PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
آقا اینبار نیمه دوم بود 3-0 هم جلو بودم ولی اومد بیرون نتیجه رم حساب نکرد :|
دوباره تکرار شد :| اینبار 2-1 جلو بودم
طرف استارت زد بعد اینجوری شد ... تابلو بود داره چیت میکنه :|
خیلی زور داره با این پینگ داغون بازی کنی اینجوری جرزنی هم بکنن

- - -ویرایش - - -

داداش dns رو از کجا باید تنظیم کنم؟

منظور از چیت چیه؟ اینکه مرورگر رو باز کنی و داستاناش فک نمیکنم رو این سری و Ps4 جواب بده! -_- حالا امشب امتحان کنم ببینم چی میشه:دی ب هر حال هر خروجی ریت کم میکنه ! چه خروج دستی چه اتفاقی!

بعد اینکه طرف میره بیرون چی میزنه برات دقیقا؟ هیچی ب ریتت اضافه نمیکنه؟

درضمن فقط بین دو نیمه میشه QuitMatch کرد

تنظیمات dns باید بری تو تنظیمات نت ـه کنسول و ب صورت دستی وارد کنی

یه سری تنظیمات PortNumber هست ک توخوده بازی هست

این لینک هم نیگاه کن(بره من باز نشد نمیدونم چی نوشته:دی)

PES 2015 online manual available | Pro Evolution Soccer

=====================================

پ ن: تو pes بره کسی دورفن ـه کنسولش میره بالا؟ نمیدونم چه حکایتی ـه که تو pes بره من دورـه فن میگیره! ولی بازیهای سنگین دیگه نه! (البته امتداد نداره تیکه تیکه ست )

courtsey rating در واقع درجه ی ادب شماست...این درجه وقتی تعداد بازی های نیمه کاره ی شما بره بالا نزول میکنه...تا جایی که این درجه به C میره3 و شما از رنکینگ حذف میشید تا دوباره درجه تون به حداقل B بره3 و به رنکینگ برگردید...قانونش هم اینطوریه که شما باید از هر 50 تا بازی 35 تا رو کامل انجام بدی...حالا این ظاهر ماجراست...
اگر حریفتون هم به هر دلیلی بازیو قط کنه برای شما هم بازی نیمه کاره محسوب میشه...در واقع اومدن سیستمی بزارن که طرفین تا آخر بازیو انجام بدن ولی گند زدن...خیلی راحت میتونستن مث فیفا بیان و شخصی که بازیو قط میکنه رو بازنده اعلام کنن...واقعا تو این جور چیزا فیفا خیلی عالی عمل کرده...اگر میشد گیم پلی PES و سرور های فیفا کنار هم باشن عالی میشد...

منظور از چیت چیه؟ اینکه مرورگر رو باز کنی و داستاناش فک نمیکنم رو این سری و Ps4 جواب بده! -_- حالا امشب امتحان کنم ببینم چی میشه:دی ب هر حال هر خروجی ریت کم میکنه ! چه خروج دستی چه اتفاقی!

پ ن: تو pes بره کسی دورفن ـه کنسولش میره بالا؟ نمیدونم چه حکایتی ـه که تو pes بره من دورـه فن میگیره! ولی بازیهای سنگین دیگه نه! (البته امتداد نداره تیکه تیکه ست )

دو سه بارش دقیقا بین دو نیمه اتفاق افتاد ! بین دو نیمه کلی معطل میکنه بعد میه کانکشن ضعیفه نتیجه حساب نمیشه
تمام دفعاتی که بین دو نیمه این اتفاق افتاده من جلو بودم !!!
تو جریان بازی هم پیش اومده ولی هر دو نتیجه بوده (جلو یا عقب بودن) ولی باز بیشتر جلو بودم رفته بیرون
به خاطر این میگم چیت هست

آقا اینبار نیمه دوم بود 3-0 هم جلو بودم ولی اومد بیرون نتیجه رم حساب نکرد :|
دوباره تکرار شد :| اینبار 2-1 جلو بودم
طرف استارت زد بعد اینجوری شد ... تابلو بود داره چیت میکنه :|
خیلی زور داره با این پینگ داغون بازی کنی اینجوری جرزنی هم بکنن

دو سه بارش دقیقا بین دو نیمه اتفاق افتاد ! بین دو نیمه کلی معطل میکنه بعد میه کانکشن ضعیفه نتیجه حساب نمیشه
تمام دفعاتی که بین دو نیمه این اتفاق افتاده من جلو بودم !!!
تو جریان بازی هم پیش اومده ولی هر دو نتیجه بوده (جلو یا عقب بودن) ولی باز بیشتر جلو بودم رفته بیرون
به خاطر این میگم چیت هست

دوستان عزیز متاسفانه این کارها دقیقا از PES13 توسط یه سری یورها که یوزر لگر یا همون چیتر شروع شده و تا الان هم خیلی جالبه ادامه داره

و جالبتر اینه که کونامی هیچ کاری هم برای این موضوع نکرده

معمولا هم این کار مواقعی انجام میدن که بازی رو دارن میبازن یا حس میکنن از شما ضعیفترن و بازی رو خواهند باخت

ببینید انجام این کار خیلی خیلی راحته من میگم چیجوریه ولی خواهش میکنم که دوستان این کار رو انجام ندن فقط دارم میگم که این آدمهای عوضی چطور این کار

رو انجام میدن پس خواهشا شما این عمل رو انجام ندید

شما به یک مودمی که با دو کابل لن یکی به کنسول و دیگری به PC تون وصل باشه نیاز دارید و حتما هنگام شروع بازی PC تون باید روشن باشه

خوب شما کافیه هرکجا که خواستید جتی ابتدای بازی هنگام انتخاب ترکیبتون تا قبله این که استارت بازی رو بزنید و یا حتی دقیقه 90 قبل از اینکه سوته بازی زده بشه

البته بهتره وسط بازی اگه خواستید انجام بدید یک استارت بزنید و وارد منوی استارت بشید

خوب حالا باید چیکار کنید ؟؟ یک دانلود ساده با PC تون همزمان با بازیتون یعنی شما باید استارت دانلود رو بزنید تا دانلود شروع بشه همین مسئله باعث

میشه که بازی دچار اختلال بشه و متاسفانه که واقعا جای تعجب داره بازی قطع میشه و هیچ رنکی به برنده داده نمیشه و از بازنده هم کم نمیشه و

جالبتر اینه که حتی اون بای در کله بازیهای انجام شده شما هم حساب نمیشه !!!!!!!!!!!

نمیدونم والله چرا کونامی نمیاد مثل آدم این مشکل رو حل کنه و مثل فیفا به برنده امتیاز لازم رو بده و از بازنده هم کم کنه !!!

فقط بگم که دوستانی که میخوان دیگه حداقل دوباره با همون یوزر بازی نکنند چون اتفاقه و ممکنه دوباره با مچ میکینگ با هم بیفتید اینو میگم

چونکه برای من اتفاق افتاده

وقتی از بازی میفتید بیرون و نوشته که به شما رنک نداده اگه دقت کنید میبینید که با زدن دکمه مثلث شما میتونید

اون یوزر رو در حالت بلک لیستتون قرار بدید نوشته ADD TO BLACK LIST MATCH پس حتما دوستان این کار رو انجام بدند یادتون نره

بازم میگم دوستان عزیز خواهش میکنم برای اینکه از بازی کردن لذت ببرید بلا نسبت مثل این روانیها این کار رو انجام ندید

موفق باشید

دوستان شما پینگ تون چنده ؟ راحت میتونید بازی کنید؟
من با پینگ حدود 140 بازی میکنم
ولی تو بازی انگار بیشتر از این حرفاس ! تقریبا میشه گفت حتی یه پاس تکضرب هم نمیتونم بدم :| (مگه اینکه دیگه خیلی خیلی زودتر بزنم) همه کارا با تاخیر کاملا محسوس انجام میشه ...
حتی dns رو هم رو 8.8.8.8 گذاشتم (هم پریمری هم اون دومی) یه کم بهتر شد ولی خیلی خوب نشده ... پینگ 8.8.8.8 رو با لبتاب میگیرم حدود 140 هست ولی تو بازی خیلی تاخیر زیاده، پیر آدم درمیاد ...
قشنگ باید سه درجه از حریف قوی تر باشم تا بتونم ببرمش :(

دوستان شما پینگ تون چنده ؟ راحت میتونید بازی کنید؟
من با پینگ حدود 140 بازی میکنم
ولی تو بازی انگار بیشتر از این حرفاس ! تقریبا میشه گفت حتی یه پاس تکضرب هم نمیتونم بدم :| (مگه اینکه دیگه خیلی خیلی زودتر بزنم) همه کارا با تاخیر کاملا محسوس انجام میشه ...
حتی dns رو هم رو 8.8.8.8 گذاشتم (هم پریمری هم اون دومی) یه کم بهتر شد ولی خیلی خوب نشده ... پینگ 8.8.8.8 رو با لبتاب میگیرم حدود 140 هست ولی تو بازی خیلی تاخیر زیاده، پیر آدم درمیاد ...
قشنگ باید سه درجه از حریف قوی تر باشم تا بتونم ببرمش :(
دقیقا برا منم همینطوریه...
بازی به شدت delay داره...دقیقا از 5 تا بازی آخری که انجام دادم عین 5 تاش اینطوری بود و هیچکدوم هم کامل تموم نشد...ینی وسط بازی افتاد بیرون...توی 4 مورد منو بازنده اعلام کرد و توی تنها 1 مورد برنده اعلام شدم...

دقیقا برا منم همینطوریه...
بازی به شدت delay داره...دقیقا از 5 تا بازی آخری که انجام دادم عین 5 تاش اینطوری بود و هیچکدوم هم کامل تموم نشد...ینی وسط بازی افتاد بیرون...توی 4 مورد منو بازنده اعلام کرد و توی تنها 1 مورد برنده اعلام شدم...

این چند دست آخر دیگه واقعا اعصاب مو نابود کرد )x

فکر کن 5 متر مونده به اینکه توپ به بازیکن برسه دکمه رو میزنم بازم استپ میکنه و با کلی تاخیر پاس میده ... اصلا نمیشه بازی کرد، مگه اینکه رقیب دیگه خیلی خیلی اسکل باشه ...
پینگم رو گرفتم 140 بود ولی تو بازی تاخیر در حد ثانیه س !

تو شلوغی 18 قدم میخوای بزنی زیر توپ استپ میکنه میره سمت مهاجم !!
جهت که اصلا نمیشه با بازیکن صاحب توپ داد ... مگه اینکه نستراداموس باشی 2 ثانیۀ آینده رو ببینی !!!

من با همین پینگ خیلی بازیای دیگه کردم و مشکل نداشتم نمیدونم چرا اینجا اینجوریه :|

سلام من پنجشنبه راحت با پینگ 250 راحت بازی می کنم حتی ساعت 3 صبح که نتم دانلود رایگان می شه تو پارتی چت صدا قطع و وصل می شد هم لگ زیاد نداشتم واقعا سروراش فوق العادست موفق باشید

سلام من پنجشنبه راحت با پینگ 250 راحت بازی می کنم حتی ساعت 3 صبح که نتم دانلود رایگان می شه تو پارتی چت صدا قطع و وصل می شد هم لگ زیاد نداشتم واقعا سروراش فوق العادست موفق باشید

فکر کنم اشکال از اینترنت ماس وگرنه سرورای اونا که واسه همه س ... ولی خارجیا مشکل ندارن
جالبه با پینگ 115 الان بازی میکنم اوضاع خیلی بهتره ... (البته تاخیر هنوز هست و هنوز کاملا رو اعصابه ولی تاخیرش به طور محسوس کمتر شده در حالیکه 20 میلی ثانیه تفاوت اصلا نباید محسوس باشه) فکر کنم این 20-30 تا بالا پایین پینگ 8.8.8.8 خیلی تو پینگ اصلی که از سایت کونامی بگیریم تاثیر میذاره !
مثلا من پینگ 8.8.8.8 ام اون موقع که 145 بود پینگ یاهو میگرفتم رو حدود 290 بود ... شاید سایت سرور های کونامی هم همونجوری میشده برام

آخرین ویرایش:
فکر کنم اشکال از اینترنت ماس وگرنه سرورای اونا که واسه همه س ... ولی خارجیا مشکل ندارن
جالبه با پینگ 115 الان بازی میکنم اوضاع خیلی بهتره ... (البته تاخیر هنوز هست و هنوز کاملا رو اعصابه ولی تاخیرش به طور محسوس کمتر شده در حالیکه 20 میلی ثانیه تفاوت اصلا نباید محسوس باشه) فکر کنم این 20-30 تا بالا پایین پینگ 8.8.8.8 خیلی تو پینگ اصلی که از سایت کونامی بگیریم تاثیر میذاره !
مثلا من پینگ 8.8.8.8 ام اون موقع که 145 بود پینگ یاهو میگرفتم رو حدود 290 بود ... شاید سایت سرور های کونامی هم همونجوری میشده برام

دوست عزیز من حتی با پینگ 240-250 همین 8.8.8.8 هیچ لگی تو بازی ندارم و عین آفلاین دارم بازی میکنم

دوست عزیز از من میشنوید ISP تون رو تغییر بدید من پارس آنلاین دارم و خداییش روی هیچ بازی آنلاینی مشکلی ندارم

چیزی که منو آزار میده همین چیترها هستن که واقعا رو اعصابن خدا شاهده یه بازی نیمه اول رو 0-6 از یارو جلو بودم بین دو نیمه

اون کار رو کرد اومد بیرون هیچی هم بهم نداد واقعا نامردیه به خدا من نمیدونم این کونامی اومد اینقدر رو بازی کار کرده رو کیفیت سرورها

کار کرده ولی این مشکله به این کوچیکی رو حل نکرده

نمیدونم به خدا چی بگم

ما که کلا آنلاین رو بوسیدیم گذاشتیم کنار ...
با پینگ 110 نزدیک نیم ثانیه !! دیلی داشتم !!!!!
واقعا دیگه اعصاب مو به ... داد
برگشتم یه دست آفلاین با cpu زدم چشمام باز شد !! 8-|
چه حالی میده وقتی دکمه زدی همون موقع عمل کنه !!! :d

ویرایش:
عزیز منم همون پارس آنلاین دارم با همین پینگ و همین نت فیفا و بتلفیلد رو آنلاین زدم هیچ اذیتی حس نکردم ! نمیدونم چرا رو این بازی اینجوریه ! اصلا اعصاب مو گ...ئید.
بازیای دیگه حتی با پینگ بالای 200 هم بازی کرده بودم طوری نبود که آزاردهنده باشه ...

نیم ثانیه تاخیر خییییلیه ... اصلا آدم هیچکار نمیتونه بکنه، نمیدونم چرا واسه من اینجوریه :/ شانس شخمی ماس دیگه !
همین آفلاین بازی میکنم ... باز همینشم از فیفا بهتره

آخرین ویرایش:
من هم واسه انلاين مشكلي ندارم .. و تاخير هم نداره.. كاملا عادي بدون هيچ مشكلي.
نتم مخابرات و پينگ هم 250-300 !

نمیدونم والا ... مثینکه فقط واسه من و حسین این مشکل وجود داره ... احتمالا یا اینترنت مون یه مرگیش هست، یا IP ما سختتر به سرور کونامی وصل میشه ! نمیدونم ... عقلم به جایی قطع نمیده ... فقط سرویس شدم برگشتم رو آفلاین :)

آقا یه سوال: شما به راحتی cpu رو رو سخت ترین حالت میبرید؟ :-/ آنلاین که نمیتونم خودمو بسنجم، حداقل اینجا مقایسه کنم یه معیار حدودی دستم بیاد
چند نفر اومدن گفتن خیلی راحته، به نظر من اونقدرام راحت نمیاد، من شده 6-0 هم ببرم ولی باز دست بعدش به اون راحتی نبوده
تقریبا همه رو بارسا بودم cpu رئال بوده (فکر کنم قوی ترین تیمش همین رئال باشه دیگه؟ ها؟:-/) ... از اول تا حالا 24 -17-17 برد و باخت و مساوی داشتم البته این آخرا که عادت کردم راحت تر میبرم ولی باز همه رو نمیبرم (اولاش که اصلا باخت و برد هام در یه حد بود)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or