PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
با این سینا بازی نکنید. قویه :دی

بابا افشین من توی PES نوبم ! :دی یعنی در این حد بگم که از سبک بازی خودم خجالت میکشم :دی ماشالا این PESبازا هم خیلی پاک و پاستوریزه بازی می کنن اما من گوشه ای از باگ های فیفارو در PES هم به اشتراک میذارم :دی هر دست هم کم کم دو سه تا مصدوم رو دست تیم حریف میذارم توی PES هم اینطور نیست بازیکن مصدوم بشه بعد از 5 دقیقه بازی برگرده کلا دیگه نمیتونه بازی کنه همون اول کار هم با یک سری قلق خاص راحت میشه امثال مسی و نیمار فرستاد رو سکو :دی

ایدی سینا چیه ادش کنم یه دست بزنیم.ایدی خودتم بدی که چه بهتر ---- هماورد می طلبیم :d

بی زحمت شما IDت برام بفرست من اد کنم :دی

این کونامی آخر سر یه کار مثبت دیگه که من همیشه میخواستم تو فوتبال اضافه بشه اینه که استامینای بازی به شدت زود خالی میشه یعنی سازندگان کاری کردن که شما هر بازیکنی رو که گرفتین هی کل بازی رو باهاشون ندوین !!!!

باید هم این جوری باشه مثلا در فوتبال واقعی همین آرین روبن و ریبری و مسی و رونالدو این جور بازیکن ها برای خودشون برنامه ریزی تنظیم نفس در بازی میکنن ( حتی توماس مولر هم که بازیکن انرژیک و چاق نفسی هستش کل بازی رو که نمیتونه بدوه و بیاد در بازی دفاع کنه و استارت بزنه و خلاصه کل زمان بازی رو بترکونه ) شما بخواین کل بازی رو استارت بزنین و حرکت های انفجاری بکنین باید هم زود نفستون خالی بشه این یه فکت در واقعیت هستش !! یکی از مشکلات دیگه در فیفا همین موضوع هستش کل زمان بازی رو با رونالدو استارت بزنین و مسیر زمین رو هی بدوین و هی بدوین مگه نفس بازیکن خالی میشه !!!

البته این تنظیم نفس رو کونامی گفته باز هم داریم روش کار میکنیم (چون یه سری مشکلات داره ) و در آپدیت های بعدی باز هم بهترش میکنیم ولی اعلام کردن تنظیم نفس در بازی هم داره به سوی سیمولشن سوق داده میشه ............

ای باگیست ها یعنی اگه جرات دارین کل بازی رو پاس بدین به رونالدو و مسی و باهاشون هی بدوین ( و بقیه بازیکن ها هم نقش خیار رو داشته باشن :| ) یعنی قبل از دقیقه 60 کل نفسشون خالی میشه و تبدیل به بازیکن های بی مصرف میشن :d بله اینه .................. :bighug:

آخرین ویرایش:
داداش ممنون از توضیحاتت، راستی اطلاع داری اگه ورژن خود ژاپن رو با اکانت ژاپن دانلود کنیم که وینینگ الون باشه، زبونش فقط ژاپنیه؟ یا مثل دمو انگلیسی هم داره؟
ببین زمان پلی استیشن 1 که نسخه ژاپنی بود و همه چیزش ژاپنی بود و یادش بخیر ما با مموری کارد بازی رو انگلیسی میکردیم و در زمان پلی استیشن 2 هم نسخه ژاپنی بازی در کنسول که زبان انگلیسی هم داشت ولی گزارش گر بازی ژاپنی بود ولی در نسخه پی سی بازی میشد گزارش گر انگلیسی رو پیدا کرد ولی الان رو خداییش نمیدونم چون بازی هم باید پول زیاد بدین و من اطلاع دقیقی ندارم نمیخوام به شما اطلاعات غلط بدم و خدای نکرده برین بازی رو بخرین و بازی زبان انگلیسی نداشته باشه و من شرمنده شما بشم .

اگه خبری و اطلاعاتی پیدا کردم شما رو در جریان میذارم !

آخرین ویرایش:
دوستان من هنوز بازی رو نگرفتم ولی اگه ممکنه یکی توضیح بده آیا هنوز حالت آرکید سری های قبل رو داره یا کلا به سمت simulator رفته؟؟ یاد 06 بخیر...

دوستان من هنوز بازی رو نگرفتم ولی اگه ممکنه یکی توضیح بده آیا هنوز حالت آرکید سری های قبل رو داره یا کلا به سمت simulator رفته؟؟ یاد 06 بخیر...

نه از این نظر خیلی بهتر شده و به نظرم بهترین نسخه PES در طول سالهای اخیر هستش اما هنوزم از نظر من مونده که بهش شبیه ساز بگیم یا اینکه بیایم مثلا با PES 06 مقایسش کنیم . PES بازها اکثر منطقی بازی می کنن اما اون کسایی که رنک بالایی دارن از سیستم ها و تاکتیک های عجیب و غریب استفاده می کنن که به کل تجربه واقع گرایانه بازی زیر سوال میبره . خود من دارم با PES 15 حال می کنم و بخش آنلاینش اعتیار آورده اما به نظرم سه تا ایراد داره. یکی سیستم شوت زنیش که اگر قلقش دستت بیاد تقریبا 90% تک به تک ها به راحتی گل میشه . یکی داوری که هنوزم باگ داره و یکی هم اینکه بازی هنوز اون حالت روان PES های دوره PS2 نداره ، منظورم از روان بودن این نیست بازی آرکید باشه بلکه شکل گلی گیم پلی بعضی وقتا خشک عمل می کنه .

در کل خوبه و ارزش خرید داره بخصوص برای بخش آنلاینش .

آخرین ویرایش:
نه از این نظر خیلی بهتر شده و به نظرم بهترین نسخه PES در طول سالهای اخیر هستش اما هنوزم از نظر من مونده که بهش شبیه ساز بگیم یا اینکه بیایم مثلا با PES 06 مقایسش کنیم . PES بازها اکثر منطقی بازی می کنن اما اون کسایی که رنک بالایی دارن از سیستم ها و تاکتیک های عجیب و غریب استفاده می کنن که به کل تجربه واقع گرایانه بازی زیر سوال میبره . خود من دارم با PES 15 حال می کنم و بخش آنلاینش اعتیار آورده اما به نظرم سه تا ایراد داره. یکی سیستم شوت زنیش که اگر قلقش دستت بیاد تقریبا 90% تک به تک ها به راحتی گل میشه . یکی داوری که هنوزم باگ داره و یکی هم اینکه بازی هنوز اون حالت روان PES های دوره PS2 نداره ، منظورم از روان بودن این نیست بازی آرکید باشه بلکه شکل گلی گیم پلی بعضی وقتا خشک عمل می کنه .

در کل خوبه و ارزش خرید داره بخصوص برای بخش آنلاینش .
ممنون... حدس میزدم دیگه به اون دوران هیچ وقت برنمیگرده منظورم از نظر نرم بودن و انعطاف پذیری و سرعت... ولی خوب داوری ها توی خیلی سری ها مشکل داشته...حالت stamina طبیعی شده دیگه؟؟

ممنون... حدس میزدم دیگه به اون دوران هیچ وقت برنمیگرده منظورم از نظر نرم بودن و انعطاف پذیری و سرعت... ولی خوب داوری ها توی خیلی سری ها مشکل داشته...حالت stamina طبیعی شده دیگه؟؟

ببین راستش تجربه PES 15 منو امیدوار کرد که شاید روی PS4 بتونم یک نسخه از PES در حد اون دوران ببینم . بازی واقعا پیشرفت داشته . بله از اون نظر هم بهبود پیدا کرده . البته این نکته رو در نظر بگیرید که این نظر شخصی منه و شما نظرات تاپیک کامل مطالعه کنید اونوقت می تونید یک معیار مناسب از کیفیت بازی و نکات مثبت و منفیش بدست بیارید

آخرین ویرایش:
بابا افشین من توی PES نوبم ! :دی یعنی در این حد بگم که از سبک بازی خودم خجالت میکشم :دی ماشالا این PESبازا هم خیلی پاک و پاستوریزه بازی می کنن اما من گوشه ای از باگ های فیفارو در PES هم به اشتراک میذارم :دی هر دست هم کم کم دو سه تا مصدوم رو دست تیم حریف میذارم توی PES هم اینطور نیست بازیکن مصدوم بشه بعد از 5 دقیقه بازی برگرده کلا دیگه نمیتونه بازی کنه همون اول کار هم با یک سری قلق خاص راحت میشه امثال مسی و نیمار فرستاد رو سکو :دی

بی زحمت شما IDت برام بفرست من اد کنم :دی

ttman-champ10

دوستای عزیز که منتظر نسخه وینینگ الون هستن و سوال کردن کدوم نسخه زبان انگلیسی داره
2 تا ورژن از وینینگ الون هست

1 - نسخه مخصوص ژاپن که ریجن 2 ژاپن میشه و باکس شاتش ( کیسوکه هونداس ) این ورژن ژاپنیه بازیه و انگلیسی نداره
2 - نسخه ریجن 3 که باکس شاتش (گوتزس) ... و زبان بازی چینی و انگلیسیه و گزارش بازی انگلیسی و ژاپنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or