از بخش هاش یه بازی نسل هفتمیه . و به همین خاطر هم هست که متای این دو بازی نزدیک به هم هستش ! PES هر نمره ای در متا میاره به خاطر مشتقات داخل گیم پلی هست و چون گیم پلی برای منتقدین مهمه رو تاثیر گذاری نمره تاثیر زیادی داره . و فیفا هم به خاطر محتوا و لایسنس و مدهای بیشتر !نمرات خودش رو جمع میکنه . هر دو بازی به نظر من ناقص هستن و گیم پلی درسته که یکی از بخش های یه بازی تشکیل میشه ! ولی این رو باید در نظر بگیریم مهم ترین بخش هر بازی هم گیم پلی هستش عزیز من ! داخل گیم پلی کلی موارد رو شما باید رسیدگی کنه و چون گیم پلی یه واژه کوتاه هستش ! فکر میکنن یه سری که خب گیم پلی دیگه و کاری نداره درست کردنش و قبل تر ها هم توضیح دادم داخل گیم پلی به چندین بخش تقسیم میشه و کلی گرفتاری های خودش رو داره .

و سرور ها !!!!! قشنگ تو ایران یه چیزی جا بیفته و توکله ما بره دیگه تمومه ! و هی تکرارش میکنیم آقا سرور های بازی از نسخه 2018 به این ور خیلی بهتر شدن و الان تو کشور های دیگه از سرور های بازی راضی هستن در کل و اینترت فاجعه ایران باعث اصلی بازی نکردن ما به راحتی در PES هستش و سرور های EA ?? سرور های اینا غول تمامه ! کم تر کمپانی وجود داره سرور های قدرتمند EA رو داشته باشه ولی سرور های PES در حد خودش در جهان الان راضی کننده شده و درصد بسیار کمی از سرور های این بازی ناراضی هستن و در ایران سرور های فیفا بهتره چون به طور کلی سررو های EA همون طور که گفتم انقدر قدرتمنده که در ایران هم میشه راحت بازیش کرد و .... ولی سرور های کونامی از اون حالت فاجعه در اومده . همین عرب ها و کشور های همسایه دارن راحت این بازی رو آنلاین بازی میکنن و ....

درباره 2K و زورش نرسیدن هم توضیح رو دادم و بله زورش نمیرسه به لایسنس ها و نمیدونم این پست رو خوندین یا نه :Arrowd: EA بازی فوتبال آمریکاییش دقیقا مثل بازی بسکتبالش در مقابل 2K Sport نابود شده بود و این ورزش هم در آمریکا به شدت پر طرفداره و سود زیادی میشه ازش کسب کرد و دید این طوریه رفت کل لایسنس فوتبال آمریکایی رو خرید و دیگه حتی به صورت فیک هم 2K نمیتونست در بازیش بذاره و اجازه این کار رو نداشت و به همین خاطر بازیشون رو تعطیل کردن و در صورتی که بازی فوتبال آمریکایی 2K کیفیت فنی به شدت بهتری از بازی فوتبال آمریکایی NBA LIVE داشت ولی به خاطر لایسنس ها به خاطرات پیوست .

FIFA 19

در مورد بخش آخر صحبتات بگم که همین الان هم EA قصدش همینه... که با لایسنس کلیه لیگهای تاپ اروپایی "آلمان، اسپانیا، انگلیس و ایتالیا" به صورت انحصاری هیچ تیم لایسنسی رو باقی نزاره توی PES که این اتفاق امسال در مورد لالیگا افتاد... که حتی اون سه سهمیه هم با پارتنر شدن کل تیمهای لالیگا با EA به یک عدد رسید و بارسلونا هم صد در صد اگر سال دیگه لالیگا همچنان تمدید کنه با EA میره با EA قرارداد میبنده... سری آ هم که فعلن گرفته اون طرف و ممکن هست سال دیگه انحصاریشم کنه که همه تیمها به جز اینتر و میلان و رم فیک بشن

الان تنها لیگی که کونامی هنوز از دستش نداده لیگ فرانسه هست که خب سازمان لیگ فرانسه تمایلی به انحصاری کردن لیگش نداره چون اینطوری جو مثبت تری هم نسبت به خودش حفظ میکنه و سود از دو طرف به جیب میزنه مثل لیگ هلند که از 2004 لایسنس هر دو شرکت هست

ولی خب مطمئنم EA تمام قصدش اینه که کار کثیفی که توی اون داستان Madden پیاده کرد رو بتونه توی داستان فوتبال هم پیاده کنه که فکر نکنم این عملی بشه چون اینقدر دنیای فوتبال لیگهاش گسترده هست که کونامی یه راه دیگه برای سود کسب کردن و جذب مخاطب برای خودش پیدا میکنه که این اتفاق امسال افتاده و رفته سراغ لیگهای دیگه اروپایی و از اون طرف هم توی امریکای جنوبی که طرفدارهای PES خیلی زیادتر هستن رفته سه لیگ آرژانتین و شیلی و کلمبیا رو لایسنس کرده به طور کامل و برزیلم که از 2017 فول لایسنس بود و قشنگ توی امریکای جنوبی کلی سود میکنه نسبت به سالهای قبل

اگر این دادگاههای بین الملل قانونی بزارن مثل قانونی که برای لوت باکس گذاشتن که غمار به حساب میاد و بیان انحصار رو از محتوای بازیها حذف کنن به خصوص بازیهای ورزشی این خیلی خوب میشه... سری قبل هم گفتم باید آدرس این سازمانها رو پیدا کرد و تحت فشارشون گذاشت تا حرکتی بزنن به سود ما

اینم از آموزش های جدید اسکیل موو ها فعلا یوتیوب رو میذارم تا بعد آپلودش کنم براتون .

داداش ببخشید من آپلودش کردم

این توضیح رو بدم که این ویدیو رو Weedens ساخته که تخصصش ساخت تریلر برای کونامی هست و این تریلرهایی که این دو سال از گیم پلی میبینیم توسط این شخص ساخته میشه که در دفتر کونامی هم رفت و آمد داره و کارش واقعن تک هست

سوال من و حتی بسیار از طرفداران بازی : بتی این بازی احتیاج به استادیوم کریتور داره و ....

جواب بتی : طرفدار ها استادیوم کریتور نیمخوان و استادیوم های لایسنس دار میخوان ! :|B-(

نتیجه

:Arrowd:

:((:lol::Cheesygrin::lol::((
Russia - 0 new stadiums
( روسیه رو صحبت شده که دارن باهاشون گفتگو میکنن تا لایسنس همه استادیوم ها رو در آینده بگیرن و ... )
Argentina - 0 new stadiums
Denmark - 0 new stadiums
Portugal - 1 new stadium
Switzerland - 0 new stadiums
Scotland - 2 new stadiums
Belgium - 0 new stadiums

نکته : فیفا سه تیم روسیه رو داره و استادیومشون رو هم ساخته ! و لیگ روسیه در PES انحصاری هستش و امسال استادیومی ازشون نیست !!! :lol::Guitar::Cursing:

:hide:

آخرین ویرایش:
الان Russian league در انحصار pes هست ولي ea رفته اون تيميهاي روسي كه توي ucl هستن بصورت لايسانس به فيفا 19 اضاف كرده حالا سوالي كه اينجا مطرح ميشه اينه ايا كونامي نميتونست سالهاي قبل كه لايسانس ucl داشت همينكارو با امسال بايرن و يوه و سيتي و كل تيمهاي ucl كنه؟ يعني وقتي لايسانس ucl داري نبايد بخاطرش به كل تيمهايي كه توي ucl هستن دسترسي داشته باشي؟

• Like
Reactions: Milad_HW and Hodor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or