PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
اقا خبری از این استور خراب شده امریکا نشد ؟ تو توئیترشون همین یک ساعت پیش اعلام کردن که برا کنسولا دمو منتشر شده ولی تو استور امریکا هیچ خبری نیست ....

اقا خبری از این استور خراب شده امریکا نشد ؟ تو توئیترشون همین یک ساعت پیش اعلام کردن که برا کنسولا دمو منتشر شده ولی تو استور امریکا هیچ خبری نیست ....
اون همیشه تاخیز داره بهترین کار این بود از نیوزلند میگرفتی امریکا تا شب ممکنه بیاد

من ویدیویی که امین گذاشته رو دیدم. چرا گرافیک بازی اینطوری بود؟؟؟:oچرا انیمیشن ها انقدر بی نظیر بود؟:oیعنی دم کونامی واقعا گرم. تفاوت نسبت به نسخه 18 کاملا واضح و عیان هست. انیمیشن ها بدجوری منو دیوونه کرد. چیزی که بیشتر خوشحالم میکنه اینه که کونامی با این سیاستی که در پیش گرفته دوباره داره سلطان بی رقیب فوتبال میشه. با این گرافیک وحشتناک و انیمیشن های بی نظیر و گیم پلی درجه یک فاصلش با فیفا خیلی خیلی زیاد شده.
آقا من این ویدئویی که گذاشتم براتون وقتی اومدم روی پی سی نگاش کردم چرا کیفیت انقدر نابود شد از لحاظ گرافیک !!!؟؟ :o ( حالا حساب کن شما خوشت اومده از همین چیزی که دیدی )

یعنی با تی وی HDR یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید و باید خودتون روی تی وی های HDR ببینید تا متوجه بشین چی میگم !

رنگ و این چیزا قشنگ نابود ! البته وقتی بازی رو داشتم ضبط میکردم کنسول به من اعلام میکرد چیزی که داره ضبط میشه با HDR که شما داری میبینی تفاوت داره و بازی HDR ضبط نمیشه ! و تفاوت داره ! ویدئویی که ضبط کردم و تنوع رنگ بندی چمن بازی قشنگ تو پی سی وقتی میبینم انگاری یه چیز دیگست ! :-& و تو کنسول یه چیز دیگه و رنگ ها هم مرده شده تو ویدئویی که ضبط کردم و .....

حالا حساب کن از گرافیک خوشت اومد و روی یه تی وی HDR ببیین شک ندارم شوکه میشی !

هر عکسی بذارم فایده نداره ! چون اصلا اون تنوع رنگ و نور پردازی HDR تو عکس ها دیده نمیشه !

آخرین ویرایش:
این هم نظرات جدید کاربر های اوو وب درباره استایل بازی تیم های مختلف که بیشترشون گفتن امسال این مشکل برطرف شده و هر تیمی استایل خودش رو بازی میکنه ( سی پی یو چیتینگ یا هندیکپ یا هر اسمی میخواین روش بذارین در بازی متعادل تر شده و اسکریپت سال قبل دیگه به اون شدت نیست ) و همین طور تعداد خطا ها بیشتر شده ( یه سری هنوز دوست دارن بیشتر باشه و میگن هنوز مشکلاتی وجود داره ) مثلا کاربر اولی کلا ا زمیزان و درصد خطا تعریف کرده و باقی صحبت هاش رو هم میتونید ببینید . از هوش مصنوعی تعریف کردن و خب به طبع ایراداتی رو هم گرفتن . باقی چیزا رو هم توضیح نمیدم که خیلی واضحه و خودتون میتونید بخونید و .....

Capture6516515.PNG Capture512121.PNG

نظر من رو هم بخواین میزان خطا که صد در صد از سال قبل بیشتر شده ! تو همون ویدئویی که براتون گذاشتم میتونید ببینید و اونم تو اون زمان کم بازی که سی پی یو کلی رو خطام کرد و کارت گرفت و ... ! ولی حالا چقدر بهتر شده و این چیزا که باید بیشتر بازیش کرد و نظر داد ولی این رو میتونم بگم از اون حالت فاجعه سال قبل حداقل در اومده !

یکی از دوستان خوره بازی یه لینک به ما بده ببینیم حرکات تکنیکی با چه دکمه هایی هستند
در ضمن دکمه ای مثل l1 تو فیفا هست که بازیکن رو بدون توپ بشه فراری داد؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

این هم نظرات جدید کاربر های اوو وب درباره استایل بازی تیم های مختلف که بیشترشون گفتن امسال این مشکل برطرف شده و هر تیمی استایل خودش رو بازی میکنه ( سی پی یو چیتینگ یا هندیکپ یا هر اسمی میخواین روش بذارین در بازی متعادل تر شده و اسکریپت سال قبل دیگه به اون شدت نیست ) و همین طور تعداد خطا ها بیشتر شده ( یه سری هنوز دوست دارن بیشتر باشه و میگن هنوز مشکلاتی وجود داره ) مثلا کاربر اولی کلا ا زمیزان و درصد خطا تعریف کرده و باقی صحبت هاش رو هم میتونید ببینید . از هوش مصنوعی تعریف کردن و خب به طبع ایراداتی رو هم گرفتن . باقی چیزا رو هم توضیح نمیدم که خیلی واضحه و خودتون میتونید بخونید و .....

View attachment 91156 View attachment 91158

نظر من رو هم بخواین میزان خطا که صد در صد از سال قبل بیشتر شده ! تو همون ویدئویی که براتون گذاشتم میتونید ببینید و اونم تو اون زمان کم بازی که سی پی یو کلی رو خطام کرد و کارت گرفت و ... ! ولی حالا چقدر بهتر شده و این چیزا که باید بیشتر بازیش کرد و نظر داد ولی این رو میتونم بگم از اون حالت فاجعه سال قبل حداقل در اومده !
نه اتفاقا این خطا معلومه درست نکردن یک کاربری میگفت بعد ۵ دست بازی cpu یک خطا هم رو من نکرد اکثرا میگفتن خطاها خیلی کمه

آقا با توجه به اخباری که گفته شده الان تو PES هفت الی 8 ورزشگاه لیگ برزیل ساخته شده هستش ! :o و با 5 تیمش هم پارتنر کردن :o ( کل تیم های لیگش هم هست ) خوش به حال طرفدار هاش ! هر چند فرقی نمیکنه انقدر خوبه از این لحاظ صد در صد آدم رو مجاب میکنه یه فصل رو تو لیگ برزیل در مستر لیگ بازی کنه .

photo_2018-08-08_15-12-46.jpg

نه اتفاقا این خطا معلومه درست نکردن یک کاربری میگفت بعد ۵ دست بازی cpu یک خطا هم رو من نکرد اکثرا میگفتن خطاها خیلی کمه
خب من خودم هم دارم بازی میکنم دیگه ! و میتونم نظری بدم ! و بقیه نظر ها رو هم شما گذاشتی و خودم هم گذاشتم و بله یه سری میگن کمه و و یه سری میگن بهتر شده و یه سری ....

نظر من اینه که با توجه به بازی هایی که کردم بازی هایی میشه خطا کم اتفاق بیفته ولی کلیت از سال قبل بهتر شده ! ( گفتم بهتر شده و به طور کامل رفع نشده ) مثلا جلوی بارسا که بازی میکنم به شدت خطا زیاد اتفاق میفته رو و همین طور فرانسه و ..... ( زمان بازی تو نسخه دمو 5 دقیقه ای هستش و نمیشه اصلا دستش زد و تو همین مدت زمان کم کلی خطا دیدم من ! ویدئو هم گذاشتم و میتونید اون بازی من رو ببینید و اگه نسخه 2018 بود دو مدت زمان 5 دقیقه عمرا خطایی رخ میداد ) میزان خطا در هر نیمه هنوز بازم کمه ولی نسبت به سال قبل صد رد صد بهتر شده .

کلا باید بیشتر بازی کرد ، به خصوص زمان اصلی بازی تو نسخه اصلی و بعد قشنگ میشه نظر داد که در چه وضعیتی هستش و فعلا باید به همینا بسنده کرد .

• Like
Reactions: Siamak61
خب من خودم هم دارم بازی میکنم دیگه ! و میتونم نظری بدم ! و بقیه نظر ها رو هم شما گذاشتی و خودم هم گذاشتم و بله یه سری میگن کمه و و یه سری میگن بهتر شده و یه سری ....

نظر من اینه که با توجه به بازی هایی که کردم بازی هایی میشه خطا کم اتفاق بیفته ولی کلیت از سال قبل بهتر شده ! ( گفتم بهتر شده و به طور کامل رفع نشده ) مثلا جلوی بارسا که بازی میکنم به شدت خطا زیاد اتفاق میفته رو و همین طور فرانسه و ..... ( زمان بازی تو نسخه دمو 5 دقیقه ای هستش و نمیشه اصلا دستش زد و تو همین مدت زمان کم کلی خطا دیدم من ! ویدئو هم گذاشتم و میتونید اون بازی من رو ببینید و اگه نسخه 2018 بود دو مدت زمان 5 دقیقه عمرا خطایی رخ میداد ) میزان خطا در هر نیمه هنوز بازم کمه ولی نسبت به سال قبل صد رد صد بهتر شده .

کلا باید بیشتر بازی کرد ، به خصوص زمان اصلی بازی تو نسخه اصلی و بعد قشنگ میشه نظر داد که در چه وضعیتی هستش و فعلا باید به همینا بسنده کرد .
البته درست میگی نظرات پایین بالا هست در کل من که خوش بین نیستم به Cpu بیستر منتظرم ببینم نسخه نهایی سرورهای بخش انلاینس مثل الان خوب هست و بدون اشکال

• Like
Reactions: Romell
یکی از دوستان خوره بازی یه لینک به ما بده ببینیم حرکات تکنیکی با چه دکمه هایی هستند
در ضمن دکمه ای مثل l1 تو فیفا هست که بازیکن رو بدون توپ بشه فراری داد؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
l1 رو بگیر،بعد با شوک هر بازیکنی که خواستی رو فرار بده

شاید با خودتون بگین ربطی به PES نداره !!! ولی چرا داره یه طورایی !

سری رزیدنت اویل تو پیش فروش مثل این که ترکونده و عالی کار کرده ! و میر بازاریابی کپکام گفته :

Capture5151.PNG

هر بازی DNA خودش رو داره ! هر بازی ای ! یه بازی مثل بتلفیلد به آنلاینش معروفه و یه بازی مثل اویل یه سبک ترسناک و به قول خود سازنده های اویل کنترل تانکی شخصیت بازی ! . دور شدن از ریشه هر بازی اون بازی رو سر آخر نابود میکنه ! الان PES به یکی از ریشه های خودش یعنی یکی از اصلی ترین اولویت هاش یعنی گیم پلی در این نسل هشتم خوب عمل کرده و هر سال داره رو این بخش کلی زحمت میکشه و کار میکنه ! ماسودا باز هم در مصاحبه چند روز پیشش گفت باز هم در سال های آینده اولویت اصلی ما گیم پلی هست و خواهد بود ( به نظرم هر سال باید گیم پلی اولویت اصلی باشه و بازی فرق خاصی نکنه صد در صد با انتقاد های زیادی روبرو میشه ) ولی در ادامه به نظرم کمی زد به جاده خاکی ! گفت فعلا تمرکز ما روی مای کلاب هستش !!! البته گفت فعلا ! ولی همین گفتش یک طورایی از ریشه بازی در بخش هایی دور شده ! مستر لیگ تو سری PES وقتی نسل پنجم ظهور کرد شد یکی از بخش های مهم و یکی از بنیان ها و ریشه های اصلی بازی بود و باید در نسل هشت بهش رسیدگی میکردن و اگه این کار رو میکردن و مستر لیگ عالی درست میکردن و باشه مای کلاب هم اضافه کنین و روش کار کنین و به هر حال گیمر های نسل جدید هم از راه رسیدن و خواسته های انواع فشر ها باید مورد توجه قرار بگیره ولی مستر لیگ محبوب ترین مد بازی هستش ( هر کسی آنلاین بازه و نظر شخصیش باشه ! رای گیری هایی که شده در توییتر و سایت های مربوط به PES این موضوع رو بار ها نشون داده و ثابت کرده ! و اصلا کیه که آنلاین بازی نکنه ! هممون بازی میکنیم یکی بیشتر و یکی کم تر ) طرفدار های بازی یه مستر لیگ عالی و مای کلاب عالی رو هم در کنار هم میخوان و آیا خواسته زیادیه برای یه بازی که بخش داستانی نداره و لول دیزاین نداره !؟

صحبت های مدیران بازاریابی اویل 2 :Arrowd:

Capture11252.PNG
خوندید ؟!! اینا دیوانه شده بودن ؟؟!!! ( نسل هفت کلا کپکام زده بود به جاده خاکی و تازه نسل هشت سر عقل اومدن ) یعنی شک داشتن که بازی رو گیم پلی کلاسیکش رو حفظ کنن :| از بس احمق بودن . ولی ریسک کردن و جوابش رو هم دارن میبینن ! برید مصاحبه رو بخونید ! شاید بعضی از دوستان اطلاع دقیقی از ساخت بازی ندارن ! یه سری سهام دار هستن و بودجه یه بازی در یه کمپانی رو تامین میکنن ! ( سهام دار های خرد خرد مثلا یکی 5 درصد سهم داره یکی 10 درصد و یکی فلان درصد و این کمانی ها خصوصی هستن و تامین بودجششون براساس سهام دار های خرد خرد تایین میشه )
:Arrowd:
سهام داران فشار میارن و میگن : آقای کونامی شما باید به این مد رسیدگی کنین مثلا کاری که فیفا داره میکنه ببینید چقدر فروش کرده !!!؟؟ پس شما آقای مدیر عامل کونامی به تیم سازنده PES بگو یه مدی بسازه مثل التیمیت فیفا و گیمر ها توش برن و پول خرج کنن و ما سهام دار ها هم حالش رو ببریم و پول پارو کنیم !!!! :| برید مصاحبه رو بخونید و ببینید چه چیز هایی پشت پرده هستش که خیلی از ما ها خبر نداریم ! سهام دار چه میدونه که PES چیه ! چه میدونه ریشه و بنیان و DNA یه بازی چیه ! سرمایه دار یه آدم پول داره و فقط به فکر پوله ! و همینا بیشتر اوقات صنعت گیم رو به لجن میکشن تا بخوان این که پیشرفتی توش بدن و اویل 6 یادتونه؟! بازی فنون کشتی کج داشت و زامبی ها کاور میگرفتن و تیراندازی میکردن !!!!!!!! :-&:lol:

در ادامه مسئول بازاریای کپکام گفته ! :Arrowd:

Capture112.PNG

یعنی کمپانی ها چنین سیاست هایی دارن و نقش کاریزماتیک کمپانی ها و چیزایی که تو سر دارن براشون خیلی مهمه ! به طور مثال اکتی فقط میخواد پول پارو کنه و سری کال براش شده یه بازی که فقط شیر دوشی میکنه ! یه کمپانی کیفیت هم و احترام به شعور مشتری براش مهمه ( منظورم مثلا راکستار و ... هستش ) و یه کمپانی ..... !!!! الان EA در نسل هشتم سیاست های کلیش شده آنلاین ! فیفا رو هم گیم پلیش رو هر سال یه بهبود هایی میده ( هیچ تحول اساسی تو گیم پلیش در نسل هشت نداد و این نظر منه . یعنی اولویت اصلی تیم سازنده فیفا گیم پلی نیست ) ولی میره کلی مد اضافه میکنه هر سال ! یعنی شباهت بیشتر به نسل ششم پیدا کرده فیفا تا سیاست های فیفا در نسل هفت ( هر کسی از صحبت های من خوشش نمیاد بگذره از پست های من و برای خوشحالی و راضی کردن همه پست نمیذارم و منتظر به به و چه چه نیستم و دارم درباره گیم و صنعت گیم صحبت میکنم ! و اصلا نمیشه همه رو راضی کرد و راضی نگه داشت و دنبال چاپلوسی و این چیزا نیستم ) فیفا 96 یادتونه ؟ یادتون هست ؟ بازی داخل سالن داشت ولی همون سال ها وینینگ الون اومد اونم با چند تا تیم ملی و .... ولی تحولی اساسی در سبک گیم پلی بازی های فوتبالی به وجود آورد و از لحاظ فنی فیفا رو به زیر کشید ( فروش فیفا هم همیشه بیشتر بود )

قرار نیست PES به کل و تمام و کمال از فیفا الگو برداری کنه و یا حتی این که فیفا تمام و کمال از PES الگو برداری کنه!!! اگه PES به خصوص بخواد این کار رو بکنه این بازی با خاک یکسان میشه ! طرفدار های PES دنبال بخش داستانی و .... نیستن ! ( اگه قراره تیم سازنده رو این چیزا وقت بذاره همون بهتر که بره انرژیشون رو وقت همون گیم پلی و گرافیک مستر لیگ و این چیزا کنن و نه مد داستانی و فوتبال زنان و ... این چیزا وقت بر هستن ! وقت تیم سازنده رو میگیرن ! الان فیفا کلی مد اضافه کرده ولی مشتقات گیم پلی رو چی کار کرده در این نسل هشت ؟! ) گیم پلی میخوان و مد های معروفش مثل مستر لیگ ، BL و مای کلاب ! اولویت رو همیشه گیم پلی میدونن ، تو فرم هاشون برید میبینید که در به در دارن درباره گیم پلی و این چیزا صحبت میکنن ! معروف ترین کاربر های PES در جهان الان تو این سایتن و کاربر های معروف وینینگ الون بلاگ هم رفتن تو این سایت و قعالیت دارن و تستر های بازی هم باهاشون دارن صحبت میکنن و خلاصه DNA هر بازی داستان خودش رو داره ! فیفا ، فیفا هست و PES ، PES هستش !! و به همین خاطره که همیشه ما میگیم که هر دوی این بازی ها کاشکی با هم آمیخته میشدن چون هر کدومشون تو چیز هایی تبحر دارن که اون یکی نداره !! و یا این که اولویت اصیلش نیست و اهمیت چندانی نمیده !!

PES 2019 News Discussion Thread (INSULTS/DIGS = INSTANT BAN)

مد ها رو هم همین مستر لیگ رو بهش رسیدگی کنن و مد هایی که گفتم مثل مای کلاب و BL بازی میتونه طرفدار های خودش رو تا حد بسیار زیادی راضی کنه ( جا برای پیشرفت که همیشه هست و این بازی در خیلی بخش ها میتونه بهتر و بهتر بشه ) و قرار هم نیست این سری به فروش فیفا برسه و هیچ وقت هم نرسید و هیچ وقت هم در توانش هم نبود و یکی از دلایل اصلیش لایسنس ها بودن ! تو همون نسل ششم که PES در اوج بود از فیفا فروش کم تری داشت ! کسی حتی شاید یادش نیاد و سری های اول PES فقط در ژاپن منتشر میشدن و ما با مموری اسم تیم ها رو انگلیسی میکردیم و در صورتی که فیفا در تمامی جهان فروش داشت و اسم تیم ها واقعی بود و .....

PES تو این نسل فوق العاده عمل نکرده ، چون تمام و کمال به ریشه خودش برنگشته و یه طورایی هنوز سردرگمه ! هم خر رو میخواد و هم خرما و این طوری نمیشه ! کاملا مشخصه سهام دارها و مدیران کونامی خط قرمز هایی برای سری PES دارن ! مثلا تو بخش گیم پلی کاری به تیم سازنده ندارن و بهشون اجازه دادن که تو بخش گیم پلی آزادی عمل داشته باشن و میبینید که هر سال بازی چه پیشرفت های بزرگی میکنه تو این بخش ولی مثلا تو مد ها و مد آفلاین و این چیزا ! خب دستور دادن فعلا رسیدگی کنن به مد آنلاین و مای کلاب و ..... که خب تو همون هم تمام و کمال عالی نیستن !

در پایان به قول سایت gq-magazine که همین دیروز یه صحبتی درباره این دو بازی کرد یه وجه تمثیل بسیار زیبایی زد و گفت :

فیفا درسته بازی جذاب و پر زرق و برقی هستش ولی PES روح داره !

PES 2019: Fifa may have slickness but this has soul | British GQ

منبع توضیحات درباره اویل 2 هم سایت گیم فا هستش .
صحبت‌های مفصل کپکام از دوربین روی شانه‌ی Resident Evil 2 تا پیش‌فروش شگفت‌انگیز آن | گیمفا

آخرین ویرایش:
با دیدن ویدیوی آقا امین من نظرمو میگم در مورد دمو:

بازی مثل روال چند سال اخیر pes فیزیک و مدلینگ محشری داره و پاسکاری بازی انیمیشن بازیکنا بسیار طبیعی هست و اصلا در این مورد فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداره در مقابلش. کلا pes 19 فوتبالی هست که وقتی با دوستت بخوای بازی کنی لذتشو میبری . چمن بازی هم خیلی عالی شده گرافیک فیس و جو استادیوم هم عالی هستش من نمیدونم دوستان از چی ایراد گرفتن. متاسفانه توی فیفا اصلا توپ وزنی نداره بازیکنا فیزیکشون حس نمیشه و این بزرگترین ضعف فیفاست که توی pes به بهترین نحو اجرا شده .اما میرسیم به ضعف همیشگی چند سال اخیر pes که امسالم حل نشده به نظرم اونم اینه که مثل فیفا بهت آزادی عمل نمیده بازی یعنی اون کنترل روان ۳۶۰ درجه روی بازی رو نداری که بتونی هر چی توی ذهنت هست کامل پیاده کنی برعکس فیفا که میتونی هر چی دلت میخواد بکنی و‌واسه همین تنوع تاکتیک و تنوع شوت و گلزنی داری در این مورد بعد از اینکه خودم دمو رو بازی کنم بعدا مفصل تر میگم.

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

با دیدن ویدیوی آقا امین من نظرمو میگم در مورد دمو:

بازی مثل روال چند سال اخیر pes فیزیک و مدلینگ محشری داره و پاسکاری بازی انیمیشن بازیکنا بسیار طبیعی هست و اصلا در این مورد فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداره در مقابلش. کلا pes 19 فوتبالی هست که وقتی با دوستت بخوای بازی کنی لذتشو میبری . چمن بازی هم خیلی عالی شده گرافیک فیس و جو استادیوم هم عالی هستش من نمیدونم دوستان از چی ایراد گرفتن. متاسفانه توی فیفا اصلا توپ وزنی نداره بازیکنا فیزیکشون حس نمیشه و این بزرگترین ضعف فیفاست که توی pes به بهترین نحو اجرا شده .اما میرسیم به ضعف همیشگی چند سال اخیر pes که امسالم حل نشده به نظرم اونم اینه که مثل فیفا بهت آزادی عمل نمیده بازی یعنی اون کنترل روان ۳۶۰ درجه روی بازی رو نداری که بتونی هر چی توی ذهنت هست کامل پیاده کنی برعکس فیفا که میتونی هر چی دلت میخواد بکنی و‌واسه همین تنوع تاکتیک و تنوع شوت و گلزنی داری در این مورد بعد از اینکه خودم دمو رو بازی کنم بعدا مفصل تر میگم.

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
خیلی برام عجیبه ازادی عمل ! ازادی عمل فیفا دقیق توضیح میدی ببینیم چیه واقعا من کم فیفا بازی نکردم ولی این نکته برام تازگی داره ؟! من تو فیفا همیشه به یک طریق تکراری فقط گل میزدم ازادی عمل اگه از لحظ تاکتیک و اینا میگی که کلا هیچی بحث نکنیم ولی چرخش ۳۶۰ درجه اینا رو بهتر بگی ببینیم منظورت چیه

یکسری از کاربرا میگفتن تو 18 توپ حتی پینگ پنگی حرکت میکرد هنگام پاس کاری ولی این موردم با ازادی عمل بیشتر توپ و فیزیک بهتر رو چمن کاملا برطرف شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or