PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
فقط من اینطوری هستم یا دوستان هم مثل من فکر میکنن؟ حس میکنم تِر زدن تو چمن بازی:|یه ویدیو از گیم پلی دیدم که ورزشگاه آنفیلد بود. ولی چمنش بیشتر شبیه ورزشگاه امجدیه بود تا آنفیلد:|

• Like
Reactions: Siamak61
بنظرم تاهوش مصنوعی سرسخت بازیرو درست نکنن فایده ای نداره چمن ونورپردازی وانیمیشن هرچی اضافه کنن بنظرم ارزش نداره چون هوش مصنوعی ماشینی هست بازی فقط تومای کلاب بالانسه. من تابحال تو18مسترلیگ رو بازی کردم کامپیوترتوtop playerاشکم رودراوردولی تو17روسوپراستاربازی متعادل وبالانس بودبخدااینقدرهرروز بخودم میگم برم بفروشمش بازم دلم نمیاد 18سال یه بازیروانجام بدی بعد......نمیدونم شایدبازیه من خوب نیست بازی تومسترلیگ کاملا رواعصابه مای کلاب هم چیزی نداره که آدم پاش وقت بذاره خسته کننده ولی همین روندادامه پیداکنه کونامی شکست سختی میخوره چون اکثرافلاین بازا میان سراغ پیس.ولی همینطوری پیش بره من وبچه محلام اکثرااین مشکلی دارن بازیرو نمیخریم .

• Like
Reactions: u.s.a and Milad_HW
بنظرم تاهوش مصنوعی سرسخت بازیرو درست نکنن فایده ای نداره چمن ونورپردازی وانیمیشن هرچی اضافه کنن بنظرم ارزش نداره چون هوش مصنوعی ماشینی هست بازی فقط تومای کلاب بالانسه. من تابحال تو18مسترلیگ رو بازی کردم کامپیوترتوtop playerاشکم رودراوردولی تو17روسوپراستاربازی متعادل وبالانس بودبخدااینقدرهرروز بخودم میگم برم بفروشمش بازم دلم نمیاد 18سال یه بازیروانجام بدی بعد......نمیدونم شایدبازیه من خوب نیست بازی تومسترلیگ کاملا رواعصابه مای کلاب هم چیزی نداره که آدم پاش وقت بذاره خسته کننده ولی همین روندادامه پیداکنه کونامی شکست سختی میخوره چون اکثرافلاین بازا میان سراغ پیس.ولی همینطوری پیش بره من وبچه محلام اکثرااین مشکلی دارن بازیرو نمیخریم .
دلیلی نداره انقدر مانور رو هوش مصنوعی ماها تو ایرانی ولی امار فیفا رو ببینی متوجه میشی مد انلاین چقدر مهمه دیگه افلاین تا کجا یکنفر بخواد بازی کنه معمولا الان دیگه مخصوصا تو فوتبال مدهای انلاین و هوش واقعی حرف اول و اخر میزنی شما هر چقدرم با هوش مصنوعی بازی کنی بلاخره یکجا یکنواخت میشه سخت میشه خیلی روش کار کرد نمونشم فیفا مثلا میومدم من ۲ دور ۳ دور مد لیگ میرفتم دیگه وقتی قهرمان میشدم چندبار کاملا تکراری میشد
الان باز اون رفیقمون میاد نظرسنجی مسترلیگ میزاره اولا برو ببین تعداد شرکت کننده نظرسنجی چقدره بعدم معلومه امار کلی بگیری مد افلاین اصلا جلو انلاین الان حرفی واسه گفتن نداره حرف اول و اخر انلاین میزنه بازی با پلیر واقعی چلنج واقعی البته درسته ea تو فیفا هندیکبپ گذاشته ولی بازم جذابه ولی الان اتفاقا فیفا فن ها صداشون سر همین انمیشن های تکراری و یکنواخت بازی و مدلینگ دراومده کسی نمیگه اقا چرا هوش مصنوعی فلان مد ضعیفه چندین ساله ea بیخیال هوش مصنوعی و بازی شده زده فقط تو کار انلاینش

من چند روزه دارم فیفا 18 بازی میکنم و همین طوری میخوام یه تنوعی بدم و ببینم خصوصیات بهتر و بدتر اون بازی چیه و خلاصه دارم تو بخش های مختلف این بازی سر و کله میزنم ! یعنی لعنتی این تعویض های بازی که مربی با بازیکن صحبت میکنه و نیمکت پویا و این حواشی دور زمین بازی و کارگردانی صحنه های حساس بازی با روج و روان آدم بازی میکنه و به خصوص صدا گذاری ورزشگاه و گزارشگر هم که یعنی دیوانه کننده بازیه ! لعتنی چقدر شفافه کیفیت صدا ها ! :o ( قبلا هم توضیح دادم بودم دیگه و گفته بودم از نسخه 2016 کیفیت صدا ها رو عوض کردن و صدا های نسل هفتمی رو ریختن دور و به جاش صدا های با کیفیت ریختن تو بازی و بلوری که جا بیشتر داشت و ازش استفاده کردن ولی خب تو PES فعلا داره خاک میخوره !

و بحث مدلینگ و چهره ها !!! :)) یعنی من واقعا دارم بازی میکنم میخوام برم از دره خودم رو پرت کنم پایین ! لیگ آلمان رو مثلا لایسنسش رو دارن !؟ خداییش !؟ یعنی فقط به جز استادیوم های لیگ آلمان که فکر کنم 5 الی 6 تایی باشن و از این نظر که عالیه ولی تو بخش چهره ها !!:)):-& یعنی همین تیم شالکه رو مثال میزنم ! من فکر کنم فقط یه دونه از بازیکن های شالکه ساخته شدن !! :)) بقیه تیم ها هم همین داستان رو دارن یعنی ! :)) بعد به این میگن لایسنس گرفتن ؟ خب تو PES که با اپشن فایل میشه بازیکن ها رو بهتر در آورد !! هر کسی PES بازی کرده باشه و با بخش ادیت کار کرده باشه میدونه چی میگم !؟ از مدلینگ و طرز دویدن بازیکن و ساخت چهرش بگیرید تا باقی داستان ! الان فیفا مثلا لایسنس لیگ آلمان رو داره و واقعا داره چه غلطی میکنه !؟ فقط این لایسنس رو گرفته که PES ازش استفاده نکنه ! یعنی همین شالکه که تو PES هستش کلی بازیکنش ساخته شده بود و لورکوزنی که بود قبلا که بیشتر بازیکن هاش ساخته شده بودن ! و بدبختانه هر سال تازه این همه چهره میسازن ولی مثلا لورکوزن امسال نیست و کلی از چهره ها از بین میره ! شما حساب کنین سازندگان PES لیگ آلمان رو داشتن چقدر بازیکن های این لیگ رو میساختن و واقعا حیف و صد حیف .

یه چیزی رو هم بگم ! یه سری از طرفدار های فیفا هستن انقدر اون بازی رو انجام دادن و نیومدن سر وقت PES اصلا خبر ندارن مدلینگ یعنی چی !!! :)) من الان براتون فقط گورتسکا رو میذارم و شما خودتون مقایسه کنید !!! :)) چهرش که هیچی و ساخته نشده شکر خدا ! یعنی قشنگ خلاص کرده EA Sport !!! ........بعد مدلینگ رو فقط ببینید ! :|

حالا نحوه دویدن واستایل گورتسکا که در PES اصلا بماند که چقدر عالیه ! و بعد با فیفا مقایسه کنید ! شما تو PES اون اسم بازیکن ها رو اون زیر خاموش هم کنید بازم از نمای گیم پلی به راحتی میتونید تشخیص بدین که بازیکن ها اسمشون چیه و از مدلینگ و نحوه دودنشون به راحتی میشه متوجه شد .

تو فیفا لیگ ایتالیا هم همین داستان رو داره ! لیگ فرانسه هم همینه ! اسپانیا هم همینه و مقدار فیس های ساخته شدش از PES کم تره حالا مدلینگ و این چیزا که اصلا بماند ! بعد هی صحبت لایسنس میشه ! به جز استادیوم هایی که هست و شعار تماشاگرا که خب این دو موضوع خیلی مهمه ولی تو مبحث بازیکن فیفا یک فاجعه تمامه ! آرشیو بازیکن داره به مقدار زیاد ! ولی که چی بشه ؟؟ وقتی فیس و مدلینگ و هیچ چیزیشون شباهتی به واقعیت نداره ! در فیفا فقط آرشیو چهره سازی بازیکن های لیگ برتر انگلیس واقعا خوبه ولی بازم همون بازیکن ها در مدلینگ اوضاعشون خرابه ! چون هسته مدلینگ سازی بدنی در فیفا مشکلات اساسی داره ! چیزی که طرفدارهاش انقدر بازیش کردن و بهش عادت کردن اصلا براشون دیگه به نوعی میشه گفت مهم نیست ! چون چشمشون قشنگ عادت کرده !

الان باور کنین این گورتسکا در فیفا هستش و چهره که هیچی و فقط مدلینگش رو ببینید !!!! :|

FIFA 18 Edit Player (In Menus)_2.jpg

اینم از گورتسکا در PES 2018 و خودتون قضاوت کنین و چهره و مدلینگ سازی در PES رو فقط ببینید ! ( این فقط یه مثال کوچک هستش و میشه همین طور بازیکن این جا آورد و نشون داد ! یعنی فیفا در این زمینه قشنگ تو نسل هفتم داره دور میزنه برای خودش ! همین طور که PES داره در زمینه صدا گذاری در نسل هفتم برای خودش دور میزنه ! )

PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180707181435.jpg
PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180707181441.jpg PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180707181510.jpg PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180707181446.jpg

آخرین ویرایش:
دلیلی نداره انقدر مانور رو هوش مصنوعی ماها تو ایرانی ولی امار فیفا رو ببینی متوجه میشی مد انلاین چقدر مهمه دیگه افلاین تا کجا یکنفر بخواد بازی کنه معمولا الان دیگه مخصوصا تو فوتبال مدهای انلاین و هوش واقعی حرف اول و اخر میزنی شما هر چقدرم با هوش مصنوعی بازی کنی بلاخره یکجا یکنواخت میشه سخت میشه خیلی روش کار کرد نمونشم فیفا مثلا میومدم من ۲ دور ۳ دور مد لیگ میرفتم دیگه وقتی قهرمان میشدم چندبار کاملا تکراری میشد
الان باز اون رفیقمون میاد نظرسنجی مسترلیگ میزاره اولا برو ببین تعداد شرکت کننده نظرسنجی چقدره بعدم معلومه امار کلی بگیری مد افلاین اصلا جلو انلاین الان حرفی واسه گفتن نداره حرف اول و اخر انلاین میزنه بازی با پلیر واقعی چلنج واقعی البته درسته ea تو فیفا هندیکبپ گذاشته ولی بازم جذابه ولی الان اتفاقا فیفا فن ها صداشون سر همین انمیشن های تکراری و یکنواخت بازی و مدلینگ دراومده کسی نمیگه اقا چرا هوش مصنوعی فلان مد ضعیفه چندین ساله ea بیخیال هوش مصنوعی و بازی شده زده فقط تو کار انلاینش

چه ربطی داره اخه ؟ :D توی زمین 22 بازیکن حاضر هستند که دوتا پلیر نهایتا میتونند کنترل سه و یا چهارتا از این بازیکن هارو در اختیار بگیرند! باقی بازیکن هارو هوش مصنوعی کامل کنترل میکنه

حالا اینکه میلیون ها کاربر چندین فصل کریر میزنند هم بماند!!

چه ربطی داره اخه ؟ :D توی زمین 22 بازیکن حاضر هستند که دوتا پلیر نهایتا میتونند کنترل سه و یا چهارتا از این بازیکن هارو در اختیار بگیرند! باقی بازیکن هارو هوش مصنوعی کامل کنترل میکنه

حالا اینکه میلیون ها کاربر چندین فصل کریر میزنند هم بماند!!
اون کریر تکراری کشش ۲ فصل هم زورکی داره امار فیفا رو ببین الان EA اصلا دیگه دست هم به کریر نمیزنه جالبه خودشون راحت کردن یک نقل و انتقال تصویری که اونم به شدت تکراری میشه بقیشم همونه دیگه بکگراندشم دیگه تکراری شده اون الکس هانترم که یک چیز ابکی سر و هم کردن

منم چند روزیه دارم فیفا میزنم میخوام یه مقایسه ی عادلانه و منصفانه%-( با Pes انجام بدم بعد از چهار ده سال سابقه ی هر دو تا

انیمیشن:
کیفیت:کیفیت انیمیشن های pesبه مراتب بالاتر از ساخته ی الکترونیک آرتزه و تفاوتش به راحتی با اولین حرکت بازیکنا حس میشه(مدلینگ عالی pesفراموشمون نشه)
کمیت:تعداد انیمیشن های فیفا بسیار بیشتره و کارگردانی انیمیشن هاش در سطح بسیار بهتری قرار داره

در کل کونامی برنده ی این بخش است

گیم پلی:
از لحاظ گیم پلی بسته به نوع و سلیقه ی شما و اون چیزی ک از بازی انتظار دارین میتونه متفاوت باشه ولی به نظر من در بازی فیفا تنوع حمله و هوشمندی مدافعین بسیار بیشتر از ساخته ی کونامیه... ایراد اصلی بازی pes در گیم پلی سرعت بسیار بالای انتقال توپ از دفاع به حمله و همچنین دقت بسیار بالای پاس در عمق ها و سانتر ها و شوت هاس ک شاهد نتایج 6-6 و 7-8 در اواخر سال فوتبالی در گیم نت ها هستیم البته خوشبختانه طی سالیان گذشته دقت سانتر و شوت پایین اومده...
نکته ی دیگر و ایراد دیگر گیم پلی pes تکراری شدن اون بعد از یکی دو هفته س چرا ک از جزییات محیطی کمی نظیر نیمکت ذخیره کات سین های قبل از زدن کرنر و... برخورداره ک هیچ امیدی به بهبودش نیست ک نیست

اما نکته ی قوت ساخته ی کونامی در گیم پلی را میتوان حرکت و فیزیک توپ (به جز موقع شوت) عنوان کرد ک کیلومتر ها از فیفا جلوتره
در بحث سرعت هر دو بازی به سطح خوبی نزدیک شده و در این زمینه مورد خاصی نیست

در کل گیم پلی فیفا با وجود باگ ها و هندیکپ ها... در رده ی بالاتری قرار میگیرد چرا که تنوع بیشتر و تاکتیک پذیری بالاتر آن گواه بر این برتری ست (سلیقه ای);)

گرافیک:

در بحث گرافیک بازی کونامی نورپردازی و فیس های بهتری دارد و بازی فیفا هم چمن و لباس متحرک و.... جزییات بهتری دارد
که در کل به هر دو باید نمره ی متوسطی داد :-c

مود ها:بدون هیچ بحثی بازنده کونامیست>:/

ولی در کل من چون انیمیشن ها برام شدیدا در اولویته حاضرم بازی pesرو با همه ی مشکلاتش برنده اعلام کنم (:)))

جرکت توپ:ppes
فیزیک بدنی:ppes
نورپردازی:شب pes روز فیفا
چمن:فیفا
انیمیشن حرکت:ppes
دروازه بان:فیفا
دفاع هوشمند:فیفا
مسترلیگ:فیفا
آنلاین:فیفا
تماشاگر:فیفا
صداگذاری:فیفا
استادیوم:فیفا
خوشحالی بعد گل:ppes
منو:فیفا

آخرین ویرایش:
نه ایراد از بازی شما نیست. متاسفانه هوش مصنوعی به شدت آشغاله. آشغال به تمام معنا. بزرگترین ایرادش دقیقا همین اعصاب داغون کن بودنش هست. یعنی یکی که مثل من عصبی باشه دقیقا دهنش سرویسه. 4 تا دسته سر همین هوش مصنوعی تا حالا خورد کردم:|ایراداتش هم میگم. اول اینکه هوش مصنوعی یاران خودی آشغال به تمام معناست. بازیکن ها اصلا تو فضاهای خالی فرار نمیکنن. همش عین مرغ سرجاشون وایمیسن. همش یا باید با یک دو بازیکن رو راه بندازی, یا با L1 و استیک راست. در حالیکه در فیفا هوش مصنوعی یاران خودی فوق العادست. بله فوق العاده. بازیکنا قشنگ تو فضای خالی فرار میکنن و جای گیری هاشون فوق العادست. ایراد دوم از شکل بازی CPU هست. به شدت اسکریپت و خطی بازی میکنه. جوری که بعد از مدتی به شدت تکراری و حال بهم زن میشه. همیشه نیمه اول رو معمولی بازی میکنه و نیمه دوم 10 نفری میریزن تو دفاع. یعنی اگه نیمه اول به گل رسیدی که هیچ, وگرنه نیمه دوم دهن آدم سرویس میشه. ایراد سوم اینه که به هیچ وجه نمیشه به CPU ضد حمله زد. چرا؟ برای اینکه چهار دفاعش به اضافه هافبک دفاعی همیشه اون عقب وایسادن و به هیچ وجه نفوذ نمیکنن. برای همین عملا ضد حمله زدن غیرممکن شده. ایراد چهارم پاسکاری CPU هست. یعنی قشنگ اعصاب و روان برای آدم نمیزاره. فکر کن من Gegenpress گذاشتم و تک تک بازیکناش رو یارگیری کردم. ولی باز عین هلو پاسکاری میکنه. الان داشتم با بارسا مقابل رئال بتیس بازی میکردم. 218 تا پاس داد:|روانی شدم قشنگ. ایراد پنجم یه شکل بودن بازی همه تیمها هست. فرقی نمیکنه رئال مادرید باشه یا تشتک سازان جنوب:|همه تیمها یه شکل بازی میکنن. جلوی پاسهای بلند CPU رو که به هیچ وجه نمیشه گرفت. یه پاس از زمین خودش میندازه و تک به تک میشه. از گوشم که حمله میکنه همیشه تا ته میره جلو و بعدش میزنه تو سر توپ. دروازه بان هم که همیشه به یک شکل ضربه دروازه رو میزنه. فوق العاده تکراری و حال بهم زن. برای همین از بخش تک نفره فرار کردم و به آنلاین پناه بردم. امیدوارم این هوش مصنوعی داغون بازی رو درست کنن.

@Romell
در مبحث فيس هاي فيفا كه خب league england براي ea خيلي مهمه و تماميه بازيكناني كه فصل قبل تو اين league بودن همشون اسكن هستن اما بازيكنهاي جديد كه فصل جاري ميان فيس فيك دارن غير eng كه بزاريمش كنار league 1 فرانسه هم فيسهاي اسكن زياد داره league spain و المان كه فيسهاشون به نسبت كمتره ولي مسئله قابل تامل سري A هست كه ea اصلا مثه اينكه دق دلي داره ازش غير يوه تقريبا 90% تيمها فيسهاي فيك هستن حالا با صعود اينتر به ucl و انتقال رونالدو به يوه اميدوارم ea بيشتر توجه كنه به سري A يا حداقل دست از دشمني باهاش برداره

اون کریر تکراری کشش ۲ فصل هم زورکی داره امار فیفا رو ببین الان EA اصلا دیگه دست هم به کریر نمیزنه جالبه خودشون راحت کردن یک نقل و انتقال تصویری که اونم به شدت تکراری میشه بقیشم همونه دیگه بکگراندشم دیگه تکراری شده اون الکس هانترم که یک چیز ابکی سر و هم کردن

لذت اصلی کریر فیفا اینکه بری لیگ دسته چهار انگلیس یک تیم ضعیف انتخاب کنی و اونو بیاری بعده 5 الی 6 فصل حداقل قهرمان اروپا کنی (مخصوصا این نسخه لایسنس ucl هم فیفا گرفته) :D

حالا نمیدونم چرا مذاکرات به صورت نمایشی رو در بازی بی اهمیت جلوه میدی ولی خب همین رو بذار کنار سر و کله زدن با مربیهای واقعی تیم های اروپایی مثل زیدان و انجلوتی و مورینیو و .. برای خرید بازیکن واقعا لذت خیلی زیادی داره تو فیفا 18 هرچند به قول تو بعده یک مدتی الگوی تکراری مذاکرات دستت میاد ولی خب به هرجهت استارت چیزی خورده که جای پیشرفت زیادی داره

ضعف های گیمپلی رو ما بذاریم کنار ولی خب مسائلی مثل لایسنس کردن کل لیگ انگلیس و حتی همین گرفتن لایسنس UCL و ... همه هم روی بخش کریر تاثیر مثبت داره چون حس واقع گرایانه تری بهت منتقل میکنه! هرچند انتظارات و توقعات خیلی زیاده درباره بخش کریر

نه ایراد از بازی شما نیست. متاسفانه هوش مصنوعی به شدت آشغاله. آشغال به تمام معنا. بزرگترین ایرادش دقیقا همین اعصاب داغون کن بودنش هست. یعنی یکی که مثل من عصبی باشه دقیقا دهنش سرویسه. 4 تا دسته سر همین هوش مصنوعی تا حالا خورد کردم:|ایراداتش هم میگم. اول اینکه هوش مصنوعی یاران خودی آشغال به تمام معناست. بازیکن ها اصلا تو فضاهای خالی فرار نمیکنن. همش عین مرغ سرجاشون وایمیسن. همش یا باید با یک دو بازیکن رو راه بندازی, یا با L1 و استیک راست. در حالیکه در فیفا هوش مصنوعی یاران خودی فوق العادست. بله فوق العاده. بازیکنا قشنگ تو فضای خالی فرار میکنن و جای گیری هاشون فوق العادست. ایراد دوم از شکل بازی CPU هست. به شدت اسکریپت و خطی بازی میکنه. جوری که بعد از مدتی به شدت تکراری و حال بهم زن میشه. همیشه نیمه اول رو معمولی بازی میکنه و نیمه دوم 10 نفری میریزن تو دفاع. یعنی اگه نیمه اول به گل رسیدی که هیچ, وگرنه نیمه دوم دهن آدم سرویس میشه. ایراد سوم اینه که به هیچ وجه نمیشه به CPU ضد حمله زد. چرا؟ برای اینکه چهار دفاعش به اضافه هافبک دفاعی همیشه اون عقب وایسادن و به هیچ وجه نفوذ نمیکنن. برای همین عملا ضد حمله زدن غیرممکن شده. ایراد چهارم پاسکاری CPU هست. یعنی قشنگ اعصاب و روان برای آدم نمیزاره. فکر کن من Gegenpress گذاشتم و تک تک بازیکناش رو یارگیری کردم. ولی باز عین هلو پاسکاری میکنه. الان داشتم با بارسا مقابل رئال بتیس بازی میکردم. 218 تا پاس داد:|روانی شدم قشنگ. ایراد پنجم یه شکل بودن بازی همه تیمها هست. فرقی نمیکنه رئال مادرید باشه یا تشتک سازان جنوب:|همه تیمها یه شکل بازی میکنن. جلوی پاسهای بلند CPU رو که به هیچ وجه نمیشه گرفت. یه پاس از زمین خودش میندازه و تک به تک میشه. از گوشم که حمله میکنه همیشه تا ته میره جلو و بعدش میزنه تو سر توپ. دروازه بان هم که همیشه به یک شکل ضربه دروازه رو میزنه. فوق العاده تکراری و حال بهم زن. برای همین از بخش تک نفره فرار کردم و به آنلاین پناه بردم. امیدوارم این هوش مصنوعی داغون بازی رو درست کنن.
واقعا که هوش مصنوعی 18 مخصوصا برای افلاین بازها خیلی اعصاب خورد کننده بود
اگر داخل 19 این هوش مصنوعی رو بهبود نبخشن تمام تلاشهایی که در مابقی بخشها کردن پشیزی نمیارزه(فیزیک,انیمیشن و....)چونکه حرف اول رو در گیم پلی هوش مصنوعی میزنه

@Romell
در مبحث فيس هاي فيفا كه خب league england براي ea خيلي مهمه و تماميه بازيكناني كه فصل قبل تو اين league بودن همشون اسكن هستن اما بازيكنهاي جديد كه فصل جاري ميان فيس فيك دارن غير eng كه بزاريمش كنار league 1 فرانسه هم فيسهاي اسكن زياد داره league spain و المان كه فيسهاشون به نسبت كمتره ولي مسئله قابل تامل سري A هست كه ea اصلا مثه اينكه دق دلي داره ازش غير يوه تقريبا 90% تيمها فيسهاي فيك هستن حالا با صعود اينتر به ucl و انتقال رونالدو به يوه اميدوارم ea بيشتر توجه كنه به سري A يا حداقل دست از دشمني باهاش برداره
خب میدونم و شما درست هم میگی و منم در بالا گفتم و اشاره کردم به لیگ های مختلف کشور های مختلف ! ( فرانسه هم تو فیفا وضعیت بدی نداره البته اونم تیم های بزرگش ولی من موضوع اصلی تر بحثم به طور کلی مدلینگ بازیکن هم هستش ) اما وقتی شما لیگ کاملا انحصاری میگیری و نمیذاری PES ازش استفاده کنه حداقل برن چهره های بازیکن های اون لیگ رو سال به سال بهترش کنن ! ولی اصلا بهش دست نمیزنن ! لیگ آلمان در انحصار کامل فیفا هستش و PES حتی نمیتونه به صورت فیک هم در بازی قرارش بده !( به دورتمند هم رحم نکردن :(( الان دورتمند رو از دوباره گرفتن و شما ببینید چقدر از فیس هاشون رو میسازن !!! حالا مدلینگ اینا که اصلا به کنار ! ) الان شما همین لیگ انگلیس در PES رو ببنید بخش بزرگی از چهره ها ساخته شده و حتی لیگ هلند هم یه سری از چهره های بازیکن های تیم های بزرگ هر تیم ساخته شده ! و در ضمن بحث من فقط چهره نیست ! الان مدلینگ در فیفا وجود خارجی نداره اصلا ! شما دوستان به هر حال تک بعدی تر بازی میکنین و بیشتر فیفا میزنین ! ( به خودتون مربوطه که چی بازی میکنین و چی نه ولی منظورم اینه آدم زیاد یه بازی رو انجام میده اونم به صورت تک بعدی تر خب یه سری نقاط ضعف اساسی بازی دیگه حتی همون ها هم به چشم آدم نمیاد و تبدیل به عادت میشه برای آدم ) تو PES هر بازیکنی علاوه بر چهره ، مدلینگ بدنی اون بازیکن و همین طور نحوه دویدن بدون توپ و نحوه دویدن با توپش طراحی شده ! این سازنده PES رو مدلینگ هر بازیکن و نحوه دودینش کار میکنن و این کار راحتی نیست ! اینا میرن نوع دویدن بازیکن ها در فوتبال واقعی تماشا میکن و بر اساس اون طراحی دویدن بازیکن ها و همین طور طراحی مدلینگ اون بازیکن رو انجام میدن ولی در فیفا فقط یه نوع مدلینگ بیسیک وجود داره ! چاغ ، لاغر ، متوسط ! ..... تمام ! و همین طور میزان قد ! فقط همین ! به همین خاطره مثلا میرین مدلینگ سرخیو راموس رو نگاه میکنین عین بدنساز ها هستش و بازیکن هایی که مدلینگ سختی داشته باشن تو فیفا به شدت فاجعه نشون داده میشن ! موضوع اینه شما تو همین مبحث گفته هاتون بازم هیچ اشاره ای به مدلینگ سازی در بازی نکردین ! ( نمیگم عمدی بوده ! منظورم اینه دیگه عادت شده برای شما و تو کسایی هم که PES رو تک بعدی بازی میکنن یه سری نقاط ضعف اساسی اون بازی براشون تبدیل به عادت شده ) یعنی تقصیری هم ندارین مدت هاست دارین فیفا بازی میکنین و چشمتون عادت کرده ! مدلینگ سازی به شدت مهمه اونم در هر بازی ای ! خود NBA 2K این نسل دو بار مدلینگ سازی در بازیش رو مورد بازسازی اساسی قرار داد و سازندگان PES هم همین کار رو کردن . روی صحبت من فقط چهره خالص نیست ! بحث سر مدلینگ سازی هستش که سازندگان روش وقت میذارن و همین طوری راحت نیست براشون . وقتی میگیم مثلا چهره های فلان بازیکن تو PES ساخته شده یعنی سازندگان رفتن مدلینگ و نوع دویدن بدون توپ و با توپ و .... رو ساختن و طراحی کردن ! منظور اصلی اینه !

تو مبحث چهره ها هم فیفا حتی بازیکن های تیم های پارتنر رو هم هر سال آپدیت نمیکنه ! این خودش واقعا فاجعست ! ولی همین PES که کلی بهش ایراد در ساپورت بازی وارده هر سال با دیتا پک بازیکن های جدید تیم های پارتنر رو آپدیت میکنه ! و کلی چهره ( همراه با مدلینگ و .... ) تیم های حتی غیر پارتنر رو به بازی اضافه میکنه .

من الان دارم که فیفا رو بازی میکنم اصلا این موضوع از نقاط ضعف بسیار بزرگ این بازی هستش ! مگه میشه مدلینگ یه بازیکن طراحی نشه !؟ :| شما نمیدونم توجه کردین یا نه طراحی پا در بازیکن های فیفا فقط یه بک حالت بیسیک هستش !!! ولی در PES ساق پای و ران پا و گردن و سینه و شانه و کول و بلندی پا و دست و کمر و ... خلاصه هر قسمت بدن بازیکنان رو میشه بزرگ و کوچیک کرد و لاغر و درشت طراحیشون کرد . قسمت های مختلف بدن هر بازیکن رو میشه دست کاری کرد و درست کرد ! کسایی که فیفا در طولانی مدت بازی میکنن و اصلا سمت PES نیومدن وقتی بهشون میگم مدلینگ های بازیکن های فیفا فاجعست فقط من رو نگاه میکنن و اصلا متوجه نمیشن که من چی میگم ! . ( دقیقا میدونین مثل چی میمونه مثل قطع تصاویر در PES که هی میگفتیم ولی خیلی PES باز ها متوجه نمیشدن ما منظورمون چیه !! ) بار ها برام پیش اومده این موضوع . یعنی تا با عکس بهشون نشون نداده بودم اصلا متوجه نمیشدن من چی میگم . خب آدم وقتی بره بازیکنی رو بخره که از نوک سر تا نوک پاش طراحی واقعی شده باشه آدم کلی کیف میکنه اون بازیکن تو تیم آدم میاد و تو زمین استایل بازیش رو میبینه ! . منظور کلی من اینه در کل . میتونید مقایسه عکس مکس میر در فیفا و مکس میر در PES رو ببینید ( اون پایین در عکس ها هستش ) و همین طور این عکس سرخیو راموس که ببیند طراحی ساخت مدلینگ این بازیکن چه جوریه !!! چهرش رو کلا بذاریم کنار ! و فقط به مدلینگ در فیفا توجه کنیم ! تازه بازیکن تیم پارتنر در فیفا هستش !!!

FIFA 18 Edit Player (In Menus)_14.jpg
PRO EVOLUTION SOCCER 2018_20180709150734.jpg

ب
واقعا که هوش مصنوعی 18 مخصوصا برای افلاین بازها خیلی اعصاب خورد کننده بود
اگر داخل 19 این هوش مصنوعی رو بهبود نبخشن تمام تلاشهایی که در مابقی بخشها کردن پشیزی نمیارزه(فیزیک,انیمیشن و....)چونکه حرف اول رو در گیم پلی هوش مصنوعی میزنه
برای افلاین باز صرف اره صرف نمیکنه نه برای انلاین باز میخوای افلاین فقط بری اهمیت نداره هوش مصنوعی هر کاریش کنی همینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or