PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
من فقط یه چیزی میگم حالا دوستان به فن بازیشون ترولشون ادامه بدن وبگن سوسک مارمورلک هر چیزی دوست دارن فیفا هر سال تا قبل از اینکه نسخه جدیدیش بیاد همیشه جز صدر نشین های بازی های پر فروشه این دلیلش الکی نیست همه دنیا نمیفهمن بعد پس فن های بی منطق میفهمن بازی که اگه اینقدر به قولی داغون باشه رو به گفته پس فن ها قطعا کسی استقبال نمیکنه به این طرز چشمگیر پس اون ادم ها یه دلیلی دارن برای خریدن اون بازی این چیزا الکی نیست قطعا خیلی چیزا توش دیدن که رفتن سمتش خو من اگه این 19 بیاد حال نکنم خو قطعا چرا باید ازش طرفداری کنم من خودم از پاس های فیفا 18 به شدت بدم میومد امیدوارم این مورد درست شده باشه البته این مورد به نظرم سیاست ناشر بازیه که دوست داره بازی ببره به سمت ارکید بودن که خو من قطعا خوشم نمیاد اینکه بخواد با یه سری چیزا تو گیم پلی بازی ارکید کنه تا پس فن ها رو جذب کنه واقعا طمع هست چون این بازی هم شبیه ساز بمونه بازم فروش داره امیدوارم ea تو نسخه 19 حداقل این پاس ها رو درست کنه شوت ها هم که قبل اپدیت واقعا بد بود با اپدیت خیلی بهتر شد

• Like
Reactions: dargon9090
در مورد فروش بگم که گیم پلی بازی به تنهایی تونسته در یک سال (از 2017 تا 2018) دو میلیون به آمار فروش بازی اضافه کنه اونم با این وضع داغون لایسنس هایی که تا 2018 داشتیم که امسال باز یک مقدار وضعش بهتر شده البته تا لیگهای اسپانیا، آلمان، انگلیس در انحصار EA هست و اونها لایسنس نشن نمیشه گفت ایده عال هست ولی خب نسبت به سالهای گذشته وضع خیلی بهتر شده امسال که 100% همین موضوع فروشش رو دوچندان میکنه، چند روز پیش یک نظرسنجی توییتری بود که از فوتبال بازها پرسیده شده بود کدوم بخش مهم هست براتون در یک بازی فوتبالی که هزارو خورده ای شرکت کرده بودن و به ترتیب لایسنس و بعد گیم پلی و بعد مد آفلاین و بعد مد آنلاین انتخاب شده بودن این بحث فروش فیفا میشه بیشتر به خاطر همین لایسنساش هست و بعد مدهای آفلاینش که اگر سال دیگه کونامی بتونه دست کم لالیگا و سری آ ایتالیا رو بگیره خیلی روی فروشش تاثیر میزاره در اروپا البته بوندسلیگا که تا 2022 نمیتونه حتی پیشنهاد بده براش و لیگ برتر انگلیس هم که مهلت قراردادش با EA سال دیگه به پایان میرسه هم فکر نکنم EA اجازه بده حتی کونامی نگاهش کنه چون بزرگ ترین بازار فیفا در انگلستان هست ولی اگر بشه بمب خبری میشه چون هیچ وقت این لیگ در PES لایسنس نبوده

در مورد این آگهی استخدام کونامی هم نمیدونم خبر دارید یا نه یکی از نیازمندیهاش گرفتن متخصص در بخش سرورهای اختصاصی بوده که اگر برای امسال چنین حرکتی بزنن برای آنلاین بازها خیلی خوب میشه چون از لگ و دیلی خلاص میشن

دوستان خبری از لایسنس رئال نشد؟
نگفتن که تیم ایدی هم شامل تغییراتی شده؟چونکه رسما داخل 18 چیزی به نام تیم ایدی وجود نداشت
این یکپارچه ساختن بازی واقعا کار سختی هست که از عهدشون بر نمیاد,واقعا نبودش اون حس طبیعی بودن بازی رو میگیره
امیدوارم این انیمیشن شوتها که گفتن بهتر شده باعث بشه موقع شوت زدن و گل زدن حس بهتری به گیمر منتقل کنه,به من که هیجان انچنانی وارد نمیشد
این هد زدن هم در حملات باید بهتر بشه یجورایی شل و ول میزنن نمیدونم بنظر من اینجوری بود داخل 18 یا واقعا ایراد داشت

دوستان خبری از لایسنس رئال نشد؟
نگفتن که تیم ایدی هم شامل تغییراتی شده؟چونکه رسما داخل 18 چیزی به نام تیم ایدی وجود نداشت
این یکپارچه ساختن بازی واقعا کار سختی هست که از عهدشون بر نمیاد,واقعا نبودش اون حس طبیعی بودن بازی رو میگیره
امیدوارم این انیمیشن شوتها که گفتن بهتر شده باعث بشه موقع شوت زدن و گل زدن حس بهتری به گیمر منتقل کنه,به من که هیجان انچنانی وارد نمیشد
این هد زدن هم در حملات باید بهتر بشه یجورایی شل و ول میزنن نمیدونم بنظر من اینجوری بود داخل 18 یا واقعا ایراد داشت

1 - فعلا خبری نشده درباره رئال و ....

2 - درباره یکپارچگی که اصلا کاری سختی نیست و تیم سازنده بهش اصلا توجی نمیکنه متاسفانه ! ( سازنده بخواد میتونه به راحتی انجام بده ! شما توجه کنید تیم سازنده بخش سخت تر کار مثلا سیسنم نور پردازی کاملا جدید به بازی اضافه کرد و از کمپانی ای خریداری کرد این سیستم نور پردازی داینامیک رو !! یعنی کار نشد نداره و فقط تیم سازنده باید بخواد و بهش توجه کنه )

3 - انیمیشن شوت ها و حتی نوع حرکتی شوت ها در همین ویدئو هایی که دیدیم واقعا دگرگون شده و همین طور فیزیک شوت و تور دروازه ها بازسازی کامل شده و مجموع تمامی این ها باعث میشه بخش شوت زنی بسیار لذت بخش شده باشه و بازی منتشر بشه من شک ندارم شما رو راضی میکنه و همین خودمون که از بخش شوت زنی بازی راضی نبودیم . شوت ارور ها در بازی هم به شدت روش کار کردن و شوت هارور ها واقعا زیاد شده . مثلا شوت های سر ضرب رو بازیکن ها خیلی سخت بتونن درون چهار چوب بزنن و شوت هایی که مثلا پاسی بلندی به بازیکن داده شده و بازیکن بخواد سر ضرب شوت بزنه و خب شوتش امکان داره با فاصله زیادی به اوت بره و ....

4 - درباره هد زنی هم انیمیشن های جدیدی رو من دیدم ولی بازم باید بیشتر دید و نظر بهتری داد .

5 - و درباره تیم ایدی !! ببینید اگه درجه سوپر استار ( بازی با هوش مصنوعی هندیکپ در بازی دیده میشه ولی بخش آنلاین و بازی یوزر با یوزر هندیکپی در کار نیست ) سازندگان سیستم اسکریپت رو بر ندارن بازم همین داستان در PES 2019 اتفاق میفته و من گفتم خیلی زیاد منتظر تحول اساسی در رابطه با هوش مصنوعی ( بازی یوزر با سی پی یو ) در نسخه 2019 هم نباشید . پیشرفت های صورت گرفته ولی تحولاتی نه . و اگه هندیکپ برداشته نشده باشه در بازی یوزر با سی پی یو متاسفانه تیم ایدی باز هم دچار مشکلاتی میشه . ولی خب بازی تا نیاد نمیشه نطر قطعی داد !

فوکوس اصلی سازندگان در این دو سال اخیر به طور واضح بازی یوزر با یوزر بوده و بخش آنلاین ! حقیقتیه که وجود داره و باید گفت ! کم ترین میزان انتقاد رو در نسخه 2018 بازی یوزر با یوزر داشت ولی در عوض انتقاد های اصلی بازی بوزر با سی پی یو بود که مشکلات کمبود خطا ؛ اسکریپت بودن بازی هوش مصنوعی که باعث شده بود ضربه بدی به تیم ایدی تیم ها وارد کنه ! حالا چقدر این مشکلات برطرف شده رو نمیدونم !

( نسخه 2018 بازی به طور واضح نشون داد که سخت بودن سی پی یو فقط مهم نیست و طبیعی بودن هوش سی پی یو هم به شدت مهمه و هوش مصنوعی در نسخه 2018 بیشتر یک هوش ماشینی بوده تا یک هوش مصنوعی انسانی !!!! چیزی که PES در سال های نه چندان دور بهش معروف بوده و اونم هوش مصنوعی سی پی یو و حالت انسانیش بوده که خب در نسخه 2018 بازی سخت تر شد ولی سختی که بیشتر حالت اسکریپت و ماشینی به خودش گرفت !!! )

کلا نسل هشتم هوش مصنوعی قربانی بی چون و چرای این نسل کنونی بوده و دلیل اصلیش هم آنلاین و فراموش کردن و بی اهمیت بودن بخش آفلاین و هوش مصنوعی برای سازندگان هستش ! که متاسفانه فعلا داستان این گونه هستش !

من فقط یه چیزی میگم حالا دوستان به فن بازیشون ترولشون ادامه بدن وبگن سوسک مارمورلک هر چیزی دوست دارن فیفا هر سال تا قبل از اینکه نسخه جدیدیش بیاد همیشه جز صدر نشین های بازی های پر فروشه این دلیلش الکی نیست همه دنیا نمیفهمن بعد پس فن های بی منطق میفهمن بازی که اگه اینقدر به قولی داغون باشه رو به گفته پس فن ها قطعا کسی استقبال نمیکنه به این طرز چشمگیر پس اون ادم ها یه دلیلی دارن برای خریدن اون بازی این چیزا الکی نیست قطعا خیلی چیزا توش دیدن که رفتن سمتش خو من اگه این 19 بیاد حال نکنم خو قطعا چرا باید ازش طرفداری کنم من خودم از پاس های فیفا 18 به شدت بدم میومد امیدوارم این مورد درست شده باشه البته این مورد به نظرم سیاست ناشر بازیه که دوست داره بازی ببره به سمت ارکید بودن که خو من قطعا خوشم نمیاد اینکه بخواد با یه سری چیزا تو گیم پلی بازی ارکید کنه تا پس فن ها رو جذب کنه واقعا طمع هست چون این بازی هم شبیه ساز بمونه بازم فروش داره امیدوارم ea تو نسخه 19 حداقل این پاس ها رو درست کنه شوت ها هم که قبل اپدیت واقعا بد بود با اپدیت خیلی بهتر شد
البته اینکه فروش فیفا زیاده بحثی نیست ولی داداش فیفا فن بیس خیلی عظیم تری چون از یه همون نسخه های اولیه کلی لیگ لایسنس شده داشته و البته پشتیبانی خود فیفا رو(دیگه غربی بودن خود بازی و ناشر رو نادیده میگیریم تاثیر خاص خودشو داره )، در حالی فوتبال کونامی ازین مزیت ها برخوردار نبود تا سال ها (که اینم بخش زیادیش از تنبلی بی فکری خود کونامی بوده )
حتی بهترین نسخه های pes مثل pes 6از همه نظر جز بهترین بازی های ورزشی تاریخ بود باز فروش به ۱/۳ فیفا هم دوره خودش که اتفافا دوران افول فیفا بود نمیرسه
در کل بررسی کیفیت یه اثر (گیم ، فیلم ، موسیقی) از رو فروش کار اشتباهی بوده و هست
هر چند من ازون دسته ای هستم که میگم فیفا اون کمبود های خودشو به شکل زیرکانه ای با المان هایی پر کرده که شدیدا به چش گیمر میاد و با وجود اونا ضعفای خودشو پوشش داده ، هر چی هم میفروشه نوش جونش فقط کاش بی خیال این انحصاری کردن لیگ ها و تیم ها میشد

سلام
من خودم یه چند سالی مدلسازی سه بعدی کار کردم...و تا حدی بیشتر از کسی که تخصصش چیز دیگس مثلا مهندسی و گیمر هم هست با شبیه سازی سه بعدی آشنا هستم...البته قدرت تشخیص این مورد صرفا نیازی به سه بعدی کار بودن نداره خیلی ها هم تخصصشون شبیه سازی سه بعدی نیست هم می تونن این مورد رو راحت تشخیص بدن...واقعا این نکته خیلی عجیبه که افرادی می گن گرافیک (فیس و ...) و فیزیک بازی ( فیزیک بدن و توپ و انیمیشن) فیفا بهتر از پس هست...این قضیه انقدر واضح و بدیعی هست که در این موارد پس خیلی واقعی تر هست...واقعا جای تعجب داره که در این موارد فیفا رو بهتر می دونن...مطمعن باشین که اگه از هر متخصص شبیه سازی سه بعدی بپرسین بدون شک جواب میدن که در این موارد پیس پیشرفته تر و واقعی تر هست... . منتها مشکلی که هست تا حالا یه سایت مخصوص گیم نیومده این دو مورد رو با چند تا متخصص سه بعدی کار مصاحبه کنه تا خیال کسایی که دچار توهم در این ضمینه هستن رو راحت کنه...جالب تر اینجاست که حتی بعضی افرادی که به اصطلاح منتقد گیمینگ هستن و سایت های گیم باهاشون مصاحبه کردن هم این مورد به این سادگی رو تشخص نمی دن نمونش این موردی هست که من دیدم: توی لینکی که گذاشتم در زیر: فیفا 18 یا PES 2018؛ کدام یک حرف اول را می زند؟ [تماشا کنید] نکته جالب و احمقانه اینه که نویسنده مقاله سایت که مصاحبه کننده سایت هم هست توی مقاله نوشته: "در بحث فیزیک توپ، بازیکنان و استایل زدن ضربات و دویدن، PES 2018 به لطف انیمیشن های بهتر و موتور فیزیک محور فاکس انجین، با دقت بسیار بالایی عمل کرده و حس و حال جالب تری را نسبت به FIFA در اختیار شما قرار می دهد." بعدش اونوقت منتقد خود همین سایت میگه فیزیک فیفا بهتره!!! و احمقانه اینجاست که نویسنده مقاله که خودش چیز مخالف با حرف منقد سایتش نوشته توی مصاحبه اصلا به این نکته اشاره نمی کنه!!!. خلاصه کلام اینکه بنده به عنوان یه مدلساز سه بعدی نیمه حرفه ای با جرعت می گم که از نظر گرافیک و فیزیک پس آشکارا بهتر هست و مطمعن هم هستم از هر سه بعدی ساز حرفه ای هم این رو بپرسید غیر از این نخواهند گفت... . امیدوارم دوستانی که در توهم هستن چشماشون رو بیشتر باز کنن و تعصب رو بزارن کنار و واقعیت رو بپذیرن... .من هیچ تعصبی به هیچ چیز در هیچ ضمینه و مشخصا بازی ندارم از هر دو بازی فیفا و پس خوشم میاد ولی پیس رو انتخاب کردم برای بازی فقط به خاطر این دو مورد یعنی گرافیک و فیزیک بازی... .

سلام
من خودم یه چند سالی مدلسازی سه بعدی کار کردم...و تا حدی بیشتر از کسی که تخصصش چیز دیگس مثلا مهندسی و گیمر هم هست با شبیه سازی سه بعدی آشنا هستم...البته قدرت تشخیص این مورد صرفا نیازی به سه بعدی کار بودن نداره خیلی ها هم تخصصشون شبیه سازی سه بعدی نیست هم می تونن این مورد رو راحت تشخیص بدن...واقعا این نکته خیلی عجیبه که افرادی می گن گرافیک (فیس و ...) و فیزیک بازی ( فیزیک بدن و توپ و انیمیشن) فیفا بهتر از پس هست...این قضیه انقدر واضح و بدیعی هست که در این موارد پس خیلی واقعی تر هست...واقعا جای تعجب داره که در این موارد فیفا رو بهتر می دونن...مطمعن باشین که اگه از هر متخصص شبیه سازی سه بعدی بپرسین بدون شک جواب میدن که در این موارد پیس پیشرفته تر و واقعی تر هست... . منتها مشکلی که هست تا حالا یه سایت مخصوص گیم نیومده این دو مورد رو با چند تا متخصص سه بعدی کار مصاحبه کنه تا خیال کسایی که دچار توهم در این ضمینه هستن رو راحت کنه...جالب تر اینجاست که حتی بعضی افرادی که به اصطلاح منتقد گیمینگ هستن و سایت های گیم باهاشون مصاحبه کردن هم این مورد به این سادگی رو تشخص نمی دن نمونش این موردی هست که من دیدم: توی لینکی که گذاشتم در زیر: فیفا 18 یا PES 2018؛ کدام یک حرف اول را می زند؟ [تماشا کنید] نکته جالب و احمقانه اینه که نویسنده مقاله سایت که مصاحبه کننده سایت هم هست توی مقاله نوشته: "در بحث فیزیک توپ، بازیکنان و استایل زدن ضربات و دویدن، PES 2018 به لطف انیمیشن های بهتر و موتور فیزیک محور فاکس انجین، با دقت بسیار بالایی عمل کرده و حس و حال جالب تری را نسبت به FIFA در اختیار شما قرار می دهد." بعدش اونوقت منتقد خود همین سایت میگه فیزیک فیفا بهتره!!! و احمقانه اینجاست که نویسنده مقاله که خودش چیز مخالف با حرف منقد سایتش نوشته توی مصاحبه اصلا به این نکته اشاره نمی کنه!!!. خلاصه کلام اینکه بنده به عنوان یه مدلساز سه بعدی نیمه حرفه ای با جرعت می گم که از نظر گرافیک و فیزیک پس آشکارا بهتر هست و مطمعن هم هستم از هر سه بعدی ساز حرفه ای هم این رو بپرسید غیر از این نخواهند گفت... . امیدوارم دوستانی که در توهم هستن چشماشون رو بیشتر باز کنن و تعصب رو بزارن کنار و واقعیت رو بپذیرن... .من هیچ تعصبی به هیچ چیز در هیچ ضمینه و مشخصا بازی ندارم از هر دو بازی فیفا و پس خوشم میاد ولی پیس رو انتخاب کردم برای بازی فقط به خاطر این دو مورد یعنی گرافیک و فیزیک بازی... .
دقیق فیزیک و دینامیک pes خیلی بهتره ولی تو اون دمویی که من از pes19 دیدم خیلی از فیفا کارتونی تقلید کرده و دینامیک حرکت و اسکلت بازیکنا فاجعه شده

البته اینکه فروش فیفا زیاده بحثی نیست ولی داداش فیفا فن بیس خیلی عظیم تری چون از یه همون نسخه های اولیه کلی لیگ لایسنس شده داشته و البته پشتیبانی خود فیفا رو(دیگه غربی بودن خود بازی و ناشر رو نادیده میگیریم تاثیر خاص خودشو داره )، در حالی فوتبال کونامی ازین مزیت ها برخوردار نبود تا سال ها (که اینم بخش زیادیش از تنبلی بی فکری خود کونامی بوده )
حتی بهترین نسخه های pes مثل pes 6از همه نظر جز بهترین بازی های ورزشی تاریخ بود باز فروش به ۱/۳ فیفا هم دوره خودش که اتفافا دوران افول فیفا بود نمیرسه
در کل بررسی کیفیت یه اثر (گیم ، فیلم ، موسیقی) از رو فروش کار اشتباهی بوده و هست
هر چند من ازون دسته ای هستم که میگم فیفا اون کمبود های خودشو به شکل زیرکانه ای با المان هایی پر کرده که شدیدا به چش گیمر میاد و با وجود اونا ضعفای خودشو پوشش داده ، هر چی هم میفروشه نوش جونش فقط کاش بی خیال این انحصاری کردن لیگ ها و تیم ها میشد
چه کونامی و چه فیفا راضین از انحصاری بودن.
چون پای بقیه کمپانیها باز نمیشه به فوتبال
هر دو کمپانی ،هر سال با یه آپدیت نسسخه سال قبلو میدن به مردم.با کلی مشکل ریز و درشت
دو بازی ورزشی کاملا متوسط.
نگید گیم پلی این اینه اون اونه.
یه بازی بر آیند گرافیک و داستان و گیم پلی و صدا گذاری و ... هست و نقطه قوت در یه قسمت باعث چشم پوشی از ایرادات نمیشه
فوتبال داستان نداره ولی لایسنس داره.هر دو بازی ضعف های بسیار بزرگ و غیر قابل انکاری دارن و کمپانیهایی هستن که اگه لایسنس نبود ممکن بود وارد بشن و این دو کمپانی رو نابود کنن.
کونامی هم سه ساعت گیم پلی داد به خوردمون،بدون گزارشگر.
از مادهای افلاین چی نشون داد.
جفتشون ضعفهاشون رو نشون ندادن
این دو بازی نمایششون مثل یه جعبه سیبه که روش سیبهای درشت و عالیه ولی میبری خونه تهشون همش گندیده هست

آخرین ویرایش:
دقیق فیزیک و دینامیک pes خیلی بهتره ولی تو اون دمویی که من از pes19 دیدم خیلی از فیفا کارتونی تقلید کرده و دینامیک حرکت و اسکلت بازیکنا فاجعه شده
من کاملا باهات مخالف هستم...من هم گیم پلی های pes 2019 رو دیدم به جرعت می تونم بگم فیزیک pes 2016 حتی از fifa 18 بهتره....توی pes 2019 هم من اون چیزی که شما می گی یعنی تقلید از فیفا رو من که ندیدم اون چیزی که من دیدم درصد خیلی زیادی فیزیک pes 2019 شبیه همون pes 2018 هست...کلن از pes 2016 تا pes 2019 که من بازی کردم تحول خاصی من ندیدم فقط کمی بهتر شده منظور اینکه تغییراتش در حد یه تحول قابل ملاحضه نبوده بکله همون فیزیک ورژن قبلی کمی بهتر شده. حتی توی فیفا هم همینطور هست دقیقا البته من فیفا رو بازی نکردم ویدئوهای گیم پلی رو دیدم.

فکت امروز :)))
پس ۱۹ پس از بازخوردهای عالی و نقدهای مثبت در مورد فیزیک و انیمیشن بازیکن‌ها در نسخه ۱۸ اومده ی برگشت فاجعه به عقب داشته اونم با تقلید از مرخرف‌ترین بخش فیفا ۱۸ :))) لول

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ویدئویی از توضیحات درباره سیستم های انیمیشن در نسخه NBA 216 پیدا کردم و براتون آپلود کردم ( تازه نسخه 16 بازی !!! :|) و هیچ چیزی نمیگم و فقط ببینید و تماشا کنید این بازی با چه فاصله ای از بازی های ورزشی دیگه جلو هستش و و واقعا چرا و چگونه تونست بازی NBA LIVE رو به راحتی نابود کنه ! تازه این نسخه 2016 هستش و واقعا شوکه کنندست و انیمیشن های اون بازی فرای تصور هستش ! ( نسخه 2018 بازی که از این هم بهتر هستش ) همون قدر که انیمیشن های PES از فیفا به راحتی هر چه تمام تر جلو تر هستش به همین میزان انیمیشن های بازی بسکتبال NBA 2K از تمامی بازی های ورزشی این نسل جلو تر هستش و سازندگان بازی اتفاقا ! اتفاقا دارن میگن ساختن انیمیشن ها برای بازی بسکتبال به شدت سخته چون از نوک سر تا نوک پا باید کپچر های بسیاری زیادی گرفت و توضیحات بسیار خوبی رو داره میده ! و کمپانی EA با بازی بسکتبالش هر چقدر سعی کرد بازی بسکتبال 2K Sport رو نابود کنه نتونست و دلیل هم داره چون دیگه لایسنس انحصاری در کار نیست که بخوان روش مانور بدن و و داستان میره رو کیفیت و رقابت های فنی که خب زور استدیو های ورزشی EA در تکنولوژی به استدیوی Visual Concepts نمیرسه و فعلا تا این جای کار که بازنده تمام و کمال بوده ! چه نسل هفت و چه نسل هشت و اگه داستان انحصار در بازی های فوتبالی نبود الان این دو بازی ورزشی PES و فیفا به این شکل نبودن و کیفیت بهتری داشتن و همین طور ! کمپانی های دیگه وارد ساخت این بازی میشدن و شاید هر دوی این بازی های PES و فیفا به طور کلی باید میرفتن مرخصی !

NBA 2K16 Presents- The Living World.MP4

ویدئویی از توضیحات درباره سیستم های انیمیشن در نسخه NBA 216 پیدا کردم و براتون آپلود کردم ( تازه نسخه 16 بازی !!! :|) و هیچ چیزی نمیگم و فقط ببینید و تماشا کنید این بازی با چه فاصله ای از بازی های ورزشی دیگه جلو هستش و و واقعا چرا و چگونه تونست بازی NBA LIVE رو به راحتی نابود کنه ! تازه این نسخه 2016 هستش و واقعا شوکه کنندست و انیمیشن های اون بازی فرای تصور هستش ! ( نسخه 2018 بازی که از این هم بهتر هستش ) همون قدر که انیمیشن های PES از فیفا به راحتی هر چه تمام تر جلو تر هستش به همین میزان انیمیشن های بازی بسکتبال NBA 2K از تمامی بازی های ورزشی این نسل جلو تر هستش و سازندگان بازی اتفاقا ! اتفاقا دارن میگن ساختن انیمیشن ها برای بازی بسکتبال به شدت سخته چون از نوک سر تا نوک پا باید کپچر های بسیاری زیادی گرفت و توضیحات بسیار خوبی رو داره میده ! و کمپانی EA با بازی بسکتبالش هر چقدر سعی کرد بازی بسکتبال 2K Sport رو نابود کنه نتونست و دلیل هم داره چون دیگه لایسنس انحصاری در کار نیست که بخوان روش مانور بدن و و داستان میره رو کیفیت و رقابت های فنی که خب زور استدیو های ورزشی EA در تکنولوژی به استدیوی Visual Concepts نمیرسه و فعلا تا این جای کار که بازنده تمام و کمال بوده ! چه نسل هفت و چه نسل هشت و اگه داستان انحصار در بازی های فوتبالی نبود الان این دو بازی ورزشی PES و فیفا به این شکل نبودن و کیفیت بهتری داشتن و همین طور ! کمپانی های دیگه وارد ساخت این بازی میشدن و شاید هر دوی این بازی های PES و فیفا به طور کلی باید میرفتن مرخصی !

NBA 2K16 Presents- The Living World.MP4

کلا رو ۳ تا چیز خیلی تاکید داری یکی انمیشن های NBA2K یکی اینکه EA رفت لایسنس فوتبال امریکایی گرفت 2k نتونست دیگه بسازه یکی هم شدیدا هر سری هی میگی FIFA 08 تو فواصل مختلف این ۳ مورد همیشه میگی

• Like
Reactions: u.s.a
کلا رو ۳ تا چیز خیلی تاکید داری یکی انمیشن های NBA2K یکی اینکه EA رفت لایسنس فوتبال امریکایی گرفت 2k نتونست دیگه بسازه یکی هم شدیدا هر سری هی میگی FIFA 08 تو فواصل مختلف این ۳ مورد همیشه میگی
من الان براتون این همه ویدئو آپلود میکنم و توضحیات میدم و میذارم این جا و از حجمم کم میشه و شما هم کلید کردی رو این موضوع و فقط پست اسپویل بدی !:-&:| به جای این که بیای دو کلمه حرف حساب بذاری ! نا سپاسی تو خون این ملته ! یکی باید تو همین تاپیک ها بیاد و مسخره بازی در بیاره و ترول کنه و .... همین افراد براتون خوبه ! والا بخدا !!!

بعد الان میای ناراحت میشی و ..... !!! :| آره داداش بازم میگم و هزار بار دیگه هم میگم و این جا فرمه و میشه دربارش صحبت کرد ! واقعا ناراحتی ؟ میتونی به راختی هر چه تمام تر بزنی بلاک کنی و خلاص و البته من خودم هم میتونم چنین کاری کنم ! اعصاب نذاشتین برای آدم ! همون من بلاک کنم بهتره و شما هم دیگه خیلی اذیت نمیشی و میتونی خوش و خرم ادامه بدی !!!!! :)

آخرین ویرایش:
من الان براتون این همه ویدئو آپلود میکنم و توضحیات میدم و میذارم این جا و از حجمم کم میشه و شما هم کلید کردی رو این موضوع و فقط پست اسپویل بدی !:-&:| به جای این که بیای دو کله حرف حساب بذاری ! نا سپاسی تو خون این ملته ! یکی باید تو همین تاپیک ها بیاد و مسخره بازی در بیاره و ترول کنه و .... همین افراد براتون خوبه ! والا بخدا !!!

بعد الان میای ناراحت میشی و ..... !!! :| آره داداش بازم میگم و هزار بار دیگه هم میگم و این جا فرمه و میشه دربارش صحبت کرد ! واقعا ناراحتی ؟ میتونی به راختی هر چه تمام تر بزنی بلاک کنی و خلاص و البته من خودم هم میتونم چنین کاری کنم ! اعصاب نذاشتین برای آدم ! همون من بلاک کنم بهتره و شما هم دیگه خیلی اذیت نمیشی و میتونی خوش و خرم ادامه بدی !!!!! :)
باید توضیح بدی چزا Fifa 08 منم اونو بازی کردم زیادی بزرگش میکنی تو تکنیک و چرخش ۳۶۰ درجه پیشرفت داست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or