PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
الان Russian league در انحصار pes هست ولي ea رفته اون تيميهاي روسي كه توي ucl هستن بصورت لايسانس به فيفا 19 اضاف كرده حالا سوالي كه اينجا مطرح ميشه اينه ايا كونامي نميتونست سالهاي قبل كه لايسانس ucl داشت همينكارو با امسال بايرن و يوه و سيتي و كل تيمهاي ucl كنه؟ يعني وقتي لايسانس ucl داري نبايد بخاطرش به كل تيمهايي كه توي ucl هستن دسترسي داشته باشي؟
اجازه این کار رو نداشتن ! ما هی میگیم نفوذ EA شما دوستان گوش نمیکنید که ! آقا اسم بازی FIFA هستش ( یعنی اجازه دارن اسم فدراسیون جهانی فوتبال رو بازیشون باشه !! این میدونید یعنی چی و چه معنی ای میده !!!!؟؟ ) و من نمیدونم سهام دار های جز جز این کمپانی کیا هستن ولی هر کسایی هستن و هر کسی هستن نفوذ دارن و کارشون هم درسته !

بتی گفته بود ما لایسنس جام باشگاه های اروپا رو داشتیم و دستمون برای گرفتن لیگ های دیگه رو بسته بود یوفا !!!! :o گفته خودش هستش ! حالا من راست و دروغش رو هم نمیدونم و گفته خودش هست .

دورتمند و والنسیا با کونامی قرار داد داشتن و EA با پول و دادن ضرر های فسخ قرار داد به کونامی این دو تیم رو هم ازشون گرفت ! بایرن رو هم ازشون گرفت ! کارشون همینه . سیاست هاشون این طوریه و براشون مهم نیست بقیه دربارشون چی فکر میکنن . دو سال پیش بود فکر کنم یادته ؟ منفور ترین کمپانی آمریکا شده بود و ...... !! مهمه براشون ؟ .... دارن پول در میارن و سودش رو هم میکنن و ....

لیگ روسیه رو انحصاری کونامی گرفته ولی EA با این همه بازم سه تیم روسیه همراه با استادیوم هاشون در بازی داره !! :)):o

تازه امسال کونامی بعد قرن ها 7 لیگ جدید گرفته و زمان میبره که چهره ها و یه سری استادیوم هاشون رو بسازن و .... البته اگه بسازن !!!! :|

شما کجای کارید !

گیم پلی خسته کننده؟؟؟
تعریف شما از گیم پلی خسته نکننده چیه ؟
نبود جزئياات نبود حواشى .. كيفيت بد صدا و تماشاگرا كه يه جوريه تو ذوق ميزنه اصلا هيچ هيجانى نداره از اونورم گزارشگر ابكيش كه بود و نبودش فرقى نميكرد
اصلا كلا خسته كننده ميشه بعد يماه زده ميشى از اين بازى .. ولى در مقابل فيفا كه نگو اصلا نياز نيست حرفى بزنم لامصب تا يسال سرگرمت ميكنه

نبود جزئياات نبود حواشى .. كيفيت بد صدا و تماشاگرا كه يه جوريه تو ذوق ميزنه اصلا هيچ هيجانى نداره از اونورم گزارشگر ابكيش كه بود و نبودش فرقى نميكرد
اصلا كلا خسته كننده ميشه بعد يماه زده ميشى از اين بازى .. ولى در مقابل فيفا كه نگو اصلا نياز نيست حرفى بزنم لامصب تا يسال سرگرمت ميكنه
ممنون داداش تعریف جدیدی از گیم پلی ارائه کردی ما سال ها داشتیم برعکس میزدیم :|
فک میکردیم چیزایی مثل فیزیک توپ و بازیکنا ، پلیر ایدی ، تنوع استوپ و پاس شوت ، تیم ایدی جزئیات گیم پلن و‌تنوع تاکتیک هایی که میتونی پیاده کنی و.... جز گیم پلی محسوب میشده و تو بخش گیم پلی دسته بندی میشه نه صدا گزارشگر و کیفیت تماشاگرا :|

ممنون داداش تعریف جدیدی از گیم پلی ارائه کردی ما سال ها داشتیم برعکس میزدیم :|
فک میکردیم چیزایی مثل فیزیک توپ و بازیکنا ، پلیر ایدی ، تنوع استوپ و پاس شوت ، تیم ایدی جزئیات گیم پلن و‌تنوع تاکتیک هایی که میتونی پیاده کنی و.... جز گیم پلی محسوب میشده و تو بخش گیم پلی دسته بندی میشه نه صدا گزارشگر و کیفیت تماشاگرا :|

آره واقعا تعریف خیلی خوبی داد این دوستمون از گیم پلی...=))
البته به نظر من فیزیک رو شاید نشه به عنوان بخشی از گیم پلی نام برد ولی بقیه موارد رو موافق هستم...

• Like
Reactions: AxeL90
واقعا حیف که اینقدر این بازی گیم پلی عالی داره ولی مشکل لایسنس نمیذاره این بازی محشر بشه ! ببینید دروازبان چطور واکنش نشون میده به شوتی که زده میشه و انیمیشن دفع توپ دروازبان و ریفلکسش خیره کننده هستش. این مدل انیمیشن ها نیاز به فیزیک عالی بازیکن و همچنین توپ داره و واسه همین توی فیفا نمی تونند تا این حد طبیعی حرکات دروازبان ها رو درست کنند مگر اینکه دستی به فیزیک بازی بکشن.بازم میگم حیف که چهار تا چاقال توی کونامی پول خرج نمیکنن برای لایسنس و این چیزاTapatalk Cloud - Downlaoad File VID_20180821_114130_266.mp4

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

آره واقعا تعریف خیلی خوبی داد این دوستمون از گیم پلی...=))
البته به نظر من فیزیک رو شاید نشه به عنوان بخشی از گیم پلی نام برد ولی بقیه موارد رو موافق هستم...
به نظر من بلاخره فیزیک توپ(مثلا نوع حرکتش رو زمین در شرایط مختلف) خیلی رو گیم پلی یه بازی مثل فوتبال تاثیر داره:D

آخرین ویرایش:
آقا هر چقدر هم بخوایم خیلی تقصیرهارو بندازیم گردن ea که البته حقیقت هم هست متاسفانه،باز هم به نظر من چیزی از بی شعور بودن این سازنده های pes و کونامی کم نمیشه.امسال رفتن اگه اشتباه نکنم نه تا لیگ جدید رو کامل لایسنس کردن اون اوایل که خبرش اومده بود گفتم هر لیگی سه تا استادیوم بسازن میشه 27 تا استادیوم جدید!الان در کمال تعجب لیست استادیوم ها رو دادن 4تا کلا اضافه شده نسبت به پارسال!!!یکی نیست بهشون بگه آقا بخدا تو لیگ هر کشوری رو لایسنس کنی تا استادیوم ها و جو لیگ اون کشور رو نسازی اون لایسنس به درد عمت میخوره،الان مثلا لیگ بلژیک من بیام اندرلخت و شارلوا تو کونامی استادیوم بازی کنم؟اصلا حس و حال لیگ بلژیک به من منتقل میشه؟یا مثلا لیون مارسی؟خیر سرش لیگ 1 و2 فرانسه رو لایسنس کردن!اینا حتی نمیان یه ده پونزده تا استادیوم فیک بسازن به بازی اضافه کنن که مثلا شباهت به ورزشگاه های کشورهای مختلف داشته باشه انقدر بی عرضن

بیخود نبود اتلتیکو و.. از لایسنس pes خارج شدن مثل اینکه فیفا برنامه داره واسه لالیگا امسال ۱۵ تا استادیوم تیم های لالیگا بجز بارسا و .. ساخن با جزییات کامل و ۲۰۰ چهره اسکن کردن از لالیگا میخوان برسن سال بعد میرن احتمالا لیگ ایتالیا دستی میکشن

بیخود نبود اتلتیکو و.. از لایسنس pes خارج شدن مثل اینکه فیفا برنامه داره واسه لالیگا امسال ۱۵ تا استادیوم تیم های لالیگا بجز بارسا و .. ساخن با جزییات کامل و ۲۰۰ چهره اسکن کردن از لالیگا میخوان برسن سال بعد میرن احتمالا لیگ ایتالیا دستی میکشن
سال بعد هم بارسا رو‌ از چنگ پس در میارن :))))
باید بره تیم محلات رو لایسنس کنه پس

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

به نظر من بلاخره فیزیک توپ(مثلا نوع حرکتش رو زمین در شرایط مختلف) خیلی رو گیم پلی یه بازی مثل فوتبال تاثیر داره:D
به نظر من سه عنصر گرافیک - فیزیک - صدا ....بخشی از گیم پلی نیستن...البته از این سه تا مورد برای یه بازی فوتبال به نظر من فیزیک مهم تره اصلا علت انتخاب pes به جای فیفا برای خود من همین فیزیک pes بوده که از فیفا خیلی پیشرفته تره...ولی خوب من احساس می کنم فیزیک رو نمیشه بخشی از گیم پلی حساب کرد شاید اشتباه می کنم ولی اینطور احساس می کنم...به عنوام مثال اون چیزی که خودت هم اشاره کردی... اینی که بیاد آدم انواع پاس و شوت و استوپ رو که در فوتبال واقعی هست توی بازی شبیه ساز قرار بده مثلا پاس تک ضرب، پاس معمولی یا شوت کاد دار و شوت قدرتی و غیره...این ها رو می فهمم به عنوان گیم پلی ولی اینکه فیزیک پاس و شوت و استوپ و فیزیک توپ چقدر طبیعی باشه این رو به عنوان گیم پلی من نمی بینم....باز هم در آخر می گم صد در صد مطمعن نیستم ولی احساسم این هست... .

پست انتقادی هستش و کل بازی رو دارم زیر سوال نمیبرم : خب با این وضعیتی که کونامی داره پیش میره سال دیگه هم به احتمال بسیار زیاد میرن لیگ ایتالیا رو با ورزشگاهاش و ... میسازن و سال بعد ترش هم آلمان رو و دیگه میتونین یه فاتحه برای PES و تیم سازندش بخونین و حقشونه ! :Silenced: سال هاست داریم میگیم استادیوم کریتور اضافه کنین و همون مزخرفاتی که خود من بار ها این جا گفتم و الان تو توییتر دارن از خجالت کونامی و تیم سازندش در میان و همه میگن بهتون گفته بودیم این چیزا رو برای ما فراهم کنین و این داستان ها و بخش بزرگی از این مشکل رو من شک ندارم یکش همین بتی هستش !

فیفا در بخش گیم پلی کاملا متوجه شده که از PES عقب افتاده و به همین خاطر در بخش لایسنس به PES فشار بیشتری وارد کردن و از همین طریق دارن این بازی رو تضعیف میکنن و موج جدیدی در بخش لایسنس ها امسال رو شما دیدین که چی کار کردن .

اینا دیدن فیفا التیمیتش عالیه و این چیزا و دارن پول به جیب میزنن و بتی به تیم سازنده گفته و مشورت داده که شما هم برین از فیفا تقلید کنین و !!!!!!!!!

خلاصه حقشونه ! پارسال یه بحث طولانی بین من و بتی پیش اومده بود و من عکس هاش رو تو تاپیک PES 2018 گذاشتم و هی بهش میگفتم آقا این فیدبک های بی مانند درباره مستر لیگ ( بچه های اوو وب تهیه کرده بودن و اگه شما برید اون فیدبک ها رو بخونید و تیم سازنده بهش عمل میکرد یعنی دیوانه وار میشد مستر لیگ و .... ) که بچه های اوو وب گذاشتن و برید به حرفشون گوش بدید و .....

ادام بتی در جواب به من میگفت این فقط بخش کوچکی از خواسته طرفدار ها هستش و ما به فیدبک های همه طرفدار ها در سراسر جهان گوش میدیم و باید خواسته های اونا رو فراهم کنیم !!!! :)):o

بهش گفتم آقا اونا پس کجان ما چرا نمیبینیم و بهش گفتم همین فیدبک های بچه های اوو وب و وامثال ما رو گوش بدین که بازی کامل میشه و .... خلاصه این آقای بتی پشت حرف هاش منظورش این بود بیخود تلاش نکن و ما آنلاین برامون مهمه ( زارت !!! ) و از این مزخرفات !

آخه نادان همون فیفا بخش آفلاینش مد داستانی و کریر خوب داره و بهش رسیدگی کرده . حالا بخش داستانی نخواستیم و برامون مهم نیست و بخوره تو سرتون ولی محبوب ترین مد بازی که مدت هاست داریم میگیم درستش کنین ولی گوشی بدهکار نیست و سال بعد هم درست نخواد شد . مشاور های این بازی یه عده احمق تمام هستن . یه عده دیکتاتور مانند که فقط حرف خودشونه . نتیجه چنین کسایی هم نابودی و .... هستش . آره بابا جان ! ( حیف گیم پلی عالی و گرافیک بی نظیر این بازی که قربانی ندانم کاری هاشون شده )

DlFNm5AXsAAOt-H.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or