آقا اینبار نیمه دوم بود 3-0 هم جلو بودم ولی اومد بیرون نتیجه رم حساب نکرد

دوباره تکرار شد

اینبار 2-1 جلو بودم
طرف استارت زد بعد اینجوری شد ... تابلو بود داره چیت میکنه
خیلی زور داره با این پینگ داغون بازی کنی اینجوری جرزنی هم بکنن
منظور از چیت چیه؟ اینکه مرورگر رو باز کنی و داستاناش فک نمیکنم رو این سری و Ps4 جواب بده! -_- حالا امشب امتحان کنم ببینم چی میشه

ب هر حال هر خروجی ریت کم میکنه ! چه خروج دستی چه اتفاقی!
بعد اینکه طرف میره بیرون چی میزنه برات دقیقا؟ هیچی ب ریتت اضافه نمیکنه؟
درضمن فقط بین دو نیمه میشه QuitMatch کرد
تنظیمات dns باید بری تو تنظیمات نت ـه کنسول و ب صورت دستی وارد کنی
یه سری تنظیمات PortNumber هست ک توخوده بازی هست
این لینک هم نیگاه کن(بره من باز نشد نمیدونم چی نوشته

)
PES 2015 online manual available | Pro Evolution Soccer
=====================================
پ ن: تو pes بره کسی دورفن ـه کنسولش میره بالا؟ نمیدونم چه حکایتی ـه که تو pes بره من دورـه فن میگیره! ولی بازیهای سنگین دیگه نه! (البته امتداد نداره تیکه تیکه ست )
دو سه بارش دقیقا بین دو نیمه اتفاق افتاد ! بین دو نیمه کلی معطل میکنه بعد میه کانکشن ضعیفه نتیجه حساب نمیشه
تمام دفعاتی که بین دو نیمه این اتفاق افتاده من جلو بودم !!!
تو جریان بازی هم پیش اومده ولی هر دو نتیجه بوده (جلو یا عقب بودن) ولی باز بیشتر جلو بودم رفته بیرون
به خاطر این میگم چیت هست
دوستان عزیز متاسفانه این کارها دقیقا از PES13 توسط یه سری یورها که یوزر لگر یا همون چیتر شروع شده و تا الان هم خیلی جالبه ادامه داره
و جالبتر اینه که کونامی هیچ کاری هم برای این موضوع نکرده
معمولا هم این کار مواقعی انجام میدن که بازی رو دارن میبازن یا حس میکنن از شما ضعیفترن و بازی رو خواهند باخت
ببینید انجام این کار خیلی خیلی راحته من میگم چیجوریه ولی خواهش میکنم که دوستان این کار رو انجام ندن فقط دارم میگم که این آدمهای عوضی چطور این کار
رو انجام میدن پس خواهشا شما این عمل رو انجام ندید
شما به یک مودمی که با دو کابل لن یکی به کنسول و دیگری به PC تون وصل باشه نیاز دارید و حتما هنگام شروع بازی PC تون باید روشن باشه
خوب شما کافیه هرکجا که خواستید جتی ابتدای بازی هنگام انتخاب ترکیبتون تا قبله این که استارت بازی رو بزنید و یا حتی دقیقه 90 قبل از اینکه سوته بازی زده بشه
البته بهتره وسط بازی اگه خواستید انجام بدید یک استارت بزنید و وارد منوی استارت بشید
خوب حالا باید چیکار کنید ؟؟ یک دانلود ساده با PC تون همزمان با بازیتون یعنی شما باید استارت دانلود رو بزنید تا دانلود شروع بشه همین مسئله باعث
میشه که بازی دچار اختلال بشه و متاسفانه که واقعا جای تعجب داره بازی قطع میشه و هیچ رنکی به برنده داده نمیشه و از بازنده هم کم نمیشه و
جالبتر اینه که حتی اون بای در کله بازیهای انجام شده شما هم حساب نمیشه !!!!!!!!!!!
نمیدونم والله چرا کونامی نمیاد مثل آدم این مشکل رو حل کنه و مثل فیفا به برنده امتیاز لازم رو بده و از بازنده هم کم کنه !!!
فقط بگم که دوستانی که میخوان دیگه حداقل دوباره با همون یوزر بازی نکنند چون اتفاقه و ممکنه دوباره با مچ میکینگ با هم بیفتید اینو میگم
چونکه برای من اتفاق افتاده
وقتی از بازی میفتید بیرون و نوشته که به شما رنک نداده اگه دقت کنید میبینید که با زدن دکمه مثلث شما میتونید
اون یوزر رو در حالت بلک لیستتون قرار بدید نوشته ADD TO BLACK LIST MATCH پس حتما دوستان این کار رو انجام بدند یادتون نره
بازم میگم دوستان عزیز خواهش میکنم برای اینکه از بازی کردن لذت ببرید بلا نسبت مثل این روانیها این کار رو انجام ندید
موفق باشید