PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
حالا این دوستمون هی میاد اینجا نظرسنجی میزاره برو هر کانالی میخوای بیار این نظرسنجی مخاطب و تعدادش نهایت میگیم اصلا ۱۰۰ هزار نفر بازم اقلیتن
وقتی تجارت انلاین تو فیفا ببینی دیگه اهمیت نداره هی بیای اینجا نظرسنجی مسترلیگ بزاری که هر سال اوله

بنظرم تاهوش مصنوعی سرسخت بازیرو درست نکنن فایده ای نداره چمن ونورپردازی وانیمیشن هرچی اضافه کنن بنظرم ارزش نداره چون هوش مصنوعی ماشینی هست بازی فقط تومای کلاب بالانسه. من تابحال تو18مسترلیگ رو بازی کردم کامپیوترتوtop playerاشکم رودراوردولی تو17روسوپراستاربازی متعادل وبالانس بودبخدااینقدرهرروز بخودم میگم برم بفروشمش بازم دلم نمیاد 18سال یه بازیروانجام بدی بعد......نمیدونم شایدبازیه من خوب نیست بازی تومسترلیگ کاملا رواعصابه مای کلاب هم چیزی نداره که آدم پاش وقت بذاره خسته کننده ولی همین روندادامه پیداکنه کونامی شکست سختی میخوره چون اکثرافلاین بازا میان سراغ پیس.ولی همینطوری پیش بره من وبچه محلام اکثرااین مشکلی دارن بازیرو نمیخریم .

دلیلی نداره انقدر مانور رو هوش مصنوعی ماها تو ایرانی ولی امار فیفا رو ببینی متوجه میشی مد انلاین چقدر مهمه دیگه افلاین تا کجا یکنفر بخواد بازی کنه معمولا الان دیگه مخصوصا تو فوتبال مدهای انلاین و هوش واقعی حرف اول و اخر میزنی شما هر چقدرم با هوش مصنوعی بازی کنی بلاخره یکجا یکنواخت میشه سخت میشه خیلی روش کار کرد نمونشم فیفا مثلا میومدم من ۲ دور ۳ دور مد لیگ میرفتم دیگه وقتی قهرمان میشدم چندبار کاملا تکراری میشد
الان باز اون رفیقمون میاد نظرسنجی مسترلیگ میزاره اولا برو ببین تعداد شرکت کننده نظرسنجی چقدره بعدم معلومه امار کلی بگیری مد افلاین اصلا جلو انلاین الان حرفی واسه گفتن نداره حرف اول و اخر انلاین میزنه بازی با پلیر واقعی چلنج واقعی البته درسته ea تو فیفا هندیکبپ گذاشته ولی بازم جذابه ولی الان اتفاقا فیفا فن ها صداشون سر همین انمیشن های تکراری و یکنواخت بازی و مدلینگ دراومده کسی نمیگه اقا چرا هوش مصنوعی فلان مد ضعیفه چندین ساله ea بیخیال هوش مصنوعی و بازی شده زده فقط تو کار انلاینش

چه ربطی داره اخه ؟ :D توی زمین 22 بازیکن حاضر هستند که دوتا پلیر نهایتا میتونند کنترل سه و یا چهارتا از این بازیکن هارو در اختیار بگیرند! باقی بازیکن هارو هوش مصنوعی کامل کنترل میکنه

حالا اینکه میلیون ها کاربر چندین فصل کریر میزنند هم بماند!!

برای من هم اصلا قابل درک نیست که کسی حتی یک درصد هم بازی با هوش مصنوعی براش جالب باشه....البته بحثی که اینجا شد دو بعد داره که هر دو بعد با هم آمیخته هست...البته من اصلا از مد آفلاین فیفا و pes هیچی نمی دونم و منظورم به اون جذابیت های مد آفلاین که دوستمون Ali Venom گفت در مورد کریر و این چیزها نیست بله ممکنه از این بعد جذاب باشه که البته این موارد ربطی به هوش مصنوعی نداره ... مطمن هستم که برای همه گیمرها بازی با یک انسان واقعی قابل قیاس با هوش مصنوعی نیست. کلا بازی با هوش مصنوعی تهوع آور هست...فکر نکنم تا هزار سال دیگه هم هوش مصنوعی بتونه هوش طبیعی انسان رو کامل شبیه سازی کنه... . در واقع چیزی که توی این بحث هست دو بعد هست یکی مد آفلاین و هیستوری مد و یکی هوش مصنوعی اون بخش های مد آفلاین که ربطی به هوش مصنوعی نداشته باشه بله می تونه جذاب باشه ولی چون توی مد آفلاین بازی با هوش مصنوعی هست بازی با هوش مصنوعیش قابل تحمل نیست.... .

یه نکته دیگه هم که دوستمون Ali Venom گفتن که دوست دیگمون WCW بهش توجه نکردن بله کاملا درسته اتفاقا من هم می خواستم اشاره کنم که Ali Venom گفتن...کاربرد هوش مصنوعی فقط توی بازی با cpu نیست توی آنلاین هم کاربرد داره.... .

برای من هم اصلا قابل درک نیست که کسی حتی یک درصد هم بازی با هوش مصنوعی براش جالب باشه....البته بحثی که اینجا شد دو بعد داره که هر دو بعد با هم آمیخته هست...البته من اصلا از مد آفلاین فیفا و pes هیچی نمی دونم و منظورم به اون جذابیت های مد آفلاین که دوستمون Ali Venom گفت در مورد کریر و این چیزها نیست بله ممکنه از این بعد جذاب باشه که البته این موارد ربطی به هوش مصنوعی نداره ... مطمن هستم که برای همه گیمرها بازی با یک انسان واقعی قابل قیاس با هوش مصنوعی نیست. کلا بازی با هوش مصنوعی تهوع آور هست...فکر نکنم تا هزار سال دیگه هم هوش مصنوعی بتونه هوش طبیعی انسان رو کامل شبیه سازی کنه... . در واقع چیزی که توی این بحث هست دو بعد هست یکی مد آفلاین و هیستوری مد و یکی هوش مصنوعی اون بخش های مد آفلاین که ربطی به هوش مصنوعی نداشته باشه بله می تونه جذاب باشه ولی چون توی مد آفلاین بازی با هوش مصنوعی هست بازی با هوش مصنوعیش قابل تحمل نیست.... .

یه نکته دیگه هم که دوستمون Ali Venom گفتن که دوست دیگمون WCW بهش توجه نکردن بله کاملا درسته اتفاقا من هم می خواستم اشاره کنم که Ali Venom گفتن...کاربرد هوش مصنوعی فقط توی بازی با cpu نیست توی آنلاین هم کاربرد داره.... .
دوست عزیزصحبت من درموردخوبی یابد بودن بازی افلاین وانلاین نیست صحبت من درموردبیش ازاندازه سخت بودن بازی باcpuهست که پریشب ازشدت عصبانیت سربازی نمیدونستم دادبزنم دسته روبکوبم توسرم و...درضمن بایداینو عرض کنم دوست عزیزبازی افلاین طرفداراش بیشتره ورک بگم درایران واسه منو خیلی دوستان صرف نمیکنه بااین گرونی پلاس وحجم بالای اینترنت پول واسه این چیزا بدیم.پلاس هکی هم که ماجرای خودشوداره الانم راست بگم پلاس هکی دارم ولی استفاده کم میکنم

• Like
Reactions: db07
دوست عزیزصحبت من درموردخوبی یابد بودن بازی افلاین وانلاین نیست صحبت من درموردبیش ازاندازه سخت بودن بازی باcpuهست که پریشب ازشدت عصبانیت سربازی نمیدونستم دادبزنم دسته روبکوبم توسرم و...درضمن بایداینو عرض کنم دوست عزیزبازی افلاین طرفداراش بیشتره ورک بگم درایران واسه منو خیلی دوستان صرف نمیکنه بااین گرونی پلاس وحجم بالای اینترنت پول واسه این چیزا بدیم.پلاس هکی هم که ماجرای خودشوداره الانم راست بگم پلاس هکی دارم ولی استفاده کم میکنم
در مورد تفاوت بازی با هوش مصنوعی و انسان صحبت های من بیشتر متوجه دو تا دوست دیگه بود نه شما...البته اینی که می گی بازی آفلاین طرفدارهاش بیشتره بعید می دونم اینطور باشه...البته من آماری ندارم در این مورد ولی بعید می دونم کسی بازی آفلاین رو به آنلاین ترجیح بده مگر اینکه مشکل مالی داشته باشه البته استوری مد و مد آفلاین جذابیت های خودش رو داره ولی سر سختانه از این نکته دفاع می کنم که بازی با انسان واقعی هزاران بار جذاب تر از بازی با هوش مصنوعی هست اصلا همین عصبانیت شما و دوستای دیگه از هوش مصنوعی خودش حرف من رو تایید می کنه.... .

آخرین ویرایش:
در مورد تفاوت بازی با هوش مصنوعی و انسان صحبت های من بیشتر متوجه دو تا دوست دیگه بود نه شما...البته اینی که می گی بازی آفلاین طرفدارهاش بیشتره بعید می دونم اینطور باشه...البته من آماری ندارم در این مورد ولی بعید می دونم کسی بازی آفلاین رو به آنلاین ترجیح بده مگر اینکه مشکل مالی داشته باشه البته استوری مد و مد آفلاین جذابیت های خودش رو داره ولی سر سختانه از این نکته دفاع می کنم که بازی با انسان واقعی هزاران بار جذاب تر از بازی با هوش مصنوعی هست اصلا همین عصبانیت شما و دوستای دیگه از هوش مصنوعی خودش حرف من رو تایید می کنه.... .
عزیز من تو تمام نظر سنجی هایی که در توییتر و سایت ها و فرم های مربوط به PES شده مستر لیگ به راحتی هر چه تمام تر بیشترین محبوبیت رو در بین طرفدارها داره !

بازی آنلاین رو که همه بازی میکنن . منم بازی میکنم و خلاصه همه بازی میکنن . یوزر با یوزر رو چه آفلاین و چه آنلاین دو نفر با هم بازی میکنن ولی چقدر ؟ صبح تا شب ؟ گیمر دوست داره مثلا بره لیگ ایتالیا رو بازی کنه یا هر لیگی خلاصه و بره توش مقام بیاره و بره جام باشگاه های اروپا و تیم عوض کنه و بازیکن خریداری کنه و بفروشه و حواشی و جو دنیای فوتبال رو لذتش رو ببره یا همون اخراج شدن از تیم هم لذت خودش رو داره و کلی تکات دیگ که مستر لیگ داره تازه کریر فیفا که حواشی و این چیزاش وحشتناک از PES بهتره و دنیایی داره واسه خودش . نکته خنده دار اینه که من این همه نظر سنجی های انواع اقسام سایت ها و توییتر و فرم ها رو این جا گذاشتم ولی بازم میان میگن نه این طور نیست !! اصلا خنده داره این موضوع .

بیشترین وقت رو گیمر ها تو مد مستر لیگ میگذرونن ( حالا تازه مستر لیگ سال هاست که افت کرده و سازندگان بهش رسیدگی نمیکنن ) اونم برای این که دنیای واقعی فوتبال و حواشیش و لیگ ها و این چیزا رو در فوتبال مجازی ببینن و لذتش رو ببرن . کسی از خودش حرفی نزده ! من این همه این جا نظر سنجی گذاشتم از توییتر و اوو وب و تو تمام نظر سنجی ها مستر لیگ محبوب ترین مد بوده و فقط تو ایران ربطی نداره به مشکل مالی !!! ( کسی که تو ایران پلی استیشن 4 رو میخره راه بازی کردن آنلاین رو هم گیر میاره و بدون اینترنت و آنلاین نمیمونه . هکی هم ست که خیلی ها بازی میکنن ) خارجی ها هم مشکل مالی دارن ؟؟؟!!

آنلاین باز هاس افراطی من فکر کنم تا اسم آنلاین رو میشنون فکر کنم مثلا یه بازی فوتبال رو با بازی مثل بازی های آنلاینی مثل هیلو و گیرز و کال و بتلفیلد اشتباه میگیرن !!! :|:)) الان اون بازی ها اصلا فازشون و دنیاشون رو میشه با یه بازی فوتبال مقایسه کرد ؟ گرفتید چی میگم که !؟ مثلا تو هیلو سبکش به مستر لیگ و دنیای فوتبال و این چیزا میخوره ! مثلا مستر چیف مصدوم میشه و .... و یا بازیکن تیم لاتزیو بشه و در دنیای فوبتال قوطه ور بشه ؟ :)) والا بخدا ! تو اون بازی طرف رو میگیری و ده برو که رفتیم و میری تو مپ بازی و بزن بکش و برو جلو ! فقط همین ! ( خودم بتلفیلد رو خیلی بازی میکردم یه زمانی و همین طور آنلاین TLOU رو )

گیمر فوتبالی بازی رو میخره برای این که دنیای واقعی فوتبال رو تو یه بازی مجازی بتونه تجربه کنه و در کنارش صد در صد آنلاین هم میزنه ! اصلا شکی توش نیست ولی بخش عظیمی از وقت گیمر ها با مستر لیگ و حتی کریر میگذره ....

اون هوش مصنوعی که دوستمون گفت و اعصاب همه رو خراب کرده به خاطر اینه که در نسخه 2018 هوش ماشینی و اسکریپت شده ای رو باهاش طرف هستیم و هندیکپ تو بازی سی پی یو بیداد میکنه و تیم های ضعیف مثلا قوی بازی میکنن و سازندگان فقط اومدن بازی رو سخت تر کردن و بازی رو سخت تر کردن اما اسکرپیت شده و ماشینی که از حالت طبیعی خودش بیرون اومده و هوش انسانی مثل نسخه PES 2013 بهترین مثال هستش که چقدر سی پی یو در اون بازی عالی بازی میکرد . گله دوستان به خاطر این موضوعاته و خب مشخصه که هوش مصنوعی بد طراحی شده باشه رو اعصاب همه راه میره و چه ربطی داره به اصل داستان .

ما با دوستامون وقتی میرفتیم خونه همدیگه چند دستی مقابل هم بازی میکردیم و وقتی خسته میشدیم میرفتیم مستر لیگ و کریر ( نسل قبل که کل نسل رو کریر بازی کردم و همین طور فیفا 13 رو هم کریر بازی کردم ولی اون سال یه دو فصلی به خاطر هوش مصنوعی انسانی در PES و همین طور مستر لیگ عالیش یه دو فصلی بازیش کردیم ) بازی میکردیم و ساعت ها پاش مینشستیم و لذتش رو میبردیم . یادمه نسل قبل تو کریر فیفا یه فصل رو تو لیگ سوئد گذرونده بودیم ! و بعدش کوچ کردیم لیگ ایتالیا و باقی داستان ......

آخرین ویرایش:
من چند روزه دارم فیفا 18 بازی میکنم و همین طوری میخوام یه تنوعی بدم و ببینم خصوصیات بهتر و بدتر اون بازی چیه و خلاصه دارم تو بخش های مختلف این بازی سر و کله میزنم ! یعنی لعنتی این تعویض های بازی که مربی با بازیکن صحبت میکنه و نیمکت پویا و این حواشی دور زمین بازی و کارگردانی صحنه های حساس بازی با روج و روان آدم بازی میکنه و به خصوص صدا گذاری ورزشگاه و گزارشگر هم که یعنی دیوانه کننده بازیه ! لعتنی چقدر شفافه کیفیت صدا ها ! :o ( قبلا هم توضیح دادم بودم دیگه و گفته بودم از نسخه 2016 کیفیت صدا ها رو عوض کردن و صدا های نسل هفتمی رو ریختن دور و به جاش صدا های با کیفیت ریختن تو بازی و بلوری که جا بیشتر داشت و ازش استفاده کردن ولی خب تو PES فعلا داره خاک میخوره !

و بحث مدلینگ و چهره ها !!! :)) یعنی من واقعا دارم بازی میکنم میخوام برم از دره خودم رو پرت کنم پایین ! لیگ آلمان رو مثلا لایسنسش رو دارن !؟ خداییش !؟ یعنی فقط به جز استادیوم های لیگ آلمان که فکر کنم 5 الی 6 تایی باشن و از این نظر که عالیه ولی تو بخش چهره ها !!:)):-& یعنی همین تیم شالکه رو مثال میزنم ! من فکر کنم فقط یه دونه از بازیکن های شالکه ساخته شدن !! :)) بقیه تیم ها هم همین داستان رو دارن یعنی ! :)) بعد به این میگن لایسنس گرفتن ؟ خب تو PES که با اپشن فایل میشه بازیکن ها رو بهتر در آورد !! هر کسی PES بازی کرده باشه و با بخش ادیت کار کرده باشه میدونه چی میگم !؟ از مدلینگ و طرز دویدن بازیکن و ساخت چهرش بگیرید تا باقی داستان ! الان فیفا مثلا لایسنس لیگ آلمان رو داره و واقعا داره چه غلطی میکنه !؟ فقط این لایسنس رو گرفته که PES ازش استفاده نکنه ! یعنی همین شالکه که تو PES هستش کلی بازیکنش ساخته شده بود و لورکوزنی که بود قبلا که بیشتر بازیکن هاش ساخته شده بودن ! و بدبختانه هر سال تازه این همه چهره میسازن ولی مثلا لورکوزن امسال نیست و کلی از چهره ها از بین میره ! شما حساب کنین سازندگان PES لیگ آلمان رو داشتن چقدر بازیکن های این لیگ رو میساختن و واقعا حیف و صد حیف .

یه چیزی رو هم بگم ! یه سری از طرفدار های فیفا هستن انقدر اون بازی رو انجام دادن و نیومدن سر وقت PES اصلا خبر ندارن مدلینگ یعنی چی !!! :)) من الان براتون فقط گورتسکا رو میذارم و شما خودتون مقایسه کنید !!! :)) چهرش که هیچی و ساخته نشده شکر خدا ! یعنی قشنگ خلاص کرده EA Sport !!! ........بعد مدلینگ رو فقط ببینید ! :|

حالا نحوه دویدن واستایل گورتسکا که در PES اصلا بماند که چقدر عالیه ! و بعد با فیفا مقایسه کنید ! شما تو PES اون اسم بازیکن ها رو اون زیر خاموش هم کنید بازم از نمای گیم پلی به راحتی میتونید تشخیص بدین که بازیکن ها اسمشون چیه و از مدلینگ و نحوه دودنشون به راحتی میشه متوجه شد .

تو فیفا لیگ ایتالیا هم همین داستان رو داره ! لیگ فرانسه هم همینه ! اسپانیا هم همینه و مقدار فیس های ساخته شدش از PES کم تره حالا مدلینگ و این چیزا که اصلا بماند ! بعد هی صحبت لایسنس میشه ! به جز استادیوم هایی که هست و شعار تماشاگرا که خب این دو موضوع خیلی مهمه ولی تو مبحث بازیکن فیفا یک فاجعه تمامه ! آرشیو بازیکن داره به مقدار زیاد ! ولی که چی بشه ؟؟ وقتی فیس و مدلینگ و هیچ چیزیشون شباهتی به واقعیت نداره ! در فیفا فقط آرشیو چهره سازی بازیکن های لیگ برتر انگلیس واقعا خوبه ولی بازم همون بازیکن ها در مدلینگ اوضاعشون خرابه ! چون هسته مدلینگ سازی بدنی در فیفا مشکلات اساسی داره ! چیزی که طرفدارهاش انقدر بازیش کردن و بهش عادت کردن اصلا براشون دیگه به نوعی میشه گفت مهم نیست ! چون چشمشون قشنگ عادت کرده !

الان باور کنین این گورتسکا در فیفا هستش و چهره که هیچی و فقط مدلینگش رو ببینید !!!! :|

View attachment 90175

اینم از گورتسکا در PES 2018 و خودتون قضاوت کنین و چهره و مدلینگ سازی در PES رو فقط ببینید ! ( این فقط یه مثال کوچک هستش و میشه همین طور بازیکن این جا آورد و نشون داد ! یعنی فیفا در این زمینه قشنگ تو نسل هفتم داره دور میزنه برای خودش ! همین طور که PES داره در زمینه صدا گذاری در نسل هفتم برای خودش دور میزنه ! )

View attachment 90171
View attachment 90172 View attachment 90173 View attachment 90174
دوست عزیز نظراتتو در مدل مدلینگ فیفا قبول دارم ولی آیا مدلینگ پس که ازش تعریف میکنی تو زمین بازیم همونه ؟؟ یا فقط تو منو ادیت انقدر خوشکله دلیل دارم واسه حرفم
اگه زحمتی نیست یه رجوع بکن به چند تا پست قبل تر که دوستمون کیفیت چمن پس ٢٠١٩ رو گذاشته مدلینگ جوردی البا یه ذره تو ذوق نمیزنه؟
انگار فیگور کول گرفته
اگه زحمتی نیست برات یه مقایسه از مدلینگا توی گیمپلی بزار ببینیم چند چندیم
منکر مدلینگ ضعیف فیفا نمیشم خواهشا نریزید سرم پستمم خوندید پاک نکنید
به نظر من این چهره ها و مدلینگ ها فقط تو منو ادیت پلیر انقدر پیشرفته و چشم نوازه
ولی اگه اشتباه میکنم خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم البته بدون درگیری و خونریزی

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوست عزیز نظراتتو در مدل مدلینگ فیفا قبول دارم ولی آیا مدلینگ پس که ازش تعریف میکنی تو زمین بازیم همونه ؟؟ یا فقط تو منو ادیت انقدر خوشکله دلیل دارم واسه حرفم
اگه زحمتی نیست یه رجوع بکن به چند تا پست قبل تر که دوستمون کیفیت چمن پس ٢٠١٩ رو گذاشته مدلینگ جوردی البا یه ذره تو ذوق نمیزنه؟
انگار فیگور کول گرفته
اگه زحمتی نیست برات یه مقایسه از مدلینگا توی گیمپلی بزار ببینیم چند چندیم
منکر مدلینگ ضعیف فیفا نمیشم خواهشا نریزید سرم پستمم خوندید پاک نکنید
به نظر من این چهره ها و مدلینگ ها فقط تو منو ادیت پلیر انقدر پیشرفته و چشم نوازه
ولی اگه اشتباه میکنم خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم البته بدون درگیری و خونریزی

:o مدلینگ در زمین همونه ؟؟!!! :o این بدن کلی 3D بازیکن هستش به صورت کاملا حرکتی در بخش ادیت هستش و میشه حرکتش داد و حتی دست کاریش کرد که دقیقا همین مدلینگ انتقال داده میشه به زمین بازی ! ( مدلینگ ربطی به گرافیک و چیزی نداره که سازنده ها بخوان دانگردش کنن تو زمین ! ~X(:| ) یعنی خودتون باعث میشین و حرف هایی میزنین که مرغ پخته خندش میگیره و صحبت از خون و خون ریزی میکنی ! مگه تو تاپیک PES کسی کاری کرده این جا !!؟؟ خودتون سوال هایی میکنین که آدم اصلا میمونه چی بگه ! :|

خودتون سوال هایی میکنین که آدم واقعا میمونه چی بگه ! و خون و خون ریزی و این مسخره بازی ها چیه ! بی احترامی هم به شخص خود شما نیست ( هیچ کس حقی نداره به کسی بی احترامی کنه و امکان داره بحث پیش بیاد و این صحبت ها و ... اختلاف نظر و ..... ) و واکنش به نوع پست شما هستش دوست عزیز ! شما خودت میای سوال هایی میکنی که آدم میمونه اصلا چی بگه !!!! این مدلینگ ها رو میشه تو همون بخش ادیت دست کاری کرد . شما اصلا تا به حال دستت به PES خورده ؟! شک ندارم نخورده ! این همه ویدئو از همین نسخه PES 2019 گذاشتم شما مدلینگ های بازیکنا رو نمیبینی ! این همه ویدئو گیم پلی ماشالله ریخته و شما ندیدی مدلینگ ها رو ! یعنی سوالی شنیدم که من تصورش رو هم نمیکردم چنین سوالی کسی بپرسه ؟! :o

بخش گیم پلی رو برات میذارم و شما ما رو گیر آوردی ؟! جا من این پستت شوخی بود و یا داشتی شوخی میکردی ؟! همین مدلینگ طراحی شده بازیکن میره تو زمین و همین بخش ادیت میشه دست کاریش کرد تازه و آقا خداییش شوخی بود این پستت .... !!!! :o:lol:

از بس PES رو بازی نکردین این مدلینگ ها رو دیدین قشنگ موندین . و الان دارین میگین تو زمین همین طوریه یا نه ؟؟ پس سازنده ها دیوانن و دو تا مدلینگ تو بازی درست میکنن :| یکی خارج از زمین ! و دیگری داخل زمین ! :lol: یعنی دانگردش میکنن که تو زمین به سخت افزار فشار نیاد ؟ :)) جدی میگم ؟ یکم داشتی این سوال رو مطرح میکردی اصلا بهش کمی فکر کرده بودی ؟ از دیر باز این ادیت مدلینگ تو PES خوب بود و اصلا این بازی یکی از دلایل خریدش به همین چیزاش معروفه که میرن میخرننش ! و نمای گیم پلی هم که بماند و توضیحات رو دادم و تو نمای گیم پلی هم بازیکن های تیم ها قشنگ میشه تشخیصشون داد . و در ضمن بله داری میری عکس میگیری شاید بازیکن طور مونده باشه که بد نشون داده بشه ! به هر حال بازیه ! بازی ! واقعیت تمام و کمال که نیست ! وگرنه تو کات سن ها و پرزتیشن ها و ریپلی ها و نمای گیم پلی و .... دقیقا همونه و افتی پیدا نمیکنه و من واقعا موندم اصلا چی بگم !

بیا اینم داخل زمین !!!

:Arrowd:

PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180710142221.jpg

PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180710142428.jpg PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180710142538.jpg PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180710144726.jpg PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180710144934.jpg PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180710144906.jpg PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180710150751.jpg PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180710150516.jpg PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180710142327.jpg

اینم ویدئو پرزنتشین داخل خود بازی !!! و مدلینگ سرخیو راموس و حتی به خاطر حرکت کردن بدنشون طبیعی تر از هون بخش ادیت هم نشون داده شده چون داره حرکت میکنه و ...

آخرین ویرایش:
:o مدلینگ در زمین همونه ؟؟!!! :o این بدن کلی 3D بازیکن هستش به صورت کاملا حرکتی در بخش ادیت هستش و میشه حرکتش داد و حتی دست کاریش کرد که دقیقا همین مدلینگ انتقال داده میشه به زمین بازی ! ( مدلینگ ربطی به گرافیک و چیزی نداره که سازنده ها بخوان دانگردش کنن تو زمین ! :| ) یعنی خودتون باعث میشین و حرف هایی میزنین که مرغ پخته خندش میگیره و صحبت از خون و خون ریزی میکنی ! مگه تو تاپیک PES کسی کاری کرده این جا !!؟؟ خودتون سوال هایی میکنین که آدم اصلا میمونه چی بگه ! :|

خودتون سوال هایی میکنین که آدم واقعا میمونه چی بگه ! و خون و خون ریزی و این مسخره بازی ها چیه ! بی احترامی هم به شخص خود شما نیست و واکنش به نوع پست شما هستش دوست عزیز ! شما خودت میای سوال هایی میکنی که آدم میمونه اصلا چی بگه !!!! این مدلینگ ها رو میشه تو همون بخش ادیت دست کاری کرد . شما اصلا تا به حال دستت به PES خورده ؟! شک ندارم نخورده ! این همه ویدئو از همین نسخه PES 2019 گذاشتم شما مدلینگ های بازیکنا رو نمیبینی ! این همه ویدئو گیم پلی ماشالله ریخته و شما ندیدی مدلینگ ها رو ! یعنی سوالی شنیدم که من تصورش رو هم نمیکردم چنین سوالی کسی بپرسه ؟! :o

بخش گیم پلی رو برات میذارم و شما ما رو گیر آوردی ؟! جا من این پستت شوخی بود و یا داشتی شوخی میکردی ؟! همین مدلینگ طراحی شده بازیکن میره تو زمین و همین بخش ادیت میشه دست کاریش کرد تازه و آقا خداییش شوخی بود این پستت .... !!!! :o:lol:

از بس PES رو بازی نکردین این مدلینگ ها رو دیدین قشنگ موندین . و الان دارین میگین تو زمین همین طوریه یا نه ؟؟ پس سازنده ها دیوانن و دو تا مدلینگ تو بازی درست میکنن :| یکی خارج از زمین ! و دیگری داخل زمین ! :lol: یعنی دانگردش میکنن که تو زمین به سخت افزار فشار نیاد ؟ :)) جدی میگم ؟ یکم داشتی این سوال رو مطرح میکردی اصلا بهش کمی فکر کرده بودی ؟ از دیر باز این ادیت مدلینگ تو PES خوب بود و اصلا این بازی یکی از دلایل خریدش به همین چیزاش معروفه که میرن میخرننش ! و نمای گیم پلی هم که بماند و توضیحات رو دادم و تو نمای گیم پلی هم بازیکن های تیم ها قشنگ میشه تشخیصشون داد . و در ضمن بله داری میری عکس میگیری شاید بازیکن طور مونده باشه که بد نشون داده بشه ! به هر حال بازیه ! بازی ! واقعیت تمام و کمال که نیست ! وگرنه تو کات سن ها و پرزتیشن ها و ریپلی ها و نمای گیم پلی و .... دقیقا همونه و افتی پیدا نمیکنه و من واقعا موندم اصلا چی بگم !

بیا اینم داخل زمین !!!

View attachment 90259

View attachment 90261 View attachment 90262 View attachment 90263 View attachment 90264 View attachment 90265 View attachment 90266 View attachment 90267 View attachment 90260

اینم ویدئو پرزنتشین داخل خود بازی !!! و مدلینگ سرخیو راموس و حتی به خاطر حرکت کردن بدنشون طبیعی تر از هون بخش ادیت هم نشون داده شده چون داره حرکت میکنه و ...
چرا انقدر تهاجمی پست میزاری ؟؟
اره دستم نخورده از پرو ٢٠٠۶ فقط دموی ١٧ و ١٨ رو بازی کردم من بحثم سر اون عکسه بود که رفع ابهام شد با این عکسای گیمپلی
بگذریم اینجا صحبت دوستانه معنایی نداره واقعا نداره تو تاپیک فیفا هم گفتم کامنتمو پاک کردن
طرف یه سوال یا یه متن میزاره تا گه خورش نکنن ول کن نیستن

• Like
Reactions: spiritpalsy
اره دستم نخورده از پرو ٢٠٠۶ فقط دموی ١٧ و ١٨ رو بازی کردم من بحثم سر اون عکسه بود که رفع ابهام شد با این عکسای گیمپلی
بگذریم اینجا صحبت دوستانه معنایی نداره واقعا نداره تو تاپیک فیفا هم گفتم کامنتمو پاک کردن

تهاجمی به پست شما بود و نه به شخص خود شما و توضیحات رو قشنگ در بالا دادم . عکس های گیم پلی هم شک نکن میشه که بازیکن تو حالتی باشه که بد نشون داده بشه . به هر حال بازیه . واقعیته تمام که نیست . اصلا میشه عکس پیدا کرد بازیکن دستش گیر کرده و یه طور خنده داری تو عکس نشون داده میشه و در این شکی نیست . ولی کلیت بازی ! نمای گیم پلی ، کات سن ها و ریپلی ها و پرزتنیشن ها و حتی همین عکس ها مدلینگ بازی عالیه و صد در صد بازم بهتر و بهتر هم میتونه بشه ! هر چیزی قابل پیشرفت هستش و میشه بهتر و بهترش کرد . ( همین نسخه 2019 هم مدلینگ بازی رو دچار تغییرات و پیشرفت های جزئی دادن و کیت ها آزاد تر شده از بدن و کمی بدن پر تر شده و .... و یعنی مدلینگ رو میشه بهتر و بهتر کرد )

و من رفتم تو کنسول عکس گرفتم و ویدئو گرفتم و برش دادم و تو آپارات براتون آپلود کردم یعنی احترام گذاشتم به سوال شما دوست گرامی . یعنی خواستم با منطق باهاتون صحبت کنم . ولی خب سوالتون کلا برام عجیب بود چون این همه ویدئو ریخته و همین طور مدلینگ رو که دانگرد نمیکنن و توضیح هم دادم .

پاینده باشی .

تهاجمی به پست شما بود و نه به شخص خود شما و توضیحات رو قشنگ در بالا دادم . عکس های گیم پلی هم شک نکن میشه که بازیکن تو حالتی باشه که بد نشون داده بشه . به هر حال بازیه . واقعیته تمام که نیست . اصلا میشه عکس پیدا کرد بازیکن دستش گیر کرده و یه طور خنده داری تو عکس نشون داده میشه و در این شکی نیست . ولی کلیت بازی ! نمای گیم پلی ، کات سن ها و ریپلی ها و پرزتنیشن ها و حتی همین عکس ها مدلینگ بازی عالیه و صد در صد بازم بهتر و بهتر هم میتونه بشه ! هر چیزی قابل پیشرفت هستش و میشه بهتر و بهترش کرد . ( همین نسخه 2019 هم مدلینگ بازی رو دچار تغییرات و پیشرفت های جزئی دادن و کیت ها آزاد تر شده از بدن و کمی بدن پر تر شده و .... و یعنی مدلینگ رو میشه بهتر و بهتر کرد )

و من رفتم تو کنسول عکس گرفتم و ویدئو گرفتم و برش دادم و تو آپارات براتون آپلود کردم یعنی احترام گذاشتم به سوال شما دوست گرامی . یعنی خواستم با منطق باهاتون صحبت کنم . ولی خب سوالتون کلا برام عجیب بود چون این همه ویدئو ریخته و همین طور مدلینگ رو که دانگرد نمیکنن و توضیح هم دادم .

پاینده باشی .
منم تو پستم گفتم
١.منکر مدلینگ ضعیف تر فیفا نمیشم
٢.فقط دموی پس رو زدم
٣.گفتم اگه میشه یه مقایسه تو گیم پلی بزار گفتم اگه زحمتی نیست
۴.ممنونم وقت گذاشتی
۵.نرفتن تو یوتیوب رو هم بزار پای بدبختی که اینترنتمون حجمش نمیصرفه واسه این کارا البته چند تا گیم پلی از خود بازی دیدم ولی مقایسه مدلینگ ندیدم

همون طور که میدونید و قبلا گفته بودم موتور فیزیک HAVOK به چندین بخش تقسیم میشه و بخشیش به موتور فیزیک پارچه مربوط میشه ! تو نسخه PES 2014 اونم روی کنسول های نسل قبل !!! یکی از بهترین تکون خوردن های شرت و پیراهن بازی های فوتبالی رو شاهد بودیم و من همش میگفتم نسل بعد دیگه میخواد چه چیزی هیولایی بشه با توجه به سخت افزار قوی تر صد در صد سازنده ها از قدرت موتور فیزیک پارچه HAVOK استفاده بیشتری میکن ولی در کمال شگفتی نسخه PES 2015 اولین نسخه نسل بعدی بازی دانگرد اساسی شد !! و هنوز که هنوزه تا همین نسخه PES 2019 شرت ها دیگه به اون کیفیت حتی نسل هفتم PES 2014 نرسید ! چه برسه به این که کیفیت بهتری پیدا کنه .

البته تو نسخه 2018 پیراهن ها تکون بهتری میخورن و تو نسخه 2019 بازم بهتر شده ولی شرت ها که قربونش برم تکون طبیعی ای نمیخوره و ثابت مونده و هنوز که هنوزه برام عجیبه چرا این مورد رو درست نمیکنن !! البته دلایلی شاید داشته باشه که باید دربارش صحبت کرد و شاید بعدا بهش اشاره کردم ولی چیزی که مشخصه واقعا تکون خوردن طبیعی شرت ها و پیراهن میتونه به کیفیت گرافیکی و بصری بازی و همین طور حتی طبیی تر نشون دادن انیمیشن ها و بازیکن ها هم کمک بسیار شایانی کنه .

تو فیفا شرت ها تکون خوردنشون از PES بهتر هستش ولی بازم اون چیزی که این نسل انتظارش رو داشتیم در بازی های فوتبالی ندیدیم . خوب توجه کنین به عکس بازیکن در حالت حرکت شرت ها به پاش حتی میچسبه و من نمیگم این نسل کنونی دقیقا بشه این عکس ! ولی حداقل دیگه میشد خیلی خیلی بهتر از این ها طراحی بشه . نسخه 2014 شرت ها به طرز عالی ای تکون میخوردن و بازم تاکید میکنم روی سخت افزار های نسل قبلی اون قدر خوب بود ولی در نسل هشتم دانگرد شد و هیچ وقت هم اون چیزی که باید میشد ! ........ نشد !

DhYAEeoW4AAU52J.jpg

این هم ویدئویی از موتور فیزیک پارچه HAVOK که بی نظیره و نکته عالیش اینه با توجه به جنس پارچه ها در ویدئو نوع تکون خوردنشون فرق داره مثلا جنس پارچه ساتن و ..... که خب فعلا در PES استفاد درست حسابی ازش نشده ! شاید بعد تر و شاید هم نسل بعد !! عحب نسل عجیبی بود کلا این نسل هشتم .

عزیز من تو تمام نظر سنجی هایی که در توییتر و سایت ها و فرم های مربوط به PES شده مستر لیگ به راحتی هر چه تمام تر بیشترین محبوبیت رو در بین طرفدارها داره !

بازی آنلاین رو که همه بازی میکنن . منم بازی میکنم و خلاصه همه بازی میکنن . یوزر با یوزر رو چه آفلاین و چه آنلاین دو نفر با هم بازی میکنن ولی چقدر ؟ صبح تا شب ؟ گیمر دوست داره مثلا بره لیگ ایتالیا رو بازی کنه یا هر لیگی خلاصه و بره توش مقام بیاره و بره جام باشگاه های اروپا و تیم عوض کنه و بازیکن خریداری کنه و بفروشه و حواشی و جو دنیای فوتبال رو لذتش رو ببره یا همون اخراج شدن از تیم هم لذت خودش رو داره و کلی تکات دیگ که مستر لیگ داره تازه کریر فیفا که حواشی و این چیزاش وحشتناک از PES بهتره و دنیایی داره واسه خودش . نکته خنده دار اینه که من این همه نظر سنجی های انواع اقسام سایت ها و توییتر و فرم ها رو این جا گذاشتم ولی بازم میان میگن نه این طور نیست !! اصلا خنده داره این موضوع .

بیشترین وقت رو گیمر ها تو مد مستر لیگ میگذرونن ( حالا تازه مستر لیگ سال هاست که افت کرده و سازندگان بهش رسیدگی نمیکنن ) اونم برای این که دنیای واقعی فوتبال و حواشیش و لیگ ها و این چیزا رو در فوتبال مجازی ببینن و لذتش رو ببرن . کسی از خودش حرفی نزده ! من این همه این جا نظر سنجی گذاشتم از توییتر و اوو وب و تو تمام نظر سنجی ها مستر لیگ محبوب ترین مد بوده و فقط تو ایران ربطی نداره به مشکل مالی !!! ( کسی که تو ایران پلی استیشن 4 رو میخره راه بازی کردن آنلاین رو هم گیر میاره و بدون اینترنت و آنلاین نمیمونه . هکی هم ست که خیلی ها بازی میکنن ) خارجی ها هم مشکل مالی دارن ؟؟؟!!

آنلاین باز هاس افراطی من فکر کنم تا اسم آنلاین رو میشنون فکر کنم مثلا یه بازی فوتبال رو با بازی مثل بازی های آنلاینی مثل هیلو و گیرز و کال و بتلفیلد اشتباه میگیرن !!! :|:)) الان اون بازی ها اصلا فازشون و دنیاشون رو میشه با یه بازی فوتبال مقایسه کرد ؟ گرفتید چی میگم که !؟ مثلا تو هیلو سبکش به مستر لیگ و دنیای فوتبال و این چیزا میخوره ! مثلا مستر چیف مصدوم میشه و .... و یا بازیکن تیم لاتزیو بشه و در دنیای فوبتال قوطه ور بشه ؟ :)) والا بخدا ! تو اون بازی طرف رو میگیری و ده برو که رفتیم و میری تو مپ بازی و بزن بکش و برو جلو ! فقط همین ! ( خودم بتلفیلد رو خیلی بازی میکردم یه زمانی و همین طور آنلاین TLOU رو )

گیمر فوتبالی بازی رو میخره برای این که دنیای واقعی فوتبال رو تو یه بازی مجازی بتونه تجربه کنه و در کنارش صد در صد آنلاین هم میزنه ! اصلا شکی توش نیست ولی بخش عظیمی از وقت گیمر ها با مستر لیگ و حتی کریر میگذره ....

اون هوش مصنوعی که دوستمون گفت و اعصاب همه رو خراب کرده به خاطر اینه که در نسخه 2018 هوش ماشینی و اسکریپت شده ای رو باهاش طرف هستیم و هندیکپ تو بازی سی پی یو بیداد میکنه و تیم های ضعیف مثلا قوی بازی میکنن و سازندگان فقط اومدن بازی رو سخت تر کردن و بازی رو سخت تر کردن اما اسکرپیت شده و ماشینی که از حالت طبیعی خودش بیرون اومده و هوش انسانی مثل نسخه PES 2013 بهترین مثال هستش که چقدر سی پی یو در اون بازی عالی بازی میکرد . گله دوستان به خاطر این موضوعاته و خب مشخصه که هوش مصنوعی بد طراحی شده باشه رو اعصاب همه راه میره و چه ربطی داره به اصل داستان .

ما با دوستامون وقتی میرفتیم خونه همدیگه چند دستی مقابل هم بازی میکردیم و وقتی خسته میشدیم میرفتیم مستر لیگ و کریر ( نسل قبل که کل نسل رو کریر بازی کردم و همین طور فیفا 13 رو هم کریر بازی کردم ولی اون سال یه دو فصلی به خاطر هوش مصنوعی انسانی در PES و همین طور مستر لیگ عالیش یه دو فصلی بازیش کردیم ) بازی میکردیم و ساعت ها پاش مینشستیم و لذتش رو میبردیم . یادمه نسل قبل تو کریر فیفا یه فصل رو تو لیگ سوئد گذرونده بودیم ! و بعدش کوچ کردیم لیگ ایتالیا و باقی داستان ......

توضیحاتت رو کامل خوندم...تقریبا مخالفت خاصی با نظرات و توضیحاتی که دادی ندارم...تمام توضیحاتت حول یک محور بود مشخصا "جذابیت مد آفلاین مثل مستر لیگ و کریر"...من هم توی پست های قبلیم اشاره کردم که مد آفلاین می تونه جذاب باشه ولی جذابیتش به نظرم به خاطر بازی با هوش مصنوعی نیست جذابیتش به خاطر همون مواردی هست که میشه بهش گفت فوتبال لایف که Ali Venom و شما در موردش توضیح دادید...من مخالفتی با این بخشش ندارم، بله به نظر من هم شبیه سازی ابعاد مختلف زندگی فوتبالی می تونه جذاب باشه...ولی اگه معتقد هستی که بازی با هوش مصنوعی همونقدر جذاب هست که بازی با انسان واقعی در این مورد باهات مخالفم اگه نظرت این باشه...در مورد آمار محبوبیت مستر لیگ من نظر و اطلاعاتی ندارم فرض می گیریم که آماری که شما اشاره کردی دقیق و درست باشه در این مورد هم همون نکته قبلی وجود داره یعنی اینکه محبوبیت مستر لیگ به خاطر بعد فوتبال لایفش هست یا بازی با هوش مصنوعی؟ به نظر من که بعید هست که به خاطر بازی با هوش مصنوعی باشه، نتیجه اینکه مد آفلاین دو بعد داره یکی "فوتبال لایف" و دیگری "هوش مصنوعی". اگه کسی از فوتبال لایف مد آفلاین دفاع می کنه برای من پذیرفتنی هستش ولی دفاع از جذاب بودن بازی با هوش مصنوعی رو من که نمی تونم بپذیرم...مشکل من فقط هوش مصنوعی هست و هیچ مشکلی با فوتبال لایف ندارم.

دوستان یه سوال
پچ واسه کیت های کلاسیک باشگاهی داره پس؟؟
مثله من طرفدار ارسنالم کیت های سال ٢٠٠٠ تا ٢٠٠۵ رو میخوام آیا میشه ریخت یا مثلا استادیوم هایبیری
البته واسه ps4
فکر کنم روی کامپیوتر باشه

=))=))=))

عالی بود طنزت داداش...به نظر من هم دوستمون Romell توی لحنش زیاده روی کردن....قبلن هم یکی دیگه این سوال رو که شما مطرح کردی مطرح کرده بود. طبیعی هم هست که خوب این سوال اشتباه هست و مدلینگ بازیکن ها توی همه ی بازی ها توی همه بخش ها یکی هست...ولی خوب به نظر من هم حالا چند نفر هم بیان یه سوال اشتباه بپرسن دیگه اینقدر عصبانیت نداره من هم قبول دارم که سوال اشتباه و ساده ای بود ولی خوب میشه نظرات دیگران رو بدون عصبانیت و دوستانه نقد کرد...چون که اختلاف نظر در مورد ویدیو گیم انقدر مهم نیست که آدم بخواد برخورد دوستانه رو قربانیش کنه حالا هر چند هم یه سوال یا نظر اشتباه و غلط باشه...من خودم به شخصه بابت لحن عصبی دوستمون Romell از شما معذرت می خوام....:Rose::Rose::Rose:

• Like
Reactions: samadi741
همون طور که میدونید و قبلا گفته بودم موتور فیزیک HAVOK به چندین بخش تقسیم میشه و بخشیش به موتور فیزیک پارچه مربوط میشه ! تو نسخه PES 2014 اونم روی کنسول های نسل قبل !!! یکی از بهترین تکون خوردن های شرت و پیراهن بازی های فوتبالی رو شاهد بودیم و من همش میگفتم نسل بعد دیگه میخواد چه چیزی هیولایی بشه با توجه به سخت افزار قوی تر صد در صد سازنده ها از قدرت موتور فیزیک پارچه HAVOK استفاده بیشتری میکن ولی در کمال شگفتی نسخه PES 2015 اولین نسخه نسل بعدی بازی دانگرد اساسی شد !! و هنوز که هنوزه تا همین نسخه PES 2019 شرت ها دیگه به اون کیفیت حتی نسل هفتم PES 2014 نرسید ! چه برسه به این که کیفیت بهتری پیدا کنه .

البته تو نسخه 2018 پیراهن ها تکون بهتری میخورن و تو نسخه 2019 بازم بهتر شده ولی شرت ها که قربونش برم تکون طبیعی ای نمیخوره و ثابت مونده و هنوز که هنوزه برام عجیبه چرا این مورد رو درست نمیکنن !! البته دلایلی شاید داشته باشه که باید دربارش صحبت کرد و شاید بعدا بهش اشاره کردم ولی چیزی که مشخصه واقعا تکون خوردن طبیعی شرت ها و پیراهن میتونه به کیفیت گرافیکی و بصری بازی و همین طور حتی طبیی تر نشون دادن انیمیشن ها و بازیکن ها هم کمک بسیار شایانی کنه .

تو فیفا شرت ها تکون خوردنشون از PES بهتر هستش ولی بازم اون چیزی که این نسل انتظارش رو داشتیم در بازی های فوتبالی ندیدیم . خوب توجه کنین به عکس بازیکن در حالت حرکت شرت ها به پاش حتی میچسبه و من نمیگم این نسل کنونی دقیقا بشه این عکس ! ولی حداقل دیگه میشد خیلی خیلی بهتر از این ها طراحی بشه . نسخه 2014 شرت ها به طرز عالی ای تکون میخوردن و بازم تاکید میکنم روی سخت افزار های نسل قبلی اون قدر خوب بود ولی در نسل هشتم دانگرد شد و هیچ وقت هم اون چیزی که باید میشد ! ........ نشد !

View attachment 90272

این هم ویدئویی از موتور فیزیک پارچه HAVOK که بی نظیره و نکته عالیش اینه با توجه به جنس پارچه ها در ویدئو نوع تکون خوردنشون فرق داره مثلا جنس پارچه ساتن و ..... که خب فعلا در PES استفاد درست حسابی ازش نشده ! شاید بعد تر و شاید هم نسل بعد !! عحب نسل عجیبی بود کلا این نسل هشتم .

چیزی که برام جالبه اینه که شما توضیحات تخصصی شبیه سازی سه بعدی میزاری...من یکی دو سالی فقط مدلسازی طراحی صنعتی کار کردم و با شبیه سازی گیم و انیمیشن به صورت تخصصی و کلا پروسه شبیه سازی سه بعدی به صورت کامل و تخصصی آشنا نیستم البته علاقه زیادی هم ندارم چون کلا جنبه تکنیکال و فنی داره که مغز من نمی کشه و من بشتر علاقم به بعد آرتیستیک (کانسپ آرتیست) ویدیو گیم هست...ضمن تشکر از پست های تخصصی ای که می زاری می خواستم بپرسم تخصصت چی هست....مهندسی یا انیماتور و سه بعدی کار؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or