PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
باید توضیح بدی چزا Fifa 08 منم اونو بازی کردم زیادی بزرگش میکنی تو تکنیک و چرخش ۳۶۰ درجه پیشرفت داست
بلاک شدی رفت ! توضیح به تو که هیچی ! به گنده تر از تو هم مجبور نیستم توضیح بدم ! بای بای ! ...... >:D<

دقیق فیزیک و دینامیک pes خیلی بهتره ولی تو اون دمویی که من از pes19 دیدم خیلی از فیفا کارتونی تقلید کرده و دینامیک حرکت و اسکلت بازیکنا فاجعه شده
اینها لینک دو تا ویدیو هست از یوتیوب یکی مقایسه گیم پلی pes 2019 با pes 2018 که با این ویدیو میشه فیزیک بازی این دو تا نسخه رو با هم مقایسه کرد من نمی گم عینن فیزیک 2018 و 2019 شبیه هم هست ولی شباهتش خیلی زیاده طوری که توضیح تفاوت هاش خیلی سخت میشه...ولی در عوض اولین چیزی که نظر بیننده رو جلب می کنه تفاوت گرافیکی بازی هست که تفاوت توی رندرینگ (نورپردازی محیط خارجی) کاملا مشهوده که توی 2019 به مراتب نورپردازی از 2018 رئال تر هست و تفاوت دیگه در گرافیک که جلب نظر می کنه تکسچر زمین چمن هست که در 2019 به شدت بهتر و واقعی تر شده.

لینک دیگه مقایسه گیم پلی fifa 19 با pes 2019 هست که تفاوت فاحش فیزیک فیفا با پس کاملا قابل مشاهده هستش هم پیس فیزیک واقع گرایانه ی خودش رو حفظ کرده هم فیفا فیزیک کاملا غیر واقعه گرایانه و مکانیکی و رباتیک خودش رو هنوز تغییر قابل توجه ای نداده.

ویدئویی از توضیحات درباره سیستم های انیمیشن در نسخه NBA 216 پیدا کردم و براتون آپلود کردم ( تازه نسخه 16 بازی !!! :|) و هیچ چیزی نمیگم و فقط ببینید و تماشا کنید این بازی با چه فاصله ای از بازی های ورزشی دیگه جلو هستش و و واقعا چرا و چگونه تونست بازی NBA LIVE رو به راحتی نابود کنه ! تازه این نسخه 2016 هستش و واقعا شوکه کنندست و انیمیشن های اون بازی فرای تصور هستش ! ( نسخه 2018 بازی که از این هم بهتر هستش ) همون قدر که انیمیشن های PES از فیفا به راحتی هر چه تمام تر جلو تر هستش به همین میزان انیمیشن های بازی بسکتبال NBA 2K از تمامی بازی های ورزشی این نسل جلو تر هستش و سازندگان بازی اتفاقا ! اتفاقا دارن میگن ساختن انیمیشن ها برای بازی بسکتبال به شدت سخته چون از نوک سر تا نوک پا باید کپچر های بسیاری زیادی گرفت و توضیحات بسیار خوبی رو داره میده ! و کمپانی EA با بازی بسکتبالش هر چقدر سعی کرد بازی بسکتبال 2K Sport رو نابود کنه نتونست و دلیل هم داره چون دیگه لایسنس انحصاری در کار نیست که بخوان روش مانور بدن و و داستان میره رو کیفیت و رقابت های فنی که خب زور استدیو های ورزشی EA در تکنولوژی به استدیوی Visual Concepts نمیرسه و فعلا تا این جای کار که بازنده تمام و کمال بوده ! چه نسل هفت و چه نسل هشت و اگه داستان انحصار در بازی های فوتبالی نبود الان این دو بازی ورزشی PES و فیفا به این شکل نبودن و کیفیت بهتری داشتن و همین طور ! کمپانی های دیگه وارد ساخت این بازی میشدن و شاید هر دوی این بازی های PES و فیفا به طور کلی باید میرفتن مرخصی !

NBA 2K16 Presents- The Living World.MP4

من هم یه جا توی یکی از گروه های تلگرام شنیده بودم که فیزیک بازی NBA 2K خدا هست...و کمپانی ای که این بازی رو ساخته اگه بازی فوتبال هم می ساخت از pes هم توی این زمینه به مراتب بهتر می ساخت...واجب شد گیم پلی بازی رو ببینم...ممنون از پستت...

• Like
Reactions: Romell
اینها لینک دو تا ویدیو هست از یوتیوب یکی مقایسه گیم پلی pes 2019 با pes 2018 که با این ویدیو میشه فیزیک بازی این دو تا نسخه رو با هم مقایسه کرد من نمی گم عینن فیزیک 2018 و 2019 شبیه هم هست ولی شباهتش خیلی زیاده طوری که توضیح تفاوت هاش خیلی سخت میشه...ولی در عوض اولین چیزی که نظر بیننده رو جلب می کنه تفاوت گرافیکی بازی هست که تفاوت توی رندرینگ (نورپردازی محیط خارجی) کاملا مشهوده که توی 2019 به مراتب نورپردازی از 2018 رئال تر هست و تفاوت دیگه در گرافیک که جلب نظر می کنه تکسچر زمین چمن هست که در 2019 به شدت بهتر و واقعی تر شده.
لینک دیگه مقایسه گیم پلی fifa 19 با pes 2019 هست که تفاوت فاحش فیزیک فیفا با پس کاملا قابل مشاهده هستش هم پیس فیزیک واقع گرایانه ی خودش رو حفظ کرده هم فیفا فیزیک کاملا غیر واقعه گرایانه و مکانیکی و رباتیک خودش رو هنوز تغییر قابل توجه ای نداده.
گرافیکش مشخصا بهتر شده ولی رو دینامیک ضعف دارن.به نظرم بازیکنا زیاد سر میخورن و سرشون زیادی پایینه

آخرین ویرایش:
باید توضیح بدی چزا Fifa 08 منم اونو بازی کردم زیادی بزرگش میکنی تو تکنیک و چرخش ۳۶۰ درجه پیشرفت داست
عزیز نمیخوام از امین دفاع کنم ولی تنها فوتبالی که قشنگ تفاوت نسل رو معلوم کرد فیفا8 بود به نظر من هم از نظر کیفیت تو دوره ی خودش خدا بود والله من به شخصه بهترین فوتبال رو همین فیفا 8 دیدم اگه خواستی بدونی فیزیکش چه شاهکاری بود برو استایل و وزن امیل هسکی که تو ویگان بود رو ببین اینکه میگم امیل هسکی چون مثل لوکاکو که استایلش خاص اونم خاص بود

ویدئو تریلر ادیتور معروف ویدئو به نام WEEDENS که تریلر های بسیار عالی ای میسازه و به شدت معروفه و با کونامی هم همکاری داره نسخه PES 2019 ویدئوی جدیدی داده بیرون که براتون این جا میذارم .

http://www.mediafire.com/file/iaz1aj7f4ecotz4/PES 2019 - Gameplay Compilation #1 - YouTube.MKV
کل بازی یکطرف، حرکت توپ روی چمن یکطرف
اینهمه سال سراغ چمن نرفتن، ولی حالا که رفتن چه شاهکاری ساختن
فقط آخر ویدئو که توپ روی چمن حرکت میکنه

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk

البته اینکه فروش فیفا زیاده بحثی نیست ولی داداش فیفا فن بیس خیلی عظیم تری چون از یه همون نسخه های اولیه کلی لیگ لایسنس شده داشته و البته پشتیبانی خود فیفا رو(دیگه غربی بودن خود بازی و ناشر رو نادیده میگیریم تاثیر خاص خودشو داره )، در حالی فوتبال کونامی ازین مزیت ها برخوردار نبود تا سال ها (که اینم بخش زیادیش از تنبلی بی فکری خود کونامی بوده )
حتی بهترین نسخه های pes مثل pes 6از همه نظر جز بهترین بازی های ورزشی تاریخ بود باز فروش به ۱/۳ فیفا هم دوره خودش که اتفافا دوران افول فیفا بود نمیرسه
در کل بررسی کیفیت یه اثر (گیم ، فیلم ، موسیقی) از رو فروش کار اشتباهی بوده و هست
هر چند من ازون دسته ای هستم که میگم فیفا اون کمبود های خودشو به شکل زیرکانه ای با المان هایی پر کرده که شدیدا به چش گیمر میاد و با وجود اونا ضعفای خودشو پوشش داده ، هر چی هم میفروشه نوش جونش فقط کاش بی خیال این انحصاری کردن لیگ ها و تیم ها میشد
قطعا این بحث لایسنس تاثیر داره کسی منکر نیست اما همه موفقیت فروش این بازی قطعا بخاطر این مورد نیست به تنهایی مثال میزنم شخصی جفت فوتبال ها رو میخره بازی میکنه از یکیشون خوشش میاد حالا چه فیفا چه پس قطعا اون شخص با توجه به چیزی که خوشش امده از اون فوتبال نسخه های بعد اون فوتبال میخره و اینجاست که حتی طرفدار اون بازی میشه این قضیه نه تنها تو فوتبال بلکه تو بازی ها دیگه هم هست پس امکان نداره همه فروش بخاطر لایسنس باشه

قطعا این بحث لایسنس تاثیر داره کسی منکر نیست اما همه موفقیت فروش این بازی قطعا بخاطر این مورد نیست به تنهایی مثال میزنم شخصی جفت فوتبال ها رو میخره بازی میکنه از یکیشون خوشش میاد حالا چه فیفا چه پس قطعا اون شخص با توجه به چیزی که خوشش امده از اون فوتبال نسخه های بعد اون فوتبال میخره و اینجاست که حتی طرفدار اون بازی میشه این قضیه نه تنها تو فوتبال بلکه تو بازی ها دیگه هم هست پس امکان نداره همه فروش بخاطر لایسنس باشه
برای برتری ملاک فروش رو لحاظ میکنی ، بعد برای فروش لایسنس رو ملاک نمیبینی :/ اینجا کسی از برتری کامل صحبتی نمیکنه بحث سر نقاط ضعف و قوت بازی هاست که خب فن های فیفا قبول نمیکنن برای هرچیزی ی دلیل و توجیه میارن
فروش یه محصول به عوامل بسیار زیادی مربوط میشه که حتی میتونه بخش اعظمش مدیریتی باشه تا کیفیت محصول در تخصص بنده و‌شما هم نیست تا این عوامل رو که شامل مسائل زیادی میشه بیان کنیم منتهی چیزی که واضحه تاثیر بسیار زیاده لایسنس در فروش هست
بنظر شما چرا فیفا نسخه ۱۸ رو تو ای ای اکسس هنوز نیاورده؟ چون هنوز داره میفروشه! چرا داره هنوز میفروشه؟ چون تب جام جهانی همه جارو برداشته ، چ ربطی داره؟ ربطش اینه لایسنس ساخت و استفاده از جام جهانی هم در اختیار این کمپانی انحصارطلبه
خود منه نوعی که تیم ملی م رو هیچ جایی حساب نمیکنن، با ذوق که چهار سال ییار اگه ایران بره تازه جام جهانی فرصت دارم ایران رو در یک بازی ویدیویی ببینم تاثیرش تو کشور بی در و پیکر ما همین لایسنس جام جهانی اینه که محمدرضا احمدی حین اجرای برنامه ۲۰۱۸ ششصد بار اسم فیفا رو میاره :| این یکی از شونصد موارد لایسنسه که انقد بعد تبلیغاتی و جذب مخاطب داره
حالا فک کن لیگ ایران لایسنس میشد، غریب به ۹۰ درصد پس فن ها اگه نگم پس رو میذاشتن کنار ( ب علت قدرت خرید کم یا تک انتخاب محور بودن بازی فوتبال) یا لااقل فیفا رو هم می‌خریدن، حالا فک کنین لیگ انگلیس پرتماشاگرترین لیگ دنیا با اون طرفدارای متعصب براشون کدوم مهم تره؟! ورزشگاه الترافورد و استمفورد بریج و ظاهر و شمایل لایسنس شده همراه با انیمیشن و گرافیک و فیزیک داغون بهمراه هندیکپ مضحک ؟! یا تیم من بلو یا اف سی لندن با استادیوم کونامی ؟ اصن همینجا پروندش بسته میشه سمت گیم پلی نمیرن اصن نمیخرن که بخوان تجربه کنن. شرط میبندم بالای هشتاد درصد این فن بوی های فیفا که ادعاشونم میشه که نظر منصفانه میدن ، یک نسخه از پس رو هم تو این نسل نخریدن! در حد دمو شاید یه روز ب زور، میان طوطی وار حرفای بی منطق و سطحی بقیه رو تکرار میکنن یا میرن یوتیوب دوتا ویدیو میبینن میان فکت میدن. همین لایسنسه که باعث میشه فیفا بتونه رو بازیکنای واقعی هم مانور بده چون بخاطر قراردادی که لیگشون یا تیمشون با فیفا داره بایددد بایددد برای فیفا تبلیغ کنن، فک میکنین مثلا کریس یا هازارد خیلییی اهل گیم هستن که تبلیغ فیفا میکنن یا از رو فن بازیشونه؟ نه داداش جزو قراردادشونه همین کلی باعث جذب مخاطب میشه. که از لایسنس میاد
لطفا جوری جواب ندین آدم به منطقتون شک کنه.
تاثیرش رو هم تو بسکتبال و نیدفوراسپید همه دیدن که انحصار لایسنس ک برداشته شد، چی برسر اینا اومد. فیفا هم فعلا با سیلی صورتشو سرخ نگه داشته
تازه آمریکایی بودن کمپانی هم خودش داستانیه ... خیلی معیارها هست برای فروش که وابسته به تبلیغات و مانورش داره که خب اکثرش رو لایسنس می‌چرخه :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

برای برتری ملاک فروش رو لحاظ میکنی ، بعد برای فروش لایسنس رو ملاک نمیبینی :/ اینجا کسی از برتری کامل صحبتی نمیکنه بحث سر نقاط ضعف و قوت بازی هاست که خب فن های فیفا قبول نمیکنن برای هرچیزی ی دلیل و توجیه میارن
فروش یه محصول به عوامل بسیار زیادی مربوط میشه که حتی میتونه بخش اعظمش مدیریتی باشه تا کیفیت محصول در تخصص بنده و‌شما هم نیست تا این عوامل رو که شامل مسائل زیادی میشه بیان کنیم منتهی چیزی که واضحه تاثیر بسیار زیاده لایسنس در فروش هست
بنظر شما چرا فیفا نسخه ۱۸ رو تو ای ای اکسس هنوز نیاورده؟ چون هنوز داره میفروشه! چرا داره هنوز میفروشه؟ چون تب جام جهانی همه جارو برداشته ، چ ربطی داره؟ ربطش اینه لایسنس ساخت و استفاده از جام جهانی هم در اختیار این کمپانی انحصارطلبه
خود منه نوعی که تیم ملی م رو هیچ جایی حساب نمیکنن، با ذوق که چهار سال ییار اگه ایران بره تازه جام جهانی فرصت دارم ایران رو در یک بازی ویدیویی ببینم تاثیرش تو کشور بی در و پیکر ما همین لایسنس جام جهانی اینه که محمدرضا احمدی حین اجرای برنامه ۲۰۱۸ ششصد بار اسم فیفا رو میاره :| این یکی از شونصد موارد لایسنسه که انقد بعد تبلیغاتی و جذب مخاطب داره
حالا فک کن لیگ ایران لایسنس میشد، غریب به ۹۰ درصد پس فن ها اگه نگم پس رو میذاشتن کنار ( ب علت قدرت خرید کم یا تک انتخاب محور بودن بازی فوتبال) یا لااقل فیفا رو هم می‌خریدن، حالا فک کنین لیگ انگلیس پرتماشاگرترین لیگ دنیا با اون طرفدارای متعصب براشون کدوم مهم تره؟! ورزشگاه الترافورد و استمفورد بریج و ظاهر و شمایل لایسنس شده همراه با انیمیشن و گرافیک و فیزیک داغون بهمراه هندیکپ مضحک ؟! یا تیم من بلو یا اف سی لندن با استادیوم کونامی ؟ اصن همینجا پروندش بسته میشه سمت گیم پلی نمیرن اصن نمیخرن که بخوان تجربه کنن. شرط میبندم بالای هشتاد درصد این فن بوی های فیفا که ادعاشونم میشه که نظر منصفانه میدن ، یک نسخه از پس رو هم تو این نسل نخریدن! در حد دمو شاید یه روز ب زور، میان طوطی وار حرفای بی منطق و سطحی بقیه رو تکرار میکنن یا میرن یوتیوب دوتا ویدیو میبینن میان فکت میدن. همین لایسنسه که باعث میشه فیفا بتونه رو بازیکنای واقعی هم مانور بده چون بخاطر قراردادی که لیگشون یا تیمشون با فیفا داره بایددد بایددد برای فیفا تبلیغ کنن، فک میکنین مثلا کریس یا هازارد خیلییی اهل گیم هستن که تبلیغ فیفا میکنن یا از رو فن بازیشونه؟ نه داداش جزو قراردادشونه همین کلی باعث جذب مخاطب میشه. که از لایسنس میاد
لطفا جوری جواب ندین آدم به منطقتون شک کنه.
تاثیرش رو هم تو بسکتبال و نیدفوراسپید همه دیدن که انحصار لایسنس ک برداشته شد، چی برسر اینا اومد. فیفا هم فعلا با سیلی صورتشو سرخ نگه داشته
تازه آمریکایی بودن کمپانی هم خودش داستانیه ... خیلی معیارها هست برای فروش که وابسته به تبلیغات و مانورش داره که خب اکثرش رو لایسنس می‌چرخه :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
شما مثل اینکه درست کامنت منو نخوندی من به هیچ وجه نگفتم لایسنس تاثیر نداره قطعا داره اصن خود من یکی از دلایلم که فیفا رو انتخاب کردم همین بحث لایسنس اسم ها ورزشگاه ها هست که قطعا خیلی هم بخاطر این موارد فیفا رو انتخاب کردن اما من گفتم تمام این چیزها که اون دوستمون گفت فقط بخاطر لایسنسه قطعا خو اینطور نیست این بازی نکات مثبت خیلی زیادی داره که دلیل بشه هر سال ملت برن سمتش اگه منظورتون تو این 80 درصد به منم هست که پس بازی نکردن باید بگم که قطعا من جزشون نیستم من خودم تقریبا تا اونجایی که یادم میاد از نسخه 2000 به بعد فیفا بازی کردم و به همراهش وینگ الون دیگه کدوم گیمری هست که با فوتبال 99 خودمون خاطره نداشته باشه از کونامی پس 6 شما شک نکن من همه نسخه ها رو بازی کردم کلا من کارم اینه نه فوتبال کلا هر بازی تو هر سبکی تا جایی که بتونم بازی میکنم و اصن ذره ای هم به متا اهمیت نمیدم بازی متا 0 بگیره بازی میکنم 100 هم بگیره بازم بازی میکنم فرقی به حالم نداره چون نظر خود شخص راجب یه بازی مهمه و اینکه لذتی ایا میبره یا نه نه حرف دیگران و به حساب منتقدها اما خو من واقعا تو پس دوام نمیارم گفتم که علت هاش چیه واقعا خسته میشم بعد از یه مدتی به نظرم گفتم پس باید جو ورزشگاه ها رو گزارشگر فاجعه بازی رو مدهای های بازی رو اینا رو یه انقلابی کنه شما ببین همین مد کریر فیفا اصن یه دنیایی امکان نداره کسی بازی کنه لذت نبره و خسته بشه پس از این چیزا رنج میبره اینا مشکلات کوچیکی نیست اینا واقعا مشکلات بسیار بزرگیه که باعث میشه خیلی ها از بازی زده شن و همون بحث فروش بازی هم حتی تاثیر داره به نظرم شما حساب کن کلا نه فوتبال یه بازی خفن ترین گرافیک داشته باشه خفن ترین انیمیشن ها فیزیک رنگ لعاب بهش اضافه کن اما بی محتوا باشه امکان نداره شما بتونی اون بازی رو تحمل کنی این ینی از دست رفتن پتانسیلی که یه بازی داشته اما مثلا با گیم پلی خسته کننده و ماموریت های خسته کننده وتکراری شکست بخوره چیزی که نظر من هست دقیقا این پس هم پتانسیلشو داره اما سازنده هاش با چیزایی که میتونند بهترش کنند قابل تحملش کنند خودشون به محصولشون لطمه میزنند در کل گفتم که نه کونامی ارث پدر منو خورده که باهاش و با فوتبالش مشکلی داشته باشم نه تو ea ارث پدرم هست که طرفداریشو کنم بلکه گفتم کسی نیست که بگه با فوتبال 99 کونامی بزرگ نشده فوتبالی که به جرات توان اینو داشت صب تا شب پای پلی 1 وان بشونت که خو من همینطور بودم

بازی PES 2019 از ویژگی Volumetric grass استقاده کرده . این ویژگی آمیخته ای از چمن سه بعدی و همین طور واکنش این چمن سه بعدی به محیط پیرامون خود میباشد ! مثل تاثیر وزش باد بر روی چمن و واکنش چمن به هر جنبنده ای که بر روی آن حرکت میکند . ( تو بازی هایی که دیدن مثلا هلیکپتر داره نزدیک زمین میشه و چمن حرکت میکنه خب وقتی چنین چیزی دیدین بدونین از ویژگی Volumetric grass استفاده شد که از سخت افزار توان زیادی میکشه ) در تریلر آخر WEEDENS به خوبی این ویژگی نشون داده شده . البته این تکنیک خوبی های بسیار زیاد دیگه ای هم داره و میشه رنگ بندی چمن و تفاون رنگ بندی چمن و بسیاری از تکنیک های فیلتر بندی رو روی این تکنیک پیاده سازی کرد که خب بحث بیشتری دربارش کرد .

Capture.PNG

در تصویر دوم شما دو نوع رنگ چمن میبینید چمن آبی بی کیفیت و به نوعی تیکه تیکه، تار و بافت های جدا از هم و چمن سفید هم چمن یکپارچه ، شفاف و واضح تر ! کلا این تکنیک محاسن بسیار زیادی داره و این هم بخشی از محاسن این تکنیک گرافیکی اضافه شده در نسخه PES 2019 هستش که بخشی از همون Volumetric grass هستش . به همین خاطر هستش که شما در گیم پلی چمن ها رو واضح تر و شفاف تر و با کیفیت تر میبینید .

Capture.PNG

آخرین ویرایش:
بازم بحث فروش:))پس نتیجه میگیریم پراید بهترین ماشین دنیاست, چون تو ایران زیاد میفروشه. نتیجه میگیریم فیلم های پورن بسیار خوب و ارزشمند هستن, چون بالاترین گردش مالی رو در دنیا داره. نتیجه میگیریم کارهای لیدی گاگا و جاستین بیبر بی نقصه چون فروش فضایی دارن. مطلقا هیچی از بازاریابی, تبلیغات, نقش مدیریت و داشتن سابقه که همگی از عوامل مهم فروش هستن نمیدونید. یعنی به طور مطلق هیچی نمیدونید و هی جکهای خودتون رو به عنوان فکت صادر میکنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or