PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
خیلی برام عجیبه ازادی عمل ! ازادی عمل فیفا دقیق توضیح میدی ببینیم چیه واقعا من کم فیفا بازی نکردم ولی این نکته برام تازگی داره ؟! من تو فیفا همیشه به یک طریق تکراری فقط گل میزدم ازادی عمل اگه از لحظ تاکتیک و اینا میگی که کلا هیچی بحث نکنیم ولی چرخش ۳۶۰ درجه اینا رو بهتر بگی ببینیم منظورت چیه
ببین من هر سال جفت فیفا و پس رو بازی میکنم و این دو بازی توی هر چیزی یک برتری خاصی به دیگری دارند. مثلا pes توی طراحی چهره ، مدلینگ بازیکنا ، فیزیک توپ ،پاسکاری ، چرخش توپ ، طراحی دیزاین استادیوم خیلی عالیه و برتر از فیفا . واسه همین خیلی لذت بخشه وقتی میشینی با دوستت پس بازی میکنی . اما در فیفا ما علاوه بر اینکه لایسنس کامل ، تنوع مود بسیار زیاد و انلاین قوی و بهتری داریم ، برتری که فیفا در زمینه گیم پلی به pes داره اینه که کنترل خیلی خوبی روی بازیکنی که توپ رو حمل میکنه داری حالا این چیه الان میگم. توی فیفا بازیکنا با هم تعامل بهتری دارند آزادی عمل داری که توپ رو به هر مدلی دقت کنید به هر مدلی که خواستی به گردش در بیاری موقع پاس های عمقی و هوایی هر مدلی خواستی عمل کنی فضا سازی میتونی پشت محوطه انجام بدی تا وقتی که فرصت مناسب گیر بیاری و یه بازیکنت بره عمق دفاع و بهش بعد پاس بدی و دفاع حریفو مغلوب کنی. نهایتا در لحظه ای که میخوای شوت بزنی این توانایی رو داری به هر زاویه ای و با هر قسمت از پا ضربه بزنی کاد بیرون کاد داخل پشت پا بغل پا محکم فنی آروم فنی و ... این همون کنترل ۳۶۰ درجه ای روی بازیکن هست که توی فیفا بهتر از pes هست .

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

آقا من این ویدئویی که گذاشتم براتون وقتی اومدم روی پی سی نگاش کردم چرا کیفیت انقدر نابود شد از لحاظ گرافیک !!!؟؟

چیزی که در کنسول بازی کردید 1080 ـه 60 فریم بوده ولی چیزی که آپلود کردید 720ـه 30 فریم:دی

فکر میکنم هر آپلودسنتری توانایی پردازش 1080 و 60 فریم رو نداشته باشه

چیزی که در کنسول بازی کردید 1080 ـه 60 فریم بوده ولی چیزی که آپلود کردید 720ـه 30 فریم:D

فکر میکنم هر آپلودسنتری توانایی پردازش 1080 و 60 فریم رو نداشته باشه
ربط مستقیمی نداره اون چنان که میگین :D ( خودم حجمش رو کم کردم از عمد که دوستان حجمشون الکی نره )

من ویدئو رو از کنسول پلی استیشن 4 وقتی ضبط کردم حجمش 444 مگ این ورا بود و میخواستم دوستان ببینن و حجمش رو کم کردم که الکی جم دوستان به هدر نره . و حجمش کم بشه کیفیت خب صد در صد اومد پایین ولی همون 444 مگ کیفیت رنگ ایناش هم خوب نبود و نیست و طبیعی هم هست و این رو هم اشاره کردم و شما بهش دقت نکردی و گفتم که وقتی زمانی داری یه بازی HDR رو ضبط میکنی خود کنسول در بالا به صورت نوشتاری تذکر میده که بازی داره ضبط میشه به صورت HDR ضبط نمیشه و در ضمن حتی اگه HDR هم ضبط بشه مانیتیور پی سی هم باید قابلیت پخش HDR رو داشته باشه .

من همون ویدئوی 444 مگ رو هم بذارم شفافیت ایناش و فرم ریتش بله بهتره و من منظورم تنوع رنگ بندی اینا بود و تو همون 444 مگ هم همین بود داستان . کلا ویدئو ضبط بشه در هر صورتی حتی در بالاترین حالت ولی به صوررت مستقیم از خود تی وی داستانش واقعا فرق میکنه به خصوص این که HDR هم باشه که تفاوت داستان شدید تر هم میشه ....

مدیا فایر هم هر چیزی رو همونی که دوست داریم آپلود میکنه و من قبلش با نرم افزاری حجمش رو کم کرده بودم و بعدش در مدیا فایر آپلودش کردم .

توی فیفا بازیکنا با هم تعامل بهتری دارند آزادی عمل داری که توپ رو به هر مدلی دقت کنید به هر مدلی که خواستی به گردش در بیاری موقع پاس های عمقی و هوایی هر مدلی خواستی عمل کنی فضا سازی میتونی پشت محوطه انجام بدی تا وقتی که فرصت مناسب گیر بیاری و یه بازیکنت بره عمق دفاع و بهش بعد پاس بدی و دفاع حریفو مغلوب کنی. نهایتا در لحظه ای که میخوای شوت بزنی این توانایی رو داری به هر زاویه ای و با هر قسمت از پا ضربه بزنی کاد بیرون کاد داخل پشت پا بغل پا محکم فنی آروم فنی و ... این همون کنترل ۳۶۰ درجه ای روی بازیکن هست که توی فیفا بهتر از pes هست .

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
اینایی که گفتی همشون تو pes هم هستش.شما کنترل بازی رو بزار رو advanc بعد ببین کنتل 360 درجه یعنی چی.
یادمه با یکی بازی میکردم که شوتاش رو گذاشته بود رو advanc از هر جایی که عشقش میکشید بهم گل میزد.البته بماند که کنترل کردن بازیکن تو این حالت "گاو نر میخواهدو مرد کهن"

من بخاطر اينكه افلاين برام boring هست از همون اول رفتم برا انلاين
اولين نكته سرعت خيلي زياد بازي هست كه باهاش مواجه ميشيد دومين نكته كه دوستم فرشاد اشاره كرد اون كنترل رو مثه فيفانداره نكته بعدي دريبل سرعتي هست كه مثه فيفا 18 راحت هست مسئله بعدي شوتهاست كه ارور شوتش خيلي كمه درست مثه فيفا 18 در مورد lag هم يه ذره مشاهده شد ولي بنظرم باز بهتر شده دركل براي فنهاي pes خوبه ولي فيفا فن همون بازيشو كنه بهتره اها داشت يادم ميرفت فيزيك هم خوبه توي pes2019

واقعا روی تنظیمات Advance و.. بازی کردن مصیبت میشه دیگه هر چیزی لخوای کنترل کنی حتی پاس دادنم دیگه محال میشه سخته ادم رو اینا چالش کنه

سرورای انلاینشم من تست کردم دیشب خوب بود و لگو دیلی نداشت .. فقط یه سوال نمیشه تو پای حریف رفت ؟ چون تو فیفا میشه در کنار تکل تو پای حریف رفت اینجا رو اعصابه هر چی دکمه زدم دیدم همچین کاری نمیکنه و این باعث میشه نشه توپ گرفت

سرورای انلاینشم من تست کردم دیشب خوب بود و لگو دیلی نداشت .. فقط یه سوال نمیشه تو پای حریف رفت ؟ چون تو فیفا میشه در کنار تکل تو پای حریف رفت اینجا رو اعصابه هر چی دکمه زدم دیدم همچین کاری نمیکنه و این باعث میشه نشه توپ گرفت
خیلی وقته بازی نکردم ، ولی فکر کنم دو بار که X (پی اس) A (ایکس باکس) بزنی تکل کوچیک میزنه.

• Like
Reactions: aslirezahddd

r1 با ضربدر بگیر بعد مربع یا دوبار سریع ضربدر

• Like
Reactions: aslirezahddd
صداها همچنان بی کیفیته تو بازی .
تو تلویزین ایکس ویژن فور کا نمیدونم چرا دون دونه چمن !
استادیوم ها خیلی شیک طراحی شدن . کیفیت چمن عالیه . تماشاگرا تقریبا طبیعین . تو این نسل تهش همینه.
کات سنس ها همچنان ضعیف . بعد بازی دو نفر دست میدن باهم بعد قطع میشه. سر جمع زیر ده ثانیس .
ولی لذت خاص خودشو داره همچنان بازی ولی مشکلات دفاعی و خالی شدنش همچنان وجود داره . هافبکا اصلا عقب برنمیگردن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or