PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
دقیقا شما پست ها رو خوب نمیخونی ! و قشنگ متوجه شدی چی میگم ولی خوب خودت رو زدی به کوچه علی چپ !

اون قضیه سیاه شدن رو هیچ کسی بهش توجهی نمیکرد و من و فرهاد بار ها همین تاپیک PES دربارش صحبت کردیم و شما اومدی فقط تکرار مکرراتش کردی ! ما این جا هم از بازی انتقاد میکنیم و هم تعریف ! جاهایی که مشکل داشته باشه مشکلاتش رو میگیم و همین طور برعکس ! و درباره PES چقدر دوستان نکته سنج میشن و درباره فیفا ؟!! به قول یه عده ای اون بازی دیگه به اوج کمالات رسیده بود و اصلا نیازی به پیشرفت نداره ! :))

درباره اون داستان عکس و چهره بازیکن ها در زمین بی روحه و این چیزا یعنی من هیچ صحبتی ندارم ! تو همین نسخه قبل کلی روی Emotions بازیکن ها کار شده و حتی بازیکن ضربه به توپ میزنه و یا داره هد میزنه لبش رو به هم میچسبونه و خوشحالی و خشم و این چیزای بازیکن ها سال قبل کلی ازش تعریف شده بود و شما میگم اومدی ترول کنی ولی خب توضیحات داده شد و اینم نمونه ای دیگه از چهره بازیکن در زمین و چقدر هم بی روحه !!! :)) از چهره نویر که داره توپ ارسال میشه داره برای خودش یه صحبت هایی میکنه و ..... میگم که اومدی بخشی رو گیر دادی که سازنده ها روش قشنگ کار کردن تو این سال های اخیر ( یعنی واضح تر از این نمیشه مثال زد در رد صحبت های شما عزیز ! ):)) یعنی همین ویدئو هایی رو که گذاشتم تازه مال نسخه 2018 هستش دیگه فکر کنم کاقیه و همین طور ریخته ! یعنی مدیا بیشتر از 5 تا اجازه نمیده وگرنه همین طور میتونم بذارم و پر از صحنه های گوناگون هستش و اینا فقط بخش کوچکی هستش که این جا گذاشتم !

خشم سوارز ! این که دیگه قشنگ بی روحه و چهرش هم شده زمان پلی استیشن 1

اینم دیگه فکر کنم کافی باشه و مال نسخه 2018 هستش و اصلا تو یوتیوب ریخته درباره احساسات صورت های بازیکن ها در PES و جز نکاتی هستش که معروفه اصلا در این زمینه و شما یا بازی رو بازی نکردی و یا اصلا فکر کنم خبر نداشتی و یا این که !!!! .......

لینک مدیا فایر

PES 2018 New Facial Expression and Player Emotion System - YouTube.MP4

و اینم همین ویدئو در آپارات

اول اومدی گفتی قضیه سیاه شدن رو نگفتی حالا که دیدی نوشته بودم میای میگی تکرار مکررات کردی (یه جوری هم میگی ما اول گفتیم انگار اولین نفر الکل رو کشف کردی :)))
خواستم در مورد فیس ها دوباره توضیح بدم که فیس فوق العاده ی سوارز نابودم کرد =)) مخصوصا وقتی با انیمیشن ها ترکیب میشه رسما میشه مرده ی متحرک :D
فکر کنم الان منظورم رو از جنازه متوجه بشی
بازی رو بازی نکردم یا اطلاع نداشتم؟ محض اطلاعت من از نسخه 15 تا همین 18 رو کامل داشتم (کامل نه دمو) و بازی کردم و میدونم دارم چی میگم و لازم نیست بری کلیپ پیدا کنی
اگه هم فکر کردی ترول گرفتی باید بگم که اشتباه میکنی/:)

ایرادات فیفا ب کرات در تاپیک خودش گفته شده آخه مشکل اینه منطق سر خیلیا نمیشه من و خیلی های دیگه جفت بازیارو بازی میکنیم و ایرادات جفتشونو میپذیریم حتی فن های اینجا هم منطقی ان اونور متاسفانه ی عده فن بوی بی منطق ریخته که با سند هم که حرف بزنی میزنن علی چپ

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
منم میگم دیگه فیفا هم ایرادات خودش رو داره (هندیکپ- فیزیک تا حدودی و...) و کسی هم اونا رو بگه من قبول میکنم ولی حرفم اینه که در مجموع و در حال حاضر فیفا بازی کامل تریه تا pes
اینکه pes داره پیشرفت میکنه نه تنها خبر بدی برای فیفا باز ها نیست بلکه خیلی هم خوبه چون که اگه ea پیشرفت رقیبشو ببینه بیشتر تلاش میکنه تا بازی بهتری درست کنه اگه هم اینکار رو نکنه پلیر هاش به سمت pes کوچ میکنن یعنی بازی دو سر سود :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Forza Xbox
اول اومدی گفتی قضیه سیاه شدن رو نگفتی حالا که دیدی نوشته بودم میای میگی تکرار مکررات کردی (یه جوری هم میگی ما اول گفتیم انگار اولین نفر الکل رو کشف کردی :)))
خواستم در مورد فیس ها دوباره توضیح بدم که فیس فوق العاده ی سوارز نابودم کرد =)) مخصوصا وقتی با انیمیشن ها ترکیب میشه رسما میشه مرده ی متحرک :D
فکر کنم الان منظورم رو از جنازه متوجه بشی
بازی رو بازی نکردم یا اطلاع نداشتم؟ محض اطلاعت من از نسخه 15 تا همین 18 رو کامل داشتم (کامل نه دمو) و بازی کردم و میدونم دارم چی میگم و لازم نیست بری کلیپ پیدا کنی
اگه هم فکر کردی ترول گرفتی باید بگم که اشتباه میکنی /:)
صحبت من فقط درباره فیس بود و با ویدئو هایی که گذاشتم دیگه قضاوت رو به دوستان دیگه میذارم 8-> و درباره قطع تصاویر صحبتی نکردم چون انتقاد کاملا درستی هستش و در ضمن خودمون این جا دربارش صحبت کردیم بار ها و بار ها و بار ها و همش مسخره کردیم و هم ترول تیم سازنده PES رو !!! ( اصلا کسی از این موارد خبر نداشت و بهش توجی نمیکرد و من و فرهاد سر این موارد هم اومدیم پست گذاشتیم و انتقاد کردیم و فید بک ها دادیم به تیم سازنده ) و میگم که ! تاپیک فیفا به جای این که درباره مشکلات فیفا صحبت کنین کلید کردین رو PES و صد البته هر جور راحتین و به خودتون مربوطه و دیگه میبخشید به استدیوی ND میام بگم برای تک تک چهر های بازیکنان فوتبال سیستم موشن کپچر جداگانه چهره ها ! :o بذارن تا شما خوشت بیاد ! :))

رفتی درباره چیزی صحبت کردی و با ویدئو جوابت رو دادم و خودش به تنهایی گویای همه چیز هست و این بخش جز نکات قوت این بازی هستش و حالا شما میگی نیست ! خب باشه نیست و میتونی بری از چهره های بی مانند تو فیفا لذتش رو ببری :lol: و نه با حرف هایی که فقط در حد حرف باقی میمونه ! یه طوری انتقاد کردی از چهره ها که هر کی ندونه الان فکر میکنه فیفا توش بی مانند عالی کار کرده !

بحث از دید من تمامه چون همون ویدئو ها کافیه و همین طور توضیحات در پست های بالاتر ! :-bd

وای وای یادم رفت درباره موتور گرافیکی بازی صحبت کردی و گفتی اونم که کوجیما ساخت !!!! :)) اولا کوجیما نساخت :)) و کوجیما مگه موتور سازه ؟!:)) اصلا شما میدونی کوجیما تو چه چیزایی تبحر داره ؟؟!! اون موتور گرافیکی به دستور کونامی و با مشورت کوجیما برای کونامی ساخته شد و بخشیش در استدیوی کوجیما مورد ساخت قرار گرفت و سازندگان سری PES یعنی کارگردان جدیدش آقای ماسودا در ساخت اون موتور همکاری داشتن ! که برای استدیوهای دیگه کونامی هم کاربرد داشته باشه و این موتور طوری ساخته شده که اصلا ساخت چهره روش خیلی راحت باشه و برای بازی فوتبالش هم مورد استفاده قرار بگیره و موتور فیزیک رو هم که به نام HAVOK هستش که خریداری کردن و موتور فیزیک بازی آنچارتد هم همین HAVOK هستش و ...... مثلا صدا گذاری بازی ها در کونامی برای خودش یه استدیو داره که همه میرن ازش استفاده میکنن و ..... !!! اینا رو گفتم برای کسب اطلاعات بیشتر بدونی خوبه به هر حال !

بازم همین پستت ترول بود و بس !!! :))

آخرین ویرایش:
صحبت من فقط درباره فیس بود و با ویدئو هایی که گذاشتم دیگه قضاوت رو به دوستان دیگه میذارم 8-> و درباره قطع تصاویر صحبتی نکردم چون خودمون این جا دربارش صحبت کردیم ( اصلا کسی از این موارد خبر نداشت و بهش توجی نمیکرد و من و فرهاد سر این موارد هم اومدیم پست گذاشتیم و انتقاد کردیم و فید بک ها دادیم به تیم سازنده ) و میگم که ! تاپیک فیفا به جای این که درباره مشکلات فیفا صحبت کنین کلید کردین رو PES و صد البته هر جور راحتین و به خودتون مربوطه و دیگه میبخشید به استدیوی ND میام بگم برای تک تک چهر های بازیکنان فوتبال سیستم موشن کپچر جداگانه چهره ها ! :o بذارن تا شما خوشت بیاد ! :))

رفتی درباره چیزی صحبت کردی و با ویدئو جوابت رو دادم و خودش به تنهایی گویای همه چیز هست و این بخش جز نکات قوت این بازی هستش و حالا شما میگی نیست ! خب باشه نیست و میتونی بری از چهره های بی مانند تو فیفا لذتش رو ببری :lol: و نه با حرف هایی که فقط در حد حرف باقی میمونه ! یه طوری انتقاد کردی از چهره ها که هر کی ندونه الان فکر میکنه فیفا توش بی مانند عالی کار کرده !

بحث از دید من تمامه چون همون ویدئو ها کافیه و همین طور توضیحات در پست های بالاتر ! :-bd

بازم همین پستت ترول بود و بس !!! :))
بگو برای فیدبک ها کاپ هم بدن بهتون :D
اول اومدی غیر از جایی که پست من بود یه جواب کاملا بی ربط دادی که خودت هم فهمیدی اشتباه متوجه شدی ولی بازم روش اصرار کردی
بعدش گیر دادی به اینکه چرا بقیه ضعف هاش رو نگفتی (که خودت کشف کردی و بقیه اصلا مهم نیست براشون :))) به همین خاطر هم ترول کردی که بازم دیدی من باقی ضعف هاش رو هم گفتم
بعد گفتی مشکلات فیفا رو نمیگی که بازم جوابتو دادم
متاسفانه برای اینکه ثابت کنی اشتباه نکردی به هر راه و روشی متوسل شدی اخرش هم رفتی کلیپ اوردی
کل حرف من این بود که 1- انیمیشن های pes به خوبی فیس هاش نیست 2- توی بازی فیس ها به زیبایی و طبیعی بودن منو ها نیستن خودت هم اینارو تایید کردی
حالا یهو میزنی جاده خاکی و میگی قضاوت رو به دوستان دیگه میزارم
کوجیما هم میدونم کیه و چیکار میکنه و منظور از کوجیما تیمش یعنی کوجیما پروداکشنز بود
به هر حال قسمت اعظمیش توسط اونا ساخته شده
در رابطه با Havok هم میدونم چیه و توی چه بازی هایی استفاده شده
هنوز هم متوجه نشدی که ترول نگرفتی:D
از نظر من هم بحث تمومه
موفق باشی

بگو برای فیدبک ها کاپ هم بدن بهتون :D
اول اومدی غیر از جایی که پست من بود یه جواب کاملا بی ربط دادی که خودت هم فهمیدی اشتباه متوجه شدی ولی بازم روش اصرار کردی
بعدش گیر دادی به اینکه چرا بقیه ضعف هاش رو نگفتی (که خودت کشف کردی و بقیه اصلا مهم نیست براشون :))) به همین خاطر هم ترول کردی که بازم دیدی من باقی ضعف هاش رو هم گفتم
بعد گفتی مشکلات فیفا رو نمیگی که بازم جوابتو دادم
متاسفانه برای اینکه ثابت کنی اشتباه نکردی به هر راه و روشی متوسل شدی اخرش هم رفتی کلیپ اوردی
کل حرف من این بود که 1- انیمیشن های pes به خوبی فیس هاش نیست 2- توی بازی فیس ها به زیبایی و طبیعی بودن منو ها نیستن خودت هم اینارو تایید کردی
حالا یهو میزنی جاده خاکی و میگی قضاوت رو به دوستان دیگه میزارم
از نظر من هم بحث تمومه
موفق باشی
درباره موتور گرافیکی که گفتی کوجیما ساخته !!!! :)) ( کوجیما کی موتور ساز بود ما خبر نداشتیم !!! :)):| مثلا اومدی بگی همونم دیگه بابا کوجیما ساخته دیگه !!! چیه این تیم سازتنده PES آخه !!! زاغارتا !!! :))=)) )همون بالا توضیحات بیشتر اضافه شد و میتونی استفاده کنی ! و کسب اطلاعات :))=))

کاپم چشم میگم بهمون بدن !!! :D:)) خوب شد گفتی یادم رفته بود !:-h;)

آخرین ویرایش:
درباره موتور گرافیکی که گفتی کوجیما ساخته !!!! :)) ( کوجیمات کی موتور ساز بود ما خبر نداشتیم !!! :)):| مثلا اومدی بگی همونم دیگه بابا کوجیما ساخته دیگه !!! چیه این تیم سازتنده PES آخه !!! زاغارتا !!! :))=)) )همون بالا توضیحات بیشتر اضافه شد و میتوین استفاده کنی ! و کسب اطلاعات :))=))
شما هم همون بالا میتونی استفاده کنی استاد
یعنی وقتی میگن mgs بازی کوجیماست یعنی خود کوجیما رفته تک تک جزئیات بازی رو تکی ساخته؟
فکر کنم ادبیات دبیرستان رو پاس نکردی که علاوه بر تشبیه استعاره و مجاز رو هم نمیشناسی :))
به جای اینکه بیای یه اطلاعاتی بدی و احساس cool بودن کنی یکم فکر کن بعد پست بزار (مثل اینکه تازه هم داری اون پست اصلی رو میخونی=)))

آخرین ویرایش:
شما هم همون بالا میتونی استفاده کنی استاد
فکر کنم ادبیات دبیرستان رو پاس نکردی که علاوه بر تشبیه استعاره رو هم نمیشناسی :))
به جای اینکه بیای یه اطلاعاتی بدی و احساس cool بودن کنی یکم فکر کن بعد پست بزار
نه من گفتم شاید نبینین و خواستم بهتون بگم ! :) به هر حال باید کمک کرد در کسب اطلاعات و من از دیگری یاد میگیرم و یکی دیگه از من ! :) تو همه چیز که وارد نیستیم و اطلاعات درست حسابی نداریم ! ( من خودم مثلا تو ماشین اطلاعاتم کمه و از کسی که توش وارد باشه کمک میگیرم برای کسب اطلاعات بیشتر !!! :) ) پس وقتی اطلاع دقیقی درباره اون موضوع مورد بحث نداریم باید درباره اون مورد سکوت کنیم فکر کنم بهتره ! چون اون طوری اطلاعات اشتباه به دیگران داده میشه و من خواستم کمکی کنم فقط !!! :)

پاینده باشیم و تمام !!! >:D<

نه من گفتم شاید نبینین و خواستم بهتون بگم ! :) به هر حال باید کمک کرد در کسب اطلاعات و من از دیگری یاد میگیرم و یکی دیگه از من ! :) تو همه چیز که وارد نیستیم و اطلاعات درست حسابی نداریم ! ( من خودم مثلا تو ماشین اطلاعاتم کمه و از کسی که توش وارد باشه کمک میگیرم برای کسب اطلاعات بیشتر !!! :) ) پس وقتی اطلاع دقیقی درباره اون موضوع مورد بحث نداریم باید درباره اون مورد سکوت کنیم فکر کنم بهتره ! چون اون طوری اطلاعات اشتباه به دیگران داده میشه و من خواستم کمکی کنم فقط !!! :)

پاینده باشیم و تمام !!! >:D<
اینجا هم که با یه پست دیگه و ادبیاتی که کاملا فرق میکنه با پست قبلی بحث رو تموم میکنی و به طور زیبایی توپ رو میندازی تو زمین حریف :D
وسطش هم چند تا تیکه انداختی که مهم نیست :D بحث ها قبلا انجام شده
به هر حال موفق باشی

خب خدا رو شکر بعد از اینکه فهمیدیم فیس بازیکنان و انیمیشن های فیفا بهتره, مطلع شدیم که گرافیک و دویدن بازیکنان هم تو فیفا بهتره:))یعنی قشنگ دست گذاشتن رو بزرگترین ضعف بازی (دویدن بازیکنان که عین میمون میدوئن) و میگن از PES بهتره. تازه یه کشف بزرگ هم کردن آقایون. کشفشون این بوده که Player ID در فیفا بهتر هستش:))حتما یه سر به تاپیک همسایه بزنید. خیلی باحاله:Dقشنگ یه دل سیر میخندین:D

شاید عمده‌ترین دلیلی که طی این سال‌ها به سمت Fifa نرفتم همین fan‌های بی‌منطق و دانش بازی بودن!>:P علی‌الخصوص در ایران که تقریبا از نحوه بیان و پست دادنشون میشه فهمید خیلی که سن داشته باشن ۱۶-۱۷ سالشونه! مثل همین دوست عزیز بالایی که معلومه خوب ادبیات رو برای پاس کردن امتحان خونده بود و به ارایه‌های ادبی مسلط بود. =)):))
پ.ن: لطفا اگه ترولی هم میکنین همون داخل تاپیک فیفا باشه اینجا نیاین تاپیک ب این خوبی رو با حرفای چِرت‌تون پر کنید!:-@

خدایی احساسات به نسبت یه بازی ورزشی(بازم تاکید میکنم بازی ورزشی نه بازی که مثلا SMساخته :دی) تو pes 18 به خوبی پیاده کرده بودن ، ولی کارگردانی کات سین ها بازی، اونقدر بد و اماتور(در واقع اصلا نیست که بشه کفت بد و اماتور) که تقریبا همه اینا از دست میره به چش نمیاد ، بر عکس فیفا خیلی بهتره تو این زمینه

جدا پست هارو میخونی دیگه؟
1- سر فیس ها شما یه اشتباهی کردی و پست رو اشتباه خوندی و متوجه شدی حالا هم دوست نداری قبول کنی مشکلی نیست
2- همونجا هم گفتم فیفا خیلی ایراد داره ولی از PES بازی کامل تریه ( دقت کن حرف از بهتر بودن نزدم)
3- احتمالا پست رو درست نخوندی چون که قضیه سیاه شدن رو نوشته بودم بقیه چیزایی که نوشته بودم هم فکرکنم خودت هم قبول داری
4- شما بیا ایرادات فیفا رو بنویس اگه منطقی باشه مریض نیستم که قبول نکنم
5- همچنان هم سر حرفم هستم "فیس هاش که توی منو های بازی انگار رفتن از بازیکنا عکس گرفتن توی خود بازی شبیه جنازه میشن" اگه نظر شما این ترول کردنه قبول اینم مشکلی نیست
ما توی منو بازی نمیکنم که بخوایم اونجا به فیس دقت کنیم، والا همون عکس گرفتن و جنازه ها، شرف داره به هیولا های فیفا
دیگه فیفا انقدر توی فیس افتضاحه که صدای خوده بازیکنها هم دراومد که توروخدا مارو درست کنید:دی
البته اکثر کسانی که فیفا بازی میکنن، اصلا نمیخوان شبیه سازیه فوتبال باشه ، دنبال حرکتهای محیرالعقول هستن که تنها از فراستباگ برمیاد

خب با توجه به اینکه طراحی فیس ها در فیفا بهتر از PES هست (:))) یه چندتا عکس میزارم که باهم ببینیم و از این طراحی بی نظیر فیس ها لذت ببریم:D
6363876437166788772106358.png
این جانوری که در عکس می بینید رو مسی صدا میکنن:D
luis-suarez--en-el-fifa-18--captura.jpg
گونه ایی نادر از یک جانور به اسم سوارز:D
asensio.jpg
طراحی بی نظیر فیس آسنسیو. لامصب مو نمیزنه با واقعیت:D
saul.jpg
سال نیگوئز

لذت بردین یا ادامه بدم؟:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟