PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
دوستان مای کلاب خیلی وضعش خرابه از سال 2014 همین بوده و هر سال تغییراتش خیلی جزئی بوده فیفا هم بیشتر درامدش از fut بدست میاره منطقیه اینا هم از مای کلاب شروع کنن تغییرات بعد برن سراغ بقیه بخشا
سری PES سیاست هاش چه ربطی باید به فیفا داشته باشه ؟! وقتی نظر سنجی گذاشته میشه و در تمامی نظر سنجی ها طرفداراش میخوان مستر لیگ اولویت اصلی بازی باشه برای بازسازی پس باید همین کار رو میکردن ! اگه PES این سال ها توجه نکنه به حرف طرفدار هاش و از دست بده طرفدار هاش رو برن سمت فیفا که دیگه بازی ای نمیمونه بخوان رسیدگی کنن به دیگه بخش های بازی !

شما تشریف ببرین توییتر و سایت Evo Web و هر فرم دیگه مربوط به این بازی ! اکثریت دوست دارن اولین بخشی که بازسازی بشه مستر لیگ باشه ! شما اول باید طرفدار هات رو نگه داری تا بتونی تغییرات ایجاد کنی ! سازندگان به حرف طرفدارهاش گوش دادن و بخش اپشن فایل رو اضافه کردن و شما میبینی که این بازی مثلا تو کنسول ایکس باکس وان فروش چندانی نداره ! ولی در کنسول پلی استیشن 4 فروش بسیار خوبی داره ! چرا ؟ چون به حرف طرفدار ها گوش دادن و قابلیت اپشن فایل رو اضافه کردن به بازی !

این بازی الان فازش با فیفا جداست ! همیشه هم جدا بود . هر کسی التیمیت و لایسنس و این چیزا رو دوست داره میره سمت فیفا ! همه هم آنلاین بازی میکنن ، همه ! موضوع اینه که کونامی میخواد خیلی زود از این بازی پول به جیب بزنه و امیدوارم با کله نخوره زمین ! اصلا مای کلاب رو عالی درست کنن و خیلی هم خوب موضوع اینه که از عمد مستر لیگ رو سریع بازسازی نمیکنن که خیلی ها برن مد آنلاین مای کلاب رو بازی کنن و کونامی هم پول به جیب بزنه ! .... موضوع اینه ! وگرنه خنده داره مستر لیگ رو اینا دارن پروژه سه سال روش کار میکنن و همین امسال هم تازه باید دید بخش نقل و انتقالات رو درستش میکنن یا نه ! چون نسخه 2018 هم گفته بودن ولی در عمل همون مزخرفی بود این بخش ترانسفر مستر لیگ که بود !

همین فیفا اول بازیش رو نسل هفت بازسازی کامل کرد ! کریرش رو بی نظیر کرد ، محتواش رو بی نظیر کرد و بعد رفت سمت التیمیت و پول به جیب زد ! شما اول نمیتونی از طبقه اول یه باره یه قدم برداری و بری طبقه آخر !

سیاست های این بازی اصلا فرق داره با فیفا ! و اگه سازندگان بازی بخوان از فیفا تقلید کنن با کله میخورن زمین ! دیگه البته مای کلاب بازسازی شده و این صحبت ها فایده ای نداره و امیدوارم که ضرر نکنن !

همین سازندگان PES دارن خودشون رو پاره میکنن برای گرفتن لایسنس ولی جلوی فیفا دارن همین طور کم میارن ! پس تقلید در چیزی که قدرتش رو نداری کار بی فایده ای هستش ! اینا باید سورس ادیت بازی رو باز بذارن و استادیوم کریتور و این چیزا اضافه کنن و لایسنس گرفتن و پارتنر گرفتن خوبه ولی بخوان تمام وقت خودشون رو برای این کار بذارن هیچ فایده ای نداره ! دورتمند رو گرفتن و اون همه روی تیم دورتمند و چهره های بازیکن ها و استادیومش کار کردن ولی به یک باره دورتمند رفت بقل EA Sport و همه چیز دورتمند پرید و رفت پی کارش . والنسیا هم نیومده رفت ! و این داستان همین طور ادامه داره . این همه سال کلی استادیوم ساختن و بعد از دستش دادن مثل استادیوم هرتا و منچستر و بایرن و یوونتوس و .......

اگه این بازی بخواد از فیفا الگو برداری کنه و حرص و طمع مد آنلاین بگیرتش فاتحش خوندست ! چون طرفدار های این بازی بخش بسیار بزرگیشون دنبال چیز هایی هستن که تو سیاست های فیفای به خصوص این نسل هشتمی نیست !

این فقط بخش مخصوص به مستر لیگ 2018 و 248 صفحه رفته جلو و برید ببینید گیمر های این بازی چی میگن و چه صحبت هایی میکنن ! در صورتی که اصلا بخش مای کلابی راه ننداختن ! خیلی هاشون رفتن مای کلاب رو امتحان کردن ولی اصلا بخش محبوبی برای طرفدار هاش نیست . همه دوست دارن بخشی ساخته بشه که دنیای واقعی فوتبال شببه سازی بشه تو یه بازی و برن لذتش رو ببرن و نه این که یه توپ شانسی باز کنی و بری بازیکن بگیری و !!! ....

The Master League adventures thread

ولی بنظرم امسال تااینجا پروندهpes18تمومه چون نه اپدیت درست حسابی نه واسه مای کلاب و نه مسترونه کل بازی. این بازی کلا برای مایی که بیشترافلاین بازیم وتک وتوک آنلاین میزنیم همینه تازه ظهر یه توییت توpes iran وpes فیدبک زدم وگله ازهوش مصنوعی وبی مزه شدن بازی بعدازحدود دیماه زدم که تاهست این توییتهاهم بوده وهست وزده شده ولی میدونم فایده ای نداره تاببینیم چی میشه توکل بخدا

دوستان الان به چیزی رسیدن که من دفعه قبل گفتم. اونم اینکه تغییرات به صورت قطره چکون خواهد بود و باید فکر تغییرات اساسی رو از سرتون بیرون کنید. مسئله بعدی هم اینه که اینا غیرممکن هست بیان سورس بازی رو باز بزارن. چرا؟ برای اینکه اگه اینکارو بکنن فروش نسخه بعدی بازی به شدت ضربه میخوره. فکر کنید سورس بازی باز باشه و بشه شعار تماشگرها رو ریخت, استادیوم کریتور هم باشه, قابلیت ادیت فیس هم باشه. خب طرفدارا میشینن تمام تیمها و استادیوم و فیس های فصل بعد رو میسازن و درصد قابل توجهی دیگه نمیرن نسخه جدید بازی رو بخرن. یه جورایی هم این سیاست کونامی که سورس رو باز نمیزاره درسته. چون ضررش به شدت بیشتر از نفعش هست. یه سر به سایت PesPatch بزنید. هنوز دارن پچ برای Pes 13 میدن!!! بله درسته. PES 13. و خیلیا هنوز دارن اونو بازی میکنن. خب معلومه اینا نمیان سورس بازی رو باز بزارن. یعنی غیرممکنه اینکار و اگه اینکارو بکنن باید به عقلشون شک کرد.

نمایی از گرافیک چمن نسخه 2019:

پیشرفتش بد نیست من دیدم تو یه گیم پلی چمن تغیر میکنه با تکل و دویدن البته پارسال هم بود ولی خیلی بد بود
دوستان من چند سال پیش بازی میکردم یه بخش داشت به اسم Become a legend
الانم هست این مُد؟
یادش بخیر ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان الان به چیزی رسیدن که من دفعه قبل گفتم. اونم اینکه تغییرات به صورت قطره چکون خواهد بود و باید فکر تغییرات اساسی رو از سرتون بیرون کنید. مسئله بعدی هم اینه که اینا غیرممکن هست بیان سورس بازی رو باز بزارن. چرا؟ برای اینکه اگه اینکارو بکنن فروش نسخه بعدی بازی به شدت ضربه میخوره. فکر کنید سورس بازی باز باشه و بشه شعار تماشگرها رو ریخت, استادیوم کریتور هم باشه, قابلیت ادیت فیس هم باشه. خب طرفدارا میشینن تمام تیمها و استادیوم و فیس های فصل بعد رو میسازن و درصد قابل توجهی دیگه نمیرن نسخه جدید بازی رو بخرن. یه جورایی هم این سیاست کونامی که سورس رو باز نمیزاره درسته. چون ضررش به شدت بیشتر از نفعش هست. یه سر به سایت PesPatch بزنید. هنوز دارن پچ برای Pes 13 میدن!!! بله درسته. PES 13. و خیلیا هنوز دارن اونو بازی میکنن. خب معلومه اینا نمیان سورس بازی رو باز بزارن. یعنی غیرممکنه اینکار و اگه اینکارو بکنن باید به عقلشون شک کرد.
چرا نباید برن نسخه بعدی رو بخرن ؟ اول این که تیم سازنده وقتی بره رو بخش هایی کار کنه مثل انیمیشن ها و هوش مصنوعی و کات سن ها و ریپلی های بازی و فیزیک توپ و برخورد های فیزیکی و گرافیک و مدلینگ و صدا گذاری کلی بازی و گزارشگر و گیم پلی و ویژگی های جدید گیم پلی و مد های جدید و همین مای کلاب جدید و کلی موارد دیگه خب گیمر صد در صد به خاطر همین چیزا میره نسخه بعدی رو میخره ! مگه دیوانست نخره ! وقتی تیم سازنده ساپورت آنلاین و بازیکن های لجند و همه چیزش هم از نسخه جدید صورت میگیره گیمر صد در صد میره نسخه جدید رو میخره ! ما که نمیتونیم ویژگی های جدید بازی رو دست کاری کنیم و چیزی بهش اضافه کنیم و یه سری موارد رو فقط و فقط خود تیم سازنده میتونه اضافه کنه و پیشرفتش بده مثل همین سیستم جدید شوت زنی و بسیاری از ویژگی های جدید دیگه ! مثل انیمیشن ها که فقط دست تیم سازنده هستش پیشرفتش و فیزیک تور دروازه که در این نسخه عالی شده و خلاصه ویژگی های فنی رو فقط و فقط تیم سازنده دستشه که بتونه پیشرفتش بده و طرفدار ها فقط خواهان باز کردن سورس ادیت بازی هستن ! این بازی اصلا به همین چیزاش معروفه و با سری فیفا یکی از فرق های اساسبش قبلا همین چیزا بوده . تیم های کلاسیک میسازن طرفدارهاش و چهره اضافه میکنن و خلاصه سورس باز گیمر رو بیشتر مجاب میکنه بره سمت بازی . چون به دل بخواه خودش میتونه خیلی چیزا رو تغییر بده . این سری از دیر باز همین طور بوده و ما مموری روی پلی استیشن داشتیم و تیم مخصوص به خودمون رو داشتیم و ....

این سورس باز اصلا به فروش بازی ضربه بد نمیزنه و تازه باعث فروشش هم میشه نمونه مثال اپشن فایل ! الان مگه اپشن فایل اومد فروش بازی کم تر شد !؟ ( اپشن فایل سورس باز کاملا عالی رو برای ساختن هر لیگ و تیم و بازیکنی و کیتی رو برای ما ها فراهم کرده و باعث شده فروش بازی خیلی بهتر بشه و شما ببینید که اپشن فایل برای کنسول ایکس باکس وان نیست چقدر فروش این بازی روی اون کنسول کمه ) با اپشن فایل میشه کیت های تیم ها رو مثلا در فصل بعدی در همین PES 2018 اضافه کرد ولی گیمر میره نسخه جدید رو میخره چون بازی کلی ویژگی جدید بهش اضافه شده ! سورس آزاد در بخش ادیت باعث میشه بازی فروشش بیشتر و بیشتر بشه چون کلا از دیر باز گیمر های PES عشق ادیت و ریختن چهره و لباس و کلی موارد دیگه بودن ! شعار تماشاگر ها وقتی تیم سازنده عرضه نداره بریزه و بخش بزرگیش به نداشتن لایسنس هستش پس باید این بخش رو از دوباره به بازی برگردونن و همین طور استادیوم کریتور که به شدت نیازه و خیلی ها خواهان اینن که از دوباره به بازی برگرده ...

اون PES 2013 که مال کنسول های نسل قبله و براش پچ هم میاد به خاطر اینه که اون بازی هنوز که هنوزه بهترین هوش مصنوعی انسانی سی پی یو و مستر لیگ عالی و محتوای عالیش هستش که میرن براش پچ اضافه میکنن و ربطی به فروش PES 2018 بر روی کنسول های نسل بعدی نداره ! اصلا خوب شد گفتی ! به خاطر اینه که اون بازی احساس کامل بودن بیشتری به آدم دست میده تا این بازی PES کنونی ! این ضعف تیم سازنده رو داره میرسونه که هنوز که هنوزه عده ای هستن میرن اون بازی رو انجام میدن چون سورس ادیت باز و استادیوم کریتور و مستر لیگ عالی برای خیلی از طرفدار هاش مهمه و همین داره نشون میده گفته های من کاملا درسته ! به خاطر ناقص بودن این بازی هستش که هنوزه که هنوزه خیلی ها میرن PES 2013 رو بازی میکنن و خود منم چند وقت پیش حوس کرده بودم به خاطر مستر لیگ عالیش و هوش مصنوعی طبیعی سی پی یو برم اون بازی رو دانلود کنم و کمی بازیش کنم .

بحث اصلی هم سر سیاست قطره چگانی نیست بیشتر ! این رو که همه ما میدونیم و چیز جدیدی نیست . بیشتر صحبت سر اولویت بخش آنلاین به آفلاین هستش که سازنده از عمد این کار رو میکه . وگرنه اگه سیاست قطره چگانی اصل موضوع بود سازنده نمیومد تو یه سال به کل مای کلاب رو بازسازی اساسی کنه . اگر هم چنین سیاستی داره خب اشتباهه . حالا بخوایم عادت کنیم یا نه ! کار اشتباه خب اشتباهه . اصل داستان هیچ فرقی نمیکنه .

من همین جا یه دوستی دارم که به خاطر همین سورس باز روی پی سی رفت یه پی سی گرون قمیت خرید به خاطر این که بتونه شعار تماشاگر ها و چهره و تغییر دوربین بازی و کلی چیزایی که روی پی سی هست به همین خاطر همین هفته پیش رفت یه پی سی خرید و دقیقا به خاطر همین موضوع ! این یعنی که امسال نمیره این بازی رو بر روی کنسول نمیخره و رو پی سی بازیش میکنه !

آخرین ویرایش:
شروع شد دوباره حالا گیر داده به pes13 ورو ی چیز میخ میکنه بیخیال نمیشه fifa08 الانم pes13 ما منتظر اطلاعات بیشتریم از سیستم استامینا

اون PES 2013 که مال کنسول های نسل قبله و براش پچ هم میاد به خاطر اینه که اون بازی هنوز که هنوزه بهترین هوش مصنوعی انسانی سی پی یو و مستر لیگ عالی و محتوای عالیش هستش که میرن براش پچ اضافه میکنن و ربطی به فروش PES 2018 بر روی کنسول های نسل بعدی نداره ! اصلا خوب شد گفتی ! به خاطر اینه که اون بازی احساس کامل بودن بیشتری به آدم دست میده تا این بازی PES کنونی ! این ضعف تیم سازنده رو داره میرسونه که هنوز که هنوزه عده ای هستن میرن اون بازی رو انجام میدن چون سورس ادیت باز و استادیوم کریتور و مستر لیگ عالی برای خیلی از طرفدار هاش مهمه و همین داره نشون میده گفته های من کاملا درسته ! به خاطر ناقص بودن این بازی هستش که هنوزه که هنوزه خیلی ها میرن PES 2013 رو بازی میکنن و خود منم چند وقت پیش حوس کرده بودم به خاطر مستر لیگ عالیش و هوش مصنوعی طبیعی سی پی یو برم اون بازی رو دانلود کنم و کمی بازیش کنم .

بحث اصلی هم سر سیاست قطره چگانی نیست بیشتر ! این رو که همه ما میدونیم و چیز جدیدی نیست . بیشتر صحبت سر اولویت بخش آنلاین به آفلاین هستش که سازنده از عمد این کار رو میکه . وگرنه اگه سیاست قطره چگانی اصل موضوع بود سازنده نمیومد تو یه سال به کل مای کلاب رو بازسازی اساسی کنه . اگر هم چنین سیاستی داره خب اشتباهه . حالا بخوایم عادت کنیم یا نه ! کار اشتباه خب اشتباهه . اصل داستان هیچ فرقی نمیکنه .

من همین جا یه دوستی دارم که به خاطر همین سورس باز روی پی سی رفت یه پی سی گرون قمیت خرید به خاطر این که بتونه شعار تماشاگر ها و چهره و تغییر دوربین بازی و کلی چیزایی که روی پی سی هست به همین خاطر همین هفته پیش رفت یه پی سی خرید و دقیقا به خاطر همین موضوع ! این یعنی که امسال نمیره این بازی رو بر روی کنسول نمیخره و رو پی سی بازیش میکنه !
از دید یه عده PES 13 عالیه و هنوز میرن بازیش میکنن. از دید یه عده دیگه ممکنه PES 18 عالی باشه و تصمیم داشته باشن همین نسخه رو فقط بازی کنن. اصن کل حرف من همین بود. تو همین سایت خیلیا بودن که فقط نسخه دمو رو بازی میکردن. و هستن کسانی که ترجیح میدن نسخه قبلی یه بازی رو به جای نسخه جدید بازی کنن. این مسئله وجود داره و نمیتونی منکرش بشی. خود من اون قدیما وقتی PES 7 اومده بود بازیش نمیکردم و با همون 6 سر میکردم. حالا من مرده تو زنده:Dاگه اینا سورس بازی رو باز گذاشتن بیا تف کن تو صورت من:|

اولویت بخش آنلاین به آفلاین هم چیز عجیبی نیست. سازنده میخواد پول در بیاره. قبول دارم سیاست کثیفیه ولی کاریش نمیشه کرد. بحث من سر سیاست قطره چکانی در بخش آفلاین هست.

2 تا چیز رو امیدوارم این نسخه اصلاح کنن. اولیش شوت ارورها هست. شوت هایی که تو اوت هست همش از کنار تیرک دروازه میره بیرون:|باید جوری بسازن که به شکل های مختلفی اوت بشه. دومیش هم انیمیشن شوت های فنی هست. فقط یه مدل انیمیشن وجود داره که اونم اصلا جالب نیست. این 2 تا رو درست کنن خیلی خوب میشه.

سلام
نسخه پرمیوم ادیشن pes18 چه فرقی با نسخه اولیه داره؟؟؟

سلام پرمیوم ادیشن در واقع نسخه های ریجن 2 بازی بود که یه سری کد برای مای کلاب و اجنتهاش داشت و یه سری کارتهای فوتبالی از تیمهای پارتنر...ولی نسخه های ریجن آل این کارتها رو نداشتن و فقط کد آنلاین رو داشتن و تفاوت دیگشون کاور بازی بود که ریجن 2 عکس سوارز تنها بود ولی ریجن آل پنج تا از بازیکنهای بارسا...

پیشرفتش بد نیست من دیدم تو یه گیم پلی چمن تغیر میکنه با تکل و دویدن البته پارسال هم بود ولی خیلی بد بود
دوستان من چند سال پیش بازی میکردم یه بخش داشت به اسم Become a legend
الانم هست این مُد؟
یادش بخیر ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

بله داره ولی چندین سال هست پیشرفتی دیده نشده توش و به کل دست نخورده مونده از شروع نسل هشت اینطور بوده

شروع شد دوباره حالا گیر داده به pes13 ورو ی چیز میخ میکنه بیخیال نمیشه fifa08 الانم pes13 ما منتظر اطلاعات بیشتریم از سیستم استامینا

عزیز من اینجا هر کس آزاد هست هر طور دوست داره پست بزاره
هی میگین فیفا فنها تعصبی هستن و بی منطق ولی خودمونم نمیتونیم از بازی که خودمون طرفدارشیم نقد کنیم پس وقتی باید از گروهی ایراد میگیریم باید خودمون بهتر از اونها باشیم هر چند که من فکر نمیکنم همه فیفا فنها بی منطق باشن دست کم دوتا از دوستانم که توی همین بازی سنتر هستن از قدیم فقط فیفا بازی میکردن و هنوزم حاظر نیستن PES بازی کنن به خاطر مدهای بسیار ضعیفش و نداشتن لایسنس لیگهای مهم مثل بوندسلقگا یا لالیگا ولی خیلی هم منطقی هستن و جنبه نقدشونم خیلی بالاست و نباید همه رو به یه چشم دید

در کل تعصب رو بریزید دور همه اینکه یه چیز رو مقدس کنیم باعث میشه اجازه نقدش رو پیدا نکنیم و خب PES توی زمینه هایی که لیاقتش بوده قهوه ای بشه شده و میشه و توی زمینه هایی هم که لیاقت داشته تعریف بشه بارها تعریف کردیم ازش

الانم بحث هوش مصنوعی هست که توی PES 2013 اگر ویدیوهاشو ببینیم بسیار بهتر و طبیعی تر از الان رفتار میکرد

2 تا چیز رو امیدوارم این نسخه اصلاح کنن. اولیش شوت ارورها هست. شوت هایی که تو اوت هست همش از کنار تیرک دروازه میره بیرون:|باید جوری بسازن که به شکل های مختلفی اوت بشه. دومیش هم انیمیشن شوت های فنی هست. فقط یه مدل انیمیشن وجود داره که اونم اصلا جالب نیست. این 2 تا رو درست کنن خیلی خوب میشه.

فقط چیزهایی که باید درست کنن دست کم برای امسال اینه که CPU طبیعی بازی کنه و مقدار خطا رو به ده برابر الان افزایش بدن به خدا خنده داره وقتی مقابل رئال بازی میکنم و به راموس میرسم هیچ خطایی ازش نمیبینم در حالی که یکی از خشن ترین و پر خطاکار ترین بازیکنان جهان هست...:|

یکی اینو درست کنن و یکی هم سیستم نقل و انتقالات مسترلیگ رو من یکی دیگه چیزی از گیم پلی و سیستم ترنسفر نمیخوام

فقط چیزهایی که باید درست کنن دست کم برای امسال اینه که CPU طبیعی بازی کنه و مقدار خطا رو به ده برابر الان افزایش بدن به خدا خنده داره وقتی مقابل رئال بازی میکنم و به راموس میرسم هیچ خطایی ازش نمیبینم در حالی که یکی از خشن ترین و پر خطاکار ترین بازیکنان جهان هست...:|

یکی اینو درست کنن و یکی هم سیستم نقل و انتقالات مسترلیگ رو من یکی دیگه چیزی از گیم پلی و سیستم ترنسفر نمیخوام
ترانسفر درست کردن باید از پایه تغییر بدن.چون شکل ترانسفر کاملا اشتباهه.
خود فیفا هم مشکل کم نداره مثلا من تو تیم دسته دویی انگلیس تونستم چند تا بازیکن ملی پوش رو به صورت بازیکن آزاد در نیم فصل آخر قراردادشون بگیرم.
درسته حقوق بالا دادم ولی این ترانسفر امکان پذیر نیست ،بجز این ایراد ترانسفر فیفا خوبه.باید pes به این سطح برسونه
من میگم یکی ژاپن ،اون یکی نمیدونم.

ترانسفر درست کردن باید از پایه تغییر بدن.چون شکل ترانسفر کاملا اشتباهه.
خود فیفا هم مشکل کم نداره مثلا من تو تیم دسته دویی انگلیس تونستم چند تا بازیکن ملی پوش رو به صورت بازیکن آزاد در نیم فصل آخر قراردادشون بگیرم.
درسته حقوق بالا دادم ولی این ترانسفر امکان پذیر نیست ،بجز این ایراد ترانسفر فیفا خوبه.باید pes به این سطح برسونه
من میگم یکی ژاپن ،اون یکی نمیدونم.
صد در صد اون ورم که FIFA باشه مشکلاتی درش هست چون این سیستم ترانسفر یه نوع کد نویسی پیچیده نیاز داره که اگر بخوان بی نقص باشه سالها طول میکشه به نظرم تا بتونن روی یکی از نسخه های آینده پیادش کنن

خطاها رو هم من بازی انگلیس و کلمبیا رو فاکتور گرفتم:D
وگرنه اگر بازیهای کم زدو خوردتر رو فاکتور بگیریم همون پنج برابر کافیه...

یه تیم ضعیف معمولن مقابل یک تیم قوی از خطاهای زیادی استفاده میکنن برای مقابله کردن که در PES این رو نمیبینیم... شاید من در نسخه 2017 بیشتر خطا میدیدم از طرف CPU تا در 2018 تازه کونامی وقتی دومین پچ رو روی 2018 داد به دروغ گفته بود خطاها رو بهبود دادن و تعدادش زیاد شده که اینطور نبود...

لیگهای معرفی نشده هم به نظرم یکیش ترکیه هست و یکیش ژاپن و یا کلمبیا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or