PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
درود

من ب pes امتیاز خوبی میدم! (رقیب رو داشتم 3سوت فروختم رفت)

فعلا چندتا اسکرین شات تا فردا ک بیام بگم چرا نمره خوبی میدم :دی

(بند انگشتی)

رفلکس ـه گلرها در نوع خودش جلوتر از زمان ــــــــه(بعدا میگم چرا)

دقت کنید ب جا ب جا شدن قلم بند

در مورد استوک های ساق دار نایک یه نکته هست ک باید بگم (اگه بشه و نگن مقایسه شده با فیفا و اینا:دی )

توپ خرد سرش رگش زد بیرون :)) (این فرنداندو یورنته ای هم ک نوشته مربوط ب زننده گل هست چون لحظات آخر خرد بهش یه لحضه هاواردو نشون داد )

مد آنلاین فراتر از انتظار . یعنی 15دست باخت دادم تا 2هزاری م افتاد که باووو ف ی ف ا نیست که ال 1 مثلث بدی تک ب تک بشه:دی خداییش تو آنلاین و یا حتی تو تاپ پلیر و سوپر استار بازی کردن خیلی اینکاره میخواد (از بچه گی هم یادمه حرفه ای هاش pes باز بودن)

دوستان بزارید رو گزارشگر فرانسوی خیلی حال میده

فقط عربی:دی

اهداف الیوم:دی

سلام دوستان:d
ببخشید مزاحم شدم...اگه هرکس به هر دلیلی از گرفتن pes پشیمون شده ..من هم یک فیفا 15 دارم که واقعا اشتباه کردم گرفتم.. اگه بتونیم با هم عوض کنیم خیلی خوبه:bighug:
در تاپیک تعویض و مبادله هیچ خبری نبود فکر کردم اینجا مطرح کنم بهتره.
ممنون

سلام دوستان:d
ببخشید مزاحم شدم...اگه هرکس به هر دلیلی از گرفتن pes پشیمون شده ..من هم یک فیفا 15 دارم که واقعا اشتباه کردم گرفتم.. اگه بتونیم با هم عوض کنیم خیلی خوبه:bighug:
در تاپیک تعویض و مبادله هیچ خبری نبود فکر کردم اینجا مطرح کنم بهتره.
ممنون

ما ک پشیمان نشدیم . ما ک هیچ تا اونجایی ک در دیده رویت من هستن یعنی تا سره کوچه ندیدم کسی پشیمون باشه :bighug:

از بس با فیفا با 3تا پاس رسیدید ب محوطه گل زدید و از وسط زمین بلند پاس دادی تک ب تک شده خوب طبیعی ـه یه سیمولیشن سخت باشه بره آرکید بازا . خودم شخصا میگم فیفا آرکید بازی ــــــــــه یه گلایی تو مد آنلاین خردم ک ویدئوهاش زیاد هست تو نت! رونالدو تو ضربه کاشته با دورخیز زیاد مییاد ب صورت ممد نوازی گونه سانتر میکشه کَلیم بنزما هم پشت 18 جلو 9تا دفاع توپ رو ب صورت رباه ماجری میزنه تو گل!

خیلی جاها دیدم که گفتن اگه فیفا باز باشی گیم پلی pes زجرت میده ! ما ک هیچ زجری نکشیدیم ! در واقع تازه فوتبال بازی کردن یاد گرفتیم :bighug:

بهتره ب جای اینکارا یکم ب خودمون سختی بدیم از سخت کوشی لذت ببریم . تو فیفا آنلاین من پفک میخوردم و قلیون میکشیدم:دی ولی تو پس حرات همچین کاری ندارم:bighug:
:bighug:

الان دقیقا دارین چی میگین؟:d
منظورم این بود از فیفا خوشم نیومد..مثل سابق میخوام PES بازی کنم..
امسال میخواستم فیفا رو برم که نشد;)

خواستم نقل قول کنم پسستو بیارم اینور نمونه اون زیر:دی

من یه مورد دارم ولی دوشنبه میتونم تحویل بدم میخوام pes رو بدم و WiningEleven ـه جاپونی بگیرم :bighug:

:bighug:

من یه مورد دارم ولی دوشنبه میتونم تحویل بدم میخوام pes رو بدم و WiningEleven ـه جاپونی بگیرم:bighug:
بسیار کار خوبی میکنید..میگن وینینگ سخت تره:bighug:
منتها من فیفا 15 دارم برای تعویض..کاملا هم نو.

بسیار کار خوبی میکنید..میگن وینینگ سخت تره:bighug:
منتها من فیفا 15 دارم برای تعویض..کاملا هم نو.

سخت تر ک زمان قدیم بود

الان با وجود نت و آپدیت ب مرور زمان بازی بهتر میشه و سخت تر فرق نداره پس باشه یا وینینگ

فیفا 15فروشی خیلی زیاد هست امسال:دی واسادم بشه 40تومن تا بگیرم:دی

=============================================

من در شگفتم ک ب جزییات پیراهن( زنبوری هاش ) خیلی دقت شده! همچنین کشیده شدن پیراهن ها و بهم ریختنش در درگیری ها(شونه ی ویدال سمت چپ تصویر )

بعضی از جزییاتش خیلی خوب ـه اولین باره که میبینم مثل چرخش سرـه بازیکن ها هنگام پاس دادن یا نزدیک شدن مهاجم ب مدافع

حرکات بعضی از بازیکن ها تکنیکی مثل رونالدو-روبن-مسی -نیمار -استرلینگ -ریبری- فوق العاده ست!

بازیکنان فیزیکی نظیر دیمیکیلیس و کمپانی و واران و راموس و اینا خیلی خوب سر میزنن تو دفاع! تو محوطه دستشونو میذارن پشت میرن تو پا (حالا نمیدونم هند داره بازی ک از ترس ـه هنده یانه :دی )

نمیدونم دقت کردید یانه گاهی اوقات وقتی بازی بهم میریزه و ب اصطلاح شیر تو شیر میشه کاپیتان تیم با اشاره دستش در کمک ب انتقال توپ کمک میکنه:دی

Skillهاش خیلی سخته :(

راستی ایرانی ها MatchRoom ندارن؟

کسی میدونه محتویات اون کوله ک ب برنده ی Tour میدن چیه؟:دی

این Nike .fc بعد آپدیت اومد؟

آخرین ویرایش:
اقا ترو قران بگید میتونید انلاین بزنید یا نه من تو قسمت دیوجن میرم ولی کسی رو پیدا نمیکنه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا اونجایی ک دستگیرم شده نسخه های دیجیتالی نمیتونن آنلاین بازی کنن (فعلا) اگه واسه شما هم دیجیتالیه فعلا نمیتونید.
مَتچ روم چجوری بسازم؟
تو قسمت فرندلی سرور ر انتخاب میکنی میری تو یکی از اتاقا . گزینه اولی ک واست میاد creat your own room هست (نمیدونم دقیق همینه ولی توو این مایه هاست ) اونو ک روش ضربدر زدی میتونی رومتو با تنظیمات دلخواه بسازی. بعد ک رفتی توو رومت میتونی از اینوایت واسه دعوت دوستات استفاده کنی .

آقا امروز اومدم دیویژن رو شروع کنم دست اول 1-0 جلو بودم بین دو نیمه گفت ارتباط خوب نیست نتیجه رم حساب نکرد !
خب اینجوری باشه که هر کی عقب افتاد اینترنت شو قطع میکنه نتیجه حساب نمیشه !!! سنگ رو سنگ بند نمیشه که !

آقا امروز اومدم دیویژن رو شروع کنم دست اول 1-0 جلو بودم بین دو نیمه گفت ارتباط خوب نیست نتیجه رم حساب نکرد !
خب اینجوری باشه که هر کی عقب افتاد اینترنت شو قطع میکنه نتیجه حساب نمیشه !!! سنگ رو سنگ بند نمیشه که !

فقط نیمه اول حساب نمیشه . (البته اگه اختلاف 2گل بیشتر باشه بین دو نیمه قطع بشه 3-0 ب نفع همون طرفی ک گل زده میشه)

فقط نیمه اول حساب نمیشه . (البته اگه اختلاف 2گل بیشتر باشه بین دو نیمه قطع بشه 3-0 ب نفع همون طرفی ک گل زده میشه)

همینشم خیلی مسخره س !
خب کسی که نیمه اولو 1-0 عقب باشه کانکشن رو قطع میکنه و در میره دیگه !!!

باز اگه طرفی که جلو باشه اینترنتش قطع بشه و حساب نشه یه چیزی ...

در كل بخوام بگم كه اين pes عااليه :)

فقط مثلا اينكه تو انلاين.. گل ميزنيم و حريفمون ميتونه راحت skip كنه استارتش كنه كه بره.. خو شايد ميخوام گلم رو ببينم و سيوش كنم :|
اون highlights اخر بازي هم كه كامل ريپلي هارو از قبلش نشون نميده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or